دوستان میدونید کوکی فایل های pdf رو تا چه حجمی میتونه نشون بده ؟ (مثلا 12 mb ) اگه توش عکس داشته باشه چی میتونه نشون بده ؟
( Michael Ropy عزیز ممنون میشم اگر پاسخ این 2 سوال رو در رابطه با استار هم جواب بدید)
دوستان میدونید کوکی فایل های pdf رو تا چه حجمی میتونه نشون بده ؟ (مثلا 12 mb ) اگه توش عکس داشته باشه چی میتونه نشون بده ؟
( Michael Ropy عزیز ممنون میشم اگر پاسخ این 2 سوال رو در رابطه با استار هم جواب بدید)
من تو کوکی با عکس رو امتحان کردم نشون نداد باید متن خالی باشه.
ولی حجم رو تست نکردم
کوکی رو نمیدونم، چون موقعی که داشتم تست نکردم، ولی استار رو وقت کردم تست میکنم، چون اول باید یه PDF پر حجم گیر بیارم، با عکس....نقل قول:
یک سوال داشتم
میگم باطری آمپر بالا تر برای این گوشی نیست؟
یا اینکه هر مدل از گوشی های ال جی باطری هاشون با هم فرق دارن یا میشه باطری یک مدل دیگه رو گذاشت رو این. 900mah خیلی کمه. من الان یک گوشی دیگه دارم چینی تی وی موبایل مال دو سال پیشه باطریش 2200mah هست البته دو تا ولتاژ هم میده به گوشی یکی 3.7 و یکی 4.2 ولت. حالا چرا الجی برای گوشی هاش یک باطری آمپر بالاتر درست نمیکنه.
دوستان تا حالا کسی بازی شتاب سنج رو اینا نصب کرده؟
من چند مدل جاواشو نصب کردم اجرا نمیکنه و ارور میده.
بازی مخصوصی نداره؟ اگه تو بازی نشه ازش استفاده کرد پس چرا گذاشتنش؟
فقط برای مرتب کردن آیکنهای دسکتاپ؟
یا عمودی و افقی کردن تصاویر؟
شتاب سنج در اصل برای عمودی / افقی کردن تصویر توی: گالری، ویدیو، اس ام اس و کلا کیبورد و این جور چیزها ساخته شده.....حالا الجی گفته بزار برای بازی هم بزاریم (که تو خودش هست) فقط برای سرگرمی....
یک کلام میگفتی بازی تحت شتاب سنج براش نیست:31:نقل قول:
دوست عزیز این گوشیه شما هنوز داره کار میکنه؟:18:نقل قول:
اگه این چینیا اینقدر کار میکنن بریم بخریم.:21::21::21:
:دی به این دلیل این جوری گفتم تا بدونید، شتاب سنج رو برای بازی نساختن! :دی در اصل برای همین کارهاست که گفتم، ولی برای سرگرمی هم یه دو سه تا بازی داخل خودش گذاشتن که با شتاب سنج کار میکنه.....حالا خوبه کوکی دو تا بازی شتاب سنجی داره که یکیش داخلش سه تا بازیه (جمعا 4 تا)! ولی استار فقط یه بازی، که اونم بازی نیست، فقط تو تا تاس هستش که میندازی بالا و همین.....:دینقل قول:
یک کلام میگفتی بازی تحت شتاب سنج براش نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره بابا خوب کار میکنهنقل قول:
تازه دو تا باطری داره که هنوز باطری اولیش خراب نشده و یک باطری دیگش هنوز شارژ نشده.
اسمش tv c1000 هستش.
ولی دو برابر این گوشی هستش.سنگین هم هست.
تا الان هم هیچ کاریش نشده. هزار بار از دستم افتاده یک بار هم افتاده توی آب ولی هنوز کار میکنه. تلویزیونشم خوبه و تو ماشین خیلی به دردم خورده.دو سال پیش 150 تومن خریدمش. الان نمیدونم بفروشمش یا نه. تازه میگن تو کشورهای دیگه 250 تا شبکه ماهواره رو هم میگیره. بعضی ها هم گفتن که تو کردستان و شهرهای مرزی میگیره: دی
ای بابا من فک کردم بازی هست براش. میگم امکانش هست چند سال دیگه براش بسازن؟:دینقل قول:
چند تا عکس با کوکی
با دوستم رفته بودیم چالیدره.( مشهد)
البته هوا ابری بود یکم آفتاب میشد باز میرفت: دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر اصلی
این عکس از نزدیک آب گرفته شده.کد:http://majidsd2009.persiangig.com/ww/P271109_11.32.jpg
تصویر اصلی
اینم سوار قایق بودیم از اردک ها عکس گرفتمکد:http://majidsd2009.persiangig.com/ww/P271109_11.47.jpg
تصویر اصلی
اینم میخواستم ببینم توی رنگ سیاه چجوری عکس میگیره.( بعضی وقتها که نور کم باشه رنگ سیاه رو یکم نقطه نقطه نشون میده.)کد:http://majidsd2009.persiangig.com/ww/P271109_11.38.jpg
تصویر اصلی
کد:http://majidsd2009.persiangig.com/ww/P271109_12.23_%5B01%5D.jpg
دوستان منم میخام این گوشی رو بگیرم ولی حساسیت تاچ برام خیلی مهمه!!
حساسیتش مثله f480 هست یا کمتره؟؟
ممنون
سلام بروبچ:20:
واسه ال جی کابل تبدیل به 3.5 میلیمتری هست؟
میخام هندزفریشو عوض کنم آخه خیلی بزرگه:8:
ولی هرچی توی بازار گشتم پیدا نکردم!:41:
کسی از بچه ها گرفته؟
ببینید F480 نوع تاچش خازنی هستش....بدیهیه که خیلی حساسه، ولی کوکی و خیلی گوشی های دیگه از نوع مقاومتی هستن، به اندازه F480 نیست ولی در خد خودش خوبه.نقل قول:
دوستان منم میخام این گوشی رو بگیرم ولی حساسیت تاچ برام خیلی مهمه!!
حساسیتش مثله f480 هست یا کمتره؟؟
ممنون
بودنش که هست، ولی راستش نمی دونم از کجا گیر آورد! بچه ها میگفتن باید توی طبقه ی زیر زمین علاءالدین باید گشت.نقل قول:
سلام بروبچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه ال جی کابل تبدیل به 3.5 میلیمتری هست؟
میخام هندزفریشو عوض کنم آخه خیلی بزرگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی هرچی توی بازار گشتم پیدا نکردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از بچه ها گرفته؟
راسته میگن همه چی برای تهرانی هاست:10:( حالا منو Banned میکنن!:5:)نقل قول:
از بچه ها کسی اهوازی نیست بگه از کجا میشه گیر بیارم
سلام بچه ها عید غدیر مبارکنقل قول:
میگم جواب این سوالهای من موندا !! مخصوصا Michael Ropy جان که هنوز بهم جواب نداده.
منتظرم
در مورد فایل های پی دی اف من یه توضیح بدم ... والا 12 مگ که من ندارم ... ولی چهار جلد کتاب Twilight رو من از اینترنت دانلود کردم و تو موبایلم ریختم و روزی 10-15 صفحه می خونم ، خیلی کتاب قشنگی هست بهتون توصیه می کنم بخونید ... من انگلیسیش رو دانلود کردم .
خوب از بحث دور نشیم ، داشتم می گفتم ، این کتاب ها یکیش حدود 3 مگ هست و اون رو براحتی آورد و لود کردنشون هم کمتر از 2 ثانیه طول می کشه برای من ، هر کدوم هم بیش از 280 صفحه هستند . البته هر صفحه برای لود شدن جداگانه زمان می گیره ...
این فایل پی دی اف اولش عکس روی جلدش رو هم داره که برای من عکسش میاد تو موبایلم ؛ نمی دونم چرا برای یکی از دوستان نیومد . در کل من تا حالا با فایل های پی دی اف هیچ مشکلی نداشتم جز اینکه نمیشه مینیمایز شون کرد .
مجید جان مرسی از عکسها
حالا چالیدره کجاست همشهری؟! بگو ما هم بریم
بند رو میگی؟ نزدیک طرقبه ؟
شرمنده وقت نداشتم، الان تست کردم یه فایل 12.1 مگی کار نکرد....نقل قول:
سلام بچه ها عید غدیر مبارک
میگم جواب این سوالهای من موندا !! مخصوصا Michael Ropy جان که هنوز بهم جواب نداده.
منتظرم
خوب از تسک منجر استفاده کن.نقل قول:
جز اینکه نمیشه مینیمایز شون کرد .
خوب همون دیگه ، مشکل همینه ، با تسک منیجر هم نمیشه ... من چون کتاب به زبان انگلیسی هست بعضی موقع ها لازم میشه که برم از دیکشنری کلمات رو نگاه کنم اگر میشد از دیکشنری خود گوشی استفاده کنم خیلی خوب میشد ولی مشکل اینجاست که تنها جایی در گوشی که تسک منیجر کار نمی کنه قسمت دایرکتوری هست . یعنی حداقل من یکی که نمی تونم از تسک منیجر استفاده کنم o.O
یعنی دکمه ی وسط رو میزنی تسک منجر نمیاد؟!؟!؟ عجیبه!
سلام به همگی .نقل قول:
در مورد تبدیل 3.5 و هدست لوله ای برا ال جی باید بگم که من علا الدین رو 3 بار شخم زدم ولی هیچکدوم رو هیچکس نداشت . حتی فروشگاه اصل تو زیرزمین که قبلا بچه ها آدرسشو داده بودن . یس در این مورد همگی همدردیم .
کسی اگه سره راهش بود میتونس یه سری به نمایندگی اصلی بزنه و خبرشو بده عالی میشد (نمایندگیش خیابون کردستان بود ؟!)
دوستان ممنونم که به سوال هام در رابطه با فایلهای pdf پاسخ دادید.
برام یک سوال هم پیش اومده. قبلا هم گفته بودم واسه من امنیت اطلاعات خیلی مهمه و در راستای حل این مشکل که با کوکی دارم رفتم به سایت Mobile9 و اونجا به بخشی رفتم که کلی برنامه با عناوینی مربوط به امنیت بود (3 صفحه) ولی متاسفانه چون هنوز کوکی ندارم نمیتونم تستشون کنم ببینم چجوری کار میکنن.
حال از همه دوستان خواهشمندم به من لطف کنن و به لینکی که پایین نوشتم برن و ببینن میونشون برنامه ای هست که کوکی رو قفل کنه ؟ (حداقل بخش اس ام اس هاشو چون این قسمتش واسم مهمترینه)
الان من فقط به این دلیله که اقدام به خرید کوکی نمیکنم اگه روشی برای حلش پیدا کنم حتما میخرمش
روی یکی از برنامه ها یا بازی هایی که به همراه کیپد مجازی میاد این کارو انجام بدین (برای مثال: برنامه اپرا مینی):
فایل .jar رو با WinRAR باز کنید و وارد پوشه META-INF شده و فایل MANIFEST.MF رو از همونجا باز کنید، این دو خط رو به آخر فایل اضافه کنید و فایل رو ذخیره کنید، بعد خود WinRAR پیغام میده که میخواید فایل فشرده شده رو آپدیت کنم؟ اوکی کنید، بعد بریزید تو گوشی و نصب کنید، ببینید کیبورد مجازی از بین رفته یا نه، اینم اون کدها:
احتمالا با این یه خط هم کار کنه (یعنی به جای دو خط بالا):نقل قول:
LGE-MIDlet-Width: 240
LGE-MIDlet-Height: 400
نقل قول:
MIDlet-Touch-Support: True
دوستان من خواهرم میخواد بره استار بخره.
آقا من تو این موندم که فکر کنم استار از همه جهت بهتر از کوکی خودمه.
نه؟؟؟
لطفا اگه میتونید این دو تا رو مقایسه خوب بکنید ببینیم آیا من ضرر کردم که استار نخریدم یا سود کردم.
استار هم گوشیه خوبیه.....ولی ممکنه بعضی ها با کوکی بیشتر حال کنند، بعضی ها با استار....سلیقه ای هم هست..
مثلا ببین برادر این مشکلاتی که من اینجا گفتم برات مهم هست یا نه:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4440288&postcount=1513
نه بابا اون که خشکه.نقل قول:
باید بری به طرف طرقبه. شما برو طرف طرقبه خودش تابلو داره باید بری به طرف روستای نقندر:10:
بعد میری اونجا هزارتومن میگیرن. دو تا مسیر هست یکی مستقیم میره طرف سد و اون یکی میره به پارکینگ، که البته نمیزران با ماشین بری طرف سد.میری ماشین رو پارک میکنی و بعد یا از پله ها میری بالا و دهنت آسفالت میشه( چون همونقدر که اومدی بالا باید بری پایین: دی) کلا بین کوهها هستش و باید از یک کوه بری بالا و بعد بیای پایین.
یا اینکه سوار مینی بوس بشی و از مسیر آسفالت ببرتت( رایگانه):27:
دوستان ببخشید بحث منحرف شد.
راستی من امروز رفتم با استار یکم کار کردم. گوشی چند تا فونت داره که یکی از فونت ها رو میزنی خیلی بزرگه و از صفحه میزنه بیرون و نمیشه خوند: دینقل قول:
بازی و برنامه با حجم بالا نمیشه ریختو من یک دیکشنری پنج مگی و اون نقشه تهران شیش مگی رو ریختم کار نکرد.
برای فیلم دیدن و آهنگ گوش کردن یک جوریه با فورمت ها سر ناسازگاری داره.
مثلا چند تا آهنگ داشت که نمیخوند و میگفت نمیدونم چیش بیش از حد است: دی
بعد برا من ریخت اجرا شد.
3gp با اندازه 240*400 نمیخونه و میگه تعداد نمیدونم چی هاغ زیاده.
ولی mp4 رو با اندازه 240 *320 با بهترین کیفیتش رو اجرا میکنه که باز اونو تو گوشی من ساپورت نمیکرد. دوربینش 3.2 هست ولی مال من 3 هست. کیفیتش یکم بهتره کارهای بیشتری هم میشه کرد ، مثلا حالتهای زیادی برای عکس گرفتن داره یکی از حالت هاش برای عکس گرفتن از متن و نوشته های روی کتاب و این چیزا بود که واضح تر میگرفت و راحت میشد خوند. همه چیزشم قفل میشد. یکی از امکانات دیگش این بود که دو تا شماره میدی به گوشی اگه کسی گوشی رو دزدید و سیم کارت انداخت زنگ میزنه به اون گوشی ها یا اس ام اس میده.:21:
به این قابلیت میگن Mobile Tracker. آقا ممنون میشم توضیح بدی چه جوری باید فعالش کنم. :10:نقل قول:
اگه کسی گوشی رو دزدید و سیم کارت انداخت زنگ میزنه به اون گوشی ها یا اس ام اس میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاد ندارم: دینقل قول:
همینجوری شانسی دیدمش
تو قسمت امنیت گوشی بود فک کنم. همونجایی که قفل میزاری برا گوشی، دقیق یادم نیست
سیلام...
خواهرم میخواد گوشی بخره...کوکی خوبه؟؟؟
در مورد اینترنت و اکسپلورر ش توضیح بدین....
" " موزیک پلیر و صدا ش توضیح بدین....
کلا گوشی راضی کننده ای است؟؟
راستی اگه گوشی رو دارین بگید...
:40::40::40:
اگه 3G داشت خوب بود!!!
آره اون که درسته توی قسمت تنظیمات هستش، دیدمش ولی نحوه ی کار باهاش رو میخواستم، بازم مرسی خودم جورش می کنم.نقل قول:
تو قسمت امنیت گوشی بود فک کنم. همونجایی که قفل میزاری برا گوشی، دقیق یادم نیست
گوشی خوبیه، مخصوصا با این قیمت (150 تومان)، رنگ طلاییش فکر کنم بیشتر به خانوم ها بیاد.نقل قول:
خواهرم میخواد گوشی بخره...کوکی خوبه؟؟؟
مرور گر خوبی داره عیبش اینه که فلش ساپورت نمی کنه (یوتیوب)، میتونید توش اپرا مینی نصب کنید و لذت ببرید.نقل قول:
در مورد اینترنت و اکسپلورر ش توضیح بدین....
واسه موزیک خیلی عالیه....اگه بیشتر میخواید لذت ببرید، هندز فری با مبدل باید براش بگیرید ولی من با هدست خودش مشکلی نداشتم. :8:نقل قول:
" " موزیک پلیر و صدا ش توضیح بدین....
بله چون با توجه به قیمتش خیلی امکانات خوبی داره! :46: البته باز هم به این بستگی داره شما چی میخواید از گوشی....نقل قول:
کلا گوشی راضی کننده ای است؟؟
داشتم! :دی دزدیدنش (از بس خوشگل بود :1:) الان به جاش استار گرفتم.....نقل قول:
راستی اگه گوشی رو دارین بگید...
:wub::wub::wub:
واقعا دزدیدنش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داشتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دزدیدنش (از بس خوشگل بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) الان به جاش استار گرفتم.....
صدای کوکی بلنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
: دی
آره....یعنی گمش کردم، بعد که زنگ زدم طرف نامردی کرد، رد تماس میزد، آخر سر سیم کارتو.....:37: :37: :37: :37: :37: :37:نقل قول:
تو هندزفری آره، ولی توی اسپیکر مناسبه، در حد گوشی چینی نیست ولی مناسبه...:دینقل قول:
خب از طریق مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی گمش کردم، بعد که زنگ زدم طرف نامردی کرد، رد تماس میزد، آخر سر سیم کارتو.....
اگه جعبه اش رو داشته باشی(کد)میتونی از طریق مخابرات ردیابی کنی...
بعد طرف رو>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاااااااااااا؟؟؟؟
اگه همراه اول بندازه رو گوشی از طریق مخابرات میشه با سریال گوشی پیگیری کرد، چون تمامی گوشی هایی که سریالهاشون ثبت هست رو همراه اول ساپورت میکنه. جدیدا ایرانسل هم میگن این قابلیت رو پیدا کرده:31: ولی تالیا نه:31:نقل قول:
البته ایرانسل هم احتمالش خیلی کمه ولی گوشی یکی از دوستام دو سال پیش گم شد ولی امسال پیدا شده: دی
:8:
واقعا چجوری دلشون میاد این کارا رو بکنن. به جان خودم من از ترس اون دنیاش هم که شده میترسم همچین کارهایی بکنم ولی بعضی ها خیلی راحت این کارها رو میکنن.همین ها اگه این اتفاق براشون بیفته ببین چه کارا که نمیکنن:2:
برا یکی دیگه از دوستام هم این اتفاق افتاده بود
ایشون گوشیشون رو تو اتوبوس بین شهری جا گذاشته بودن.
و همین اتفاق افتاده بود براش. یعنی زنگ زده یکی برداشته سریع قطع کرده بعد هم خاموش.
نیم ساعت بعدش رفته اتوبوس رو پیدا کرده ولی یارو زیر بار نرفته و گفته من چیزی ندیدم برو ببین اگه افتاده تو اتوبوس وردار .
من هم قبلا اصلا مراقب گوشیم نبودم و دوستام هی میگفتن آخرش اینو میدزدن. منم میگفتم برو بابا تا اینکه خودشون یک بار گوشیمو از جیب کت م ورداشتن و من هم نفهمیدم بعد که دیدم نیست یک حالی شدم که نگو
دست و پام میلرزید دیگه دیدن وضعم خرابه گفتن بیا بابا دست ماست تازه قبلش هم گوشی دوستم رو گرفتم زنگ بزنم ببینم خاموشه یا نه، اونقدر دست و پام رو گم کرده بودم شماره رو اشتباه گرفته بودم. یعنی اگه زنگ میخورد صداش در میومد میفهمیدم دستشونه:31:
این کارو کردم افاقه نکرد! :دینقل قول:
اگه جعبه اش رو داشته باشی(کد)میتونی از طریق مخابرات ردیابی کنی...
10million LG Cookie phones sold
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.unwiredview.com/2009/12/08/10-million-lg-cookie-phones-sold/