درود
دوستان لطف کنید یه کرک خوب قرار بدید ممنون میشم خیلی با این بازی مشکل دارم.سریال فایده ای داره؟:41:
Printable View
درود
دوستان لطف کنید یه کرک خوب قرار بدید ممنون میشم خیلی با این بازی مشکل دارم.سریال فایده ای داره؟:41:
دوستان من 22% بازي رو رفتم.يه جا رسيدم كه با يه آدمي به اسم French Tom بايد قرار بزارم همون كه از اينترنت يافتيم! .اين يارو هم مياد اما من نميدونم برم كجا سر قرار.
ميشه راهنمايي كنيد.
ممنون
دقیق بگونقل قول:
ولی فکر کنم باید سوار هلیکوپتر بشی بری بالا و بعدش با چتر بپری رویه ساختمون و بری تو ساختمون یارو بکشی
همون يارو رو ميگم كه دموي مرحلش اينجوريه رفتم خونه ي بروس ديدم با رومن نشستن پاي اينترنت و خلاصه بروس هم كلافه بود حتي سرش رو هم كوبيد تو ديوار!! بعدش رفتم كافي نت تو اينترنت اون قسمتي كه نوشته Date&Love گفت French Tom رو پيدا كن.منم پيداش كردم و باهاش قرارم گذاشتم اما نميدونم كچا بايد برم.
سلام
من تازه بازی GTA رو نصب کردم، اما یه مشکلی دارم توی بازی هر وقت یک کلید رو روی کیبورد فشار میدم یه لگ ایجاد میشه و هیچ ربطی به کلیدش هم نداره یعنی اگه کلید در بازی بلااستفاده هم باشه باز لگ میده، کسی میدونه چرا؟ :41:
لازم به ذکره که کارت گرافیک من 5750 و پردازنده هم 955 amd هستش پس ربطی به ضعف سیستمم نداره...:31:
اقا من داشتم این بازی رو بازی میکردم رفتم تو اینترنتش یه نیم ساعتی بودم ... اومدم بیرون یهو دیدم پلیس 5ستاره شده !!!
کسی میدونه واسه چی ؟؟؟
آقایون . .. دوستان . . . اساتید . . . گیم خور ها . . .
---------------------------------------------------------------
اقایون لطفا جواب بدید . . .
-----------------------------------
من زمانی که GTA IV EFLC رو یکی از دو نوع رو اجرا میکنم و وقتی Start میزنم میره loading و بعدش هم زمانی که آخرای loading میزنه بیرون و Dont Send میده:41: ! ! ! ویندورمم XP هستش !
و سیستمم هم میکشه !
---------------------------------
PLZ کمک کنید . . .
واقعا ممنون میشم :10:
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
من زمانی که GTA IV EFLC رو یکی از دو نوع رو اجرا میکنم و وقتی Start میزنم میره loading و بعدش هم زمانی که آخرای loading میزنه بیرون و Dont Send میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! ! ! ویندورمم XP هستش !
و سیستمم هم میکشه !
PLZ کمک کنید . . .
واقعا ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل DVD بازیت اگه فولدری هست که داخلش چند تا برنامه اجرایی مربوط به آپدیت هست از قبیل gfw و ... اونها رو نصب کن و حتما کرک سالم رو بریزنقل قول:
برادر گل ... first, thx for ur Opnionنقل قول:
خیر
4DVD هستش و کرک نداشت ، کرک شدس !
و روی سیستمه دوستم کاملا با یک نصب خیلی راحت و بدون هیچ کرک و پچی ران میشه !
اما ماله من بعد از loading ، دنت سند میده !
توی فروم جواب درستی گیر نیاوردم !
-=-----------------
مطلب بعدی عزیز اگه کرک سالم و چیز دیگه که میدونی . . . جون ما لینک بده !
در ضمن DirectX و FrimNet work و virtual++ و از آخیرن ورژنشون استفاده میکنم !
----------------------
راه حل plz ?
اول ببخشید چند بار پست میدم ! ! !!نقل قول:
دوستان لطفا ما رو هم از تو کف در بیارین دیگه ! !! ! :13:
ممنون :27:
-----------------------------
من زمانی که GTA IV EFLC رو یکی از دو نوع رو اجرا میکنم و وقتی Start میزنم میره loading و بعدش هم زمانی که آخرای loading میزنه بیرون و Dont Send میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! ! ! ویندورمم XP هستش !
و سیستمم هم میکشه !
PLZ کمک کنید . . .
واقعا ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما احتمالا بازی رو روی یک درایو دیگه نصب کردید - دوستتون بازی رو روی C نصب کرده - شما حتما پچ نصب کردی
راهی نیست که جی تی ای معمولیو تبدیل کرد به ELFC و یه بازی کامل دانلود نکرد؟
شما برو device manager از اونجا برو sound,video and game controllers و عبارتی که با حرف u شروع میشه(یادم رفتهچی بوده) رو غیرفعال کن شاید فرجی شد
اینو دانلود کنم خوبه؟:41:
GTAIV_EFLC_PC_v1.1.2.0_Patch
تا حدی توی سرعت بازی ، بعضی ریز باگ بازی (که کم هم نیست ) رو فیکس میکنه ، و . . .نقل قول:
اگه توضیح دقیق میخوای که این چیکار میکنه برو توی gamespot و یک سرچ بزن و خیلی راحت . . .
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
ابتدا ممنون . . . عزیز جون چی رابطه ای داره ! اوشون هم روی سی نصب نکردن !نقل قول:
unimodem Half-Duplex Audio Devies آره قضیشو میدونم باید بتستم ! ممنون . . .نقل قول:
در ضمن من این عکسه Elisha رو میبینم روانی میشم ! :31::40:
ممنون از شما,منظورم اینه که از این جدیدتر هست؟نقل قول:
وین 7 نصب کن درست نشد در قسمت:نقل قول:
قایون . .. دوستان . . . اساتید . . . گیم خور ها . . .
و سیستمم هم میکشه !
PLZ کمک کنید . . .
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
و سیستمم هم میکشه !
PLZ کمک کنید . . .
حل مشکلات اجرا ونصب بازی همین بازی بزن!
نقل قول:
شما وارد یه سایتی شدید که مربوط به کودک آزاریه واسه همین 5 ستاره میشی
---------- Post added at 04:36 AM ---------- Previous post was at 04:34 AM ----------
نقل قول:
منم این مشکل رو داشتم موقع بازی کردن IV اما پچ 1.0.7 رو ریختم درست شد . اما الان تو Episodes From Liberty City مشکلی ندارم .
اقا ببخشید اگه سوالم تکراریه ، چطوری این افت فریم بازی رو میشه درست کرد؟
من اکس پی رو دوباره ریختم.
GAMES FOR WINDOWS رو ریختم .
بازی اجرا میشه موقعی که میخاد تصویر انتخاب بازی رو بیاره DONT SENT میده.
اگر دوباره نصبش کنم درست میشه اما چون خیلی طول میکشه نصبش نمیخام دوباره نصبش کنم.
راهی هست درست بشه.
فکر کنم با رجیستری حل بشه.
سلام دوستان خسته نباشید من بازی نصب کردم ولی این ارور میدهبایدچی کارش کنم آخرین درایور گرافیک هم نصب کردم حتی دایرکت ایکس هم نصب کردم ولی بازم نشد ( بازی قبلا رو سیستمم نصب بود ولی نمیدونم چرا الان از کار افتاده)کد:http://up.--------.com/Files7/73b1fb8ff2654c398e7b.jpg
سلام آقا با مشكل مواجه شدم در لاست اند دمند بعد از اون مرحله كه نيكو رو توي موزه ميبيني بازي در loading ميمونه راه حلي داره?
سلام. به نظرتون این بنچمارک که توی بازی GTA Storys from libert city گرفتم با توجه به سیستمم FPS زیادی پایین نیست؟
به نظرتون مشکل از کجاس؟
Statistics
Average FPS: 19.41
Duration: 32.87 sec
CPU Usage: 56%
System memory usage: 95%
Video memory usage: 78%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 960 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: Off
View Distance: 64
Detail Distance: 49
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 5700 Series
Video Driver version: 6.14.10.7082
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Processor model unknown
اینم مشخصات سیستمم :
CPU : Athlon II X4 635
Main: Foxconn A79A-S
VGA= HIS 5770
ram twinmos 2Gb ddr2=
power=Green 535A
خواهشا دوستانی که کارت گرافیک 5770 دارن یه بنچمارک بزارن مقایسه کنیم. ممنوم
درود
وقتی دارم بازی میکنم وسط بازی صحنه ها درست نمایش داده نمیشن و بازی گیر میکنه البته اطمینان دارم سیستمم کم نمیاره.
وقتی هم که میخوام با lost & Damned وارد شم دمو نمایش داده میشه بدون صدا و وارد بازی نمیشه.
مشکل چیه ؟
با تشکر
سوالی که هی پرسیده میشه:
1-چرا بازی افت فرم داره؟
2-چرا بازی فرم پایین میده سیستم من که قویه؟!
3-چرا بعضی وقت ها کلا گیر میکنه بازی؟
4-چرا توی بعضی لودینگ ها گیر میکنه؟
جواب ها:
بازی افت فرم داره چون بازی برای کامپیوتر ساخته نشده بلکه از نسخه ی کنسول به نسخه ی کامپیوتر تبدیل شده که کلی فرم از دست میدیم (یکی از مزحرف ترین کار های R* )
2-سیستم هیچ کس برای این بازی قوی نیست (کارت گرافیک رو هم باید آپدیت کنید)
یادمه توی فروم های خارجی یکی بود میگفت CPU i 980x داره , 2x 5970 4gig که میتونست 80 تا فرم توی ثانیه بگیره اما اونم بعضی وقت ها سیستمش هنگ میکرد
کلا بازی چرتی هست منم واسه همین دیگه GTA رو کنار گذاشتم
3: بازی گیر میکنه چون به احتمال زیاد مدت زیادی هست که بازی میکنید مثلا 5 ساعت پشت سر هم - رمتون زیادی شلوغ شده - تنظیمات زیاد دادید- سیستم داغ کرده و ...
4- کرک اشکال داره- بعضی فایل ها ناقص هستند و یا هم مشکل مثل سوال 3 هست
سلام من هر کاری میکنم 20 فریم بیشتر در بازی بهم نمیده کسی پچ یا کرک داره که درست بشه تنظیمات در پایین ترین حد با بالا ترین حد هیچ فرقی از نظر فریم نداره
لطفا کمک کنید...
من امروز The Lost and Damned رو تموم کردم . جالب بود ! الان The Ballad of G A Y Tony رو شروع کردم . خیلی باحال شخصیت های Niko , Johnny , Luis رو تو صحنه های مختلف با هم گره میزنن . مخصوصا اون جا که تو Libertonian الماس میخرن Johnny و Niko
سلام
کدهای تقلبش رو کجا و چه جوری میشه وارد کرد؟
دوبار جهت نمای بالا رو بزنی تلفن همراهش رو در میاره.نقل قول:
کد رو بزن و enter کن بعد شماره گیری میکنه.
کدهای تقلب بازی:نقل قول:
محتوای مخفی: gta eFl cheats
دوستان من کرک یا سریال 100 درصد تست شدشو می خوام کسی نداره؟
'گرافیک من 9600GT هستش ساپورت می کنه خوب؟
اين مشكل ماندن در loading با نصب patch حل ميشه?در صورتي كه جواب مثبته لينك دانلود patch رو بذاريد
سلام دوستان
من تو بازی یه مشکلی دارم که هر چهار پنج دقیقه یکبار تصویر ثابت می شه ولی صدا هست و بعد از چند ثانیه از بازی می پره بیرون و پنجره ی بازی مینیمایز می شه. همچنان صدای بازی میاد ولی هرچی روی بازی تو تسک بار کلیک کنم بر نمی گرده تو بازی. توی بازی مافیا هم شبیه این مشکل رو داشتم اونجا هر چهار، پنج دقیقه یکبار تصویر ثابت می شد بعد از چند ثانیه به حالت عادی برمی گشت.
کسی می دونه مشکل چیه؟ سخت افزاری یا نرم افزاری؟ ویندوزم سون هست و از اواخر بازی مافیا و حالا هم تو این بازی این مشکل پیدا شده بنابراین فکر نمی کنم مشکل از بازی باشه...
ببین شاید مشکلت از اینترنت باشه.اگه مودم adsl روشنه یا به هر نحوی به اینترنت وصل هستی اول کلا مودم را خاموش کن یا یه کاری کن که به اینترنت وصل نباشی.بعد برو تو بازی ببین درست میشه یا نه.حتما این روش رو تست کن.نقل قول:
دوستان کسی کرک یا سریال سالمشو نداره :41:
آقا مشكل ماندن در loading در بعضي مراحل اين بازي راه حلي داره? مشكل از دي وي دي بازيه? از سيستم كه فكر نكنم باشه و الا بايد ساير مراحل هم اينطوري بودن با نصب patch مشكل حل ميشه يا بايد بازي رو دوباره بخرم?
سلام
من مشکل پست 566 صفحه 57 رو دارم .اما ویندوز لایو نصبه!
یعنی با اینکه ویندوز لایو نصبه این ارور رو میده.
دوستان بازی رو نصب کردم سریال می خواهد باید چیکار کنم؟
لطفا آموزش فعالسازی رو بگذارید:19:
سلام
می خواستم بدونم اسم ان مرحله ای که باید بریم یک هلی کوپتر روی کشتی هست بدزدیم بعد ان کشتس ره م بزنیم چی بود؟
اگه اشتباه نکنم se*xy time بود.نقل قول:
لست اند دمند رو بيخيالش شدم بخاطر ماندن در loading كسي هم جواب نميده رفتم سراغ لوييس الان هم اونمرحله ام كه بايد از هليكوبتر شيرجه بزني يارو رو نجات بدي فعلا كه نتونستم اينمرحله رد كنم
سلام
لطفا منم کمک کنید