مثل اینکه یه مشکل داره که با یه پچ حل میشه...نقل قول:
به این پست یه سری بزن:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4396304&postcount=1360
Printable View
مثل اینکه یه مشکل داره که با یه پچ حل میشه...نقل قول:
به این پست یه سری بزن:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4396304&postcount=1360
ممنون دوست عزیزم مشکلم حل شدنقل قول:
همین روشی که دوست عزیزمون گفت انجام بده اگه به مشکل خوردی مشکلت حل میشهنقل قول:
من با 8800gt با very high بازی میکنم مشکلی ندارمنقل قول:
ام هر چند وقت یه بار یه تیک کوچیک میزنه
در کل میتونی راحت بازی کنی
لطفا بهترین نسخه و بهترین کرک برای اسن بازی رو بگین ....
ممنون
نقل قول:
منم با 8600gt رو very high بازی میکنم فقط وقتی یه ماشینی هواپیمایی کشتیی چیزی جلوم میترکه یه تیک میزنه
سلام دوستان
من امروز رفتم این بازیو بگیرم یکی میگه نسخه ی 4 dvd مشکل داره یکی میگه 3 dvd مشکل داره یکی هم میگه بازی هفته ی دیگه میاد:18::18:
موندم سر دو راهی 3 dvd بگیرم یا 4 dvd ؟؟؟
منم اول ACT III واسم مشکل داشتنقل قول:
پچ رو نصب کردم درست شد .
دوست عزیز من 4DVD گرفتم هیچ مشکلی نداره .نقل قول:
سلام دوستان
من امروز رفتم این بازیو بگیرم یکی میگه نسخه ی 4 dvd مشکل داره یکی میگه 3 dvd مشکل داره یکی هم میگه بازی هفته ی دیگه میاد
موندم سر دو راهی 3 dvd بگیرم یا 4 dvd ؟؟؟
به دلت نشست بازی به این توپی.من 3 بار از اول تااخرش رو رفتم خیلی فاز میده هر بار که بازی میکنم اینگار برام تازگی داره.نقل قول:
تو تهران از کجا بخرم من 4 سال بازی نخریدم.از کجا بخرم کلاه نزارم سرم.چند میدن اصلا
عزیز هنگاه نصب بازی قبل اینکه محل ادرس رو بخواد رو ببین boys team رو برعکس نوشتن معلوم نشه !!! 100% boys team رو گرفتی شرط بندی میکنم !!!نقل قول:
دوست عزیز من 4DVD گرفتم هیچ مشکلی نداره
maet syob
اینجوریه تو کادر نصب , از اول نصب کن همه قسمت ها رو با دقت ببین !!!یا اینکه dvd رو میزاری تو dvdram اخر اسم dvd یه D نوشته!!!؟
بازی بینهایت نفسگیر و فوق العاده ای بود ولی حیف که تموم شد حالا باید بریم تو کار آنلاین بازی کردن
بازی تموم شد
جالب......... زیبا ........اما کوتاه !
صدای بازی فوق العاده و فراگیر بود
گیم پلی بدک نبود ولی کاستی داشت
گرافیک هم می تونست بهتر از این باشه
به هر حال لذت بردم
فقط از قسمت آخر که اسامی تهیه کنندگان رو مینوشت خوشم نیومد
از جنبه حماسی تبدیل شده بود سینمایی
راستی ماشالا اکثرا خریدن
یکی بیاد داستان بازی رو مخصوصا قسمت تو نیوجرسی رو توضیح بده
من درست متوجه نشدم اینقدر محو بازی بودم !!!!
بازی رو بعد از ظهر گرفتم الانم دارم روی آخرین حالت دیفیکلتیش بازی میکنم
خیلی حال میده پسررررر:31:
به نظر من از MW خیلی بهتره
با اون مرحله که تو کوه باید از دیوار یخی میرفتی بالا خیلی حال کردم:31:
کجای داستانشو متوجه نشدید؟ من چون همه این بازی انجام ندادند مقدار کمی از داستانو توضیح می دم.
داستان بازی 5 سال پس از شماره 4 بازی است که برخلاف انتظارات گروه Ultranationalist توانست دولت روسیه را در دست بگیرد و با توطئه ای توسط Makarov یکی از فرماندهان قبلی Zakhaev ( رئیس گروه Ultranationalist شماره قبلی که توسط Soap کشته شد و اکنون تبدیل به یک قهرمان و شهید برای مردم روسی شده ) مردم را در فرودگاه Zakhaev واقع در مسکو قتل عام می کنند و Allen یکی از مامورین نفوذی CIA را کشته و باعث خشم مردم روسیه می شوند به علت اینکه فکر می کنند این حمله تروریستی توسط آمریکایی ها بوده. در همین حال روسیه حمله گسترده ای را ( با کمک دستگاه Crack شده ACS که از لاشه یک ماهواره سقوط کرده آمریکایی برداشته بودند و در ماموریت دوم SOap و Roach آن را پس می گیرند) به آمریکا آغاز می کند.
سلام
من وقتی دارم نصبش میکنم این ارور و میده
feature transfer error
چیکار کنم؟
مشکل از دیسک بازیه که بد رایت شده !نقل قول:
البته ماله ضعیف بودن درایو هم میتونه باشه که یه کم بعیده !
دقت کنید که Setup هایی که با برنامه Install Shield ساخته میشن
اینجورمواقع این خطا رو میدن !
سلام
یه نکته تو این بازی خیلی مشهوده اونم اینکه نسبت به نسخه های قبل سختر شده. الان که دارم بازی می کنم دیگه مثل قبل نمی تونم کله رو بندازم پایین برم تو دل دشمن. باید خیلی دقت کرد یه کار اشتباه بکنی تمومه. این یکی از نکات بسیار مثبت این قسمته.
شما هم بدجوری سوسولی :31:نقل قول:
ایول بر شما. منتظر یک نقل داستان ه خوب بودم که شما انجام دادی. لطفا وقتی به مراحل بعدی رسیدی بازم بیا توضیح بده. شخصاً خیلی توی داستان بازی گیجم :19:نقل قول:
سلام به همگی .
لطف کنین در مورد نحوه بازی کردن به صورت آنلاین توضیح بدین .
کجا باید رفت ؟ منوی خاصی داره ؟
راستی تو قسمت مولتی پلیر که میرم این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل خاصی داره ؟
مخلصیم .
اقایون من الان این بازی رو تموم کردم
سه مرحله کلی داشت و توی مرحله سوم هم هفت مرحله داشت
مال شما ها هم اینجوری بود ؟
منظورم اینه که این بازی دمو نبود؟
البته من دیشب از 7 شب شروع کردم تا 6 صبح
امروز هم یه سه 4 ساعتی مشغول بودم:46:
نه مشکل خاصی نداره ! اصلا از این راه نباید اجرا می کردین !نقل قول:
حالا زیادی هم زور نزن سامسونگ جان من 1 روز کامل رو وقت گذاشتم سره همین کار نشد انواع راه ها رو با برنامه ها و لن هک های مختلف امتحان کردم نشد !
باید منتظر Teknogods باشی که مکمل هاماچی هست
چقدر یوزر شما آشناست واسم :31:نقل قول:
خوبی ؟
شما که اون ورا نمیایی من اومدم اینجا !
...
نیروهای روسیه حمله میکنن به واشنگتن دی سی درسته ؟
بعدش دقیقا چی میشه ؟
سلام دوستان
عجب سربازایی دارن اینا وسط جنگ تکنو میزنن
این یکی هم زیادی شاخ شده بود آویزونش کردم
بهترین کرک رازور 1911 هست Razor 1911نقل قول:
نسخه 4 دی وی دی اکثرا بوی استیم هست که با پچی که بوی استیم رو اپدیت میکنه مشکلی در بازی ایجاد نمیشه:10:
شما کدوم شهری مگه؟:31:نقل قول:
بازی اومده ...
نسخه 4 دی وی دی ماله بوی استیم هست که فقط یه پچ 140 کیلوبایتی رو نصب میکنی مشکل برطرف میشه:46:
بله خوب این ماله بخش مولتی هست و برای اینکه با این ارور مواجه نشی باید کرک مربوط به مولتی پلیر رو که تو چند صفحه قبل هست رو نصب کنی تا با این ارور مواجه نشی دوست من !!!نقل قول:
آقا بازی کلا چند مرحله دارد........
بازی واقعا توپه ...اگه با حالت vartan بازی کنی .....
بنظر من اصلا توصیه نمیشهنقل قول:
علت: تاثیر گذاری عمیق
نه.اونقدر هم خشن نیست البته شاید واسه شما دخترا خشن باشه ولی اگه بازی نکنی از دنیا عقبی.نقل قول:
چه بازی خفنی بود خیلی حال کردیم ولی حیف که زود تموم شد . تازه داشتیم گرم میشدیم:31:
داستان - توضیح داستان بازی همانند خود بازی در سه بخش:
محتوای مخفی: بخش اول
محتوای مخفی: بخش دوم
محتوای مخفی: بخش سوم
(نظر شخصی: باید قبول کرد داستان بازی مثل بازی قبل عالی کار نشده و ایراداتی داشت)
بچه ها هستين بريم گيم اسپات رو بريزيم پايين؟آخه اينمامتيازه دادن به بازي؟
8.5!من كه حداقل 9 رو انتظار داشتم.
اي بابا!
خودم كردم كه لعنت برخودم باد!
من ديگه غلط بكنم از اين تيم بزي ها بازي بگيرم.رفتم پس دادم 3 دي وي دي گرفتم.
تمومشم كردم.خيلي خوب بود الانم دارم روي وترن ميرم.
امتاز شخصي من:9.4
ممنون آقاس هو.س.خيلي خوب بود در مورد متن آخر هم تا حدودي موافق نيستم من از داستان بيشتر خوشم اومد نسبت به شماره قبلي!(نظر شخصي)
و البته نظر ها كاملا متوافته و يه نفر ميتونه بياد بگه داستان گند زده بود به كل بازي!
اساتید من الان دو روزی میشه که با این مشکل درگیرم.فکر کنم آخرای بازی باشم.تو لود بازی یهو خارج میشه و اینجوری میشه.لعنتی حتی نمی ذاره ببینم چه ایروری میده.خواهشا کمک کنید.بدجوری تو خماریش موندمکد:http://up.--------.com/3/1258248930.bmp
mobin جان گویا شما هم با مشکل من رو به رو هستی ، ببینم بعد از آبشار ارور میده ؟ یعنی وقتی با قایق از آبشار میایین پایین ؟ توی لودینگ بعدی این قسمت ارور میده ؟
یحتمل این ارور هست :
Create2DTexture( diorama_training, 4096, 1024, 0, 827611204 ) failed : 8007000e = Ran out of memory
مرحله بعد از آزاد کردن پرایس فکر می کنم.حالا چه باید کرد؟!
سلام آقا من تو اون level که تو يه هليکوپتر گير ميکنيم بودم بعد ميره مرحله بعدی وسط load کردن ارور ميده مشکل از چيه؟ بازيم هم متأسفانه از شرکت boysteam هستش
خب گویا کسانی که بازی رو از بزتیم خریدن ، به غیر از نصب پچ ، هرکدوم یک جا مشکل دارن ...
سلام.
من تازه امروز بازی Call Of Duty 6 رو گرفتم.
ویندوز سیستم من سون 7 هستش و موقع نصب بازی نرم افزار Stream رو نصب نمیکنه و بازی هم نصب نمیشه. :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاره چیه ؟
کسی هست که بازی رو روی ویندوز Seven نصب کرده باشه و اونو بازی کرده باشه ؟؟؟ :13:
من از ویندوز سون استفاده میکنم و بازی درست اجرا میشه خیلی هم جلو رفتم و مشکلی نداشتنقل قول:
ممنون چند تا سوالنقل قول:
هو.س. جان اون قسمت که تو افغانستان سوپ میخواد برسه به ماشین پرایس طرف های درگیر چه کسان هستن ؟
چرا شفرد اون کارو کرد ؟
سرانجام ماکاروف چی شد ؟
بله کاملا و براحتی با کیقیت بهتر از شماره قبلنقل قول: