سلام به همه دوستان
n97 های موجود تو بازار ایران ساخت کدوم کشور هاست؟
فقط چین ؟
Printable View
سلام به همه دوستان
n97 های موجود تو بازار ایران ساخت کدوم کشور هاست؟
فقط چین ؟
گوشی های گارانتی اصلی همگی ساخت چین تحت لیسانس هستند که کیفیت ساخت خوبی دارند.نقل قول:
99% ساخت چین تحت لیسانس فنلاند هستند(کارخونه خود نوکیا در چین هست نه از این چینی های تقلبی)نقل قول:
1% هم ساخت فنلاند که گارانتی و زبان فارسی ندارند و بازار هدف اروپا هستند!(البته زبان فارسی رو میشه درست کرد)
سلام دوستان
وقتی کابل usb رو به pc وصل می کنم دیگه ازم نمی پرسه که در چه حالتی قرار بگیره و قسمت مربوطه تو ستینگش هم که ازم هر بار سوال بپرسه on هستش !! و در حالی که usb تو گوشیم هست باید روشن و خاموشش کنم تا ازم بپرسه در چه حالتی باید باشه !! چی کار کنم که درست بشه و هر بار ازم سوال کنه ؟/؟
ممنون
باید وقتی وصل میکنی بپرسه! اگه نپرسید هم میتونی در حالی که کابل USB وصل هست به کانکشین منجر بری و حالت کانکشین رو عوض کنی! مثلا ار مس ایستورج به پی سی سویت تبدیل کنی!نقل قول:
در هیچ کانکشنی وصل نیست !! نه به عنوان مموری و نه برنامه pc suite موبایلم میشناستش !! و حتی شارژ هم نمیکنهنقل قول:
--------نقل قول:
دوست عزیز این یه مشکل کوچیکه که به مرور زمان تو بعضی گوشیا به وجود میاد شما گوشیت را مستر ریست کنی درست میسه فقط قبلش از دفترچه تماس و یادداشتهات بکاپ بگیر
موفق باشی
اخه به مرور زمانی وجود نداره که:41: من 4 روزه که گوشیم رو خریدم :31:
-------------نقل قول:
خوب شانست بوده دیگه کاری که گفتم را انجام بده مشکلت رفع می شه
کد #7370#* رو تو گوشی بزن بعد 12345 بزن تا انجام بشه
یا از فرمت سه دکمه استفاده کن که تو گوشی شما به این صورته:
اول گوشیت را خاموش کن بعد تو قسمت کی بورد گوشی دکمه های Backspace یا همون دکمه ای که برای پاک کردن متن نگه می داری و Space یا همون دکمه که باهاش یک جای خالی ایجاد می کنی که بزرگترین دکمه هست و Shift یا همون که حروف را به حالت بزرگ نشون می ده و در بعضی کلیدها حرف دوم دکمه را نشون میده را بگیر و دکمه Power یا همون روشن کننده گوشی را چند ثانیه نگهدار تا زمانی که گوشی بالا بیاد و می بینی که بدون خواستن کد فرمت شده و گوشی می گه که دوباره تنظیم کشور و ساعت و تاریخ را انجام بدی
بازم تاکید می کنم قبلش بکاپ بگیر
موفق باشی
سلام من Ovi maps رو از توی SW update آپدیتش کردم یه بار هم واردش شدم اما الان هرچی میخوام وارد بشم این پیغام رو میده:Cannot open application.install latest version from nokia.com/maps
چیکارش باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من یه تم روی حافظه گوشی نصب کردم و حالا میخوام حذفش کنم ولی نمیدونم چجوری باد این کارو بکنم لطفا راهنمایی کنید ممنون
---------------نقل قول:
اول از هر کاری تم گوشیت را به یکی از تمهای غیر از اونی که نصب کردی تغییر بده بعد برو به
Meno=>settings=>Application mgr=>Installed apps
اسم تم مورد نظری که نصب کردی را پیدا کن و حذف کن
موفق باشی
سلام دوستان دوباره مزاحم شدم نه ؟؟؟؟ شرمنده تازه کارم دیگه ( گوشی ندیدم :46:)
date موبایلم 13/08 ولی وقتی sms می دم تاریخ sms و دلیوریش برای 12/08 میزنه چی کار باید بکنم که درست بشه ؟؟
ممنون از کمکتون
------نقل قول:
خوب عزیز دلم امروز 12 آگوسته دیگه! تاریخ دلایوری گوشیت هم بر اساس اپراتور نوشته می شه دیگه! اون بیچاره درست نشون داده اما شما می خوای بگی که اشتباه کنه!
موفق باشی
آپديت خوب جديد قابل هك نيومده هنوز ؟
من از ورژن 22 استفاده میکنم، مشکلی نداره، -- شده هم هست!نقل قول:
--------------------نقل قول:
دوست عزیز همین الان هم شما می تونی با فریمویر کوک شده گوشیت را هـک کنی با ورژن جدید ولی من همچنان می گم از هـک کردن گوشی خودداری کنید
سلام میشه یه جایی معرفی کنید که بشه چند تا بازی واسه این گوشی گیر آورد .حتی یک بازیم ندارم.ممنونم
برای بازی جاهای زیادی وجود داره ولی فک نمیکنم بخشی باشه فقط برای این نوع گوشی برای مثال برین:
وبعد برنامه،باز و تم رو بزنین مدل گوشی رو واردکنین!کد:http://www.gsm.ir/
صفحه بازی ها اینه:
کد:http://www.gsm.ir/downs.php?brand=5&phone=1744&mod=3&catid=0
-------نقل قول:
داخل همین فروم می تونی پیدا کنی لینک زیر را ببین
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=304
سلام
نظرتون راجع به این آپدیت چیه ؟ RM-505_22.0.110
از الان که 20.0.027 هستم چیش جدیدتر میشه ؟
---------نقل قول:
تو این ورژن چند مشکل برطرف شده که بنا به گفته سایت نوکیا برات می نویسم
1-Direct upgrade to your free navigation
2-Contains fix for intermittent ringtone problem
3-Performance improvements
1- ارتقای مستقیم سیستم جهت یابی که رایگان هم هست
2- برطرف شدن مشکل تو حالت زنگ و آهنگ متناوب
3- بهبود عملکرد کلی گوشی
موفق باشی
سلام من از کجا مستونم بفهمم ورژن دستگام چنده
سلام خوبی آقا کسی نیست جواب بده سواله منونقل قول:
یه مشکله دیگه اینکه من میخوام ovi maps رو از تو sw آپدیت کنم اما میزنه مموری جا نداره در حالی که درایو سی 14 مگابایت خالی داره چیکار کنم؟
واسه آپدیت گوشیم کجا برم که کطمئن باشه بدمش آپدیتش کنند؟
نقل قول:ورژن با کد * بعد #0000# باید نگاه کنیدنقل قول:
بهترین گزینه برای آپدیت خود Nokia Ovi Suite هست!
احتمالا بیشتر از 14MB فضا لازم داره!
سلام دوستان موبایلم برای دومین دفعه هستش که به به طور کلی باطریش تموم و خاموش میشه، و الان یه نیم ساعتی تو شارژ هست و اون چراغ شارژش هم روشنه ولی وقتی میخوام روشنش کنم یه ویبره میزنه و دیگر هیچ ............
چی کارش باید بکنم ؟؟؟ ( لطفا نگید که باید فرمتش کنم چون اصلا روشن نمیشه )
سلام عزیزجون.نقل قول:
فریم ورت چیه؟:20:
فریم فر چیه ؟؟؟؟؟:31:نقل قول:
از کجا باید بفهمم؟؟؟ و من گوشیم رو پریروز آپلود کردم.
سلام کد زیــر رو وارد کنیــد و قسمت Software Version چه عددی نوشتـــه !!!نقل قول:
#0000#*
همین میشه ورژن فریمور گوشیــت ...
موفق باشید!:40:
آخه آصلا گوشیم روشن نمیشه که بخوام کدی رو وارد کنم !:41::37:
خب دوست عزیز شما باید گوشیتون رو آفلاین فلش کنید یا آنلاین آپدیــت کنید برای درست شدن !!!نقل قول:
موفق باشید!:40:
من چند روز پیش آپدیتش کردم ولی الان هیچ جوره روشن نمیشه !!! الان یه یک ساعتی هم شده که تو شارژه !!
سلام چه طور میتونم بازی و برنامه پاک کنم؟؟؟آخه این که remove نداره.
----------نقل قول:
شما یک شوک به باتری گوشیت بده انشاالله درست می شه
----------نقل قول:
دو حالت می تونی پاک کنی
1- برو قسمتی که آیکون برنامه یا بازی موجوده و Options را بزن و بعد Organise را بزن بعد می تونی هر چیز را که خواستی انتخاب کنی و دوباره Options را بزنی و Delete را انتخاب کنی
2- برو به مسیر
Meno=>Settings=>Application mgr=>Installed apps
اسم برنامه یا بازی مورد نظر را پیدا کن و پاک کن
موفق باشی
منظورتون از شوک چیه ؟؟
-------------نقل قول:
ببر یه تعمیرگاه موبایل اونجا توسط یک خازن به باتری شوک میدن و تو بیشتر موارد درست می شه مثلا همین مشکل سریع شارژ خالی کردن که گوشی نشون می ده شارژ خالی شده در حالی که تازه باتری رو شارژ کردی و امیدوارم مشکل شما هم با این کار حل بشه خرجی هم سیصد تومن هم بیشتر نمی شه
موفق باشی
منظورتون از فلش کردن آفلاین چیه ؟؟؟ و چجوری باید انجام بدم.نقل قول:
-----------نقل قول:
با اجازه دوست عزیز H.VIKE
منظور اینه که فایلهای آپدیت را دانلود کنی و از یکی از روشهای Phoenix یا Jaf برای آپدیت استفاده کنی که هر دوی این روشها تو فروم وجود داره البته من روش Jaf را پیشنهاد می کنم
موفق باشی
سلام
من هنگامیکه از طریق نرم افزار nokia ovi suite و با استفاده از gprs گوشیم، میخوام کامپیوترمو به اینترنت متصل کنم، خیلی از اوقات با مشکل قطعی اینترنت روبرو میشم در حالیکه در همون لحظه با استفاده از web browser خود گوشی، با سرعت بالا و بدون قطعی میتونم connect بشم
کسی دلیل این مشکلو میدونه؟
--------نقل قول:
فیلمی که آماده کردم را ببین و طبق همین کانکشن بساز ببین مشکل حل می شه یا نه
کد:https://sites.google.com/site/aydineb/Connect.rar?attredirects=0
موفق باشی