منم اگه یه جنسی رو بزارم باید انلاین باشم یا میتونم افلاین شم
Printable View
منم اگه یه جنسی رو بزارم باید انلاین باشم یا میتونم افلاین شم
عجب پارتی بود امشب.یه orc و یه Pagan و من.کلی خونریزی کردیم.غزه ی دوم بود اونجا.
کلی حال داد.هادی کجایی تو چند وقته؟نیستی.
علی هم که کلا نیست.
ای خدا.چی میگی بابا!!!نقل قول:
اون اسم بالایی اسم گیلدشونه.
من یکی دو شب نبودم.امشب میام بازی.
ما هم بریم یه گیلد بزنیم.7 نفر باید باشیم تو پارتی فکر کنم
چرا نیمیاید تو بازی.یعنی فقط 4 نفر ایرانی تو بازی هستن؟
چرا کسی پست نمیده؟
یه چیزی بگید...
وقتی کسی چیزی نمیپرسه یا چیزی نمیگه چرا پست بدیم
اه اه.چه بد بود امروز.
کلی زور زدم که 44% بشم منو کشتن شد 40 دوباره با کلی منت کشی یه گارد پیدا کردم رفتیم عنکبود کشی و خودم رو به زور 44% کردم وسطشون یدفعه گارده خدا حافظی کرد رفت عنکبوت ها ریختن سرم منو کشتن دوباره شد 40%
من دیگه ول کردم...نقل قول:
پاکیدم رفت!
فک کنم کاظم بخواد ادمه بده...
لول چندی؟
هنوز 40 نشدی؟
علیرضا چرا پاک کردی؟
تازه داشتیم بازی میکردیم.
جا گیر بود...نقل قول:
ازشم خسته شده بودم و دیگه باهاش حال نمیکردم.
وللش بابا!
فوقش اگه دیدم دوباره هوس کردم نصب میکنم...
پچ ها هم که پاک نشد...
من سنگمو استفاده کردم الانم لول 38 هستم.بچه هایی که لولشون به من میخوره زود بیان که از قدرت سنگم به شما هم برسه زود لول اپ بشین بریم هارد مورد.
علی رضا ای دیت تو بازی چیه
این گروه الینس هم برای خودش صفایی داره.من هارد مود رو میرم الینس واریور میشم.هورد تکراری شده
متاسفانه نمیتونی هارد الینس برداری.هر گروهی نرمالش رو رفته باشی باید هارد رو هم از همون گروه برداری.نقل قول:
چرا هیچ کس تو بازی آنلاین نمیشه؟
مجتبی و هادی عزیز کجایین شما دوستان؟
من که همیشه هستم.البته هارد مود رفتم.
اینم ایدی من تو هارد مود.
-BloodyLord-
به خط تیره هاش توجه کنید.
در ضمن من تو بلفیلد 1-15 هستم.یه کار هوشمندانه انجام دادم اونم اینه که اگه لولت بالای 15 باشه نمیتونی بری تو این بتل فیلدد ولی من لول 15 رفتم توش وهمون جا هم لول اپ کردم الانم لول 17 هستم تو بتل فیلد و بدون هیچ میشکلی.بتل فیلد هم منو بیرون نمیکنه
تو هم برو هارد مود بیا اونجا
من فعلا لول 37 هستم.بزودی 40 میشم میام hm.
مجتبی هارد چی برداشتی؟
واریور برداشتم.
درضمن هارد مود که نصف تجربه میده.یادمه رو نرمال تو مپ یک وقتی اون مارا که نصفون زنه رو میکشتم یک درصد بهم تجربه میداد ولی الان چهار دهم درصد هم بزور میدن
چرا واریور؟
چون تو بتل فیلد هیچکی تک به تک حریفش نمیشه ولی پگان تک به تک به دو تا ضربه دارفانی رو ودا میکنهنقل قول:
مثلا الان وقتی میرم بتل قیلد یه دونه میج یا هیلر اگه پیدا کنم اولش منو یکی دوتا تیر میزنه چون ازش دورم میزنم ولی وقتی بهش میرسم شروع میکنه به فرار منم لهش میکنم چون با دو تا ضربه نفلش میکم
این زمانیه که دو نفر جنگ میکنننقل قول:
واریور بهترین جنگجو تو دو نفر هست
حتی من با لول 40 nm یک hm کشتم (pagan)
ولی تو پورتال معمولا جمعی هستن و بری نزدیک زود میکشن ....
و اونجا pagan قوی تره
علی چرا نیستی دیگه؟
هستم ولی خیلی کم میام 1ماه 1 دقیقه :31:نقل قول:
ولی هیچی اندازه اون شبی که همه با هم الینس برداشته بودیم حال نداد.چند تا هم عکس یادگاری گرفتیم.یادش به خیر.عجب پارتی راه انداختیم همه تو کف بودن...نقل قول:
من که همیشه تو بتل فیلد الینس ها رو دور میزنم.نقل قول:
چون تو بتل فیلد گروهی میان من اول یه انالیز میکنم تا بفهمم از کجا میاد بعدش فرار میکنم میرم از یه راه دیگه که پشتون باشه بعد اونا هم میرن میجنگن تک تک که میمیرن از اون ور دوباره برمیگردن منم میکشمشون.
تا حالا 32 نفر رو همین طوری نفله کردم.یه جا میبینم درگریه میرم پشت درگیری طوری که نفهمن بعد نیروهای کمکی هم که اغلب تکی میان و اکثرا هم میج و هیلر و ارچر هستند رو میکشم
البته متاسفا لولم بالای 15 شد از بتل فیلد بیرونم کردن ولی تو بتل فیلد 20-30 اونچنان مثل بتل فیلد 1-15 نیست.تو بتل فیلد 20-30 تکی خیلی پیدا میشه تازه اگر هم گله ای باشن 5 نفر بیشتر نیستن اونم بزور میان. ولی تو بتل فیلد 1-15 شونصد نفری میان و فقط با ترفند خودم میشه زدشون.اگه به طرف جمشون بریم فاتحه
راستی بیاین تو گیلد شادو هرت که اگر وقتی انلاین شدین بفهمیم شما هستین یا نه.الان تو لیست کاراتر جدیدم شما رو ندارم که
:14::15:...نقل قول:
قبول دارم.انصافا عالی بود.نقل قول:
من این بازی رو تازه شروع کردم می خواستم ببینم کسی هست با هم بازی کنیم
ما لول هامون زیاده تو حداقل باید لول 20 باشی تا بتونی باهامون بازی کنی.فعلا لول اپ فقط کننقل قول:
آن قدر هم پایین نیستم.... لول 12نقل قول:
باید لول 20 حداقل باشی تا بتونی با ما باشی.خودت رو زودتر برسون.
راستی چه کلاسی داری؟
این بازی روزی چقدر وقت میگیره ؟
راهنما نداره ؟ !!
یکی توضیح کاملی بده که چیجوری بید بید .
در چند خط توضیح بدین ، حال ندارم یه 100 صفحه بخونم : دی
مرسی
هرچی بیشتر وقت بزاری بهتره.بازیم توپه
میشه یه توضیح مختصر هم بدی که چیجوریه ؟
ممنونم
یه سوال داشتم ؟
می خواستم ببینم سرورهای بازی با هم فرق میکنن....
راهی هست برای نصب پچ به صورت آفلاین یا نه ؟
صفحه اول و دوم رو بخونی متوجه میشی....نقل قول:
حال ندارم 100 صفحه بخونم :31:نقل قول:
یه توضیح مختصر بدین دیگه :13:
من همه کار هارو کردم
وارد بازی میشه
یوزر پسوردم میدم
بعد سرور رو که انتخاب می کنم از بین 3 تا سرور میگه Client version doesnt match
چی کار باید بکنم؟