سلام ...
من امیرکبیر هستم ...
من که از شاتل کاملا راضی هستم ، مودم هم از خودشون بگیرید که مشکلی با مودم هم نداشته باشید...
Printable View
سلام ...
من امیرکبیر هستم ...
من که از شاتل کاملا راضی هستم ، مودم هم از خودشون بگیرید که مشکلی با مودم هم نداشته باشید...
سلامنقل قول:
بهترین گزینه پارس آنلاین -سرعت دانلود سرویس 256 -روزانه 140-145 و سرعت دانلود شبانه 190-195
قطعی نداره،
همیارنت از نظر مودم و سرعت چطوریه
در ضمن من بخوام همه چی رو از همیارنت بخرم نظیر مودم چقدر باید خرج کنم
لطفا جواب بدین
همیارنت از نظر مودم و سرعت چطوریه
در ضمن من بخوام همه چی رو از همیارنت بخرم نظیر مودم چقدر باید خرج کنم
لطفا جواب بدین
نقل قول:
چرا همیار نت؟
آخه این شرکت دانلود رایگان شبانه نداره
تایید میشه شبانه رایگان نداره و قیمتاش بالاست..نقل قول:
این تاپیک نظر سنجی هم داره ! از اونم می تونید کمک بگیرید !! بهتر از بین گزینه های نظرسنجی یکی رو انتخاب کنید !نقل قول:
اقا شما مطمعنی 256 سرعت دانلودش 140 کیلو بایت در ثانیه هست؟نقل قول:
عجیبه؟
چند گرفتید شما؟حجم ماهیانش چقدر هست؟:40::18:
سلامنقل قول:
بله مطمئنم، سرویس 256 با ترافیک ماهیانه 3 گیگ، 3 ماه 37500 تومان
آدرس دفتر مرکزی پارس آنلاین شیراز:
خیابان عفیف آباد،مجتمع تجاری حافظ،تلفن:6288711
آقا چرا تبلیغ می کنید بگذارید با سرعت 16 شاتل کاربرا تو شب لذت ببرند.نقل قول:
اگر اینجور باشه که عالی هست!نقل قول:
حجم اضافی هم میفروشن؟چنده هر گیگ؟
ایول!:40:
ممنون!!!
هر 1 گیگ 6500 توماننقل قول:
بنویسید 16 بخوانید 50 !نقل قول:
یه کوچه اشتباهی اومدی بالا من منظورم اکو 128 بود که هم اندازه اون سرویس پول مدیم ولی با 16 دان میشه اصلا همون 50 شما ولی تا 110 خیلی فاصله هست.نقل قول:
اینگونه درسته !! به هر حال کاربران زیاد شاتل باعث میشه سایرین برای رقابت شاید چنین تعرفه هایی داشته باشن که البته این به نفع کاربران هست !!نقل قول:
نه دوست من فقط اگر پهنای باند اضاف بیاری برای ماه بعد ذخیره میشهنقل قول:
با سلامنقل قول:
من از دیتا نت ایران یا همین که میگی گرفتم و در ماه 6 یا هفت روز فقط وصل بودم نمیدونم شانس من بود یا ...
خلاصه بعد سه ماه که همش همینجوری بود جمعش کردم
من فکر میکنم مال خود مخابراته که انقدر ارزونه و دست سپاه تو کاره و هزار تا فیلتر روش گذاشته باشن چون تو مدتی که اوضاع خراب بود کلا قطع میشد
فقط ارزونه همین.:41:
اگر میشه امین نت رو هم به لیست نظر سنجی اضافه کنید.
راستی کسی می دونه خوبه یا نه؟
من ECO128 دارم با سرعت دانلود 60
اگر ART1 بگیرم سرعت دانلود چقدره؟
منم همین سوال دوستمون رو دارم تو تاپیک شاتل بعضی ها میگن سرعت art1 هنوز 1 مگ هست بعضی ها میگن نه.
وضعیت شیراز چطوریه؟
در ضمن فقط art 1 اینطوریه یا اگه art2 هم بگیریم بازم 1 مگ هست؟
من سه چهار ماهه art1 دارم . یک ماهی سرعت تا 1mb رسیده بود. اواخر دی تا نزدیکای 22 بهمن سرعت 1mb بود . ولی بعدش برگشت روی 128 تا الان هم همینطوره . الان میخام از ماه دیگه سرویس را تغییر بدهم ،از eco1 استفاده کنم . حداقل تا 512 سرعت داره
اگه سرعت میخاین فقط پارس آنلاین
توی یک فروم خواندم مخابرات ( فکر کنم شیراز نیامده باشه) اینترنت پرسرعت 128 با دانلود نامحدود را با سرعت 512 و قیمت 10هزار تومن میفروشه
مخابرات که فکر نکنم پول 128 بگیره بعد سرعت 512 بده. یعنی بعیده این کارا ازش اونم نامحدود:18:
تمام شرکتهای adsl فقط دزدن فقط به منافع خودشون فکر میکنن .
همچنین رایس مخابرات فارس از همه دزد تره و اصلا شاهدزده است .
من پارسال پاییز با مخابرات تماس گرفتم گفتند تا قبل از عید نوروز adsl برای مرکز وصال میاریم . الان 2 تا عید نوروز گزشته و هیچ اقدامی نشده . فقط بلدن گه زیادی بخورن .
من با تمام شرکتها تماس گرفتم و گفتند که این مخابرات را ساپورت نمیکنن . فقط چون در پایین شر هست .
اخه چرا کسی که پایین شهره باید از اینترن پر سرعت محروم باشه . کل اداره مخابرات چیز کشن
میدونم پستم پاک میشه . و بن میشم . هرچی فحش بدم دلم خنک نمیشه .
چرا ما نتونیم wow بازی کنیم
چرا نتونیم از اینترنت دانلود کنیم
چرا نتونیم یه فایل 10 مگی را آپلود کنیم
میدونم این مسولان بی شعور شهر کثیف شیراز اصلا به غیر از چیز کشی دیگه کاری بلد نیسند .
من با خاطر این مردم کثیف تا حداکثر 2 ماه دیگه از ایران میرم . امدوارم در ایتالیا دیگه اسمی از دیالآپ که با زغال سنگ کار کنه نباشه
اینترنت ایران هیچ کدومش خوب نیست خصوصا امین نتنقل قول:
قبلا جز لیست بود ولی بخاطر افتضاحاتش از لیست حذف شد
دیال آپ استفاده کن ولی امین نت هرگز
اینا ول کن میگم ادرس learnt.ir مال خودته یانه؟نقل قول:
از چی cms استفاده میکنی؟؟
توقسمت دسته ها منوی درختی میشه برای دانلود بذاری؟؟؟ من برای وردپرس لازم دارم
من بین شاتل و پارس آنلاین موندم.
برای مرکز امیر کبیر کدوم یکی رو پیشنهاد میدین؟
الان دارم از یک شرکتی میگرم که روم نمیشه اسمش رو بیارم:41:
پارس آنلاین ( سرعت بالا در شب و روز ) بهترهنقل قول:
من هم دارم برنامه ریزی میکنم تا تاتابستان از شاتل به پارس آنلاین نقل مکان کنم
من امیرکبیر هستم ... شاتل دارم و راضیم اما مثل اینکه بازار رقابت باعث شده پارس آنلاین تعرفه ها و سرعت های خوبی داشته باشه ... پیشنهاد می کنم از پارس آنلاین بگیریدنقل قول:
پارس آنلاین محشره من به تمام همشهریام پیشنهاد میکنم ...
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
پارس آنلاین :
سرویس 256 با ترافیک9 گیگ، 3 ماه 37500 تومان
با سرعت دانلود 200 شب تا صبح هم مجانی دانلود کنید !
چند روزه اینترنت من سرعتش خیلی پایین اومده دانلود از61 شده 20وپیجها هم دیر باز میشه ایراد از سیستم منه یا شاتل؟
eco128 شاتل ..... مرکزکلبه هستم
اکثر وقتها شکل دوکامپیوتر درتسکبار من خاموشه یعنی وقتی میخوام پیجی باز کنم طبعتا باید روشن بشه ولی تغییری نمیکنه
به پشتیبانی هم تماس گرفتم فقط دستور خالی کردن کش مرورگر میده!!؟؟؟
بله سایت خودمهنقل قول:
از دیتالایف انجین استفاده کردمبه دلیل اینکه Adsl ندارم نمیتونم بهش برسم و فایل برای اپلود بزارم . دوست دارم در یک لحضه کل مراکز مخابرات و همه شرکتایی که ADSL ارائه میدن . در یک زمان منفجر بشن .کد:http://datalifeengine.ir/
چرا فاصله طبقاتی اینترنتی ایجاد میکنن
چرا جوانهای پاین شهر باید از اینترنت پر سرعت محروم باشند
و هزار چرای دیگه
میدونم خیلی ناراحتی... البته اینو هم بگم جهت اطلاع: ما که پرسرعت داریم قربون نداشتن سرعتمون ار دیال اپ هم کمتر شدهنقل قول:
تعجب میکنم من مرکز کلبه هستم بابا شما چند پله از ما بالاتری چجوریه که اون قسمت ADSL نیاوردن؟؟
انشاءالله درست میشه
من وردپرس استفاده میکنم ودنبال منوی درختی هستم
اینم به صحبت های قبلیم اضافه کنم که یکی از دوستان هم از پارس آنلاین حسابی شاکی بود و ناراضی ! شهرک بهشتی هستند ... و حالا از ماتریکس گرفته و کاملا راضی !! می خوام بگم مرکز مخابراتی تاثیر بسیار زیادی داره ...نقل قول:
دوستان گل شاتلی 128
سرعت دانلودتون چقدره ؟
بین چند تا چند متغیره ؟
به نظره من كساني كه مركز مخابراتشون ولي عصر (قصردشت) هست از سرويس adsl صبا اكانت بگيرن سرعتشون خيلي توپه !
50-60-70نقل قول:
شبی یک گیگ و خوردهای دانلود میشه
اینجا که اوضاع روبه راه هستش(مدرس)نقل قول:
آرت یا اکو؟نقل قول:
من اکو 128 بودم سرعتم 60 بود. به خاطر ترافیک بیشتر چند روزه اومدم روی آرت 1 سرعتم از 21 تکون نمیخوره. :37:
مساله پایین و بالا بودن نیست ! چون مرکز وصال مشترکین خیلی زیادی نداره برای ISP ها نمیصرفه برای اون مرکز تجهیزات Adsl نصب کنن!نقل قول:
دوستان اگر میشه نظر سنجی رو به روز کنید . خیلی ها از یه شرکت به شرکت دیگه رفتن .
نقل قول:مال من دانلودم بد نیست بین 40تا 60متغیره گاهی هم 30 وگاهی هم هفتاد میشه میانگینش میشه 50کد:چند روزه اینترنت من سرعتش خیلی پایین اومده دانلود از61 شده 20وپیجها هم دیر باز میشه ایراد از سیستم منه یا شاتل؟
eco128 شاتل ..... مرکزکلبه هستم
اکثر وقتها شکل دوکامپیوتر درتسکبار من خاموشه یعنی وقتی میخوام پیجی باز کنم طبعتا باید روشن بشه ولی تغییری نمیکنه
به پشتیبانی هم تماس گرفتم فقط دستور خالی کردن کش مرورگر میده!!؟؟؟
اینجا که اوضاع روبه راه هستش(مدرس)
پشتیبانی آرتنیک(شاتل)به من گفت اینکه سرعتت اومده پایین شبها مودمت خاموش کن میگفت به همه کابرانیکه مشکل سرعت دارن این سفارش را میکنن.. البته روی تجربه می گفت ... مودم من smc هست
البته با اینکار سرعت بهتر شد ولی خیلی علمی بنظرم نمیاد... چون تویک شرکتی که صبح تاشب مودمشون روشنه با افت سرعت مواجه میشن!!؟؟؟؟؟
الآن هم پیج زود برام باز نمیشه اگر دوستان تجربه ای دارن زحمتش بکشن چون سر وکله زدن با اینترنت ایران اعصاب خوردیه
یکی از دوستان می گفت چون مقداری از پهنای باند مخابرات از ترکیه تامین میشه بخاطرهمین افت سرعت داریم اگر امارات کامل درست میشد بهتر میشد