حذف شد ...
حذف شد ...
خوب شما رانندگیت خوبه. خیلی از این هایی که تازه گواهینامه می گیرن رانندگیشون اصلا خوب نیست و همینجوریش تو شهر باعث تصادف میشن. حالا اگر اینا بخوان تو جاده رانندگی کنن که واویلا... پس این قانون خوبیه که هر کس که گواهینامه گرفت پا نشه بره تو جاده و باعث تصادف بشه و هم به خودش ضرر بزنه و هم به یکی دیگه. تو این یک سال باید تو شهر رانندگی کنه تا کم کم رانندگی رو خوب یاد بگیره اونوقت پا شه بره تو جاده. هر چند 1 سال زمان کمیه برای اینکه رانندگی کسی خوب شه ولی باز از هیچی بهتره. پس انقدر به این قانون ایراد نگیرید. از نظر من که خیلی خوبهنقل قول:
در کل حرف شما درسته ولی به نظر من یه سال خیلی زیاده منم دیگه حوصلم نگرفت یه سال بمونم پاشدم رفتم :31:نقل قول:
دوست عزیز اگر شما درست رانندگی کنی کسی بهت کار نداره .:18:نقل قول:
من الان حدود 5 سال هست که دارم رانندگی میکنم و تازه دیروز گواهینامه به دستم رسید ، اکثرا هم برون شهری هست و حتی یک بار هم پلیس به من گیر نداده .
البته نه مثلا تهران مشهد ، چون تو این مسیر ها پلیس راه هست و حتما یه بار تو این مسیر متوقف میشید .
به نظر من کار درستی نیست همه رو یکسال محدود کنن بهتره که امتحانی مخصوص جاده بگیرن ببینن اماده است یا نه چون ممکنه کسی تا یکسالم نتونه رانندگی یاد بگیره یکی هم در عرض 1 ماه یاد بگیره (یا اصلا از قبل بلده!)نقل قول:
5 سال بدون گواهینامه!! اینطوری ممکنه شما خوب رانندگی کنی ولی یک نفر که رانندگیش بده بیاد بزنه به اونوقت در هر حالت شما مقصر میشین :41:نقل قول:
+
تبریک میگم :31:
امتحان مخصوص جاده؟!!!نقل قول:
خیلی از کسایی که تازه گواهینامه میگیرن رانندگیشون اصلا خوب نیست
چه اقایون چه خانوما(مخصوصا خانوما!)
اگر بیان تو جاده هم ازشون امتحان بگیرن که دیگه وا ویلا!!
اون موقع اموزشگاه ها هم تلفات میدن!!
:31::27:
نه منظورم اینه که هر وقت خواستی بری جاده اون امتحانو بدی هر وقت احساس کردی اماده ای مثلا بعد از چند ماه یا زمانی که خودشون مشخص کردن اصلا شاید یکی بعد از یک سال امادگی ورود به جاده رو نداشته باشهنقل قول:
سلامنقل قول:
بله بدون گواهی نامه !!
من همیشه تو ساعات خلوت رانندگی میکنم و قرارامو یه جوری تنظیم میکنم که خیابونا خلوت باشه و اگه نشد از وسایل نقلیه عمومی استفاده میکنم .
در کل آدم چه گواهی نامه داشته باشه چه نداشته باشه بازم تو ساعات شلوغی ممکنه که خسارت ببینه ، پس به ریسکش نمیارزه .:41:
اینم که بازم کسی بهم نزده خب میشه گفت شانس هم بوده دیگه .:31:
الان پدر من از زمانی که گواهینامه گرفته فقط 5 ، 6 بار تصادف کرده .:18:
دیروز رفتم اداره پست گواهینامم اومده بود ولی گفتن چون خونه تشریف نداشتید:31: برگشته اداره (شماره پلاک رو اشتباه نوشته بودن:13:)اگه کسی خیلی وقنه گواهینامش نیومده یه سر به اداره پست بزنه
اونوقتم همه میگفتن ما آماده ایمنقل قول:
دوستان درسته که نباید کارت گواهی نامه (هوشمند) رو کنار مثلا کارت عابربانک قرار بدیم؟
موبایل به گواهی نامه صدمه میزنه؟
عجب !!!:18: دقیقا پلاک خونه ما هم اشتباه نوشته بود رو پاکت :13::18:نقل قول:
دیروز تلویزیون میگفت که میخوان روند گرفتن گواهینامه رو سخت تر کنن ، در عوض به جای شش نوع گواهی نامه ای که الان میدن ، سه نوع گواهینامه بدن .:18:
پیش عابر بانک اگه بزاری مشکلی نداره ولی اگه پیش موبایل بزاری می سوزه:46:نقل قول:
اه
چقدر این روند تعویض گواهینامه کنده
دارن چه غلطی میکنن اینا
45 روزه گواهینامه ام رو دادم تعویض کنن دو روز پیش رفتم پلیس +10 هنوز تازه میگه در حال بررسی:2:
نقل قول:
قانونی باید چند روز طول بکشه که کارت جدید بیاد؟؟ حتما باید تعویض کرد؟؟
واسه من که 6 سال از گواهینامه ام رفته بود که دادم تعویض کنننقل قول:
خودشون که میگن 1 ماهه میاد
ولی خیلی باید کمتر از اینا طول بکشه
حداکثرش 10 روز دیگه !
بچه ها من شنیدم میخوان گواهینامه ها کلاً بشن 3تا
حالا نمیدونم پایه 2 و پایه 1 یکی برا اتوبوس و یکی برا تریلی
یا ب1 و 2 و کلاً پایه یک برا اتوبوس و تریلی
کسی اطلاعی داره بگه
سلام آقا پس فردا امتحان تو شهریمه کل امتحان چقدر طول میکشه؟
یه چیزه دیگه با یارو سرهنگه تنهایی میری یا نه چند تا آدمه دیگه هم هستن؟
اگه هستننمیشه آخر از همه رفت؟
میخوام اگه یه موقع سوتی دادم جلو کسی ضایع نشم
نه خیر تنها نمیرین
تو ماشین 4 نفر میشینن میتونی بشینی عقب سمت شاگرد که آخرین نفر امتحان بدی
قانونش 15 دقیقس .نقل قول:
5 دقیقه برای اینکه کلاج ماشین دستت بیاد و اگه خاموش کنی و سوتی بدی حساب نمیشه .:18:
حتما باید حداقل 1 نفر تو ماشین باشه .
برای من که به ترتیب اسم میخوند و من اول بودم . خودش باید بگه .
برای اینکه گیره زیاد نده سعی کن یه جوری سری های آخر بیفتی که حوصله نداره و زود قبول میکنه .
زیاد طول نمیکشه!.نهایتش 10 دقیقهنقل قول:
واسه ما که هر سری چهار نفر میرفتن
میتونی به مسئول آموزشگاه بگی که اسمتو آخر رد کنه
نترس بابا اینطوری نیست که همه بلد باشن:دی.منم میترسیدم ولی وقتی دیدم یه مرد 40 ساله نشست پشت فرمون و نمیتونست درست و حسابی دنده عقب بره آرومتر شدم و اعتمادم به خودم بیشتر شد.دی
سعی کن وقتی میشینی پشت فرمون همینجوری الکی هم که شده به آینه بغل،آینه راننده،صندلی و . . . دست بزن که متوجه نشن هول شدی تا کمتر بهت سخت بگیرن
امروز رفتم پلیس +10 واسه پیگیری گواهینامه.گفت 10/11 تحویل پست داده شده و احتمال زیاد تا 20ـم میرسه دستت
من کاردکسم صادر شده و ایین نامه هم قبول شدم متاسفانه دکتر چشم پزشک برام زده رانندگی با عینک. دکتر شخصی رفتم گفت عینک نیاز نداری.
الان اگه بخوام تو معاینه چشمم تجدید نظر بشه باید چکار کنم؟
اگه بگم کاردکسم گم شده میشه دوباره رفت معاینه؟
از زمان تحویل به پست تا زمانی که برسه درب خانه چند روز طول میکشه؟
بسته به شهر و حوصله ی دوستان دست اندر کار داره. اما ماکسیمم زمانش 2 روز هستش.نقل قول:
سلام/.
دوستان از تاریخ ثبت نام من تو آموزشگاه 1.5 ساله که گذشته یه 3-4 ماه پیش رفتم این امتحان افسر رو بدم رانندگی رو بعد شنیدم که رئیس آموزشگاه میگه که بایستی از اول پول 120 هزار تومان رو بدی که بیخیال شدم نرفتم !
میخوام برم یه آموزشگاه دیگه امتحان بدم آیا کلا از اول بایستی شروع کنم ؟
و اینکه چیکار کنم اونجا افسرها تا 5 بار منو انداختن کلا ! بلدم ماشین روندم بهدون گواهی هم :دی ولی خیلی اذیت می کنن واسه من که اینجور بود الاف میکنن ! اموزشگاه ایمن ولی عصر !
می خوام ببرم اموزشگاه کیمیا که تو عباسی هستش چیکار بایستی بکنم تو آموزشگاه ایمن ؟ باید برم بگم پرونده منو اینجا باطل کنید می خوام برم یه اموزشگاه دیگه ؟ یه توضیحاتی بدین ممنون /.
من رفتم پلیس+10 گفت 11/11 ارسال شده برای پست و یه شماره پیگیری داد.نقل قول:
شماره پیگیری رو که تو سایت پست میزنم چیزی نشون نمیده.
چیکار کنم؟
اگه تو سایت ثبت نشده یعنی این که پیچوندنت داداش:31: البته اتفاق تازه ای هم نیست این پیچوندن هاااا:46:نقل قول:
دوستان اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید بد جور گیر کردمنقل قول:
سلام به همگی دوستان
چنتا سوال از خدمتتون داشتم
1من متولد 1372/5/30 هستم آیا می توانم گواهینامه بگیرم؟!؟1
2 در ضمن من دفترچه خدمت سریازی گرفتم و برام تاریخ اعزام هم اومده 1391/9/18 زده حالا می خواستم بدونم با این برگه اعزام به خدمت می تونم برای گرفتن گواهینامه اقدام کنم یا نه؟؟؟!!!
دوستان اگه کسی اطلاعی داره لطفا 1 راهنمایی کنه دمتون گرم
دوست عزیز این اموزشا هیچ کدوم تا نشینی پشت فرمون کار برد نداره همشون رو مربی اموزش میده فقط سر امتحان شهری حواست باشه از افسره رو دست نخوری شاید سعی بکنه تو رو تو اشتباه بنداره مثلا بگه جلو این پل پارک کن که تو باید بگی جلو پارک ممنوع هست یا یه همچین چیزای کوچیکی که بهانه دستش بدی
سلام
همین الان گواهینامه م رو تحویل گرفتم.حدود 33 روز طول کشید تا رسید دستم
عجب اوضاعی داریم با این گواهینامه 1 ساله آدم گواهینامه نداشته باشه خیالش راحت تره:دی
اگر توی جاده پلیس راه مثلا گرفتم بهش گفتم گواهینامم همرام نیست ولی 5 ساله هست بی خیال میشه و توی همون قبض جریمه بنویسه؟:دی
همش باید از دست پلیس فرار کرد نمیشه که:| :دی
الان گواهینامه تعویض می کنن با هوشمند؟
گواهینامه من مال 86 آذر و 5 ساله است اگه بخوام برای تعویض با هوشمند ببرم چه مدارکی میخوان؟کارت پایان خدمت میخوان؟
الان گواهینامه ها شده همش هوشمندنقل قول:
مدراکی که لازم هست 4 قطعه عکس اصل گواهینامه مبلغهای که باید به حساب ناجا بریزی - چشم پزشکی کپی کارت ملی
نه کارت پایان خدمت هم نمیخواد
واسه من الان دقیقا 52 روزه که دادم تعویض کنن هنوز که هنوز خبری نشده !
این مدارکو باید به کجا حویل بدیم؟
راستی این پروسه واقعا افتضاح طول میکشه .معلومه مدیریت ضعیفه
باید بری به این دفاتر پلیس+10 کارتو انجام میدن.نقل قول:
.........
سلام خدمت همه دوستان
چنتا سوال از خدمتتون داشتم
1من متولد 1372/5/30 هستم آیا می توانم گواهینامه بگیرم؟!؟1
2 در ضمن من دفترچه خدمت سریازی گرفتم و برام تاریخ اعزام هم اومده 1391/9/18 زده حالا می خواستم بدونم با این برگه اعزام به خدمت می تونم برای گرفتن گواهینامه اقدام کنم یا نه؟؟؟!!!
دوستان اگه کسی اطلاعی داره لطفا 1 راهنمایی کنه دمتون گرم
خیلی مبارکهنقل قول:
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
منم 72 هستم الان گواهینامه دارم برای سوال دوم هم برو یه آموزشگاه رانندگی بپرس یا برو پلیس+10نقل قول:
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
خیلی قانون مسخره ایه من چند بار رفتم خارج شهر دو بار رفتم اردبیل که شب رفتم کسی نبود گیر بده ساعت 11 شب راه افتادم یه چند بار هم کاشان و قمنقل قول:
اگه پلیس هم گیر داد نباید گواهینامه نشون بدی باید بگی همراهم نیست یا از این حرفا
قانون بسيار درست هنقل قول:
در صورت عدم ارائه گواهينامه ماشين و پليس راحت ميتونه به پاركينگ انتقال بده
اگر بعد از اینکه امتحان آیین نامه قبول شدیم کاردکسمون گم شد باید چکار کنیم؟
سلام.
من برای گواهینامه موتور سیکلت به چشم پزشک مراجعه کردم، دکتر نمره ی چشمام رو 7/ و 8/ زده می خواستم ببینم روی گواهی نامه میزنه رانندگی با عینک؟