سلام قیمت رم 2GIG OCZ AMD BLACK EDITION رو خواستم ممنون :40:
Printable View
سلام قیمت رم 2GIG OCZ AMD BLACK EDITION رو خواستم ممنون :40:
هیچ کدوم ایران نیومدهنقل قول:
کمترین قیمت تک فروشی asus p6x58d premium در بازارهای جهانی حدود 310 دلار هست
که اگر به ایران بیاد حدود 400 تا 500 هزار تومن قیمت داره
کمترین قیمت تک فروشی Asus P6X58D-E
در بازارهای جهانی حدود 240 دلار هست
که اگر این یکی هم بیاد ایران حدود 350 تا 400 هزار تومن قیمت داره.
یه سوال ازتون دارم که فکر می کنم لازم برای جوابش یه تاپیک مجزا زد چون بنظرم جوابهای زیادی وجود داره.
و اما سوال
چرا بازار سخت افزار ما اینجوری هست مثلاً مادربرد 150 دلاری رو به قیمت 248 هزار تومان ناقابل می فروشن یا مثلاً بسیاری از قطعات دیگر رو اگه کسی جوابی داره معطل نکنه هر چه قدر هم که نظر بدیم شابد به نفع بازار و شاید بازاریا و شرکت های پشتیبانی کننده ببینن و به خودشون بیان ببین ماها از همه وضعیت قطعات خبر داریم مثلا من امروز تو بازار بودم دیدم مین بوردهای مارک Asrock تو بازار پر شده البته هنوز اونچنانی زیاد نشده اما تو انبار و داخل مغازه ها (پشن ویترین ها رو نمی گم) بسیار زیاد به چشم میخوره در صورتی که اصلا این مین بورده ها قابل اطمینان نیستند................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
elixir باس ddr3 1600 ظرفیت 2 گیگ 62 تومن.گارانتی fares
بچه ها برد MSI 760GM-E51 تو بازار هست؟
سلام دوستان
قيمت Q9300 يا Q9400 رو ميخواستم.
با توجه به مادربرد p35 نميخوام خيلي تو خرج بيافتم ، فقط cpu رو عوض كنم. به نظرتون با اوركردنش به پاي i5 , i7 ميرسه؟
البته تا حدود زیادی نیاز هات رو برطرف می کنه اما یه نکته که باید بدونی اینه که اینتل تو سی پی یو های جدیدش از تکنولوژی های جدیدتری استفاده کرده و باید این رو هم حساب کنی که اگه هi7 داشتی اونم اوور می کردی برای جبران سرعت پرئازش پایین تر سی پی یو ؟؟؟؟!!!!!.....در ضمن پاورت برای اوور ضعیف است ولی نه اونقدرنقل قول:
من گفتم قیمتش چقدره؟نقل قول:
توی سایتا زده 200 تومن...... یعنی توی این یکی دو سال دراپ قیمت نداشته؟ توی بازار تهران چقدره؟
ضمناً من با این پاور تا 3.73 هم اور کردم.با 7 تا دیوایس هم بالا آوردمش . هیچ مسئله ای نداره
محصولات اینتل سوکت 775 دارن کم کم از دور خارج می شن و بعضی هاشون هم تولیدشون متوقف شده. به همین دلیل کم کم کمیاب می شن و قیمتشون می ره بالا. مثلا 9550 قیمتش 220-230 بود ولی رفت بالا تا 300! در مجموع خود پردازنده با این قیمت ها ارزش خرید نداره. (Core i5 750 قیمتش حدودا 210 تومان هست) ولی اگر بخوای به پلتفرم i5 (سوکت 1156) مهاجرت کنی، باید مادربورد و رم رو هم عوض کنی که تقریبا 150 تومان برای مادربورد و 100 تومان برای رم 4 گیگ هزینه می شه. پردازنده Q8200 (حدود 140 تومان) رو هم ببین فکر می کنم نسبت کارایی به قیمتش معقول تره.نقل قول:
قیمت هایی که توی سایت های اینترنتی می بینی، هر کدوم رو 5-15 تومان کم کن می شه قیمت بازار.
در مورد اورکلاک من زیاد وارد نیستم ولی چیزی که به ذهنم رسید اینه که شما پردازنده 2 هسته ای رو اور کردی. فکر کنم اگر 4 هسته ای رو بخوای اور کنی مصرف برق بالاتر بره.
سلام دوستان قیمت این قطعات رو میخواستم
cpu:amd athlon II x4 620-630
main: asrock m3a785gxh-128
ram:2gig drr3 super talent
power:green 485
خیلی ممنون
phenom ii x6 1055t =>210t
phenom ii x6 1090t be =>310t
kingston 2 gb 1333 => 60t
biostar a785g3 => 75t
elixir 2gb 1600 =>61
gigabyte 785gm ud2h => 115500t
sempron 140=> 37t
phenom ii x2 550=>120t
phenomII X6 1055 نسبت به كاراييش خيلي عاليه .نقل قول:
دوستان لطف كنن قيمت مادربردي كه ساپورتش كنه رو بزارن . چند تا مادربرد مناسب
اول: توی سایت TechSpot نوشته این پردازنده به مادربوردهای AM2+ و AM3 می خوره. فقط ممکنه نیاز به آپدیت بایوس داشته باشن. (البته مادربورد باید توان تامین 125 وات برق پردازنده رو هم داشته باشه.) با این توصیف الان حدود 160 مدل مادربورد مختلف از این پردازنده پشتیبانی می کنند.نقل قول:
دوم: در Review هایی که سایت های Anandtech و Techspot برای این پردازنده نوشته اند، هر دو به این نتیجه واحد رسیده اند که:
با توجه به نزدیک بودن قیمت phenomII X6 1055T با Core i5 750 اگر این دو پردازنده رو با هم مقایسه کنیم، می بینیم فقط در کاربرد رندرهای سه بعدی (3Dmax) و تبدیل فرمت های ویدیویی (Video Encoding) پردازنده 6 هسته ای AMD تونسته بهتر از پردازنده 4 هسته ای اینتل عمل کنه ولی در تمام کاربردهای عمومی دیگه (به خصوص در بازی ها) برتری Core i5 اینتل مشخص هست. پس اگر کار تخصصی رندر فیلم انجام می دید، یا اگر به طور حرفه ای با 3Dmax کار می کنید، پردازنده 6 هسته ای به دردتون می خوره ولی اگر کارهای مختلف انجام می دید و با نرم افزارهای متنوع کار می کنید، مثلا استفاده های خانگی و عمومی ((Winrar, Photoshop, Excell, Gaming, ...)) مطمئنا Core i5 750 انتخاب بهتری خواهد بود.
دو نکته:
- بعضی از نرم افزارها (مخصوصا بازی ها) در حال حاضر توانایی پشتیبانی بیش از 2 یا 4 هسته را ندارند، ولی با گذشت زمان تعداد نرم افزارهایی که از 6 هسته پشتیبانی می کنند بیشتر خواهد شد. یعنی نتایج تست ها و مقایسه پردازنده ها، ممکنه مثلا 2 سال دیگه (به نفع AMD) متفاوت باشه.
- با توجه به اینکه پردازنده های 6 هسته ای AMD روی مادربورد های موجود هم کار می کنند و حتی با Ram DDR2 هم سازگار هستند، اگر سیستم فعلی شما AMD باشه و قصد ارتقا داشته باشید، هزینه ارتقا به پردازنده 6 هسته ای AMD به شدت پایین تر از Core i5 خواهد بود. چون دیگه نیازی به تعویض رم و مادربورد ندارید.
منابع و مآخذ(!):
کد:http://www.anandtech.com/show/3674/amds-sixcore-phenom-ii-x6-1090t-1055t-reviewed
کد:http://www.techspot.com/review/269-amd-phenom2-x6-1090T-and-1055T/
والا من توی سایت guru نقد کاملش رو خوندم
اندازه i7 های سری 8 قوی هست ... ارزش 210 تومن رو واقعاً داره ... مضافاً بر اینکه اگه با مادربرد 100 تومنی جواب بده معرکه میشه ....
مادربرد خوب برای i5 بخوای باید 170 به بالا پول بدی
البته توی سایت guru با مادربردهای سری 890 استفاده شده بود .... اصلاً این مادربردها اینجا هستن؟ قیمتشون چقدره؟
با مادربورد 75 تومنی هم جواب میده همون بایواستار که قیمت دادم.نقل قول:
890 گیگا یکی دیدم 260 تومن. ولی بایواستار یکی داره 120 دلار احتمالا ایران هم اومده باشه. چون اینفوگستر تو سایتش معرفیش کردهکد:http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/content.php?S_ID=459
کد:http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=474
من توي سايت گيگابايت خوندم . همون چيپست 790 هست...نقل قول:
[HTML]http://www.gigabyte.ir/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3352[/HTML]
لطفاً اگه كسي قيمت (GA-890XA-UD3 (rev. 2.0 رو داره بگه
سلام
من 4G Ram باس 800 می خوام .. قیمت چنده ؟
نقل قول:
پایینترینا حدوده 80.000 در میان !
با سلام و خسته نباشی :
دوستان قیمت GA - X58A - UD3R رو می خواستم .
متشکرم
4G ram می خوام با باس 800 .... تر جیحا 2 تا 2G ..
تا قیمت 100 تومن چه مارکی رو پیشنهاد می دین .....
*در ضمن الان قیمتا پایین اومده؟؟ من زمستون می خواستم بگیرم گفتن الان قیمتا رفته بالا بذارم 1 ماه بعد از عید قیمتا بهتر میشه....
مادربوردم Intel DG965RY و CPU IntelCore2 2.13 GHZ
دوست عزیز از قیمتا بی خبری 20 روزه که قیمت کینگستون توینموس رفته بالای 53 هزار تومن چه برسه به مارکدارانقل قول:
لطفا قیمت مادربوردهای زیر را اعلام بفرمایید
Gigabyte P55A-UD3
Gigabyte P55-UD3P
سلام
هارد اكسترنال كدوم برند رو پيشنهاد ميكنيد........؟؟؟؟؟؟
دوستان بی زحمت اگه توی بازار تهران از مین Asus P6X58D Premium خبری شد یه ندایی اینجا بدید .
با تشکر
Intel Core i7 980X
سلام
دوستان قیمت این مادربرد رو کسی داره؟
MSI P55-GD85
سلام
بچه ها قیمت پردازنده 2160 core2 dou intel را میخواستم؟در بازار موجوده؟کلا پردازنده خوبیه یا جوابگوی بازیها تا یکسال آینده هست؟اگه مدل بهتری به نظرتون میرسه پیشنهاد بدهید به اضافه قیمت؟
P55-GD85 MSI: 276نقل قول:
UD3=180نقل قول:
UD3P=215
WD MY BOOK ESSTENTIALنقل قول:
قکر نمیکنم بتونید پیدا کنید!نقل قول:
بودجتون چه قدر هست؟
حتمآ INTEL باشه؟
حدود 70 هزار تومان/تا حد امکان اینتل باشه:10:نقل قول:
خوب با این بودجه باید در اینتل برید سراغ سوکت 775نقل قول:
که پیشنهاد من E6500 هست که قیمتش حدود 75 تومن هست
البته حتمآ ببینید این CPU رو مادربوردتون ساپورت میکنه یا نه
ولی اگه میخواین مادربورد جدید بگیرین که پیشنهاد من این هست که از AMD بگیرید
تا حد امکان یعنی چی؟ اگر مادربوردت اینتل باشه باید حتما اینتل بگیری و اگر AMD باشه باید حتما AMD بگیری. ولی اگر هنوز مادربورد رو انتخاب نکردی بودجه و کاربرد رو مشخص کن و یه تاپیک جدید باز کن تا دوستان راهنمایی دقیق ترین بتونن بکنن.نقل قول:
سلام ، یکی از عزیزان لطف می کنه قیمت این قطعات رو بهم بگه :
Mainboard Supermicro ST3F
CPU INTEL Ci7 920
RAM DDR3 Crucial 3GB
HDD 320 Maxtor
LAN HP NC 360T
CASE ACP2010MB0_00XE
POWER 400watt Risercard
خیلی خیلی ممنون می شوم اگر زودتر بهم کمک کنید، بدجوری گیر کردم برای گرفتن قیمت این قطعات...
سلام، یکی از عزیزان اگه میشه لطف کنه قیمت قطعات زیر رو بنویسه :
Mainboard Supermicro ST3F
CPU INTEL Ci7 920
LAN HP NC 360T
RAM Crucial DDR3 3GB
HDD Maxtor 320GB
Case ACP2010MB0_00XE
Power 400watt Risercard
ممنون میشم اگه زودتر کمکم کنید، بدجوری گیر کردم واسه گرفتن قیمت این قطعات...
نقل قول:
برد اصلیم اینه:giga p31 ds3l
2160 تو بازار فکر نمیکنم پیدا کنی و اگر هم پیدا کنی دیگه ارزش نداره ! یعنی جواب گو نخواهد بود با 70.000 برای این برد من E6300 رو پیشنهاد میکنم ! البته حدوده 75.000ه !نقل قول:
قیمت این سی پی یو را بدید
Intel Core i7 980X
ممنون میشم قیمت i7 860 رو بدید
1400000 تومان البته باید به واردکننده سفارش بدید :27:نقل قول:
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
آخرین بار به 290 تومان رسید فعلا قیمتها کاذب شدهنقل قول:
ببخشيد.من اطلاعات زيادي از سي ژي يو ندارم.
فقط بهم بگين سي پي يو چهار هسته اي تا سقف 90 تومن با مارك عالي و اينتل چي هست.ممنون.