سلام حسين DT جان من منگوس رو دانلود كردم سرور آف لاين دارم ديگه هرچي ميخواد بگو plz سرور با پدر مادر ميخوام بسازم نا اميدم نكن :31:
Printable View
سلام حسين DT جان من منگوس رو دانلود كردم سرور آف لاين دارم ديگه هرچي ميخواد بگو plz سرور با پدر مادر ميخوام بسازم نا اميدم نكن :31:
سلام ديگه سرور اف لاينم كار نميكنه ميگه runtime error r6002 كمك كنيد please .:41:
سلام.اگه gm خواستین میتونم کمکتون کنم به این PM بدید night_man154 توی yahoo :5:
كسي نيست كمك كنه ؟
هاست و دومین که مشخصه سایت های زیادی هستند که این کار رو میکنند ، من خودم با این شرکت کار میکنم :نقل قول:سرور با پدر مادر هم باید اول یه پدرمادر براش پیدا کنی تا با پدر و مادر بشه :10:کد:http://irpowerweb.com
شما .Net Framework رو نصب کردید ؟ این ارور رو بیشتر مواقع به خاطر همون میده ..نقل قول:
سلام مرسي از راهنمايي لينك اون برنامهه network رو ميزاري:31:
نقل قول:محتوای مخفی: مطلب طولانی!
For using info you have to do first show on and than select a Visual-Waypoint and do the show info!
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
کد:http://www.reaper-x.com/2007/09/21/wow-mangos-gm-game-master-commands/
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
یا اینجا بگو یا بهم زنگ بزننقل قول:
کد:http://p30iran.net/thread3965.html#post15932
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
اینجا بگو رسیدگی میکنمنقل قول:
کد:http://p30iran.net/thread3965.html#post15932
aziz inja hichkodom az axa baz nemishe ke!:((نقل قول:
سلام این آموزش رو میزارم دیگه همیشه به این مراجعه کنید ! ( اموزش از Cussed )
آموزش کامپایل منگوس 3.3.3a و نحوه نصب دیتابیس
برنامه های مورد نیاز :
- نصب Net Framework 3.5
- نصب Visual Studio 2010
- نصب Navicat For Mysql
- نصب برنامه XAMPP
- نصب github (این یکم نصبش پیچیدست به
برید و برای ویندوز دانلود کنید )کد:http://git-scm.com/download
این برنامه های لازم و ضروری می باشد و برای اجرای یک سرور بهش احتیاج خواهید داشت .
در این روش دیگه همیشه هسته شما به روز خواهد بود و یک جورایی سرور شما با پدر مادر میشه .
آموزش دریافت سورس و کامپایل :
1- بعد از نصب برنامه های بالا برنامه Github Bash را باز می کنید و در خط فرمان بزنید cd c:/mangos البته اول فایل منگوس را در درایو C بسازید
2- سپس تایپ کنید git cloneو منتظر بمانید تمام سورس های منگوس دانلود شودکد:http://github.com/mangos/mangos.git
3- حال بعد از دریافت تمام سورس ها وارد فولدر مورد نظر شوید و فولدر Win را باز کنید و فایل mangosdVC100.sln را در Visual Basic 2010 اجرا کنید
4- حالا در محیط Visual Basic برای کامپایل سورس ها باید از گزینه بالا Release را انتخاب کنید به تصویر زبر توجه کنید در صورتی که بخواهید از 64 بیت استفاده کنید کافیست Win32 را به X64 تغییر دهید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- بعد از کامپایل فایل های شما در پوشه bin ذخیره شده است ( در جایی که سورس ها قرار دارد )
خوب تا اینجا نحوه کامپایل را یاد گرفتیم حالا نوبت ساخت دیتابیس می باشد
آموزش ساخت دیتابیس :
دیتابیس های زیادی وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید و ما برای مثال از دیتابیس YTDB استفاده می کنیم .
1-ابتدا برنامه XAMPP را نصب کنید ( از برنامه های Easy PHP و Wampp هم می توانید استفاده کنید )
2-حال برنامه Xampp Control در دسکتاپ را اجرا کنید و گزینه Mysql را start کنید
3- فایل زیر را دانلود کنید :
و از حالت فشرده خارج کنیدکد:http://svn2.assembla.com/svn/ytdbase/R55/YTDB_0.13.5_R550_MaNGOS_R10023_SD2_R1706_ACID_R304_RuDB_R37.7.7z
4- وارد Navicat شوید و در صفحه ظاهر شده و باقی تنظیمات را به صورت پیش فرض قرار دهید و OK کنید
5- حالا بر روی Localhost_3306 دبل کلیک کنید و وارد شوید .
6- بعد از ورود بر روی localhost_3306 راست کلیک کرده و گزینه New Database را انتخاب کنید و در Enter Database Name کلمه characters را بنویسید و ok کنید به همین صورت کلمه mangos و realmd را نیز بسازید
7- بعد از ساخت این 3 دیتابیس زمان پر کردن آن رسیده از Characters شروع میکنم ، ابتدا بر روی characters دبل کلیک کرده و سپس بعد از وارد شدن بر روی Characters راست کلیک کنید و گزینه Exequte Sql File را انتخاب کنید و مانند تصویر عمل کنید
11- بهتر است برای دیتابیس خود یک پسورد وارد کنید بدین منظور وارد navicat شوید از بالا Manage Users را انتخاب کنید بر روی root@Localhost کلیک کرده و Edit User را انتخاب کنید و پسورد را برای مثال 1234 قرار دهید
1- وارد جایی که سورس ها را ریخته اید بشوید مثال c:/mangos و وارد فولدر contrib و extractor شوید فایل ad.exe را کپی کرده و وارد محل نصب بازی WoW 3.3.3a شوید و Paste کنید حال ad.exe را اجرا کنید و صبر کنید
2- بعد از اتمام کار فایل های map و dbc ایجاد شده که در پایین میگم کجا کپی کنید
آموزش تنظیم کانفیگ سرور :
1- ابتدا فایل هایی که کامپایل کردید در فولدر bin جدا کرده و در درایو E:/server (مثال) بریزید فایل های MAP و DBC را نیز کپی کنید
2- این 3 عدد فایل را به صورت زیر تغییر دهید
mangos.conf.dist.in
realm.conf.dist.in
scriptdev2.conf.dist.in
تغییر نام به :
mangos.conf
realm.conf
scriptdev2.conf
3-حالا وارد Mangos.conf شوید و گزینه های زیر را تغییر دهید
توجه داشته باشید 1234 همان پسوردی است که در navicat تغییر دادیم .کد:LoginDatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;1234;realmd"
WorldDatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;1234;mangos"
CharacterDatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;1234;characters"
4- وارد realmd.conf شوید و کد زیر را تغییر دهید :
5- وارد Scriptdev2.conf شوید و به تغییر دهیدکد:LoginDatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;1234;realmd"
آموزش آپدیت کردن هسته :کد:ScriptDev2DatabaseInfo = "127.0.0.1;3306;root;1234;scriptdev2
هسته تقریبا هر روز در حال به روز رسانی می باشد و برای این کار شما نیز می توانید هر چند رو یک بار هسته خود را آپدیت کنید برای آپدیت هسته به روش زیر عمل کنید :
1- وارد github bash بشوید
2-به فایل مربوط به سورس ها بروید بدین شکل cd c:/mangos (مثال)
3-سپس دستور git pull را وارد کنید تا به صورت خودکار آپدیت شود
سلام حسین جان اون سایته p30iran تو نمیره همینجا میگی من Opsidan هستم
میتونی توی Spell_disabled آیدی اسپل را وارد کنی تا قفل بشه
واقعا ممنون راجع به توضيحات ممنون ميشم اگه راجع به دستكاري تو سرورهاي ديگران هم توضيح بدين
ممنون
cussed این کار هایی که گفتین برای آن کردن سروره یا برای چیزه دیگه ؟
چون می خواهم از یک راه درست سرور بسازم ولی نمیدونم چیکار کنم
راستی این ÷چ منگوس MaNGOS Repack Ver.6.37
کلی با قبلیاش فرق داره هیچ کاریش نمیتونم بکنم نه میشه npc ها رو دست کاری کرد وقتی هم ریلمش رو با navicat عوض میکنونم بعدش ریلم خودم هم عوض میکنم اصلا نمیره تو گیم
من همی چیز تو این سایت یاد گرفتم به جز آنلاین کردن سرور راستی میشه یک نفر به طوره کامل توضیح بده آفلاینشو بلدما فقط قسمت آنلاین کردن ممنون میشم:10:
برای ران کردن یک سرور که قابل انعطاف و دستکاری باشهنقل قول:
cussed این کار هایی که گفتین برای آن کردن سروره یا برای چیزه دیگه ؟
در پک های آماده نمی توانید فایل های Cpp را دستکاری کنید و یا پتچی به آن اضافه کنید و غیره... ولی در این حالت امکان هر کاری وجود داره فرق نمی کنه این روش هم برای آفلاین اجرا کردن هست و هم آنلاین
پیشنهاد می کنم برای دستکاری NPC ها و چیزهای دیگه از برنامه Quice استفاده کنید برای دانلود به لینک پایین برو
آنلاین کردن سرور کاملا مثل همین آفلاین هست به عبارتی شما همین کار ها را برای یک سیستم دیگه در دیتا سنتر انجام میدی و تنها کاری که میکنی تغییر ای پی در realmlist هستکد:http://quice.indomit.ru/?act=2
ممنون ولی یک مشکل دیگه هم هست تو اون یکی سرور ها سایت اجرا نمیشه هر کاری کردم سایتش درست نشد
عالی بود راستی نگفتی اینو با کدوم ÷چ منگوس درست کنم چون فقط چهار ÷نج نوع منگوس برای 3.3.3a داریم میشه بگی کدوم یا لینک دانلودشو بزاری ؟
منظور شما رو نفهمیدم.
منگوسی که برای ÷چ 3.3.3a هست تو اینترنت چهار نوعه کدوم یکیشو برای ساخت سرور آنلاین دانلود کنم ؟
من هر کاری کردم نتونستم اینو ÷یدا کنم و دانلود کنم github همه جا رو گشتم هر چی دانلود میکردم اون نبود میشه راهنماییم کنین ؟
با سلام میشه تو این بازی رمز زد ؟ میخوام رمز بزنم ...:31:
سلام به همه
کسی نگفت چجوری باید Creatur با مدلی دوست دارم بسازم ؟؟
برای مثال اگه من مدل یه NPC رو به Illidan تغییر بدم Sword های دستش که نمیاد :13:
چه کار کنم ؟
و یه سوال دیگه این که اگه بخوام باس ها Spell بزنند چه کار باید بکنم ؟
رمز که نه ولی میتونی از برنامه های جانبی استفاده کنینقل قول:
برای سوال اول شما باید بگم که با command هایی که دارید میتوانید به npc مورد نظر Weapon بدید و یا از دیتابیسنقل قول:
جواب سوال دوم شما اینکه منم مدتها دنبال همین قضیه بودم و حیاتی بودنش رو درک میکنم این کار مستلزم دانش برنامه نویسی هست .
SQLyog man in erroro mide[Error No.2003 Can't connect MySQL server on 'local host']bayad chikar konam?(bebakhshid fonte farsi nadashtam)
سلام شما برنامه XAMPP یا WAMPP یا EasyPHP رو نصب کردید ؟ این این Error میگه نمی تواند به Mysql Server وصل بشود
XAMPP ro nadaram mishe ye link azash behem bedi
XAMPP ya WAMPP ya EasyPHP nadaram aval ye linke download behem bede pls bad begoo chetori azash estefade konam:20:نقل قول:
Mysql نصب کننقل قول:
کد:http://www.mysql.com/downloads/mysql/
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
اگه برای باس هات اسپل تعریف شده و نمیزنند احتمالاً scriptname ندارن تو دیتابیس Scriptname رو درست کن اسپل میزنن و اگه اونو درست کردی و بازم نزدند طبق صحبت دویت خوبمون باید Script نویسی بلد باشینقل قول:
اگه نمیدونی چطوری scripname بزاری اسم باسی که میخوای اسپل بزنه رو بگو تا اسکریپتشو بهت بگم
موفق باشی
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
میشه واضح توضیح بدی که چی میخوای ؟نقل قول:
باور کن هیچی متوجه نشدم
chetori mitoonam be komak SQLyog baraye bossha loot bezaram?[bazam bebakhshid fonte farsi hanooz nasb nakardam]s
Sry Az Inke Fingilish Type Mikonam Windows ro taze Avaz Kardam Va Emkane Type Farsi Nabodنقل قول:
Shoma Varede Data Base Sho Boro to table Creature_loot_tamplate
Onja Moshkelet Hal Mishe
mishe daghigh tar tozih bedi zemnan ravesh sakhte itemhaye customro betore kamle tozih bedi lotfanنقل قول:
نقل قول:
طبق عکس ها برو جلو
طریقه ی ساخت آیتم هم اگه یه چرخ تو صفحات بزنی کامل پیدا میکنی همراه با عکس
موفق باشی
سلام بچه ها.
بابت زحمتی که میکشین واقعا ممنونم.
این تاپیک یه کم شلوغ شده با سرچ نتونستم به جواب سئوالم برسم؛ اینجا نوشتمش. ببخشید.
چجوری یک سرور آفلاین توی خونه درست کنم تا بتونم نسخه ی 3.3.3a رو توی خونه بازی کنم.
کار باهاش ساده باشه لطفاً.
مرسی.
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
میشه واضح توضیح بدی که چی میخوای ؟
باور کن هیچی متوجه نشدم[/QUOTE
میگم کدوم یکی از سرور های mangos رو میشه باهاش سرور آنلاین زد
اگه تو انترنت بگردی میبینی منگوس برای patch 3.3.3 یکی نیست(یک نوع نیست) چهار نوع منگوس برای patch 3.3.3 یا 3.3.3a داریم میگم کدومش برای ساختن سرور آنلان خوبه ؟ اگه لینک دانلودشو داری بگو اون منگوس رو برای سرور آنلاین دانلود کنم. ممنون:10:
[/QUOTE]
اگه برای باس هات اسپل تعریف شده و نمیزنند احتمالاً scriptname ندارن تو دیتابیس Scriptname رو درست کن اسپل میزنن و اگه اونو درست کردی و بازم نزدند طبق صحبت دویت خوبمون باید Script نویسی بلد باشی
اگه نمیدونی چطوری scripname بزاری اسم باسی که میخوای اسپل بزنه رو بگو تا اسکریپتشو بهت بگم
موفق باشی [/QUOTE]
سلام
من با Quice کار میکنم وجای نوشتن Script رو شاید بدونم (چون الان از کافی نت آنلاین هستم)
Script قسمت پایین سمت راست برنامه نیست ؟؟
حالا Script باس Kil'jaeden رو برام بنویس .
در ضمن من می خوام تا باس Spell هایی که من دوست دارم رو بزنه این چی ..؟؟
همه ی منگوس ها قابلیت آنلاین کردن رو دارن و اینکه چند ن.ع هست فکر کنم منظورت رویژن هاش باشه خوب این رویژن هرچی بالاتر باشه بهتره ، داخل تاپیک لینک دانلود زیاده یکیشو دانلود کن و استفاده کننقل قول:
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
تاپیک رو سرچ نکن چندتا صفحه که بگردی لینک پیدا میکنینقل قول:
داخله تاپیک هم نخواستی بگردی یه چرخ تو گوگل بزن
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
اسکریپت نیم boss_kiljaedenنقل قول:
سلام
من با Quice کار میکنم وجای نوشتن Script رو شاید بدونم (چون الان از کافی نت آنلاین هستم)
Script قسمت پایین سمت راست برنامه نیست ؟؟
حالا Script باس Kil'jaeden رو برام بنویس .
در ضمن من می خوام تا باس Spell هایی که من دوست دارم رو بزنه این چی ..؟؟
اگه بخوای باس اسپلهائی که تو دوست داری رو بزنه باید اسکریپت نویسی بلد باشی
سلام به همگی
آقایون میشه لطفا یکی لینک برنامه minimanager رو + آموزش ساخت costume item رو بزاره لطفا
ممنون میشم
مینیمنیجر برای منگوسنقل قول:
برای ساخت آیتم هم دوبار تو همین تاپیک توضیح کامل داده شده با عکس اگه یه چرخ بزنی پیدا میکنیکد:https://mmfpm.svn.sourceforge.net/svnroot/mmfpm/trunk/
سلام
دستت درد نکنه
میشه لیست Script کل باس های SWP رو بزاری ؟
در ضمن اگه میشه واسه Illidan Stromrage هم Script بگی البطه توی حالت Normal نه اون حالتی که یه اسکلت دستشه و باید با Akama صحبت کرد
تشکر !!
واسه دادن Weapon دست باس ها یا Creatur ها با نرم افزار Navicat توی دیتابیس خود مانگوس (البطه برای افرادی که اسم اون ها رو عوض نکره باشن) روی قسمت Creatur_Equi......i نوشه کلیک یا وارد میشن
بعد یه ID جدید میسازن و مشخصات رو وارد میکنند
البطه شرمنده که توضیح کامل ندادم چون الان من دسترسی به WOW و Server ندارم نمی تونم اطلاعات کامل بدم :11:
انشاء الله در اولین فرصت کاملش میکنم شاید خیلی از دوستان بتونند با یه نگاه کوچک بفهمند
آخه خیلی سخت نیست
با تشکر
سلام دوستان من انتی ویروسم wow.exe رو ویروس شناخته و پاکش کرده و لطفا یکی برام اپلودش کنه ممنون میشم فقط همین تاپیک دیدم که بپرسم منتظر کمک شما هستم
ورژن بازی 3.3.3a