سلام دوستان
برای شهر کرج با پیش شماره 6466 از کدام شرکت میشه سرویس adsl گرفت؟من خودم شاتل دارم برای یکی از دوستان میخوام میخوام بدونم شما ها اطلاعی ندارید
ممنون و با تشکر
Printable View
سلام دوستان
برای شهر کرج با پیش شماره 6466 از کدام شرکت میشه سرویس adsl گرفت؟من خودم شاتل دارم برای یکی از دوستان میخوام میخوام بدونم شما ها اطلاعی ندارید
ممنون و با تشکر
اکو 128 تبریز هستند ایشون.نقل قول:
دقت نکردی پستشو ویرایش کرد:46:نقل قول:
آقا سرعت خیلی توپ شده! اصفهان. اکو 128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18 دقیقه مونده تا زمان دانود رایگان قبل این زمان سرعت واقعا عالیه و بعدش هم تا 2 ساعت نسبتا خوبه ولی بعد این زمان سرعت یک افتی داره
بچه ها میگن شاتل شرکت خوبیه. درسته؟
کسی از voip شاتل خبر داره؟ روی adsl فعاله؟ هزینه جدا داره؟
هرکی کار کرده توضیح بده که ثواب داره. تنکس!
سرعت خیلی عالیه خدا کنه تا صبح هم همینطور ادامه پیدا کنه
سرعت من روی 65 و 66 هستش
من امروز به علت نامعلومی افت سرعت شدیدی داشتم.من منطقه 3 مرکز مخابراتی استقلال هستم!
تایم اوت دارم بدر غم داغون شد همین که 1شد سرعت خراب
دوست عزیز این مشکل همه بود. البته الان رفع شده.نقل قول:
آره پسر! از منم خیلی توپه. امیدوارم از همه خوب باشه و حالشو ببرن.نقل قول:
مشتركان گرامي،
به اطلاع ميرسانيم به علت اختلالي كه در شبكهي اينترنت در سطح كشور پيش آمده است، ممكن است شاهد قطع و وصل شدن سرويس يا سرعت پايين دسترسي به اينترنت باشيد. هرچند اين مشكل از اختيار شركت شاتل خارج است، اما به هر روي، كارشناسان در حال پيگيري براي برطرف ساختن مشكل يادشده هستند. از صبر و شكيبايي شما صميمانه سپاسگزاريم.
گروه شركتهاي شاتل
این هم یک فیلم از سرعت دانلود من
اصفهان-مرکز مخابراتی ولیعصر-Eco512
ساعت: 1:20AM
حجم:72 کیلوبایت
کد:http://www.4shared.com/file/75547657/d603b655/Eco-512.html?dirPwdVerified=4ac1960a
پینگ بگرید کیا تایم اوت دارن؟
فیلمت اجرا نمیشهنقل قول:
سلام
بچه های که اکو128 دارن سرعت دان در شب وروز چند هست.حداقل وحداکثرشو میشه بگین
روی 20 یه 50-60؟؟؟؟؟؟
می خوام شرکتم را عوض کنم
با تشکر
همون 20 هست!!
مگه میشه؟؟!!!!:18:نقل قول:
فرمت AVI هست.
این هم با فرمت MPG
الیته حجمش یکم بیشتر شد.
حجم:685 کیلو بایت
کد:http://www.4shared.com/file/75607479/731df9d0/New_-_Eco-512.html?dirPwdVerified=4ac1960a
دوستان من براي اولين بار ميخوام adsl بگيرم ، واسه صبا پول ريختم گفتن پورت نداريم بيا پس بگير رررررررررررر................
اگه شاتل بگيرم اکو 128 ميگيرم، شبانه رايگانه ديگه؟؟
مودم asus am 602 خريدم ، مشکلي نداره؟؟
من توي مرکز "حکمت شعار " هستم. نميدونين پورت خالي دارن يانه؟
خيلي ممنوووون:11:
شبها 1-7 رایگانهنقل قول:
سرعتت هم همون سرعت واقعیه (حدود 20تا دانلود داری)
با مودم هیچ مشکلی نداره
اون مرکز را باید زنگ بزنی بخش فروش تا ببینی پورت خالی داری یا خیر؟
البته مهدی جان همش 20 نیستا! اینطوری که میگی دوستان 128 میگیرن بعد سرعتشون کمتر از 20 هست دلخور میشن. باید اینو بدونیم که سرعت به خیلی چیزها بستگی داره، به مرکز مخابرات، ساعت استفاده، سیم کشی داخلی و ....نقل قول:
من که خودم اکو 128 دارم، گاهی وقتا سرعت خیلی پایینه (2-3!!!)و گاهی وقتا هم خیلی خوبه(18-20). ولی خوب، بطور میانگین بیشر وقتا سرعت دانلود یه چیزی بین 12 تا 16 هست.
خب .
اگه بخوایم از شرکت نامه بگیریم توی نامه باید چی نوشته شده باشه ؟
برای دانشجویی چی ؟
مودم های D-link با شاتل چطورن ؟
دیشب خط من مشکل دار شده بود بعضی وقتا کامل قطع می شد میخواستم ببینم کس دیگه ای هم این
مشکل رو با شاتل داره ؟
عزیز بارها و بارها اعلام شد کهنقل قول:
مشکل سراسری بوده
نه فقط شاتل
بلکه همه شرکتهای ایرانی مشکل پیدا کرده بودن
کابل ترکیه پوکیده بود دوباره
نقل قول:
درست شد حالا؟:13:
نامه رو اطلاع ندارم. ولی دی لینک دارم عالیه.نقل قول:
بله در اکثر شهر ها درست شده، ولی مثله اینکه بعضی ها هنوز مشکل سرعت دارند.نقل قول:
برای شرکت باید فرم بگیری داخلش مشخصات شرکت و شماره ثبت و مهر شرکت بزنینقل قول:
برای دانشجویی هم باید گواهی اشتغال به تحصیل به نام شرکت ارائه دهنده اینترنت شاتل بگیری
مودم D-link هم مشکلی نداره . اکثر مودم ها با برندهای مختلف با شاتل مشکل نداره.من که ندیدم برندی با شاتل مشکل داشته باشه!! اگه دوستان دیدن اعلام کنن!!
متاسفا شیراز هنوز درست نشده!!نقل قول:
ولی دیشب اولش بد بود ولی بعدش خوب شد و به اندازه شبهای قبل دل کردم:31:
قضیه این فرم که گفتی چیه ؟ از کجا باید گیر آورد ؟
فرم دانشگاه را از خود شاتل باید بگیری ببری دانشگاه تایید و امضا و مهر کنه
فرم شرکت هم باید از خود شرکت بگیری!!
همین
:27:مودم من d-link بود ساپورت نمیکنه یعنی نصبش میفته پایه خودتون . 1روز کامل اعصابم خورد شد واسه کانفیگ کردنش چون بلد نبودم:31: ولی خدایی مودمش حرف ندارهنقل قول:
فرم دانشگاه رو هم واست mail میکنه میگه برو امضا کن بیار. mail رو هنوز دارم اگه خواستین بگید mail کنم واستون
خوب اینی که گفتی مربوط به سیم کشی ساختمون نمیشه :31:نقل قول:
ازمخابرات و ای اس پی هست و باید زنگ زد تا علتشون رو بپرسی که اکثر مواقع میگن : انشا ... سعی میکنیم به این زودی درست کنیم :27:
به من که گفتن یه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه بگیر "خطاب به شرکت شاتل برای استفاده از اینترنت پر سرعت "همین . منم فقط همین کارا کردم از فرم اینجور چیزا خبری نبود:20:نقل قول:
این مطلب رو در وبسایت شاتل خوندم. به نظرم خیلی خوب اومد. مشخصه که روی همه چیز بادقت کار میکنن.
در خصوص شرایط مورد انتظار از کارشناس پشتیبانی مشترکین.
لطفا بعد ازین که خوندید نظرتون رو بگید.
================================================== ===========
کارشناس پشتیبانی مشترکین
محل کار: تهران
زمینه کاری: رفع مشکلات دسترسی مشترکین به اینترنت
مشترک در شاتل دارای بالاترین جایگاه است. از اینرو هرگونه اختلال در روند خدمات به مشترک سریعاَ توسط کارشناسان خبره شرکت شاتل بررسی و تا حل مشکل پیگیری میشود. روشهای معمول در ارتباط با مشتری شامل تلفن، ایمیل و پشتیبانی حضوری است. کارشناسان این بخش افرادی صبور، باهوش، با معلومات بالا و مؤدب هستند. همچنین توان تحمل حجم زیاد کار را دارند. استخدام در این بخش گام بلندی در پیشرفت شغلی هر فرد خواهد بود.
محیط کار
بخش پشتیبانی فنی مشترکین شاتل بزرگترین واحد زیرمجموعه فنی و در کل نیز بزرگترین واحد شاتل است. کار در این بخش به منزله آشنا شدن با انواع راهکارهای مشترکین در ارتباط با استفاده از اینترنت است. مشترکین شاتل از راه کارهای مختلفی نظیر شبکه های مبتنی بر Cisco , Microsoft, Linux، وایرلس و ... استفاده مینمایند که به مرور کارشناسان با اکثر این موارد آشنا می گردند. یکی از مهمترین اصول شاتل، آموزش مستمر است که بخش پشتیبانی فنی مشترکین نیز با استفاده از آموزشهای عملی در زمان شروع به کار و آموزشهای الکترونیکی در حین خدمت، تمامی کارکنان خود را به سمت دانش بالاتر سوق میدهد. کارشناسان برگزیده این بخش به دیگر بخشهای فنی شامل نگهداری و نصب شبکه و سرورها انتقال مییابند.
انتظارات
- ارتباط مؤدب در برخورد با مشترک و همکاران
- سعی در راضی نمودن مشترک
- پاسخگویی تلفنی و از طریق ایمیل به مشکلات مشترکین
- شناخت سریع مشکلات مشترک و حل آن
- انتقال سریع و مناسب مطالب به مشترک
- انجام فعالیتهای محوله با صبر و بردباری
- درک وضعیت سرویس مشترک
- آرام نمودن مشترکین عصبانی
- پی گیری مشکلات تا رفع کامل آنها
- انتقال مشکلات مشترکین به مسئول بخش
شرایط احراز
- دارای فوق دیپلم و یا بالاتر در رشته های مرتبط با IT- کامپیوتر یا مخابرات
- 1 سال تجربه کاری مشابه
- دانش کافی در زمینه های کامپیوتر، اینترنت و مخابرات و شبکه
- آشنایی با TCP/IP
- مدرک Network + (به عنوان امتیاز مثبت)
نظر من:جالب بود!!!:27:
اگه اينطوري باشه خيلي خوبه.
اين قضيه دانشجويي که ميگن يعني چه؟؟؟؟
تخفيف ميدن؟
سرعت بيشتري ميدن؟؟
يا
.
.
.
سرعت بیشتر از 128نقل قول:
برای تخفیف که باید از کسانی که اینترنت از شاتل دارند کارت طلایی بگیری
دوست عزيز، درمورد کارت تخفيف يه خورده برام توضيح ميدين؟؟
هرکسي که مشترک شاتل باشه ميتونه به يکي ديگه کارت بده؟ بعد به هردو طرف تخفيف ميدن؟
فقط واسه ثبت نامه يا براي شارژ هم تخفيف ميدن؟
اره باید از مشترکین شاتل بگیرینقل قول:
با تحویل دادن اون کارت به شاتل شما فقط برای ثبت نام 10 هزار تومان تخفیف میدن بهت. اره به اون طرف هم تخفیف میدن ولی ناچیزه:27:
سرعت یه کم مشکوکه، البته خوبه ولی بافر داره، فکر کنم فیبر نوری ترکیه داره میترکه! سنگر بگیرید!