آفلاین درست کن
Printable View
آفلاین درست کن
درست كرده بودم.7-8 تا بازي هم كه GFWLاي بودن داشتم و دارم.ديشب نصب كردم بازي رو شناخت الان نميشناسه.نقل قول:
دوستان دستتون درد نكنه خودم حلش كردم!حالا اونجايي كه چند نفر تفنگ دارن 2 نفرو ميكشن بعدش همه آدما رو كشتم ميرم تو يه اتاق كه يه دونه از اون گارد امنيت ها رو بستن.چيكار كنم؟
خیلی جالب شد! شما گفتی که: "من قبلا اين بازي رو تا آخر رفتم." چطور شد؟!نقل قول:
فک میکنم اینجاشو گیر کردین. یه تابلو از رئیس زندان (واردن شارپ) دقیقا تو همون محوطه وجود داره که باید اسکن بشه. قیافه رئیس زندان.
ممنون.بله يه بار 80 درصد كردم تا آخر رفتم.الانا حوصله گشتن تو محوطه ها رو ندارم!يادم نيومد بايد چيكار ميكرديمنقل قول:
:31:
اون موقع هم يه نسخه 2 دي وي دي داشتم هيچ مشكلي نداشت.پست هام هم فكر كنم باشه من اون موقع تموم كردم كه تازه كرك فيكس 2 اومده بود.
یکی نیست این بازی تو ویستا یا سون تا آخر رفته باشه؟:37: لینک کرکش بده ؟
مشكل شما حل نشد نهنقل قول:
عزيز خيالت راحت كاملترين كرك بازي همونيه كه واست لينك كردم مشكل احتمالا جاي ديگست :10:
تو سیو و پرش (بتمن) بازی بتمن مشکل دارم چه کنم؟
دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بديد :10:نقل قول:
1- سیو ندارم یعنی سیو نمیکنهنقل قول:
2- وقتی می خواد سریع از بالا جایی رو آدما بپره می افده پایین یعنی رو زمین می افده
نقل قول:
- خوب در مورد سيو : بايد از x live يه پروفايل افلاين درست كنيد بعد با پروفايلتون لوگين شيد و بعد بازيو سيو كنيد البته بازي خودش سيو ميشه و نيازي نيست شما سيو كنيد
- خوب در مورد پرش : راستش متوجه نشدم ولي اگه ممنظورتون پرواز هستش بايد يه بار اسپيس رو بزنيد بعد دوباره اسپيس رو نگه داريد تا شنلش باز شه
سلام.
دوستان یه کرک سالم اگه میشه برای من بزارید.
با یه سیو 40% .
قبلا دو تا کرک گرفتم که هر دوش خراب بود.و سیو نمیکرد و آیکون ها رو نداشت.
كرك كامل بازي (ریلود 3 ) اين كرك توسط خودم تست شده و كامله و صد درصد كار ميكنهنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/280134447/baa-co-rel.rar
ای بازی رو دارم 3D Vision میزنم ، چه حالی میده
پیشنهاد میکنم شما هم یه تست بزنید
انگار این بازیو نمیخواد درست شه:41:آخه این بازیو خیلی دوس دارم:37::42:...
من در بازی Batman Arkham Asylum در 30% بازی ، اونجایی که Joker اون اب رو برقدار میکنه ، بعد از قطع کردن برق و گذشتن از آب وارد یه کانال میشم و بعد وارد این قسمت (عکس1) میشم و بعد از عبور از این در(عکس3) وارد اینجا(عکس 3و4) میشم ولی نمیدونم چطوری عبور کنم. ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
کد:http://kimag.es/share/64321188.jpg
http://kimag.es/share/8645601.jpg
http://kimag.es/share/22382064.jpg
http://kimag.es/share/46366430.jpg
اینم نقشه اون قسمت
کد:http://kimag.es/share/7222245.jpg
http://kimag.es/share/33540037.jpg
عزيز مشكل از كزك بازيه كه f كار نميكنه و نميتونيد از قلاب استفاده كنيد من چند صفحه پيش كرك كامل بازيو گذاشتم دان كنيد حل ميشه البته بعد از نصب كرك بايد از اول با يه پروفايله ديگه بريد :10:
با كي بودي ؟ :31:نقل قول:
شما چنگک رو پرتاب کن به طرف اون کانال بعد خودتو به کش بالا تو 360 با RB این کار انجام میشه...نقل قول:
سلام بچه ها...
خواهشا یکی یه کمکی کنه که دارم دیوونه می شم دیگه!!!
تا حالا 2 بار بازی رو بخاطر اشکالاتی مثل Grapple و ... از اول و با کرک های مختلف شروع کردم... ولی الان به یه مشکلی برخوردم که هیچ کاری نتونستم بکنم:
53 درصد بازی رفتم. ماموریت اصلیم اینه:
Stop Joker From Polluting The Gotham River
ماموریت های فرعیم هم اینه که باید 3 تا دستگاه پمپ رو خاموش کنم، 2 تاشون رو خاموش می کنم وقتی به آخریش می رسم
(Shutdown East Pump Room)
چند تا دشمن هستن که باید بمیرن، وقتی باهاشون مبارزه کنی اگه بمیری بعد یک یا دوبار که بازی بمیری و بازی دوباره لود شه بعد از بار آخر که لود شد می بینی که هیچ دشمنی وجود نداره..... اگر دو سه بار کلا بازی رو ریستارت کنی و سیو های قبلیتو رو جایگزین کنی مشکل حل میه ولی بمیری دوباره همونطور می شه!!!
اگر هم بخوای بازی رو همینطور ادامه بدی نمی شه، هیچ دشمنی وجود نداره، خیای جاها که باید بری نمی تونی بری (مثلا وقتی میخوای Ivy روبکشی باید بری باغ (که اسمش یادم نمیاد ولی قبلا یه بار تو بازی اونجا رفته بودم) که نمی تونی بری چون وقتی واردش می شی یه دیوار نامرئی جلوتو می گیره) و از اینجور مشکلات دیگه!!!
خواهشا یکی بگه چیکار کنم. سر این بازی از کار و زندگی افتادم
راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم:
اینکه اگر بازی رو همونطور ادامه بدی نقشت هم همیشه خالی می میمونه و هیچ ماموریتی یا چیز دیگه ای رو روش نشون نمی ده، ماموریت رو می نویسه وحتی می نویسه که به نقشت اضافه شده ولی نقشه همیشه خالی می مونه که خود این تو سردرگمی بدی می ذارتت!!!
من هم همین مشکل رو داشتم بعد رفتم Update کرک به نام Batman fix.2 رو ریختم حل شد .نقل قول:
روی نقشه هیچ چیزی نشون نمی ده بخاطر همین کرکت است .
اگه می تونی برو به سمت گلخانه ببین می تونی پیدا کنی .
دوستان كرك كامل بازي رو گذاشتم كامله خودم باهاش بازيو تا آخر رفتم حجمشم كمه ديگه چرا لقمرو....نقل قول:
كرك كامل بازي (ریلود 3 ) اين كرك توسط خودم تست شده و كامله و صد درصد كار ميكنه
کد:http://rapidshare.com/files/280134447/baa-co-rel.rar
چه فرقي با كرك هاي ديگه داره ؟
من هم بازي رو تموم كردم و كرك معمولي هم داشتم مشكلي پيش نيومد
خوب شما احتمالا نسخه اصلی بازی رو داشتی این کرک برای کسانیه که نسخه قاچاقی رو قبل از ریلیز جهانی گرفتند و با باگهایی که به صورت عمد توسط Eidos توی اون ایجاد شده مواجه شدند:13:نقل قول:
من هم از همین کرک استفاده می کردم، قبل از اینکه شما حتی بذارید. با وجود همین کرک این مشکلات به وجود اومد.نقل قول:
البته بهترین کرکی که استفاده کردم هم همین بود. الان که دارم اینو می نویسم 5 دقیقه نیست بازی تموم شده، اما مشکلاتش چجوری حل شد؟؟!!!
- یه کپی از سیو هاتون بگیرید.
- سیو قبلی رو پاک کنید.
- کرک رو دوباره کپی کنید.
- کامپیوتر رو ریست کنید.
- سیوتون رو دوباره سرجاش کپی کنید
- برید تو بازی، تا موقعی که مشکل حل نشده Esc رو بزنید و گزینه Restart from last checkpoint رو انتخاب کنید.
سوالی که مونده اینه که بعضی جاها مثل آزاد کردن گوردون از دست هارلی و یا کشتن Ivy فیلم بعدش رو نشون نمی ده و یهو از بعد فیلم بازی شروع می شه. چرا؟ یه Patch گرفته بودم که بعد از کارش یه فولدر توی C:\Program Files\... میساخت و چند تا فیلم اونجا می ریخت و می گفت این فیلم ها رو با فیلم خای خود بازی Replace کن در حالی که حجم این فیلم ها کمتر هم بود (!!!!) چه این کارو کردم و چه نکردم باز هم مشکل وجود داشت.
کلا بعد از تموم کردن این بازی می تونم بگم واقعا عال بود. هم از نظر ساخت و هم از نظر داستان. حتی شخصیت جوکر که با وجود بازی که Heath Ledger تو آخرین فیلم بتمن ازش دیده بودیم و پذیرفتن هر جوکر دیگه ای رو خیلی سخت کرده بود خیلی عالی از آب درومده بود( باوجود سخت و طولانی بودن پذیرفتنش )
داستان، دیالوگ ها و لوکیشن های Psycho یی که استفاده شده بودن حرف نداشت مخصوصا شخصیت Scarecrow . بهرحال می دونم دردسر داره ولی حتما تمومش کنید بچه ها.
سلام
من 2 روزه بازی رو گرفتم. 14% بیشتر نرفتم. یعنی اونجایی که تازه سلاحی گرفتم که میتونه وسایل رو به طرف خودش بکشه!
همونجا که فکر کنم خونه بتمن هم باشه یه نرده را با اون سلاحه کشیدم در کانال باز شده ولی نمیتونم اونو بگیرم برم توش!:41:
اگه متوجه منظورم شدید لطف کنید منو راهنمایی کنید. ممنون:40:
اگر درست فهمیده باشم شما باید اینجا با دکمه ی F وارد کانال بشید که فعال نیست، درسته؟؟
خوب، شما هم مشکل کرک دارید. پست های قبلی رو بخونید، تو پست دوستمون MAHDIAGENT47 زحمت کشیدن و کرک رو گذاشتن.
آره درسته. اون فایل رو هم گرفتم ولی نشد!:41:نقل قول:
حجم فایل کرک با فایل اصلی بازی هیچ فرقی نداشت فکر کنم قبلا اونو روش گذاشته بودن!:13:
بازم اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه ممنون میشم کمک کنید:40:
ببينم شما هر سه تا فايلو كپي مكنيد يا فقط فايله exe بازي رو ؟:27:نقل قول:
آره هر سه رو کپی کردم و با قبلیها جایگزین شد.نقل قول:
ولی کلا هیچ فرقی در بازی بوجود نیومد :19:
این شرکت BOYSTEAMPC مسخره دیگه شورشو در آورده اوندفعه اویل5 گرفته بودم اونم وسط بازی گیر میکرد!:angry:
من بازی رو با همین کرک تموم کردم، نمی دونم مشکل دیگه چی می تونه باشه!!
احیانا وقتی بازی بالا بوده به اینترنت وصل نشدی؟
گرفتم شما وقتي كركو نصب ميكني دوباره با همون پروفايل قبليه ميري تو بازينقل قول:
بايد بعد از نصب كرك جديد از x live با زدن كليد home رو كيبرد يه پروفايله ديگه بسازي و كلا بازيو از اول بري
پس اگه دوباره از اول برم همچی درست میشه؟نقل قول:
سیو قبلی رو هم پاک کنم؟
من چون قبلا بازیای زیادی رو با X live کار کردم بازم باید یه پرو فایل دیگه درست کنم؟
نه پروفايله خودتونو لازم نيست پاك كنيد فقط يه پروفايله جديد بسازيد واسه بتمن بعد با پروفايل جديده وارد شيد بعد هم از اول شروع كنيد تا همه ي مشكلات احتمالي از بين برند :10:نقل قول:
منم به این درد گرفتار شدم. بازی رو از اول رفتم ولی می ارزید. البته نه قسمت های تکراریش.
بازیش هم زود تموم شد. دوس داشتم بیشتر طول بکشه.
سلام دوستان من:
من 18% بازي رو رفتم و الآن اونجايي هستم كه لوستر رو ميندازي پايين و اون دكتره رو با اون سربازه نجات ميدي. ولي الآن بعد از اين نميدونم بايد چي كار كنم و كجا برم لطفا راهنمايي بفرماييد.
خوب شما نقشه رو بزن هر نقطه ای که با ! نشون داده شده ...باید بری به اون قسمت.نقل قول:
دوست عزيز اين رو كه خودم ميدونم اما توي اين مرحله بايد دنبال اثري يا يادداشتي از دكتر يانگ توي كتابخونه بگردم. گويا بايد برم سر وقت گاوصندوقي ولي من تمام كتابخانه رو زير و رو كردم اما گاوصندوق مذكور را پيدا نكردم. بنابراين من محل دقيقش رو ميخوام. يعني طبقه چندمه و كجا بايد برم و از اين چيزا.نقل قول:
ممنون
اول شما Detective Mode رو فعال کن بعدش باید دنبال اثر انگشت دکتر یانگ رو یکی از کتابا بگردی جای دقیقش یادم نیست ولی فک کنم از پایین که در نظر بگیری یه طبقه بالاتر تو قفسه کتابا باید باشه با دید مخصوص راحت پیدا میشه ...نقل قول:
سلامنقل قول:
گاوصندوق توی یه اتاق نزدیک کتابخونه هست.باید از دری که در انتهای قسمت شمالی کتابخونه هست بری بعد باید از طریق کانال خودتو به اتاق مذکور برسونی ولی شما باید قبلا اونجا رفته باشید تا بتونید به اینجا برسید
پس چون فقط یادداشت رو میخوای باید همونجا که لوستر افتاد یعنی طبقه همکف توی کتابا دنبالش بگردی. راحت پیداش میکنی!