به نظر من که خیلی نمیشه روش حساب کرد(دی..) این گوشی ممکنه آندروئید دار بوده باشه.هرچند از طرفی بعید به نظر میرسه.
آخه این سری هیچ آندروئید داری معرفی نشد.و ای مشکوک میزنه
به نظر من که خیلی نمیشه روش حساب کرد(دی..) این گوشی ممکنه آندروئید دار بوده باشه.هرچند از طرفی بعید به نظر میرسه.
آخه این سری هیچ آندروئید داری معرفی نشد.و ای مشکوک میزنه
درسته که اندروید به خاطر پشتیبانی گوگل آینده روشنی داره اما در شرایط فعلی آش دهنسوزی به نظر نمیاد نباید خیلی بهش امید بست
تو ایران که خیلی کم هستن که دستشون گرفتن من یکیش رو میشناسم که میگفت خیلی تعریفی نداره (منظورم جی وانه)
تا اندروید بخواد جا بیفته حد اقل یکی دو سال طول میکشه اونم با این حرکت لاک پشتی
دقیقا همینه.
البته بستگی داره که گوشی های زیادی از این سیستم عامل استفاده کنن.اینطوری توسعه دهنده ها تشویق میشن به بیرون دادن برنامه.
حالا چی میشد اگه "اس ای" هم مثل نوکیا و سامسونگ نقد رو میچسبید و از همین سیمبینی که آماده شده و حاضره استفاده میکرد؟
اینجوری زودتر آیدو میومد بیرون ، حالا اومدیم و این سیمبین اپن سورس حالا حالا ها آماده نشد... تکلیف چیه؟
دیر و زود امدن ایدو در واقع هیج ربطی به بحث سیستم عاملش نداره.مهمترین مسئله واسه اس ای این بوده که گوشی های 8 اش فروششون رو بکنه.اگه ایدو زودر بیاد همه منتظر اون میشن کسی به مثلا دبلیو 595 نگاه هم نمیکنه
===
کمپانیش ایرانی نیست که کشکی زمان تایین کنه!اماده ی امادست
الان داشتم سری فیلمای جانی ایکس که اون وایل که ایکس وان اومده بود بیرون "اس ای" گذاشته بود رو میدیدم
ته قسمت نهم که قسمت آخر اون سری هم بود نوشته بود To be continued 09
البته منظورش باید خود فیلمای تبلیغاتی باشه یا شایدم خود ایکسپریا
خبر دارین که ادامه دادنش یا همون 9 قسمت بود؟
نمیدونم جریان چی هست.یک زمانی گفتن قرار هست سیمبین مشترک استفاده بهش با اینترفیس متفاوت.نقل قول:
حالا چی میشد اگه "اس ای" هم مثل نوکیا و سامسونگ نقد رو میچسبید و از همین سیمبینی که آماده شده و حاضره استفاده میکرد؟
اینجوری زودتر آیدو میومد بیرون ، حالا اومدیم و این سیمبین اپن سورس حالا حالا ها آماده نشد... تکلیف چیه؟
نوکیا که کل سهام رو خرده.
این هم میتونه باشه.ولی خوب اگر سیمبینش تکمیل بود باز برای نمایشش مشکل نداشتن.نقل قول:
دیر و زود امدن ایدو در واقع هیج ربطی به بحث سیستم عاملش نداره.مهمترین مسئله واسه اس ای این بوده که گوشی های 8 اش فروششون رو بکنه.اگه ایدو زودر بیاد همه منتظر اون میشن کسی به مثلا دبلیو 595 نگاه هم نمیکنه
===
کمپانیش ایرانی نیست که کشکی زمان تایین کنه!اماده ی امادست
آره.من هم چند روز پیش به همین فکر بودم.قرار بود یه مسابقه ای باشه در مورد همین 9 پنل.نمیدونم چی شد آخر.نقل قول:
الان داشتم سری فیلمای جانی ایکس که اون وایل که ایکس وان اومده بود بیرون "اس ای" گذاشته بود رو میدیدم
ته قسمت نهم که قسمت آخر اون سری هم بود نوشته بود to be continued 09
البته منظورش باید خود فیلمای تبلیغاتی باشه یا شایدم خود ایکسپریا
خبر دارین که ادامه دادنش یا همون 9 قسمت بود؟
محمد جان اين رو هم داشته باش كه هر سيستم عاملي كه سوني بزنه خيلي با بقيه برندا فرق ميكنه! نمونش همين آيدو! سيمبينش زمين تا آسمون با سيمبين نوكي و سامي فرق مي كنه! انصافا اينترفيسش از مديا سنتر ويستا هم زيبا تر بود!!نقل قول:
من یکیش رو میشناسم که میگفت خیلی تعریفی نداره (منظورم جی وانه)
تا اندروید بخواد جا بیفته حد اقل یکی دو سال طول میکشه اونم با این حرکت لاک پشتی
حالا جي واني كه اچ تي سي هول هولكي بيرون داده را با آندروئيد سوني مقايسه نكن! مطمئن باش آش دهنسوزي خواهد بود!
اچ تي سي خواست كه سردمدار باشه! اصلا هم اينترفيسش قشنگ نيست! مثل آتاري دستي ميمونه! اه اه
خوب منظورش هر دوتاش بوده! خود به خود وقتي تبليغش باشه محصولي هم بايد باشه ديگه! ;)نقل قول:
ته قسمت نهم که قسمت آخر اون سری هم بود نوشته بود to be continued 09
بنظرم همون سیمبین بزنن بهتره !!!
نمیدونم خبر دارین یا نه !! الان روی گوشیهای نوکیا ویندوز 95 بالا میارن !!! منم میخواستم بریزم ! نوشته بود که رزولوشن 640*480 میخواد و ...
اینم یه نمونه که بچه های موبایلستان روی گوشیشون انجام دادن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خیلی عالیه ها :دی !! جالبه که تاچ اسکرین رو هم ساپورت میکنه :دی
عجب چيز مسخره اي شده ! ولي خيلي باحاله!
ميشه كه هم سيمبين بياد بالا هم ويندوز؟ مثلا وقتي گوشي را رشن ميكني انتخاب كنيم!... :دی
آره !! Alt+tab میکنی میری توی سیمبین = )) !!! (لووووووول)
نمیدونم ولی فک کنم از طریق خود سیمبین بالا میاد !! یعنی نمیخواد سیمبین رو پاک کنی از طریق خودش عین یه نرم افزار اجراش میکنی !!
اگه اينجوري باشه كه واقعا عاليهنقل قول:
نمیدونم ولی فک کنم از طریق خود سیمبین بالا میاد !! یعنی نمیخواد سیمبین رو پاک کنی از طریق خودش عین یه نرم افزار اجراش میکنی !!
نميشه رو ايكس وان ريختش؟
ويندوز 98 رو نميشه اين كاريش كرد؟
یکی از بچه های موبایلستان روی 5800 ریخته میگه نهایتآ 3.5 دقیقه طول میکشه تا بالا بیاد !! ولی اکثرا که روی ن95 یا ن82 یا ن95 8گیگ ریختن میگن 10 الی 15 دقیقه طول میکشه !!!
جالب اینجاست که تاچ اسکرین رو ساپورت میکنه !! ولی کیبورد نداره :دی
نرم افزار exe هم یه نرم افزار روش ریخته بود و کار میکرد :دی !! فک کن روش کواک 1 بریزی بازی کنی :دی
خوب از اونجایی که آیدو هم به احتمال زیاد سیمبینه پس رو اونم اجرا میشه
یه سوال:
این gps روی گوشی ها چطوره؟ بشتر منظورم سونی اریکسون هستش
یکی از همکارا داره هر چی کار کردم وصل نشد
بابا این ویندوز 95 اون موقع که اومده بود یعنی سال 95 یعنی 14 سال پیش ، روی سیستمهای پنتیوم 0.5 دی: اجرا میشد
ولی یادمه اون سیستمهای قدیمی سرعت سی پی یوش یه چیزی دور و بر 100 تا 200 مگا هرتز بود و رم هم از 8 مگ بالاتر نبود
حالا خوب معلومه میشه یه چیزاییش رو رو گوشی های فعلی که از اون پی سی ها قدرتشون بیشتره سوار کرد
البته دوسه سال پیش این کار رو موتورولا آ1200 هم از پسش بر اومده بود
آخه فایده این کار چیه؟ بذارین خودم میگم
باز گشت به 14 سال قبل....فرار به عقب که التبه در آن برای اهل ایمان نشانه ها نهفته است اگر ببینید ....
تا جایی که من میدونم اکثرا برنامه google map رو دارن که باید به اینترنت وصل بشی و نقشه ها رو ببینی.نقل قول:
یه سوال:
این gps روی گوشی ها چطوره؟ بشتر منظورم سونی اریکسون هستش
یکی از همکارا داره هر چی کار کردم وصل نشد
موقعیت رو نشون میدن.ولی نقشه های آفلاین ندارن جز رهیاب تهران.
نه جیگر !! یعنی اند عشق و حال و صفانقل قول:
بابا این ویندوز 95 اون موقع که اومده بود یعنی سال 95 یعنی 14 سال پیش ، روی سیستمهای پنتیوم 0.5 دی: اجرا میشد
ولی یادمه اون سیستمهای قدیمی سرعت سی پی یوش یه چیزی دور و بر 100 تا 200 مگا هرتز بود و رم هم از 8 مگ بالاتر نبود
حالا خوب معلومه میشه یه چیزاییش رو رو گوشی های فعلی که از اون پی سی ها قدرتشون بیشتره سوار کرد
البته دوسه سال پیش این کار رو موتورولا آ1200 هم از پسش بر اومده بود
آخه فایده این کار چیه؟ بذارین خودم میگم
باز گشت به 14 سال قبل....فرار به عقب که التبه در آن برای اهل ایمان نشانه ها نهفته است اگر ببینید ....
میدونی یعنی چی ؟؟ یعنی تو یه کامپیوتر داری که میتونی توش برنامه بریزی !! برنامه های ویندوز و کامپیوترت با فرمت exe
جالبه که از سری T هست.به نظر میرسه شبیه Z610 هست ولی باریکتر.
small external screen
2.2″ QVGA main screen and 3.2-Mp camera without AF
. Sizes: 93.0 x 50.0 x 14.0 mm,
weight: 98 gramms
1 GB Memory Stick™ M2™
available in stores from May 2009
حامد اين چيه؟
M610 كنار صفحه دست راست...
با حال بوده يا هست! :دی
جالبه.این کنسل شده بود.این رو قبلا عکسش رو داشتم.امیدوارم یه دستی به سر رو روش کشیده باشن و با یه cpu قوی تر معرفی کنن.
این عکس جدید هست یا قدیمی؟
نه جديده!
از همين وبلاگ غير رسمي سوني برداشتمش! :دی
آهان.زیریش چی هست؟
زيريش m610 هست ديگه!
روييه پي 3 هست :دی
از بالا اولی p1 دومی نوشته p3 سومی رو منظورم هست.
من هم همينو ميگم ديگه! :دی
تو مدلا را از بالا به پايين بخون! يه خورده بد نوشته ! مدل هرگوشي جلوي عكسش نيست! دقت كن!
اول نوشته p1
بعدش نوشته p3
بعدشم m610
با رديفاي قبل! مال سال 2006 را مثلا تطبيق بده ببين مدلا را كجا نوشته! مثلا مدل w580 را زير w950 نوشته !
اوه.تست هوش بوده پس.من هم که رد شدم.
نمیدونم جریانش چی هست.ولی گوشی با این ظاهر و سی پی یو قوی و کیبورد qwerty و صفحه نمایش VGA .چیزه خوبیه هاااا.
شما استادي! :دینقل قول:
اوه.تست هوش بوده پس.من هم که رد شدم.
ولي من موندم آرم واكمن رو اسكرين پي 3 چه كار ميكنه؟
آره منم از استيلش خوشم اومدهنقل قول:
نمیدونم جریانش چی هست.ولی گوشی با این ظاهر و سی پی یو قوی و کیبورد qwerty و صفحه نمایش vga .چیزه خوبیه هاااا.
چرا توليدش نكردن؟
خوب من تو مشخصات سیستم های قدیمی سال 95 اشتباه کردم اونا مال ویندوز 98 بود اما برای نصب ویندوز 95 روی پی سی شما باید یه سیستم داشته باشین تا حداقل هایی رو داشته باشه:نقل قول:
این حداقل ها رو میتونین تو این صفحه سایت مایکروسافت ببین:
منم دوباره اینجا میگم:کد:http://support.microsoft.com/kb/138349
System requirements for installing Windows 95:
- Personal computer with a 386DX or higher processor (486 recommended)
اما مشخصات پردازنده 386 و 486 رو هم بد نیست بدونیم:
386: Max. cpu clock 12 MHz to 40 MHz
486: Max. cpu clock 16 MHz to 100 MHz
اما مقدار Ram لازم برای نصب ویندوز 95:
4 megabytes (MB) of memory (8 MB recommended)
4 مگ رم لازم داره البته 8 مگ پیشنهاد میشه
خوب حالا فکر میکنید با این مشخصات چه برنامه هایی برای این ویندوز با این سخت افزار وجود داره؟
من مطمئنم برنامه های سیمبین فعلی خیلی از برنامه های exe که برای این سخت افزار نوشته شدن بهترن...:46:
اينم پي 3 از نزديك
ولي اين اون نيست! اين كانسپته!
اون يكي فرق ميكنه
سوني اريکسون امسال ميخاد اساسي بترکونه........
دمش گرم
از تمام دوستان هم که اين تاپيک را هدايت ميکنن تشکر
ظاهرا دارن گوشی فیک قالب میکنن به ملت.دی..نقل قول:
ولي من موندم آرم واكمن رو اسكرين پي 3 چه كار ميكنه؟
دوستان با توجه به احتمال تولید ام610 و پی3 ایا امکان استفاده از یو ای کیو باز وجود داره؟
من که میگم امکان داره دوباره از یو ای کیو در یک گوشی جدید استفاده کنه!!!!
نه دیگه.uiq به کل تعطیل شد.کارمنداش حدود 300 نفر بودن که به بخشهای دیگه منتقل شدن یا اخراج شدن.
فعلا دارن روی سیمبین اپن سورس کار میکنن.
نه عزيزم!
اون ام 610 و پي 3 اصلا ديگه دورشو خيط بكش! :دی
فقط مي خواستن توليد بشن! همين!
پس دیگه فکر یو ای کیو را از سرمون بیرون کنیم؟
من این سیستم عامل را خیلی دوست داشتم و دارم.....
آره دیگه.بیخیال شو.دی...
اون جدیده بهتر تره.ساپورت نرم ازاریشم بیشتره.
هرچی کار سونی باشه بد در نمیاد.
اینو خوب اومدی.....
درسته uiq دیگه خط تولیدش متوقف شده اما هنوز توی قلب ما SE ها مونده:31: p1 :40: