شاید یه کم بی ربط باشه ولی می تونین به سایتنقل قول:
برین اونجا تو قسمت ساپورت همه مدل های هر چیزی از اچپی رو گیر میارین دیگه معتبر تر از سایت اچپی چیه؟؟؟کد:www.hp.com
Printable View
شاید یه کم بی ربط باشه ولی می تونین به سایتنقل قول:
برین اونجا تو قسمت ساپورت همه مدل های هر چیزی از اچپی رو گیر میارین دیگه معتبر تر از سایت اچپی چیه؟؟؟کد:www.hp.com
احتمال سوختن هارد 1225 چقدره و دلیل اصلیش چی می تونه باشه ؟
هارد مزخرفیه واسه من هنوز 3 روز کار نکرده داغون شد!!!نقل قول:
ولی انصافا شما خیلی بد شانس بودین از این نظر!نقل قول:
اینو خودم میدونم عزیز منظورم ریویو تخصصی مثل سایت های Cnet یا notebookReview یا ویدیو از یوتوب بودنقل قول:
آخه اچ پی که نمی اد ریویو بزار معایب دستگاهاشم بگه
دوستان تو پست 46 یکی از دوستان یه نقل قولی کرده میخواستم ببینم تایید میکند؟
نقل قول:
آقايون من بالاخره با راهنمايي هاي اين تاپيك يه 1060 گرفتم. البته الآن پشيمونم ولي همينقدر كه بالاخره يه چيزي گرفتم بازم خوبه.
اينم معايب 1060: (البته ميشه گفت معايت سري DV):
يه عيبش اينه كه اگه بازي طولاني بكنيد بعد از نيم ساعت دست چپتون چون روي هارد قرار گرفته ميسوزه، مال من كه سوخت.
دوميش اينكه كوچكترين اثر انگشتي براحتي روش ميشينه و بسختي پاك ميشه.
سوميش اينكه اگه سي پي يو رو مانيتور كنيد اكثر اوقات (اجراي برنامه ها) سي پي يو روي صددرصد هست ولي ظاهرا مشكلي پيش نمياد.
چهارميش اينكه رنگ سياه رو كاملا سياه نشون نميده، خاكستري نشون ميده. براي همين گاهي موقع فيلم ديدن و يا بازي باكيفيت كردن ميزنه تو ذوق.
تایید میکنید ؟
فقط اثر انگشتش یکم درسته.بقیش کاملا چرته!البته نمیشه گفت همه لپ تاپای سری dv عین همن.چون مال ایشون اون مشکلات رو داشته دلیل نمیشه بقیه هم داشته باشن!نقل قول:
خرید DV6 1225 به صرفه است یا ریسکش بالاست ؟
خیرنقل قول:
قسمت گرافیک داغ می کنه ولی نه اینکه بسوزه اگه خیلی نگران هستین که بسوزه می تونین کول پد بخرین که خریدش توصیه می شه ولی حتی پنکه هم به راحتی می تونه حرارت رو به صورت قابل توجهی کاهش بده ( من امتحان کردم با این روش:31: تو سنگین ترین کار هم یه ذره داغ نمی شه)
اثر انگشت هم می مونه ولی به راحتی با پارچه مخصوص پاک می شه
تایید نمی شه در حالت معمولی حتی به 10 درصد هم نمی رسه چه برسه به 100
مانیتور هم از لحاظ کیفیت عالیه فقط بازتاب نورش یه کم اذیت می کنه (اگه نور صفحه رو به حداقل برسونین)
لپتاپ عالیی هست و اصولا من خیلی تو این زمینه بدشانسم (چون اول که گوشی هم از معتبرترین برند خریدم اون هم مشکل پیدا کرد و بعد درست شد) و دلیل نمی شه این مشکل ممکنه برای هر لپتاپی به وجود بیاد که با خرید از یه گارانتی معتبر خیالتون از این نظر باید راحت باشهنقل قول:
سلام
میشه یه راهنمایی کنید؟
در مورد DV5 1299 کسی اطلاعات داره؟
مدتی قبل این سوال رو در بخش مشاوره پرسیده بودم ولی جواب کافی نگرفتم. لطفاشما جواب بدید که سری HDX چطورند؟
از نظر امکانات که عالی بنظر میرسند:full HD -TV tuner -sub woofer -Blue ray light scribe -...
آیا قدیمی هستند ؟ نقطه ضعفشان چیست؟ میشه با dv6 و Fw 490 مقایسه کنید.
باتشکر فراوان
درود.سرآمد نوتبوکهای اچ پی سری hdx میباشد.سری جدید dv6 نیز بر اساس hdx 16 ساخته شده ولی به زیبایی آن نمیرسد.تنها مدلهای Full HD 1920x1080 در نوتبوکهای اچ پی را در سری hdx میتوانی پیدا کنی.حتی hdx 18 با کانفیگ 4 هسته ای Quad Core و 1TB HDD 7200rpm معرفی میشود و 6GB DDR3 و بالاترین گرافیک Nvidia را در کل محصولات hp دارد که GT 130M میباشد و شرکت my hp در تهران بطور محدود وارد میکندنقل قول:
براي مشاوره خريد لپ تاپ به انجمن مشاوره مراجعه كنيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من تا 1-2 هفته دیگه دنبال لپ تاپ مناسب می گردم.چند وقتیه تو اینترنت گشتم و حالا بین 3 مدل اچ پی واقعا شک دارم ( شاید چون کانفیگاشون شبیهه )
1.HP Pavilion dv6-1105 قیمت تقریبی : 950,000
2GHz Intel Core 2 Duo T6400 Level 2 cache 2 MB , 3072 MB RAM , 250 GB SATA HARD , ATI Mobility Radeon HD 4530
2.HP Pavilion dv6-1115 ق : 1100000
Intel Core2Duo P7450 2.13 GHz Level 2 cache 3 MB , 3072 MB RAM ,320 GB HARD , ATI Mobility Radeon HD 4530
3.HP Pavilion dv6-1125 ق : 1230000
Intel Core2Duo P8600 2.40 GHz Level 2 cache 3 MB , 3072 MB RAM ,320 GB HARD , ATI Mobility Radeon HD 4650
برای کاربری عادی می خوام . تقریبا از ترم دیگه با نرم افزارهای مهندسی نفت سروکار دارم ( البته فک نمیکنم سنگین باشن برای این سه مدل ). بازی میکنم البته نه به اون صورت گرافیک بالا شاید نهایتا pes 2009 و یا pes2010 , mafia 2 که در راهن.
ظاهرشم که خوب از سری dv6 خیلی خوشم اومده. قیمتش هم مهمه البته .
اول 1125 میخواستم بعد 1115 نظرمو گرفت چون کار گرافیکی سنگینی ندارم الان که قیمت 1105 رو دیدم بیشتر نظرمو گرفت.
میمونه فرق cpu و vga حالا به نظر شما فرق سرعت 1105 با اون دو تای دیگه فاحشه ؟ ممکنه بعدا لنگم بذاره ؟
واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید و نطرتوتنو بگید کدوم و بگیرم تا زود تر از این دودلی راحت شم
در ضمن اگه جای معتبری برای خرید hp تو مشهد سراغ دارین معرفی کنید .
سلام
من تو سایت hp دیدم محصوا hp hdx 18 طرفای 1100000 توامان در میاد ولی سایت های ایرانی برای فروش رم دیگر مقادیر رو زیاد می کنند بعد حدود 2 میلیون می فروشند حالا قیمیت اصلیش تو ایران چنده .
سلام من یه HP DV1155 چند ماه پیش گرفتم اما متاسفانه وقتی میخوام صدا رو با صفحه لمسی کم و زیاد کنم قاطی میکنه و وقتی وضعیت ولوم ویندوز رو نگاه میکنم میبینم دستگیره ولوم داره میلرزه یعنی صدا دائم داره کم و زیاد میشه
آیا راهی برای حل این مشکل وجود داره؟فقط لپ تاپ من مشکل داره یا بقیه هم اینجوری هستند؟
قطعا از بین اینها مورد سوم رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
مورد 3 هم گرافیک بهتری داره و هم پردازنده بهتری، اگر ویندوز 64 بیت استفاده نمیکنید هم که همینقدر رم کفایت میکنه
سراغ مورد اول نرو بنظر من چون ارزش نداره
برای خرید لپ تاپ من اعتقادم اینه که همیشه بهترین رو بگیر که مدت طولانی بتونی راحت استفاده کنی چون صاحب اول و آخر لپ تاپ خودتی.
گرچه با این پول دل وسترو 2.66/6 320 4 9300 میتونی بگیری اگر با قیافه نسبتا زشتش مشکل نداری
ال سی دی 1199 15.6 هست یا 16.4؟
یه جا دیدم نوشته 16.4 ولی تو سایت hp 15.6 زده!!!!!!
دوست عزیز ما هم DV-5 دارم و هم DV-6 که دو تا سایز LCD متفاوت دارند ولی مدل یکی هست :نقل قول:
این DV-6 :
این DV-5 :
سلام دوستان.
من بین این دو مدل گیر کردم.1199 و 1215 که هر دو هم dv6 هستند.
خودم میدونم که 1199 سرتره ولی به نظر شما cpu این دو خیلی با هم تفاوت دارند.
من برای کارهای الکترونیکی میخوام و بیشترین کاری که از cpu میکشم تو برنامه متلب هست و یکم هم بازیهای جدید.
به نظر شما کدوم رو بردارم؟
1215:cpu 2.53 , 3m l2 cash , price:1300
1199:cpu:2.66 , 6m l2 cash , price:1550
1215 گارانتی شیراز و 1199 گارانتی ایران اچ پی
میخوام یه 4 تا 5 سالی رو باهاش سر کنم.
والا من خودم نوت بوک جدیدم هم اچ پی هست :
مشخصات بیس سیستم :
HP Pavilion dv2-1030us
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AMD Athlon Neo Processor for Ultrathin Notebooks MV-40 FSB 1600MHZ - 512KB cache
4096MB DDR2 System Memory (1 Dimm)
320GB Sata 7200 rpm
USB external SuperMulti DVD±RW DL LightScribe drive
12.1" (diagonal) high-definition LED BrightView widescreen
ATI Mobility Radeon HD 3410 Graphics with M82-SE LP with up to 2302MB total graphics memory with 512MB dedicated
Integrated 10/100 Base-T Ethernet LAN (RJ-45 connector
Wireless LAN 802.11a/b/g/n WLAN
6-cell Lithium-Ion battery
cool magnesium-aluminum-alloy case
Internal Altec Lansing with SRS Premium Sound
Windows Vista Home Premium
built-in 5-in-1 digital media card reader
built-in Webcam and microphone
پورت ها :
3 Universal Serial Bus (USB) 2.0; 1 Headphone out; 1 microphone-in; HDMI, 1 VGA (15-pin); 1 RJ -45 (LAN)
یک کیف رایگان هم دادند فکر کنم تارگوس باشه با لوگوی اختصاصی HP :دی
کیفیتش جالب نیست این کیف !
برای کارهای کوچیک نوت بوک خوبی هست ... سرعت پردازش فوق العاده ای داره ! در مورد این سی پی یو عالی اینجا بخوانید :
در مورد گرافیک اینجا بخونید :کد:http://products.amd.com/en-us/NotebookCPUDetail.aspx?id=513
عکس ها و ریووها اینجا :کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-3410.20381.0.html
بزودی این سری وارد ایران می شوند هر چند الان هم تک و توک هستکد:http://www.notebookcheck.net/HP-Pavilion-dv2.14620.0.html
حتما اگر طرفدار 12.1 اینچی قیمت حدود 700 تومن هستید سراغ اینها بروید
سلام.
من می خوام یه لپ تاپ HP از دوبی بگیرم . می خواستم آخرین کانفیگ و مشخصات مدل DV6 و HDX رو بدونم.مثلا من شیراز که هستم 1225 از سری DV6 هستش تو سایت که میرم با این اسم پیدا نمی کنم مثلا میزنه سری DV6z یا t بعدشم میگه مثلا حافظه از 2 GB تا 8GB اما نمیگه کدوم مدل این مشخصه رو داره.
در ضمن بین این هایی که الان هست (در دوبی و خاور میانه چون شاید ایران هنوز نیومده باشه) کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
موارد استفتده ی من :
1_بازی با گرافیک بالا (مثلا GTA IV آخرین سریش )
2_تماشای فیلم
3_استفاده از اینترنت به مدت زیاد
4_نرم افزار مهندسی مثل auto cad و ....
یه چیز جا انداختم اینکه مانیتورش 16 باشه و اینکه وزنش زیاد هم نباشه مثل DV7
ممنون منتظر پاسخ هستم.
مدل HP DV6 1225 تو سایت نیست ؟!!!!
تقلبی هست دیگه تو ایران؟!
شما به سات ها اعتماد نکنید خیلی از سایت ها تمامی مدل ها رو ندارن برای شما مدل های 1225 و 1199 خوبه بستگی به بودجتون دارهنقل قول:
نخیر تقلبی نیست شما می تونین این مدل رو تو سایتنقل قول:پیدا کنیدکد:WWW.HP.COM
(اگه هیچ جا نبود تو قسمت ساپورت هست)
مگه باید صفحه اول اچ پی باشه ؟ اینقدر مدل زیاد میزنه که باید مدلهایش را با search پیدا کنینقل قول:
HP.com اغلب فروش و offer هاش رو میزاره توی پیج های مهم اش :5:
hp 1225 چندین مدل داره تو سایت :
» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدومش بهتره (البته فکر نکنم چندان تفاوت داشته باشه)؟
در ضمن اگر میشه کلیه معایب و مزایای این لپ تاپ رو بفرمایین.
و واسه موارد استفادم که قبلا گفتم جوابگو هست؟
به نظر شما سی پی یو 2.53 3 مگ کش چقدر با 2.66 6مگ کش فرق داره؟
تو ایران فقطee موجوده و زیاد فرقی هم نباید داشته باشننقل قول:
در مورد مزایا و معایب هم :
داغ می کنه (که با یه کول پد معمولی حل میشه)
اثر انگشت روش میمونه (که با پارچه مخصوص به راحتی پاک میشه)
کیفیت صفحه نمایش در سطح معمولی
این معایب اصلی مزایا هم که مشخصه
زیاد ... توی پروسس های سنگین بشدت احساس میشهنقل قول:
کشی و FSB مهمتر از سرعت کاری هستند
سلا رفقا!
آقا نظرتون راجع به اين چيه؟
hp dv6
cpu:AMD athlon ql65 dual core 2.1 1mb cash
vga:512 ATI hd4530
ram:3g
hard:250
...price:604$. .................
كلا سري athlon چقدر با turin فرق داره؟
AMD ها چقدر داغ ميكنن؟
tnx!
سلام . می خواستم از اساتید سوال کنم نظرتون در مورد لب تاپ های Gateway چیه (طول عمر و ...) ؟
و قیمت چند لب تاپ از این برند رو میخواستم ...
Gateway FX P-7805u
Gateway MC7803u
Gateway UC7807u
در ضمن یه سوال دیگه که Gateway یه برند جدا هست یا نه ...؟اگه هست این چیه ...؟
Acer Gateway T-6842
ممنون ...
سلامنقل قول:
gateway یک سری همکاری هایی با acer داره
تو این 2 تا تاپیک اطلاعات خوبی درباره ی gateway هست:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=332459
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=332166
سلام لطفا یه مقدار در مورد گرافیک های Intel که روی بعضی از لب تاپ ها استفاده میشه توضیح بدید ...
من چیزی از رده بندی هاشون (مثلا معادل gforce 9400 GT در intel ) سرم نمیشه ...؟؟؟
ممنون
ببین اصلا روی گرافیک اینتل به عنوان کارت گرافیک خوب حساب نکن. اصلا در حد nvidia یا ati نیست .نقل قول:
الان رو بعضی مدل لپتابها گرافیک 4500 intel هستش که فقط به عنوان اینه که یه چیزی به عنوان گرافیک داشته باشه و در حد معمولی جواب بده .
تو این لیست بهترین گرافیک intel در رده 132 قرار داره :13: یعنی هیچ حرفی برای گفتن نداره
من توصیه میکنم برو سراغ nvidia یا ati .
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
سلام .من قیمت این لب تاپ ها رو می خواستم ...
Gateway FX P-7805u
Gateway MC7803u
Gateway UC7807u
ممنون
این چه ربطی به اینجا داشت !!نقل قول:
اینجا باید مطرح کنی :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=276134
یک لپ تاپ hp 1413tx به قیمت یک میلیون و پنجاه هزار تومان با مشخصات زیرخریدم :
نام نوت بوكHP-Compaq Pavilion DV4-1413TX
اچ پي کامپک پاويليون دي وي 4 - 1413 تي ايكس
پردازنده نوع پردازندهCore 2 Duo سرعت پردازنده2.5 گيگاهرتز حافظه Cache3 مگابايت سرعت Bus1066 مگاهرتز
حافظه حافظه RAM4096 مگابايت نوع حافظه RAMDDR2 SDRAM
هارد ديسك320 گيگابايت مشخصات هارد ديسك5400 RPM
درايو نوريDVD±RW
صفحه نمايش اندازه صفحه نمايش14 اينچ نوع صفحه نمايشBrite Veiw نسبت صفحه نمايشWXGA حداكثر رزولوشن800 × 1280
كارت گرافيكيGeForce 103M-512 MB Dedicated - 2000 MB
مودمندارد
كارت شبكه (LAN)دارد 10/100 شبكه بي سيم (WLAN)دارد iLink - 1394ندارد بلوتوثدارد كارت خوان (Memory Reader)دارد وب كمدارد باتريLi-Ion - 6 Cell
وزن 2.2 كيلوگرم
سيستم عاملMicrosoft Windows Vista
ساير امكاناتپورت HDMI - ريموت كنترل (Remote Control) - پورت (e-SATA) - كارت گرافيك (GeForce 103M 512MB Dedicated Graphic Memory)
به نظرم با توجه به مشخصات و ظاهر شیک و وزن مناسبی که دارد انتخاب خوبی کردم .
ولی در هیچ تاپیکی در مورد ان بحث نشده. ایا به خاطر جدید بودنش است؟ یا طرفدار کمی دارد؟
لب تابت زیاد داغ نمی کنه؟
واسه برنامه نویسی چطوره؟