آقا من چند وقت بيش ميخاستم از آسياتك 128 نا محدود بگيرم كه فهميدم تو منطقه ما سرويس نميدن حالا ميخام از داتك 128 نامحدود بگيرم به نظرتون همين داتك بهتر سرويس ميده يا آسياتك ؟
ميانگين سرعت دانلود داتكم اگه لطف كنيد
Printable View
آقا من چند وقت بيش ميخاستم از آسياتك 128 نا محدود بگيرم كه فهميدم تو منطقه ما سرويس نميدن حالا ميخام از داتك 128 نامحدود بگيرم به نظرتون همين داتك بهتر سرويس ميده يا آسياتك ؟
ميانگين سرعت دانلود داتكم اگه لطف كنيد
بچه ها این شارژ موقت داتک رو کسی تا حالا استفاده کرده؟چجوری است؟
کلیک می کنی ، به انتخاب خودت ، دو روز یا یه روز شارژ میشه ، بعد مودم رو خاموش روشن می کنی شارژ هست تا اون مدت...نقل قول:
بعد پولش رو روی هزینه بعدی میدی
اگه آسیاتک سرویس نمیده دیگه چه سوالیهنقل قول:
از داتک سرویس بگیر
خوب اگه داتك با آسياتك هم سطح نباشه يه خاكه ديگه تو سرم ميريزم (مخابراتي وايمكسي چيزي ...)نقل قول:
سلام
بازم که سرعتا ترکیده!!!!:41:
آسیاتک بد نیستنقل قول:
داتک هم خوبه
اینجا دیگه بحث هزینه ها پیش میاد
اگه تو موقعیته انتخاب یکسان بین یکی از این دو تا قرار گرفتی،این هزینه هاست که حرف آخرو میزنه
در کل فرق آنچنانی بین این کوفتی ها نیست
همشون لنگه همن
همشون
یعنی اگر من یک روز شارژ کنم و بعد بخوام یک ماهه ( ماه سی روزه ) شارژ کنم می زنه هزینه 31 روز شارژ رو می گیره؟نقل قول:
بالاخره که باید بگیری دیگر که ببینی خوبه یا نهنقل قول:
adsl یا ipw ؟نقل قول:
آره گویا ، روزی 2000 تومن میشه فکر کنمنقل قول:
یعنی اگر من یک روز شارژ کنم و بعد بخوام یک ماهه ( ماه سی روزه ) شارژ کنم می زنه هزینه 31 روز شارژ رو می گیره؟
من نمی تونم جی میل رو باز کنم ، کسی با جیمیل مشکلی نداره ؟
برای من این ارور رو میده :
Unable to reach Gmail. Please check your internet connection. Trying to reconnect now…
دوستان کسی وایمکس رو گرفته از داتک ؟
قیمتاش بهتر از ایرانسل هست و به دانلود زیاد هم گیر نمیدن
متحرک هم هست ؟
چرا انقدر سرعت دانلود کم شده .. حدود5-6 کیلوبایت
میگن دوباره کابل پاره شده !!!؟
من با 128 سرعت دانلودم 1-2ه! میخوام دایل وصل شم و دانلود کنم!!نقل قول:
چرا انقدر سرعت دانلود کم شده .. حدود5-6 کیلوبایت
میگن دوباره کابل پاره شده !!!؟
از دیروز صبح تا حالا، 300 مگ رو هم دانلود نکردم!
زنگ زدم پشتیبانی، میگن کل مخابرات ایران مورد داره! دارن تلاش میکنن!
میگم خب باشه، حالا کی حل میشه؟! میگه اعلام نکردن!!
کلن موند تو دلم، یه بار زنگ بزنم پشتیبانیشون و ایراد نت از سیستم من باشه!! همیشه میگن ایراد از ماست و مهندسینمون دارن تلاش میکنن برطرف کنن!!!
این 2-3 روز هم که دیگه شاهکارشون بوده...
این تلاش هاشون کلن من رو کشته!
مشکل!نقل قول:
من نمی تونم جی میل رو باز کنم ، کسی با جیمیل مشکلی نداره ؟
برای من این ارور رو میده :
Unable to reach Gmail. Please check your internet connection. Trying to reconnect now…
سایتای زیادی هستن که مشکل پیدا کردن...
من خودم با یوتیوب مشکل دارم..هیچ کدوم از ویدیو هارو نشون نمیده...
امیدوارم تا فردا صبح درست شه این مشکلات...
تا بعد از 22 بهمن زیاد امیدوار نباشین درست شهنقل قول:
برای اینکه سرعت 256 بگیریم چیکار باید بکنیم ؟(چون به کاربرای خونگی نمیدن) ، سرعت دانلود 256 چقدره؟
جواز کسب یا نامه از دانشگاهنقل قول:
حدود 35
آخه جالبه که سرعت دانلود از رپیدشر کم شده ... لینکهای مستقیم و بقیه سایتها مشکل ندارن
اخه این از بقیه معروفتره ....البته بقیه سایت هارو اگر به بلای رپیدشیر دچار کنن بهتر از اینه که ببندن و دیگر قابل استفاده نباشه.نقل قول:
سلام
شما هم با فایلهای فلش مشکل دارید ؟ برای من لود نمیشه !
یاهو و اسکایپ هم از دیشب به رحمت ایزدی رفت !
بهترین راه دانلود استفاده از VPS یا سرور مجازی برای دانلود هست.یا اینکه فایلاتوونو روی یه سری هاست دیگه که جزو قیلتری ها نیست بریزید و از اونجا دانلود کنیدنقل قول:
یاهو که باز میشه و مشکلی ندارهنقل قول:
---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------
کسی نمیخواد نظری در موردر اینترنت ارائه شده توسط مخابرات و تاثیر قیمتاش روی شرکتا بحثی کنه؟
به نظر شما این قیمتای مخابرات تاثیری روی کاهش قیمت های داتک میزاره؟
اصلا شما صلاح میدونید که برید و از مخابرات اینترنت بگیرید؟
مسلما با اين تعرفه هايي كه مخابرات گذاشته چند ماه نميكشه كه همه ي شركتا قيمتارو ميارن پايين هم كاربراشونو از دست نميدن هم اين كه مخابرات گفته بايد بيست درصد كاهش بدن قيمتاشونو :2:نقل قول:
در كل اين كار مخابرات يه تكوني به اينترنت اين مملكت ميده :27:
درسته که قیمتا میاد پایین اما فکر نمیکنی که از طرفی اگه شرکتا هم حذف بشن کل اینترنت میوفته دست مخابرات و عملا اینترنت میشه اینترانت؟نقل قول:
من با کاهش قیمتا موافقم اما با حذف شرکتا مخالفم و نباید کاربرا طوری عمل کنن که مشتری کاهش شدید داشته باشه
چون اینجوری همه چیز میوفته دست مخابرات و دیگه ملت رنگ اینترنت رو به خودشون نمیبینن
عزيز مسلمه كه شركتا حذف نميشن (خصوصي سازيو از اين حرفا ...)نقل قول:
من منظورم اين بود كه اگه مخابرات و شركت ها باهم رقابت داشته باشند به نفع ما كاربراست الان مخابرات قيمتارو كم كرده پس فردا شركتا كم ميكنن و اينجوري اينترنت تو ايران يه تكوني ميخره (البته از نظر قيمت ها گفتم )
تو خارج شرکت ها بر اساس یک قیمت ثابت سرعت ها رو افزایش می دننقل قول:
تو پاکستان هم اگر دقت کنین رو سرویس های 1 مگ و دو مگ که مخابراتشون داده شرکت ها سرعت اشتراک هاشون بیشتر کردن...
ولی تو ایران این طرح جواب نمی ده چون ستون اصلی اش ویرانه است و ان هم محدودیت سرعت است.
انگار فرمت avi رو فیلتر کردن
راپیدشیر هنوز محدوده ؟
نقل قول:
نه من با هیچ کدام از این 2 موضوع که گفتید مشکل ندارم. هم AVI دانلود کردم و هم سرعت رپیدشیر در بالاترین حد سرویس من هست.
مصطفی جان قبل از 22 مسدود شده بود و نمی شد دریافت کرد ولی الان رفعش کردننقل قول:
سلام.
وضعیت اینترنت ویژه مناطق مخابراتی منتخب چطوره؟ راضی هستید؟
دانلود رایگان داره؟
الان مسئله سر راضی بودن یا نبودن نیستنقل قول:
بیشتر شرکتا که بهشنون زنگ میزنی میگن پورت خالی نداریم
من برای یکی از آشنا میخواستم همین چند روز پیش اینترنت بگیرم به هرجا من جمله داتک زنگ زدم گفتن نداریم
حالا شاید شانس بیاری و طرف شما رو داشته باشن
چه فايده وقتي ضريب اشتراكش ده هستنقل قول:
اگه ده نفر خوره با هم بيفتند چي ميشه وابيلا :27:
دوست عزیز به نظر من که این حرف اشتباههنقل قول:
دقت بفرمایید که ضریب اشتراک هم اکنون در داتک یک به شش است.
این 1 به 6 بودن ضریب به این صورت نیست که به طور عینی و عملی افراد در دسته های 6 تایی قرار بگیرند ، یعنی راحتتر بگم تقریبا اون موقعیت مد نظر شما پیش نمیاد که 6 تا خوره با هم بیفتندو به مشکل بخورند. در هر صورتی اون تعادل مورد نظر شرکت فراهم میشه تا سرورها به مشکلی نخورند و استفاده ی در حد ایده آل بعضی از کاربران با استفاده کم بقیه کاربران جبران میشه.
و به نظر من این حق همه ی کاربران است که سرعت بالا و تقریبا ایده آل و پایدار را از شرکت مطالبه کنند ، چون دارند ببابت این سرویس هزینه ی متعارفی پرداحت میکنند که شرکت را موظف کند تا به بهتین نحو خدمات ارائه دهد
دوباره سرعت دانلود از رپید شد 4 کیلو بایت
تشکر ویژه از تیم دزدتک
البته تا اونجایی که من میدونم ضریب شیرینگ 1 به چهار هست البته بعد از اینکه داتک گرون کرد.یادمه که در سایت خود داتک خوندم.البته شایدم من اشتباه میکنمنقل قول:
دوست عزیز برای همه همینطوریه و ربطی به شرکت خاصی ندارهنقل قول:
شما یه سری به تاپیک بقیه بزن خودت متوجه میشی
شمام اگه به جای دانلود مستقیم از رپید از وی پی اس استفاده کنی این مشکلات رو نخواهی داشت
متوجه هستم که سرعت ها افت کرده ، ... اما متوجه این نشدم :نقل قول:
برای چی باید از vps استفاده کنم ... مگه رایگانه ؟
نقل قول:خوبه که دوستان کمی تحقیق کنند بعد قضاوت. حیف که کمتر کسی میدونه قضاوت چیست و چه تکالیفی داره بگذریم ....نقل قول:
دوست عزیز سرعت افت نکرده فط استفاده از بعضی سرویسها با مشکل برخورده که مهمترینش همین رپید شیر است که فقط مربوط به داتک نیست بلکه اکثر شرکتها همین مشکل یا مشکلی مشابه را دارند.
همین اشتباهتون همینه ! سرعت افت نکرده فقط دانلود از رپیدشیر کم سرعت شده وگرنه شما از سایتهای با لینک مستقیم دانلود کنید با بالاترین سرعت دانلود میشه.
وی پی اس هم یه امکانی است که باید سرور داشته باشید و با اون انجام بدید که مجال تعریفش اینجا نیست. کافی است سرچ کنید تا به جواب برسید. :)
از اینکه ممکنه این صحبتهای کلی من به کسی بر بخوره معذرت خواهی میکنم و انشاءالله بنده را ببخشید اگر رک گفتم.
بچه ها براتون پیش امده که یک سایت رو بخواید ببینید تو مرورگر نیاد و وقتی پینگ کنید تایم اوت بزنه در حالی که با اینترنت دایل اپ بیاد ان صفحه؟
وی پی اس رایگان نیست و باید پول بابتش ماهیانه داده بشهنقل قول:
اما در عوض دردسر های رپیدشیر رو هم نداره
با داشتن وی پی اس مخابرات هرچقدر هم که برای هاست ها محدودیت بزاره برای شما این محدودیت وجود نخواهد داشت.مثه همین الان من که همه افتادن توی دردسر و نمیتونن با وجود اکانت از رپید دانلود کنن من به راحتی دارم دانلود هامو انجام میدم
ضمن اینکه از شر دردسر های سرور های رپیدشیر هم خلاص میشید
از جمله مزایای دیگه وی پی اس هم گشت و گذار در اینترنت بدون هرگونه فیلتر با حدکثر سرعت است
میشه در مورد قیمتش و این که از کجا میشه تهیه کرد هم یه توضیحی بدیدنقل قول:
آخه مصطفی جون شما دیگه چرا ؟نقل قول:
نا سلامتی کاربر قدیمی هستی .. بچه ها گفته بودن اینجا تیریپش عوض شده ها من باور نمیکردم :31:
خود من نوشتم سرعت دانلود از رپیدشر کم شده ... خوبه مشخصه که اینو نوشتم
بعدشم مشکل من با داتک اینکه از این شرکت ADSL دارم وگرنه تو تاپیک شاتل مینوشتمنقل قول:
نوشته شده توسط mahan
دوباره سرعت دانلود از رپید شد 4 کیلو بایت
فرقی هم برام نمیکنه که سرعت دانلود از رپیدکم شده یا از فلان
مهم برام اینکه الان من فقط میتونم از لینک مستقیم استفاده کنم .. حتی 4shared و depositfiles تا همین الان و هات فایل تا دیروز باز نمیشدن و نمیشن . مگا آپلود هم که فیل.تره
تورنت هم تعطیله
لینک مستقیم مگه نخوده که همه جا ریخته باشه ، ممنون که یادآوری کردی میشه مستقیم دانلود کرد ... اگه نمیشد مستقیم دانلود کرد که هیچ سایتی باز نمیشد پسر خوب :27:
در ضمن من اگه ندونم که وی پی اس چیه و رایگان هست یا نیست که دیگه باید برم ... بزنم .. حرف من طعنه بود :
روی صحبت من با اون دوستی بود که گفتن از VPS استفاده کن ...نقل قول:
برای چی باید از vps استفاده کنم ... مگه رایگانه ؟
حرف من اینه : برای چی باید دوبار پول بدم که بتونم از چیزی که قبلا پولش رو دادم استفاده کنم حکایت برای مردن هم باید رف تو صف شده کار ما
یه بار پول ADSL بده یه بار پول اکانت بده یه بار پول VPS بعد 2 روز دیگه پول HPC بده 3 روز دیگه پول WCN بده و ....
برای اطلاع جناب عالی هم عرض میکنم هم بلدم سرچ کنم و تحقیق کنیم ... شما لازم نیست به من یاد بدی که چی کار کنم بلکه بهتره قبل از اینکه عنایت بفرمائید و تکلیف دیگران رو یادآوری کنید اول طرفتون رو بشناسید بعدش خوب مطلبی رو که میخواید جواب بدید رو بخونید ... شاید لازم نباشه خودتون رو به زحمت بندازید و برای دیگران تعیین تکلیف کنید .. حیف نیست وقت گران بهاتون رو صرف این کنید که به دیگران قضاوت رو یاد بدید ...
ببخشید دیگه از این رک تر هم میتونستم بگم اما همین قدر کافیه ...
بازم اگه خواستید افاضات بفرمائید ... در پی ام باشه ممنون میشم
به وفورنقل قول:
از جمله
ea.com