البته از نظر نرم افزار که هر دوتاشون یکی هستن ولی دی وی دی شامل بسته های خیلی بیشتری نسبت به سی دیهنقل قول:
Printable View
البته از نظر نرم افزار که هر دوتاشون یکی هستن ولی دی وی دی شامل بسته های خیلی بیشتری نسبت به سی دیهنقل قول:
مورد اول که شبیه یک ناپایداری هست.نقل قول:
اما مورد دوم ترمینال رو باز کنید و دستورات زیر رو اجرا کنید.
و بعد از آن فایل رو اجرا کنید باکد:sudo chmod +x example.run
کد:./example.run
سلام دوستان برای نصب کارت گرافیک این کار ها رو کردم دیگه نمیتونم وارد لینوکس بشم :41::41:نقل قول:
Ctrl+Alt+F1
بعد رفتم دسکتاپ
بعد :
sudo /etc/init.d/gdm stop
بعد
sudo sh name of driver.run
بعد
sudo dpkg-reconfigure-xserver.xorg
بعش یسری Ok زدم
بعدش هم x رو فعال کردم و بعد ریست
در ادامه دیگه بالا نیومددددددددددددددددددددد دددددددددد:41:
چی شد؟؟؟؟
نگفتید که آیا اروری می ده یا نه؟نقل قول:
دستور زیر رو برای دوباره شناخت X اجرا کنید در محیط متنی
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
سلام ممنون الان توی لینوکسمنقل قول:
ولی درایور گرافیگ دایره ش سبزه ولی جلوش تیک نخورده بود
وقتی تیک میزنم باید ریست کنم بعد از ریست بازم تیکش ورداشته هست
راهی وجود داره یا خروجی ای که بشه فهمید درایور رو نصب شده اصلا یا نه ؟
اروری نداد
این هم امتحان کن sudo /etc/init.d/gdm start
سلامنقل قول:
نشد
یخورده بشک اوفتادم که موقع نصب اروری داد یا نه چون تند تند yes میزدم
دوباره خواستم بنصبم بعد از :
sudo sh name of driver.run
گفت :
no found precompiled kernel interface.....do you want to download from ftp//nvedia...
منم گفتم yes
بعدش گفت نمیتنه کانکت بشه
منظورش از پری کامپایل بود کرنل چیه ؟ چی میخواد
کرنل من :2.6.22.14
ممنون
منم همین مشکلو دارم!نقل قول:
یه جایی خوندم که گفت باید پکیج رو اکسترکت و نه نصب کرد و یک سری چیزو توش تغییر داد بعد به صورت دستی نصب کرد.
ولی نفهمیدم چی میگه!:13:
تا دوستان نظرشون چی باشه.
این رو امتحان کن sbin/init 5/
البته هدف از سی دی هما بسته های چند رسانه ای و بسته ها برای کسانی که توان سخت افزاری دی وی دی رو ندارنه یا کسانی که به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارن یا ...نقل قول:
البته به نقل از سایت هزار دستان:
دیسک هما با هدف بروز رسانی و نصب آسانتر بستههای نرمافزاری تکمیلی بر روی توزیع اوبونتو مخصوص کاربرانی که سرعت دسترسی اینترنت پایین دارند و یا تخصص کافی در نصب و پیکربندی بستهها و برخی قسمتهای سیستمی ندارند منتشر میشود. به کمک دیسک هما و با استفاده از رابط گرافیکی آن میتوانید بستههای نرمافزاری پرکاربردی که همراه اوبونتو نیستند را نصب نموده و یا تنظیمات خاصی را انجام دهید.
البته در رابطه با کارت گرافیکتون نیست..نقل قول:
ولی کرنل من که تازه بروز هم نیست 19-2.6.24 هست فکر کنم کمی کرنل شما قدیمی هست :46:
در رابطه با کارت گرافیکتون هم
glxinfo | grep direct
سلام به دوستان گل انجمن لینوکس :11:
من screen lets رو نصب کردم. از سایت خودش بسته deb مربوط به hardy heron رو دانلود کردم و نصب کردم.(با دستور dpkg)
اما screelets manager رو که اجرا میکنم. روی هر کدوم از نمونه ها مثلا clock و calendar که کلیک میکنم و گزینه launch/add رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته. یعنی به دسکتاپ اضافه نمیشه! :41:
مشکل چیه؟ آیا کار دیگه ای باید کرد تا روی دسکتاپ ظاهر بشن؟
ممنون
والا من یه مدت از این اسکرین لت استفاده کردم، ولی ساعت رو اشتباه نشون می داد! بی خیالش شدم!نقل قول:
یه سوال،
یعنی من که دی وی دی هارو دارم سی دی هما برا 8.04 رو نمیخوام؟
اوبونتوی کوچولو هم آمد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نسخه برای MID ها یا همان دستگاهای اینترنت سیار(Mobile Internet Devices) ساخته شده برای اطلاعات بیشتر
کد:http://www.ubuntu.com/products/mobile
این گونه موسها دیگه توسط لینوکس ساپورت نمیشن . تنها راهتون استفاده از udev هستش
چجوري ميتونم کدک هاي مولتي مديا رو دانلود کنم ؟ من اينترنت پر سرعت ندارم ميشه از سي دي هما نسخه ي 7.4 استفاده کنم ؟
کدک ها معمولا حجم بالایی ندارن. دانلود هم کنی بد نیس.
انقدر سرعت اینترنتم افتضاحه که حد نداره از طرفی هم مشکل نصب مودم رو دارم:41:نقل قول:
برو یه کافی نت دانلودشون کن. من تو وبلاگم یه پست در همین مورد دادم ببین:نقل قول:
یه سوال:کد:http://saarblog.wordpress.com/2008/05/27/multimedia_in_ubuntu/
آتو کامپلت ترمینال من کار نمی کنه!
اونقدر taia جان گفت دبیان دبیان که من همچین هوس کردم نصبش کنم. خب شاید به خاطر ظاهر ساده و شاید به خاطر تفاوت هایی ریزی که با اوبونتو داشت (البته باید گفت تفاوت هایی که اوبونتو با دبیان داره!) دوباره همون اوبونتو رو نصب کردم اما آتو کامپلت ترمینال کار نمی کنه مثلا وقتی sudo apt-get ins رو می زدم و بعد تب خودش کامل می کرد اما حال حتی اسم بسته رو هم باید بنویسم... چیکارش کنم؟
سلام به تمامي دوستان و اساتيد
من يه تازه کارم و آخرين ورژن اوبنتو رو نصب کردم! و از اين به بعد براي سوالاتم زياد مزاحم شما ميشم.
براي شروع چند تا سوال داشتم که اميدوارم لطف کنيد و راهنماييم کنيد:
1- در مورد Root و swap زاهنماييم کنيد و به طور کامل مراحل ورود و دسترسي، ايجاد و يا اعمال تغييراتو توضيح بديد
2- کرنل چيه؟
3-چه طور ميشه به خط فرمان دسترسي داشت؟
ازلطف تک تک اساتيد بسيار سپاسگذارم
سلامنقل قول:
در مورد سوال اولتون خیلی متوجه منظورتون از اعمال تغییر و... نشدم. حالا احتمالا دوستان بزرگوار دیگه راهنمایی کنند.
کرنل هسته اصلی و پایه سیستم عامل لینوکس هست
کرنل کارهای پایه ای مثل برقراری ارتباط با سخت افزار و حافظه رو برعهده داره و نسخه های متعدد داره.
و لایه ای هست که سایر امکانات سیستم عامل و برنامه ها روی اون قرار میگیرند و امکان اجرا پیدا میکنند.
برای دسترسی به خط فرمان از منوی applications وارد accessories بشید و روی terminal کلیک کنید.
سلام
به دنیای گنو لینوکس خوش آمدی دوست عزیز.
برای تغییر پسورد root میتونید با اجرا دستور sudo passwd پسورد root رو تغییر داده و وارد اکانت root شوید.
root اکانتی است همه کاره، شما در اکانت خود در لینوکس به بسیاری از فایل ها دسترسی نداشته و اجازه ویرایش بسیاری را ندارید و بعضی کار ها را نمیتونید انجام دهید، با root ممکنه، البته با تایپ sudo در اول دستور ها میتونید آنها را ویرایش کنید ولی با root راحت تره.
نکته: فایل هایی که نمیتوانید ویرایش کنید یا ببینید یا ... هیچ نیازی بهشون نیست که نمیتوانید ببینیدشون. ولی بعضی موقع ها لازم میشه که من توصیه میکنم از sudo استفاده کنید(با root وارد شدن خیلی خطرناکه حسن!) من از موقعی که 8.04 نصب کردم با root وارد نشدم و اصلا پسوردشو ندارم!
به جمع ماها خوش اومدی.نقل قول:
دوستان لطف کردن و به سوالاتت جواب دادن.
در مورد swap اگه بخوام خیلی راحت بگم، یه حافظه ی مجازیه (می دونیم که حافظه ی اصلی همون ram هست) بر روی هارد دیسک. یعنی یه قسمت از هارد دیسک که سرعت پایینی رو داره میاریم و برای کارهایی که نیاز به سرعت بالا ندارن ازش استفاده می کنیم. اما گاهی هم بحث سرعت به کنار می ره و مثل یک حافظه ی اصلی با پارتیشن swap برخورد می شه (به صحت این قسمت آخر اطمینان ندارم)
پس با این حرف شما یعنی swap رو هرچی بیشتر بزاریم بهتره، نه؟
نه، این جمله درست نیست. بهترین حالت اندازه ی این پارتیشن دو برابر رمه. بیشتر و کمتر تاثیر منفی می ذاره. البته دلیلش رو نمی دونم! شاید مثل کش سی پی یو باشه! اگه اندازه ی کش زیاد بشه سرعت کار پایین میاد در صورتی که می دونیم کش یه حافظه ی خیلی سریعهنقل قول:
اجماع یکسانی در مورد میزان پارتیشن swap وجود نداره ولی معمولا پیشنهاد میشه که میزان swap دو برابر رم سیستم باشه. البته نظر شخصی من اینه که چون حافظه رم بسیار سریعتر از هارد دیسک هست , برای سیستم های که حداقل 1 gb رم دارند , میزان swap خیلی کم در نظر گرفته بشه. مثلا حداکثر تا ۵۱۲ mb ... من ۲ گیگ رم دارم و اصلا پارتیشن swap ندارم !نقل قول:
جالبه. فکر کنم تو کتاب پارسیکس خوندم در این مورد.نقل قول:
از اون جالب تر این که من دو گیگ رم دارم و 4 گیگ swap! البته هیچوقت هیچ چیز به جز اطلاعات xfardic که البته خودم تو تنظیماتش حالت swap رو فعال کردم، توی اون پارتیشن ذخیره نمی شه. به نظرت حسین جون این پارتیشن رو حذف کنم؟!
یعنی رم از 1 گیگ زد بالا swap نمیخوایم؟
اگر از قابلیت hibernate استفاده نمی کنی پارتیشن swap رو حذف کن. البته فکر می کنم از داخل اوبونتو نمیشه پارتیشن swap رو پاک کرد. بهترین کار استفاده از livecd توزیع SystemRescueCd هست.نقل قول:
کد:http://www.sysresccd.org/Download
اگر با سیستمت آپولو هوا نمی کنی :46: و از قابلیت hibernate هم استفاده نمی کنی نظر شخصی من اینه که نداشتن پارتیشن swap به طور قابل ملاحظه ای سرعت سیستم رو افزایش میده ! من حدود ۷ ماه هست که در توزیع های مختلف لینوکس بدون پارتیشن swap کار می کنم و برنامه های زیادی رو هم اجرا می کنم و تا حالا مشکلی نداشتم.نقل قول:
یعنی رم از 1 گیگ زد بالا swap نمیخوایم؟
بهتون پیشنهاد می کنم از این به بعد در هنگام اجرای برنامه های مختلف , به برنامه system monitor ( که در هر دو محیط kde و gnome وجود داره ) مراجعه کنید و میزان فعالیت پارتیشن swap رو مشاهده کنید. مثلا چند تا برنامه رو با هم اجرا کنید و ببینید چقدر از پارتیشن swap استفاده میشه.
البته این صرفا نظر شخصی منه و شاید خیلی ها با نظر من مخالف باشن. ولی من شدیدا به نظر خودم اعتقاد دارم .
اطلاعات کامل در مورد swap رو در لینک زیر ببینید :
کد:https://help.ubuntu.com/community/SwapFaq
من به جواب سوالم نرسیدم. چرا آتو کامپلت ترمینال من کار نمی کنه؟
سلام درباره ی کرنل من 7.10 رو نصبیدم همینجوری بود الان با هاردی اپدیت کردم موقع بوت شدن 2 تا کرنل میاد که یکیش هم 2.6.24.14نقل قول:
درباره ی خروجی اون که همه چیزهایی که میده جلوش 0 نوشته
سلامنقل قول:
شرمنده من زیاد وارد نیستم
اینو بجای چه دستوری اجرا کنم ؟
ممنون
من توی سطل زبالم یه فایل دارم که نمی تونم پاکش کنم میگه شما اجازه ی پاک کردن این فایل رو ندارین چجوری می تونم پاکش کنم ؟
راحت ترینش کار با اکانت root میباشد. راه های دیگه هم داره مثلا از خط فرمان
اگه با روت وارد بشم که سطل زبالم خالی نشون داده میشه !نقل قول:
از طریق خط فرمان چجوری میشه سطل رو خالی کرد ؟
فایل رو ریستور کنید به محل اولش و در اونجا با دستور chmod اجازه هاش رو باز کنید (چون می خواهید پاکش کنید حتی 777 هم می تونید بدید) و دوباره پاکش کنید مشکلتون حل می شه.نقل قول:
در hardy کمی کارایش پایین اومده ولی شما باید بسته ینقل قول:
من به جواب سوالم نرسیدم. چرا آتو کامپلت ترمینال من کار نمی کنه؟
auto-completion
رو نصب کنید و طریقه ی نصب رو هم که دیگه می دونید.
استفاده اش هم بعد از هر دستور نیمه کار Tab بزنید مثلا:
sudo apt-g<tab
که خودش کامل می کنه.
دقیقا وقتی شما اونقدر رم دارید که سیستمتون کم نیاره دیگه نیازی به swap نیست، البته 1Gb الآن اونقدر هم زیاد نیست :46:نقل قول:
اگر از قابلیت hibernate استفاده نمی کنی پارتیشن swap رو حذف کن.
البته بگم خیلی از DBMS ها مثل oracle و یا DB2 بدون داشتن swap اجازه ی نصب نمیدن حتی Mysql خودمون هم داشتن swap رو توصیه می کنه، چون اصولا این نرم افزارها اگه بخوان فقط از رم استفاده کنند باید سیستمتون رو تعطیل کنید بدید دست اینها :46:
کلا داشتن server بدون swap خطری هست، و البته خیلی از نرم افزارها هم که بالا گفتم بدون swap کار نمی کنند.
ولی اگر شما کاربر کارهای دیگه ای هستید که با DBMS و اینجور نرم افزارهای خاص کاری ندارید swap کاملا بی استفاده خواهد بود.
البته کاری که حسین گفت هم درست هست، یک چک کنید ببینید swap چقدر در سیستم استفاده میشه بعد تصمیم بگیرید
سلام
من اوبونتو نصب کردم ولی هنوز ویندوزمو دارم گفتم مشکل پیش نیاد
راستی چجوری باید فایل اینترنت رو که exe هست رو باز کنیم
usb_adsl.exe
ممنون
توی لینوکس کار نمیکنه
و به خودم خوش آمد میگم
خیلی سبکه
منم بهت خوش آمد میگم.
فایل های exe مال ویندوزه و در لینوکس باز نمیشه!! مگر با شبیه ساز ها، مثلا برنامه wine که ورژن یکش بعد 15 سال اومده و خیلی قویه و بیشتر فایل ها رو باز میکنه(همه رو نه)
قوی تر هاش هم هست ولی باید سر کیسه رو شل کنی(پول بدی)
راستی، ویندوز و لینوکس مشکل خاصی با هم ندارن، ولی بعد یه مدت که با لینوکس کار کنی ویندوز اضافه بنظر میاد برات.
فکر میکنم شما میخواهید مودم adsl خودتون رو با usb در لینوکس را بیندازید.نقل قول:
برای استفاده از adsl در لینوکس بهتره مودم را از طریق کارت شبکه وصل کنید. چون راه اندازی از طریق usb یکم سخته.
اما اگه فقط از طریق کابل usb وصل میشه ، در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید، دوستان راهنمایی کنند.
مرسی اما من اولین بارم نیسن که هاردی رو نصب می کنم. قبل از این هاردی رو داشتم بعد یه هو به سرم زد که دبیان نصب کنم. دبیان رو نصب کردم و همچین به دلم ننشست. شاید به این خاطر که نتونستم برای اولین بار صدای لپ تاپ رو با این ولوم کنترل چرخونکی که داره کم و زیاد کنم! یه جورایی خیلی انتظارم از ظاهرش بیشتر بود!نقل قول:
از اونجا که اوبونتو هم همون دبیان بزک شده و خلاصه شدست، برگشتم و دوباره اوبونتو رو به راه کردم البته یه شیطنت ها یی هم داشتم. مثلا تمام فایل ها و پوشه هایی که با . شرو می شدن رو از پوشه ی خانگیم پاک کردم تا تمام تنظیماتم رو دوباره انجام بدم. حدس می زنم به این خاطر آتو کامپلت خذف شده. نمی دونم. البته بگم که با نسخه ی لایو اون ها رو پاک کردم ها...