متاسفانه هنوز آپ نمیشه با isp مخابرات
Printable View
متاسفانه هنوز آپ نمیشه با isp مخابرات
برای منم درست شد!!! راحت اپدیت شد, مثل اولش شده. هورا!!!!:20::40:
واسه من سایتش مثل قبل باز میشه مثل اینکه از تحریم شدن پشیمون شدن :31:
اصن فکر نکنم تحریم بودیم مشکل از isp هابود:31:
سلام
دوستان عزيز اگه شماره ورژن آپديت بعد از اتمام آپديت قرمز نمايش داده شد ، با ري استارت كردن كامپيوتر مشكل حل ميشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان .واسه منم سایتش باز شد دوباره تونستم رجیستر کنم و الانم دارم آپش میکنم.isp مخابرات
دوستان عزیز یه پیشنهاد دارم اگه بریم فروم avast یه تشکر کوچولو بکنیم بد نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر بکنم یه تحریم کوچک ایجاد شده بود که رفع شده
سایت virustotal هم از تحریم خارج شده
متاسفانه بازم خراب شد از دیشب دوباره آپدیت نمیشه معلوم نیست چی به چی شده
دوباره اپدیت نمیشه!:18::5:
دوستان فعلا از سوییت های دیگه استفاده بکنید ، به غیر از اوست
تا ببینیم چه سیاستی پشت این ماجراها هست
من نسخه Free Antivirus رو دارم ، آپدیت نمیشه که نمیشه
برای همه همینطوری هست ؟
نقل قول:
بله عزیز ، برای کاربرایی که در داخل ایران هستند ، اپدیت نمیشه
من تهران بودم آپدیت نمیشد الان اومدم شمال از شاتل ساری راحت آپدیت میشه.
منم داتک دارم . تهران هستم و از امروز مشکل آپدیت پیدا کردم . سایت avast.com هم بالا نمیاد . از نسخه ی free استفاده میکنم .
سلام من از دیروز مشکلی توی برنامه انتی ویروسم پیش امده اول اینکه فایروالش off شده و وقتی که turn on را میزنم پیغام میده که در دسترس نیست (Firewall not available!) در ضمن اینکه اپدیت هم نمیشه لطفا راهنمایی کنید این چه بلایی سرش اومده
با تشکر
ای بابا !! خب یه وی پی ان وصل کنید دیگه !! این همه حرف و حدیث نمیخواد !!
یکی به من بگه اینو چطوری اکتیوکنم !!!؟
لطفا لینک دانلود جدیدترین نسخه فری را برام بزارید
ممنون
آقا یکی مشخص کنه مشکل از ایران یا شرکت اوست
قضیه گنگ
وصل شده بود یکی 2 روزا باز قطع شد
باید چکار کرد
سلام....
رفقا من واقعا از این اوست راضیم.... ولی الان شروع کرده همش گیر میده که باید سریال بهم بدی....
میخواستم بپرسم که میشه یه مدت دیگه رایگانش رو تمدید کنم؟!(۴ روزش مونده!!)....
در غیر اینصورت، چیکارش کنم که یه مدت مثل ادم خودش رو اپدیت کنه تا بعدا براش یه فکری میکنم...
میگن بخاطر حمایت از تولید داخلی،نمیشه نرم افزار رو آپدیت کرد:نقل قول:
سلام.من که بیخیال avast شدم هر چند که بیشتر از 2 ساله دارم ازش استفاده میکنم.
الانم panda cloud free با immunet free antivirus رو با هم نصب کردم و فایروال comodo .خداییش نسبت به avast خیلی کمتر از منابع سیستم داره استفاده میشه.
immunet و panda جفتشون بر پایه ی تکنولوژی cloud{ابر} هستن وقتی که به اینترنت متصلی بالاترین نرخ شناسایی رو دارن ولی زمانی که وصل نیستی هم مثل آنتی ویروسای سنتی نرخ شناساییشون خوبه
اگه بخوای immunet موقعی که آفلاین هستی بتونی باهاش سیستمو اسکن کنی باید موتور آنتی ویروس clamAV رو از تنظیمات فعال کنی.
اینم بگم که immunet با تمام آنتی ویروسا سازگاری داره و یه مکمل عالی برای آنتی ویروس میتونه باشه.
نتیجه ی تست immunet
جدیدترین تست panda cloud free
لطفا لینک دانلود جدیدترین نسخه فری را برام بزارید
در ضمن این مشکلات با v.p.n حل میشه؟
ممنون
کسی میدونه برای اپدیت بخواییم از س ا ک س ورژن 5 اسفاده کنیم چجوری میشه اوست رو تنظیم کنیم که با ای پی ایران هم مشکل نداشته باشه
لطفا جواب......................نقل قول:
میتونید از اینجا دانلود کنیدنقل قول:
از سکوریتی هم میشه استفاده کرد؟نقل قول:
با سلام آیا با اواست میشه ویروس Virut.nbp رو پاک کرد همه فایلهای اجار رو پاک کرده دیونم کرد ویندوز هم نصب کردم؟
اواست نسخه رایگانش نا محدوده رفیق هر سال باید فقط تمدیدش کنی. ولی این سریال و بزن تا سال 2038 رجیستر میشه. برو حالشو ببرنقل قول:
W6754380R9978A0910-4TZ59467
به افتخار هزارمین پست خودم که تو تاپیک اواست دوست داشتنی ثبت شد. ای جونم p30world
خب از نسخه غیر رایگان میشه استفاده کرد؟نقل قول:
چند روزیه آواست آپدیت نمیشه با یه کی فعالش کردم دو ماه پیش که هنوزم کار میکنه ولی آپدیت نمیشه مشکل کجاست ؟
نقل قول:
سلام
اوست یه مدت که در ایران با مشکل موا جه شده و به درستی اپدیت نمیشه پیشنهاد میشه برای حفظ امنیت از انتی ویروس دیگه ای استفاده کنید.
آره حتی با س ا ک س هم آپدیت نشد
حیف شد و هیچ راهی نداره ؟
من از نسخه اینترنت سیکرتی دارم استفاده میکنم
اگه با س ا ک س اپدیت نشده فک نکنم بتونی انلاین اپدیت کنی میتونی اپدیت افلاین دانلود کنی احتمالا تو سایت سافت گذر باشهنقل قول:
یعنی هر بار آفلاین دانلود کنم ؟
چقدر بد
ازش راضی بودم
حالا چند روزی صبر میکنم امیدوارم مشکل آپدیتش حل بشه
مشکل از آواست نیست. بعضی از isp ها بستنش. من ساری بودم راحت از شاتل ساری آپدیت میکردم اینجا اومدم داتک دارم آپدیت نمیشه. ظاهرا بخاطر ممنوع شدن استفاده از آنتی ویروس های خارجیه
نقل قول:
یعنی چی ؟ :18:
سلام
آقا کسی راه حلی برای این مشکل آپدیت پیدا نکرده؟
چی آنتی ویروسی از همه مطمئن تره و آپدیت اون هم مشکلی نداره؟نقل قول:
اوست حجم آپدیت روزانه بسیار کمی داره. شما ماهی یکبار آپدیت آفلاین بریزین.نقل قول:
Share key avast! update to 2014