نقل قول:
سلام منم موافقم اگه میشه اینو با کیفیت اسکن کنید ما هم استفاده کنیم
در ضمن من در مورد آموزش ریاضیات پایه (تابع و مثلثات) به هیچ نتیجه ای نرسیدم یه کتاب خوب میخوام
نقل قول:
سلام منم موافقم اگه میشه اینو با کیفیت اسکن کنید ما هم استفاده کنیم
در ضمن من در مورد آموزش ریاضیات پایه (تابع و مثلثات) به هیچ نتیجه ای نرسیدم یه کتاب خوب میخوام
برای دیفرانسیل چی بگیریم
سلام من با توجه به اينكه پارسال تقريبا 5 ، 6 جلد كتاب رو در درس ديفرانسيل امتحان كردم، به نظرم بهترينش همون آبي قلم چي هست.نقل قول:
:40::40::40:
سلام دوستان
من سعيد هستم دانشجوي كارشناسي ناپيوسته رشته مهندسي مكانيك سيالات دانشگاه ازاد اسلامي واحد تهران جنوب
چند وقتي هست كه ميخوام شروع كنم و براي كنكور ارشد بخونم. در واقع شروع هم كردم:20:
راستشو بخواهيد هر چه قدر تو اينترنت دنبال جزوه هاي كارشناسي ارشد مكانيك پارسه ميگردم نميتونم پيدا كنم
دوستان بهم گفتن گشتم نبود نگرد نيست:31:
ولي من تلاشمو ميكنم تا اينكه بتونم پيداشون كنم
از شما دوست گرامي درخواست دارم اگه ميتوني تو اين زمينه من رو كمك كنيد ،،دريغ نكنيد
ممنون ميشم
من با تست های خط به خط بازرگانی مشکل ندارمنقل قول:
اما کتاب آموزش شیمی بازرگانی خیلی خیلی طولانی هست و بعضی جاها روش های عجیب و غریبی گفته
مثلا آموزش شیمی 3 / روش موازنه ای که گفته، خودش در حد یه رساله دکتراست! :27:
اما تست های بازرگانی بی نظیر هست! :40:
دقيقا درسته...نقل قول:
بعضي جاهاي كتابش هم (پاورقي هاي چاپ هاي قديم و در پاسخ تشريحي چاپ هاي جديد) يه مطالب خارج از كتابي رو گفته كه ممكنه از نظر علمي درست باشه، ولي اون چيزي كه از ما تو كنكور مي خوان نيست. توي يك سري از آزمونها غلط در مياد.
ولي در كل اگه زياد به ريز ريزش گير ندين، كتاب فوق العاده ايه واسه شيمي.:46:
اقایون می خوام ریاضی تجربی رو 100 بزنم یک کتاب توپ معرفی کنین
برای کارشناسی ارشد کتابها و کلاسهای کدوم موسسه بهتره ؟ پارسه ؟ ماهان ؟ یا ...
دوستام همه از پارسه تعریف میکنن میگن عالیهنقل قول:
پارسه رو که میدونم خیلی خوبه ...نقل قول:
برای کارشناسی ارشد کتابها و کلاسهای کدوم موسسه بهتره ؟ پارسه ؟ ماهان ؟ یا ...
ریاضیات پایه ؟؟
به نظر من عباس مرادینقل قول:
انتشارات کوله پشتی
یکی نیست به ما جواب بده؟نقل قول:
براي شيمي 2 كسي كتاب خوب ميشناسه؟
مبتکران - بهمن بازرگانی هم تستش هست و هم آموزش . تو کتاب تست درسنامه داره که به نظر من کافیه .نقل قول:
کتاب سبز کتاب خیلی خوبیه.نقل قول:
من بازرگان رو هم خوندم به خاطر همین می گم.
نقل قول:
ریاضی تجربی کلا کتاب آموزش و تست خوب کمه ولی بنظر خودم یکی از بهترین کتابای ریاضی. کتاب ریاضی تست انتشارات نوبل هست. شبیه کتاب تست فیزیک اندیشه سازانه . مثلا یه مبحث 60 تا سوال داده و هر سوال توی پاسخ نامه مفصل توضیح داده . من دیر ازاین کتاب استفاده کردم ولی خیلی باهاش حال کردم.
من یه پیشنهادی واسه مدیران این فروم دارم. این فروم راجبه کتاب آموزشیه و کسی بخواد واقعا انتخاب درستی بکنه باید 160 صفحه رو بشینه بررسی کنه! که این خودش کلی از وقت با ارزش یه کنکوری رو میگیرهنقل قول:
من میگم بیاید 1 صفحه ای شبیه رفراندوم بذارید. مثلا کتاب زیست انتشارات سبز بعد هرکی که موافقه بیاد با زدن یه دکمه موافقم تاییدش کنه اینطوری مراجعه کننده وقتی میبینه مثلا 70 درصد بچه ها با کتاب زیست سبز موافقن متوجه میشه کتابش خوبه . خداییش من خودم سال 88 که کنکوری بودم مجبور بودم کلی از وقتمو بذارم واسه اینکه ببینم بچه های با تجربه چه کتابی رو پیشنهاد میکنن
راستی برای اینکه کار شما راحت بشه یه امکانی بذارید که خود بچه ها بتونن کاندیدا ها (منظورم اسم کتاب و انتشاراتش ) رو اضافه کنن و بقیه بیان بهش رای بدن
امیدوارم پیشنهادم مورد قبول واقع بشه:11:
اقا جلد 3 کتاب کلاس رمزینه دیفرانسیل نیومد!!!
برای کنکور که نرسید حداقل الان یه نگاه بهش بندازیم
دوستان براي تسلط كامل در دو درس رياضي و فيزيك (مخصوصا فيزيك ) چه كتاب ( هايي ) رو پيشنهاد ميكنيد ؟ ميخوام خيلي فراتر از سطح كنكور ياد بگيرم تا سر جلسه مشكلي نداشته باشم. امسال اين دو درس بدجوري حالمو گرفتن.
در مورد عربي هم تو همين تاپيك ديدم كه دوستان اياد فيلي رو معرفي كردن. اين كتاب مال كدوم انتشارات هست ؟ اسم كتاب دقيقا چيه ؟ يه كتابه ؟؟
عربی به زبان ساده - انتشارات مبتکران - مولف : ایاد فیلینقل قول:
در مورد عربي هم تو همين تاپيك ديدم كه دوستان اياد فيلي رو معرفي كردن. اين كتاب مال كدوم انتشارات هست ؟ اسم كتاب دقيقا چيه ؟ يه كتابه ؟؟
سلام دوستان
ببخشید کسی تاحالا از سایت خوشخوان کتاب خریده ؟
چقدر طول میکشه ککه تحویل بدن ؟
می ارزه بخرم ؟!
من از سایت خوشخوان نخریدم ولی یه سایت هست از اون همیشه میخرم که اون از همه ی انتشاراتیای کنکور کتاب دارهنقل قول:
سلام دوستان
ببخشید کسی تاحالا از سایت خوشخوان کتاب خریده ؟
چقدر طول میکشه ککه تحویل بدن ؟
می ارزه بخرم ؟!
خوشخوان هم داره من معمولا وقتی سفارش دادم نهایت 3 روز بعد کتاب بهم رسیده اگه سایتشو خواستی پی ام بده آخه یه بار تو تاپیک آدرس
سایتشو نوشتم پستمو حذف کردن..
هنوز چاپ نشده ولی من از آقای قبادی که پرسیدم گفتن تا قبل از مهر چاپ میشه!نقل قول:
2-کسی اطلاع داره که کتاب کلاس درس دیفرانسیل و انتگرال جلد دوم چاپ شده یا اگه نه کی چاپ میشه؟
ببخشید حواسم نبود 2 تا پست پشت سر هم شد..
یه سوال داشتم
این کتاب فیزیک اندیشه سازان 1و2 که میگن خیلی خوبه و خوب توضیح داده و.... اینه که لینک عکسشو گذاشتم؟
کد:http://www.gigaimage.com/images/kjrk6bd0bdc0qyy3o.jpg
سلام!
كسي تا حالا كتابهاي "Ω انرژي اتمي Ω" - آموزشي رو گرفته ببينه خوبه يا نه؟
ممنون
راستي اين سايت همه ي كتب درسي رو داره ولي قيمتش ٢ برابره!!:Ψ
Pëdrâmböøk.ìrΨ
سلام به همه ی دوستان
اگر میشه من رو راهنمایی کنید تو انتخاب کتاب میخوام سطحش بالا باشه
ادبیات کتاب تست
هندسه پایه تست باشه
فیزیک پیش دانشگاهیی آموزش و تست باش
کتاب تست برای درس دیفرانسیل
سلام
کسی نمی دونه جلد دوم کتاب دیفرانسیل رمزینه اومده یا نه؟
کتاب کلاس رمزینه 2 جلدی عالی..نقل قول:
فیزیک پیش دانشگاهیی آموزش و تست باش
مبتکران فرهاد ابولقاسمینقل قول:
هندسه پایه تست باشه
1 و 2 زو نمیدونم ولی این عکس روی جلد ماله فیزیک 1 اندیشه سازان مال چند سال قبله .نقل قول:
آره خود خودشه همونی که ...نقل قول:
خیلی کتاب خوبیه توپه توپ توضیحشم کلا خوبه
ولی توی مباحث فیزیک 2 با کتاب درسی و تست آبی کانون میشه به تسلط کامل رسید.
یه سوال : این کتابه الان نو هست؟
ویرایش:
هیشکی اینجا کتاب 10 استاد حسابان رو دیده؟ نظرتون چیه؟ درمقایسه با آبی کانون جلد 1 کدوم بهتره؟
این حسابان رمزینه رو هم دیدم خیلی تستاش زیاده 500 تست تابع
با این وضعیت النم به دردم نمیخوره
آیا کتاب کلاسش اومده؟
با سلام دوباره
من واسه فيزيك ٣ يه كتاب آموزشي خوب ميخوام چون بخش الكتريسيته ساكن و جاري رو خوب مسلط نيستم!
حالا كسي راهنمايي كنه ممنون...
كتاب Ψ انرژي اتمي Ψ چطوره ؟
انرژِی اتمی رو ندیدم ولی کتاب کلاس رمزینه رو دیدم خوبهنقل قول:
من واسه فيزيك ٣ يه كتاب آموزشي خوب ميخوام چون بخش الكتريسيته ساكن و جاري رو خوب مسلط نيستم!
کتاب فیزیک 3 مبتکران رو دیدی که مال اندیشه سازان بوده؟نقل قول:
نه اونو ندیدم ولی تعریفشو شنیدم که خوبه...نقل قول:
کتاب فیزیک 3 مبتکران رو دیدی که مال اندیشه سازان بوده؟
خیلی خوبه حتما بگیرنقل قول:
کتابی که میگی اینه؟نقل قول:
خیلی خوبه حتما بگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تجربیش رو دارم باید همین باشهنقل قول:
كتاب فيزيكه همينه خيليم خوبهیشکی اینجا کتاب 10 استاد حسابان رو دیده؟ نظرتون چیه؟ درمقایسه با آبی کانون جلد 1 کدوم بهتره؟این حسابان رمزینه رو هم دیدم خیلی تستاش زیاده 500 تست تابع با این وضعیت النم به دردم نمیخوره آیا کتاب کلاسش اومده؟
فيزيك فقط انديشه سازان درسته همونه من دارم من با خوندن اون تمام تست هاي فيزيك سال هاي گذشته را 100 % زدم (من خودم هم فيزيكم خوبم)
رمزینه کتاب کلاس هندسه 2 داره؟
آموزش هندسه 2 خوب چه کتابایی هست؟
هندسه 2 به نظر من اول گاج سفید منصف
سپس اندیشه سازان ابوالقاسمی
انرژی اتمی هم میگن خوبه من ندیدم!
یکی سوال ما رو در مورد این 10 استاد حسابان جواب بده مردیم!!