دوست عزیز الدز موبیل صحیحشه.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز الدز موبیل صحیحشه.نقل قول:
ایمن رو میشناسم آقای سهرنگ ایمن رو هم آشنا هاستش براموننقل قول:
ولی خبر نداشتم پسرش دیگه ترانس AM داره فکر کنم 4 چراغ مسطتیل هم داره
حامد جان بهتره از ماشینا عکس بگیری و بذاری تا بگم دقیقا چی هستن
بعله همسایمونم داشت همینو معنی میکرد .تا اونجایی که سر در اوووردم گفتش که الدز موبیل یعنی آخر ماشینی /اند هرچی ماشینه/آخرشه دیگه/سالار جاده ها:دینقل قول:
آفرین خودشه عطا ایمن منظورم هست که از همین ماشینا که مشخصاتشو گفتم دارهنقل قول:
ولی نمیدونم اونی که گفتی هست یانه
حتما ازش عکس میگیرم
بیشتر اوقات چادر میکشه روش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واااااا
لامصبا خوده خودشه
همینه
سیاهه/مشکی
اصلا ترکیب رنگش هم شبیه مال عطا ایمن هستش
باز ازش خواستین میرم عکس میگیرم(اینو از گوگل پیدا کردم)
رامین خان اینا چنده قیمتش
چجور ماشینیه؟
سلام.
این پونتیک ترنزم با سقف t-top شیشه ای با موتورهای فوقولاده قدرتمند با شتاب 0تا 100 6 ثانیه(حدودآ).
با سقف t-top فروشیش رو سراغ ندارم اگرم باشه کمتر از 20 میلیون نیست.
ولی معمولیش رو با 6 تومن(تقریبآ تمیز) هست به بالا.
آره عطا این ماشین رو داره من از دوستم پرسیدم
این خانواده ایمن کلی ماشین دارن که بعید نیست پونتیاک هم داشته باشن .آموزشگاه دارن و سرهنگ ایمن هم خودش کارشناس تصادفات هستش .همکار و دوست صمیمی پدر دوستمه.اگه جور بشه به دوستم میگم بریم پیش این عطا .
ایول رامین برین یه سرم به این ماشینه بزنین لا اقلش خودت بخر ماهم از دانشگاه یه بار میرسونی دیگه:دی
چاکر محمد خان نیز هستیم
سلام.
آقا یه فیلم شتاب از الدزمبیل گرفتم.
ولی هم کوتاهه و هم شتاب واقعی توی فیلم اصلآ پیدا نیست....
حجمش هم 4 مگه اگه خواهان داره بزارم.
======
راستی چند روز پیش با l90 امیر کورس شتاب گذاشتیم....
شتاب 0-100 l90 هم طبق گفته ی کارخانه 9 ثانیه است.
مثل همیشه هیولای آمریکایی سرتر بود...خودش بیاد بهتر توضیح میده...امیر بیا توضیح بده.
حامد جان عطا اون ماشین رو نمیفروشه مطمئنم
و اگه بفروشه کمش 20 تومن قیمت میذاره .ولی سعی میکنم یه روز برم ببینمش.
آره حتما فیلم رو بذار محمد.. دمت هم گرمنقل قول:
یعنی دیگه از اینا تو تبریز نیست؟نقل قول:
من آرزو دارم یکی از اینا بخرم
من امروز ترمینال به یکی از دوستام گفتم این ماشینو(قبلا چون اطلاعاتم کامل نبود سر صحبت باز نمیکردم) بهم خندیدن
از بس هیچی نمیدونن. ولی بهتره که ندونن ایشالله بشه برین ببینین
من حتما سعی میکنم تو وقت مناسب برم عکس بگیرم ولی باید ببینم که چادرشو برداره
(بریم بگیم اینکارو میکنه؟ یا ناراحت میشه؟)
اکثر راننده های اونجا هم آشنا یا همسایه هستن باهامون ولی نمیخوام با واسطه این کارو بکم چون لزومی نداره(مگه چیه که بخواییم اینطوری کنیم)
پونتیاک ترانس ام
اااااااااااااااححح!!!
چه زیبا
تو بازی نید فور اسپید کربن هم هست!
حامد جان تا جایی که میدونم توی تبریز پونتیاک فایربرد کل مدلاش خیلی کمه شاید هم همین یکی مونده .
یه زمانی کلی کامارو بود الان اونا هم کم شدن نمیدونم کجا رفتن .مثلا یه کامارو زد 75 با سقف و کاپوت مشکی بود یه خانومی بیشتر رانندگی میکرد باهاش دیگه نیستش
یه کامارو آبی آسمانی 76 بود که آخرینبار دیدم جلوی باغ فجر کلا قسمت پشت ماشین سوخته تا نصفه 7-8 تا هم کامارو زرشکی و قهوه ای بود تو سالهای دور دو تا کامارو دیده بودم یکی نقره ای 72 و یه سفید با هود کاپوت 78 ولی تا حالا هیچ پونتیاکی ندیدم
راستی یه قرمز 75 هم هستش کامارو
من توصیه میکنم با هیچکس در این مورد حرف نزنی چون اکثرا چیزی در مورد این ماشینا نمیدونن و ماشین توپ واسه اونا کمری هستش .
سلام دوستان
رامین جون من زیاد اسم این ماشین آکمریکایی هارو بلد نیستم یک سوال
دیده بودی یک ماشین استیشن از اونایی که خیلی دراز هستن حدود 7 متر طولشونه یکی بود من زیاد طرفهای راهنمایی دیده بودم این ماشینو و رانندش یک خانوم بود میدونی کدومو میگم؟ اسم ماشینه رو میخوام بدونم
دقیق نمیدونم استیشن اگه منظورت یه چیزی باشه که شبیه 405 استیشن توی تبریز به احتمال قوی شورلت کاپریس یا ایمپلایی چیزی بوده باشه تبریز چند تایی از این استیشنا بود که چند تاشونم فورد بودن با نمای چوبی بغل ماشین .تا ماشین رو نبینم نمیتونم بگم چیه ولی من هم کاپریس استیشن دیدم هم فورد
و لی اگه منظورت از اینایی باشه که شبیه فولکس ترانسپورتر باشن یه فورد قهوه ای بود که تازگیها عکس این ماشین رو علی گذاشت اینجا که چطوری هم نابود شده و یکی دو تا هم ون شورلت و جمس هم دیده بودم .
رنگ و نمای جانبش رو کمی بگی شاید یادم بیاد.
نقل قول:(شما بیصدا فریاد کنید)ارادت تکمیلهنقل قول:
رامینی اون قرمزه که آخری گفتی دستاورد یه هنرکده تیونیک بالاتر ازمدرسه خدیجه کبرا (که پل کابلی هم اطرافشه و آخرش به بیوک فلکه میرسه)که اسماشو نمیدونم.هستش
آخرین بار که با دوچرخه میگشتم دیدم گذاشته بود دم مغازه و داشتن سقفشو بر میداشتن روباز میکردنش
این قضیه ماله یه دو یال پیشه.
راستی یه رینک پونتیاک رو با یه بنز سی ال اس عوض نمیکنم
شاید بگی عجب احمقی هستم ولی واقعا اگه قضیه پز دادنه بین بنز سی ال اس و پونتیاک به نظرت کدوم چشم جماعتو به خودش جلب میکنه؟
معلومه پونتیاک
نه حامد جان اون قرمزه سالمه اونی که تو میگی یه زرشکی 76 بود که کار یه مکانیک توی ابوریحان بود .
سی ال اس هم به امید خدا 2 تا 350 تازه اضافه شد تبریز ماشین خوبی هستش ارزش داره یه دو تا سی ال اس سفید با یه اس 500 نقره ای.
در مورد پونتیاک هر ماشینی ارزش نداره از محمد بپرسی میگه چه ماشینهایی رو دیده که چه فجایعی روشون انجام شده بود .
مثلا ماشین عطا ماشین فابریک و سر حالی هستش واسه همین خیلی ارزش داره .
اونجا رو هم میدونم کجاس
راستی توی کربن هیچ پونتیاک فایربردی نبود .شاید بعدا اضافه کردنش.
من منظورم کامارو بود نه پونتیاک که گفتم سقفشو برداشته بودننقل قول:
محمد کیه؟
بنز سی ال اسو هرگز نمیتونی با های و هو و عجله برونی چون به دلت نمیچسبه
باید آروم برونی تا چرخاش آروم بچرخه و جلب توجه کنه عزیز برادر
ولی پونتیاک عشق تو سرعت رفتنشه
منم منظورم کامارو بود حامد جان توی تبریز من پونتیاک ندیدم .
سلام.نقل قول:
باشه سعید جان حتمآ میزارم.
:11:
دقیقا شبیه 405 استیشن منتها بزرگتر نمای چوبی هم داشت ولی فکر نکنم فورد بوده باشهنقل قول:
دقیق نمیدونم استیشن اگه منظورت یه چیزی باشه که شبیه 405 استیشن توی تبریز به احتمال قوی شورلت کاپریس یا ایمپلایی چیزی بوده باشه تبریز چند تایی از این استیشنا بود که چند تاشونم فورد بودن با نمای چوبی بغل ماشین .تا ماشین رو نبینم نمیتونم بگم چیه ولی من هم کاپریس استیشن دیدم هم فورد
و لی اگه منظورت از اینایی باشه که شبیه فولکس ترانسپورتر باشن یه فورد قهوه ای بود که تازگیها عکس این ماشین رو علی گذاشت اینجا که چطوری هم نابود شده و یکی دو تا هم ون شورلت و جمس هم دیده بودم .
رنگ و نمای جانبش رو کمی بگی شاید یادم بیاد.
اگه فورد نبوده پس همون کاپریسه!نقل قول:
10.7 ثانیه اعلام شده اعلام شده فکر کنمنقل قول:
---------------------------
حالا من به اینش کار ندارم
فیلمش رو بذار حال کنیم :11:
سلام محمد عکس این کاپریسه که گذاشتی یه سری وانت هم داره درسته ؟؟ اسم دقیقش چیه ؟ من یه سری وانت های ملس شولت تو تهران دیدم البته خیلی کم جلو دماغش خیلی شبیه همین عکس که تو گذاشتی ولی فکر کنم شاسی هاش بلندتر از این بود میشه راهنماییم کنی
آره.. سری وانت های الکامینو ( EL camino) ، وانت هایی هستن که تو چندین سال تولید شدن و تو تمام این سال ها شکل ظاهری خودشون رو حفظ کردن.. فقط قسمت جلو و قوس گلگیر ها و... ماشین هست که تغییر می کنه.. وگرنه از لحاظ استیل زیاد تغییری نمی کنه..
اونی که شما می فرمایید احتمالا شبیه این بوده: برای مثال این الکامینو 82 هست که جلوش شبیه کاپریسه..
--------------------------------
یا برای مثال الکامینو 72 که قسمت جلوش کاملا شبیه شول 72 هست :
------------------------------
اینم اولین مدل الکامینو : 1959 با ظاهر بلر ( یا همون بلیر) / ایمپالا
اگه به این وانت علاقه مند شدی، این هم برو ببین : من که عاشقشم...
[html]http://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_El_Camino[/html]
دوستم بهم گفت 9 ثانیه و خورده ای..........نقل قول:
فیلمه زیاد مالی نیستا.......
سلام.
اینم فیلم.
توجه کنید که فقط با دنده 1 رفتم.
میخواستم بیشتر فیلم بگیرم که ناگهان وسط کار شارژش تمام شد.
حجم 5 مگ.
mp4
اینم 3gpکد:http://rapidshare.com/files/289299078/MVI_1092.mp4.html
200kb'
کد:http://rapidshare.com/files/289300141/MVI_1092.3gp.html
داداش محمد این ماشینی که گاز میدی چیه؟نقل قول:
عجب صدای توپی داره
چن خریدیش؟
انگیزت از خریدنش چی بود؟
آیا اولش تیک آف هم کردی؟
سلام.
این الدزمبیل است.
نزدیک 6 تومن
عشق
تیک آف که خوراکشه!
البته چون شتاب ماشین میخواستم بالا بره اولش گاز رو تا ته نگرفتم چون تیک آف میکنه و شتاب ماشین کم میشه.
مثله اینکه از داخلش صدای جیر جیر هم شنیده میشه
راستی مبارکت باشه
و میبینیم که پلاک جا نداره گذاشتی بالای داشبورد
اون همسایمون که 20 میلیون قیمت گذاشته بود رو اون الدزموبیل میگفت که موتورش نیم موتوره هواپیماست
رو کاپوتشم یه چیزی بود که وقتی گاز میداد 4 تا فن قرمز جهتشون متناسب با شدت گاز عوض میشدن
آیا درست میگه ؟
اون رو کاپوته رو من ازش نپرسیده بودم نمیدونم چیه
چیه؟
اون صدای جیر جیر صدای شیشه جلو ماشینه که چسبش دیگه به درد نمیخوره و باید چسب کاری درست و حسابی روش انجام بشه تا دیگه صدا نده.
نمیدونم من که همچین چیزی تا حالا ندیدم.!
من دیدم
خیلی باحاله
وقتی ماشین گاز میخوره اونا حرکت میکنن
از نزدیک ندیدم
علی علینقل قول:
اون صدای جیر جیر صدای شیشه جلو ماشینه که چسبش دیگه به درد نمیخوره و باید چسب کاری درست و حسابی روش انجام بشه تا دیگه صدا نده.
نمیدونم من که همچین چیزی تا حالا ندیدم.!
این بنزینشو چطوری میرسونی؟
مگه پرمصرف نیست؟
سواء از هزینه بنزین ، تند نتد بنزین بریزی باس تو باکش دیگه
قربونه کلاهت برم احتمالا تو بازی ها دیدینقل قول:
من دیدم
خیلی باحاله
وقتی ماشین گاز میخوره اونا حرکت میکنن
از نزدیک ندیدم
مگه نه؟
این حتما یه چیزه خارق العاده هستش
پدر بزرگ من از این وانتهای نیسان پیکاپ داره.
برجی 600 لیتر بنزین داره که خودشون نزدیک 400 تاش رو مصرف میکنن.
200 تا دیگه اش برای منه.
ما بنزین کم نمیاریم.!
سلام ازتون ممنون بچه ها یه راهنمایی هم میخواستم اینه که میخوام یه وانت شورلت S10 مدل 1992بخرم حول و حوش 6.500 ماشین تمیزه و ...ولی از لحاظ استقامت و شتاب و زود فرسوده شدن و مصرف سوخت وقطعات و تعمیراتش...کمی تردید دارم بنظرتون خوبه این ریسک کنم یا تو این حیس قیمت داتسون و تویوتا و.... پیکان وانت داخلی میتونه بهتر باشه اگه شد برم برای دیدنش عکس ازش میگیرم میزارم اینجا ...
ممنون
سلام.نقل قول:
دوست عزیز یادم میاد چند سال پیش( 7-8)پدرم 1 دونه اش رو خرید(رنگ نوک مدادی) یعنی با یه وانت مزدا 1600 تو هم کرد.
چیز زیادی ازش یادم نیست ولی چیزی که خیلی خوب یادمه نرمی فوقولاده این وانت بود,صندلیهای فوقولاده راحتی داشت.
به نظر من که وانت خیلی خوبیه.
ولی تامین قطعاتش رو نمیدونم چطوره.
باید برید پیش یدکی های شورلت و بپرسید آیا قطعات موتوری و تزئینی این وانت هست یا نه.
به نظر من که وانت خیلی خوبیه.
اینم یه عکس باحال:8:نقل قول:
آفرین; اسکوپی .اونی که من درموردش حرف میزدم شبیهه همین بود ولی متصل به کاپوت بودش و 4 تا فن داشت و یکم کوچیکتر
کارش چیه؟
این بلوئر هستش در واقع هواکش برای سوپر شارژر هستش
اونی هم اون داره یه بلوئر هستش که نسبت به مکش هوایی کاربراتور میخواد فنها میچرخن چیز خارق العاده ای هم نیست .