جی 900 که 250 تومنه.
مشکل سوختن ال سی دی نداشت که اینم اضافه شد !نقل قول:
گوشیش یهو السیدیش سیاه یا حالت سوخه مانند میشه
Printable View
جی 900 که 250 تومنه.
مشکل سوختن ال سی دی نداشت که اینم اضافه شد !نقل قول:
گوشیش یهو السیدیش سیاه یا حالت سوخه مانند میشه
کسی نمیخواد جواب درست بدهنقل قول:
راستی یه چیز دیگه سرعتش هم شده یک هزارم لاکپشت:41:
g900معموری 8گیگ میخوره
javab yekebede
نه نمیخوره ولی 4گیگ میخوره:10:نقل قول:
باید یه کاریش کرده باشه که اینطوری شده؟نمدونی از دستش افاتاده یا نه؟با اینکه با افتادنم نباید چیزی بشه..چون من خودم 600 دفعه انداختمش....ولی من احساس میکنم انداختن باعث کم شدن سرعت هم میشه...ولیب ا عرض تاسف من یکی که فکر نکنم کاریش بشه کرد...مگه یه تعمیر کار درستش کنه:41:نقل قول:
کسی نمیخواد جواب درست بده
راستی یه چیز دیگه سرعتش هم شده یک هزارم لاکپشت
حالا ایشالا که درست میشه..ببردش پیش یه تعمیر کار مطمئن...چون گارانتیا واسه اینکه پولشون خرج نشه الکیمیگن ما نمیتونیم درستش کنیم:13:
ممنون:11:
تو ایران شاید گارانتی ها اینجوری باشن ولی تو دبی از گارانتی اصل گرفته ( چون ما تو دبی هستیم)نقل قول:
سلام
تازه گوشي g900 گرفتم.
و سرويس Gprs رو از سايت همراه اول فعال كردم و پيام كوتاه هم برام اومد اما اينترنتش فعال نميشه بازم!!!
داخل قسمت Priority هم خاليه!!
خب اگه گارانتی نتونه کاری کنه که فکر نکنم تعمیر کارام بتونن...عجیبه..:13:نقل قول:
تو ایران شاید گارانتی ها اینجوری باشن ولی تو دبی از گارانتی اصل گرفته ( چون ما تو دبی هستیم)
آقا از بکسی که توی بازار موبایل چرخ زدن کسی قاب فابریک g700 ندیده؟ یا به عبارتی صفحه تاچش.
کسی نمیدونه باید چکار کرد؟نقل قول:
سلام بچه ها
گوشی دوستم g900 هستش و یه چند روزیه که گوشیش یهو السیدیش سیاه یا حالت سوخته مانند میشه
دوبار هم برده گارانتی نتونستند درستش کنند تازه یه بار هم السیدیش رو هم عوض کردن نشد
من اومدم گوشیش رو برداشتو و امروز آپدیتش کردن ولی فرقی نکرد
حالا شما عزیزان راهی برای حل شدن این مشکل ندارین خواهش میکنم کمک کنین
راستی یه چیز دیگه سرعتش هم شده یک هزارم لاکپشت
گوشی g900 برای من اس ام اس فارسی میادش میره بالای صفحه بعد ساعت رو جلوتر میزنه و روز بعد روز میزنه در صورتی که اس ام اس انگلیسی میادش درست هستش اون اشخاصی هم که اس ام اس میزنن ساعت و تاریخشون درست هستش ولی وقتی اس ام اس فارسی میده اینجوری میشه ولی انگلیسی تاریخ و ساعتش درست هستش؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟؟ میخوام هر اس ام اسی که آخر میاد به ترتیب آخرین اس ام اس باشه فارسی و غیر فارسی نداره تو گوشی های دیگه هم اینجوری نیستش حتی سامسونگ. راه حلی داره؟؟؟
دوست عزیز این گوشی تا هشت گیگ ساپورت میکنه.حتی خودم امتحان کردم:27:نقل قول:
موفق باشید
برنامه SMS Spam Manager رو نصب کن درست میشه.نقل قول:
تو برنامه های UIQ بگردی پیداش میکنی.
موفق باشی.
آقا جی 900 وقتی اس ام اس رو میخوای Forward کنی شماره طرف رو هم میفرسته چرا اینجوریه؟؟؟ forward تا به حال ندیدم مشخصات طرف رو هم بفرسته مثل ایمیل میمونه در صورتی که فقط متن رو باید forward کنه ؟!!!
در P1i هم همینطوریه..!نقل قول:
من فکر کنم تمام گوشی ها همینطور باشه.!
آنتن دهی G900 چطوره؟ تو نقاط کور در حد خوب هست یا؟
اینم یه Review کامل از G900
کد:http://www.mobile88.com.my/cellphone/Sony-Ericsson/Sony-Ericsson-G900/review.asp
ریویو ی خیلی کاملی هست
G900 تو حالت Sport واقعا لرزه گیر داره؟
سرعت کابلش به گفته این ریویو واقعا 2MB در ثانیه هست؟ من رم گوشیم(990) رو با رم ریدر به کامپیوتر وصل میکنم سرعتش اینقدر هست و حدودا 700 مگ رو تو 5 دقیقه میریزه G900 هم همین طوریه?
دوربین G900 از P990 بهتره یا نه منظورم از بهتر بودن در شب ، روز و میکرو هست
سرعت Media Center گوشی چه قدر هست؟ راحت کار میکنه یا نه مثل گوشی های جاوای سونی سنگین و با سرعت پایین کار میکنه
احتمالا تو uiq اینجوریه چون گوشی های جاوا و نوکیا و حتی سامسونگ اینجوری نیستش اولین گوشی که میبنم اینجوریه.نقل قول:
من هم هیچ وقت نفهمیدم دلیل گذاشتن این قابلیت چی هست؟؟؟نقل قول:
آقا جی 900 وقتی اس ام اس رو میخوای Forward کنی شماره طرف رو هم میفرسته چرا اینجوریه؟؟؟ forward تا به حال ندیدم مشخصات طرف رو هم بفرسته مثل ایمیل میمونه در صورتی که فقط متن رو باید forward کنه ؟!!!
اگر از توی منو Sent یک اس ام اس رو فروارد کنیم اینجوری نمیشه.
=============================================
بدین وسیله پیوستن وحید به جمع G900 داران را با ایشان تبریک و تهنیت میگوییم.
مرسی. منم جی 900 خریدم ! هنوز بعد از چند ساعت تو شارژه !
دلم نمیاد از پی 990 دل بکنم !!
===
میگم به جز هک راهی هست تا زبون پیش فرض اس ام اس رو فارسی کنم ؟
مثل 990 وقتی هک شده بود یا پی 1 و ...
واسه فارسی نوشتن مراحل زیادی رو باید طی کرد !
===
چرا آیکوناش اینقدر زشت و بی روحه ! نمیشه عوضش کرد ؟ (بدون هک)
===
تا حالا دو بار وقتی روشنش کردم هنگ کرده مجبور شدم باطری رو در بیارم !
یه بارش تو مغازه یارو بود !
چرا اینجوریه ؟ قلابیه ؟
مبارکه:11:نقل قول:
من که مشکلی با هنگ اینا نداشتم وصلش کردم از اینترنت آپدیتش هم کردم مشکلی نداشت. برای زبان فارسی شا میتونی پکش رو از سایت سونی اریکسون یا سایت persiantools برای هر فرم ویر گذاشته نصب کنی رو گوشی و زبان فارسی اضافه میشه و زبان پیش فرض میشه فارسی ولی من زبان فارسی رو میریم قسمت uistall برنامه ها آیکونش از کار میفته و داخلش نمیشه که برنامه ای رو پاک کنی نمیدونم چرا. با اونکه سونی اریکسون ساخته باید جوری میکرد استاندارد کامل بود
گارانتی های g900 بدرد بخورن؟
(کامتل و پارس تل)
الان g900 با گارانتی و بی گارانتی چند؟
اگه کسی از این دو تا گارانتی استفاده ای کرده بگه .
راستی کسی جواب نداد آنتن دهی g900 چطوره؟!
من دیروز قیمت کردم 270 هزار تومن البته منقبل عید خریدم 260 هزار تومن اگه میخوا ارزون بگیری باید بری جاهای پرت یا طبقات 5 و 6 علائدین. گارانتی اصلابه درد نمیخوره چون وقتی مشکلی پیش بیاد ببری هیچ کاری نمیکنن مگر اینکه نرم افبزاری باشه. حتی گارانتی سیتادل هم همینطوره الکی پول گارانتی میگیرن فقط. آنتن دهیش هم خوبه من راضی هستم حتی تو جاهایی که آنتن نیستش خوب آنتن میده .نقل قول:
من با گارنتی کامتل دیشب یعنی 9/2/88 خریدم 254 تومن از طبقات آخر علاالدین. واسه این قیمت هم خیلی گشتم !نقل قول:
بدون گارانتی هم 249 کمتر ندیدم !
حسن گوشی با گارانتی فقط در این بود که کاملا پلمب بود. و من هم شانس آوردم و گوشی بدون کیبرد فارسی گیر آوردم !
===
مصطفی جان منظورم این نبود که کلا همه چیش فارسی بشه.
الان واسه sms فارسی زدن باید حتما بریم تو setup و فارسی , ... ولی تو 990 یا پی 1 با هک دو تا کیبرد اضافه میشد یکی فارسی و یکی انگلیسی بغل هم.
حالا هکش میکنم ببینم چی میشه.
===
هنگ هم تا حالا 3 4 بار کرده. که مجبور شدم گوشی رو یا خاموش کنم یا باطری در بیارم !
باید آپدیت هم کنم ببینم چطوری میشه !
اگه محافظ ال سی دی بندازم روش دیگه خاک نمیره توش ؟
داخل جعبش مگه چی داره که بردارن؟
وحید جان اگه تونستی بهم پیغام بده که از کدوم مغازه گرفتی.
ایشالا منم شنبه میرم بخرم.
:)
والا من که دون محافظ دارم مشکلی نیست البتههر کاری کنی خک میره. من یدونه از این دستگاههایبادمیخوام بگیرم خانگیش به شکل سشوار ستش که باد رو با فشار می و گوشی رو و کامپیوتر رو اینجوری تمیز کنم.نقل قول:
قیمت مناسب خریدی. من کیبورد x -key رو نصب ردم مشکلبرطرف ده وکیبورد نگلیسی و فارس رو به صورت پیش فرض دارم نیازی نیستش بری از ستاپ عوض کنی
گوشی نو مبارک باشهنقل قول:
لان واسه sms فارسی زدن باید حتما بریم تو setup و فارسی , ... ولی تو 990 یا پی 1 با هک دو تا کیبرد اضافه میشد یکی فارسی و یکی انگلیسی بغل هم.
حالا هکش میکنم ببینم چی میشه.
اینو نصب (فون مموری و ریست کن) کن همون کیبردی که میگی هست یه باز از کنتل پنل فارسی انتخاب کن بعد برای همیشه که کیبرد رو بزنی کیبرد فارسی با انگلیسی میاد
کد:http://www.4shared.com/file/87353286/39470e2d/Keyboar_Farsi_With_Font.html
ممنون وحید جان. ولی موقع نصب میگه این برنامه در حال حاضر روی این گوشی نصب هست !نقل قول:
تفاوت های جی 900 با پی 900 و حسن ها و عیبها از نظر من در روز اول :
اون یکی اطلاعات دارویی هم نصب کردم موقع اجرا گوشی ریست میشه ! هر 3 تا ورژن رو تست کردم. این اتفاق روی پی 990 هم میفتاد.
تشخیص کلمات فارسی تو کیبرد مجازیش خیلی جالبه. دقیقا همون چیزی که واسه انگلیسی داشتیم . دایره لغاتی که برای فارسی گذاشتن تقریبا پاسخ گوی نیاز اس ام اس هست !!
باید حتما هکش کنم تا کیبرد پی 1 رو نصب کنم روش ولی برنامه x-plor نصب نمیشه !
قسمت مولتی مدیاش خوبه. خیلی بهتر از پی 990 . ولی صفحش کوچیکتره واسه دیدن عکس و فیلم حال نمیده !! (نسبت به پی990 )
یکمی d-pad این گوشی کوچیکه ! یعنی باهاش راحت نیستمو نمیدونم حالا یا انگشت من بزرگه یا این کوچیکه !
ظرافت خوبی داره . این که هم تاچ هست و هم مثل یک گوشی معمولی نکته بارزشه.
هر کسی میبینه در نگاه اول و دوم تشخیص نمیده که لمسیه ! (حتی مغازه داری که ازش خریدم نمیدونست لمسیه !!)
وحید آخرین ورژن x-plore هم نصب نشد؟
دی...نقل قول:
(حتی مغازه داری که ازش خریدم نمیدونست لمسیه !!)
ممنون .از اینجا ورژن 1.31 رو دانلود کردم :نقل قول:
ht tp://forum.gsm aria.com/attachment.php?attachmentid=41129&d=1241107399
آره این کار درست نیستش که شماره رو ه میفرسته هر سری باید پاک کنی. این قابلیت برای فرستادن ایمیل هستش نه اس ام اس من تو هیچ گوشی اینجوری ندیدم انگاری فقط uiq ها اینطوری هستن.نقل قول:
میگم من تونستم گوشی رو هک کنم و مشکل حرف ی از کیبرد فارسی حل شد.
قبلا واسه اضافه کردن گیبرد فارسی به انگلیسی تو پی 990 میرفتم تو device و کیبرد رو از اونجا اضافه میکردم.
ولی جی 900 این گزینه رو اونجا نداره.
چیکار کنم همزمان بیان بغل هم ؟
آقا کسی اینجا با My Phone Explorer کار میکه؟؟؟؟ من اس ام اس فارسی میفرستم یا این برنامه از طریق گوشی میره ولی وقتی ذخیره میشه تو وشی به صورت حروف های بهم ریخته هستش و معلوم نیست چیه . شبیه خط میخی. با My phone explorer اس ام اس رو در گوشی های جاوا ذخیره میکنی مشکلی نداره و ذخیره میشه بعدا ارسال کنی یا از طریق کامپیوتر میفرستی Sent میشه تو گوشی هم ذخیره میشه برای من خیره میشه ولی خط میخی هستش در صورتی که گوشی من فارسی رو میخونه کیبور فارسی ه دارم. این مربوط به چی میشه؟؟
باید هک SISinstaller رو نصب کنی تا مشکلت حل بشهنقل قول:
ممنون وحید جان. ولی موقع نصب میگه این برنامه در حال حاضر روی این گوشی نصب هست
[PHP]http://www.sispda.com/%D9%87%DA%A9-uiq/6748-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-unsigned-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%86-sis-installer-mod-swmail-%D8%9B.html[/PHP]
ممنون نصب میشه . ولی جی 900 مثل پی 990 کنترل پنل نداره برای تنظیم زبان نوشتن .نقل قول:
فقط توی خود محیط نوشتن مثل اس ام اس داره که باید از set up اون بیارمش و دقیقا همون کیبرد پی 1 که با هک آوردمش هست ولی ثابت باقی نمیمونه !
الان کیبرد پیش فرضش انگلیسی هست به همراه یونانی !
از برنامه sms & mms diary استفاده کنید.نقل قول:
آقا کسی اینجا با My Phone Explorer کار میکه؟؟؟؟ من اس ام اس فارسی میفرستم یا این برنامه از طریق گوشی میره ولی وقتی ذخیره میشه تو وشی به صورت حروف های بهم ریخته هستش و معلوم نیست چیه . شبیه خط میخی. با My phone explorer اس ام اس رو در گوشی های جاوا ذخیره میکنی مشکلی نداره و ذخیره میشه بعدا ارسال کنی یا از طریق کامپیوتر میفرستی Sent میشه تو گوشی هم ذخیره میشه برای من خیره میشه ولی خط میخی هستش در صورتی که گوشی من فارسی رو میخونه کیبور فارسی ه دارم. این مربوط به چی میشه؟؟
وحید جان گفتم که کیبورد Xkeyرو نصب کن زبان انگلیس و فارسی میشه پیش فرض کیبورد که میادش Eng همچین چیزی گوشه داره میزنی فارس میشه. وقتی X-key رو نصب مین خودش اولی رو انگلیسی میزاری دومی رو persian تو لیستش داره انتخاب میکنی بعد کیبوردت درست میشهنقل قول: