رم سیستم چندهنقل قول:
Printable View
رم سیستم چندهنقل قول:
اینم فایل کرکی است خودم دارم ازش استفاده می کنم و جواب هم داده است
کد:http://rapidshare.com/files/150247596/Westgame.ir.rar
سلام بازم گفتم کرک این بازی فیفارو بهتون بدم خدایش من کپیش کردم حل شد حالا هم چند تیم در تورنمت بازی کردم
براتون اپ کردم بگیریدش
کد:http://rapidshare.com/files/152297395/FIFA09.zip.html
سایت gamespot هم بازی رو ریویو کرده و به نسخه های PS3 و Xbox 360 نمره 8.5 رو داده.
می خواستم ببینم پچ یا چیز دیگه ای برای بازی نیومده؟
در ضمن من منضورم این بود که هرکی هر بازی رو دوست بازی کنه و من از اول هم fifa و هم pes رو بازی کردم.
ببخشید سو تفاهم پیش امد دیگه بسه
من بلاخره بعد از این همه وقت بازی به دستم رسید و نظرمو میگم:
خوبی ها:
گرافیکی که من تو هیچ بازیه فوتبالی ندیده بودم.خیلی عالی بود.من که حال کردم:8:
چمن خیلی خیلی خوب کار شده:12:
رنگ بندیه عالی
اون قوزی هم که بچه ها میگفت رو من هرگز ندیدم و بازیکنا خیلی طبیعی تر بودن
یکی از بزرگترین نکته های مثبت اینه که دیگه بازیکنا رو که از دور میبینی موهاشون ضایع نیست.چیزی که تو 08 حالمو بهم میزد:7:
توپ خیلی عالی بود همچنین صداهای برخورد پا با توپ و اصلا هم بزرگ نبود
توی بازی گل زدن در حد معمولیه.یعنی میشه مثلا تو اولین بازی گل زد.من اولین بازی رو درجه ی world class 10 دقیقه ای 1-1 با رئال مساوی کردم.
منو خیلی زیبا هستش و همینطوری رنگش عوض میشه
نکات منفی:
حتی 1 ویدئوی جدید به بازی اضافه نشده و نشونه ی لاف زدن ea تو این که 360 تا ویدئوی جدید گذاشته.:41:
تماشاچیا 2 بعدی و من هیچ عکاسی رو ندیدم پشت دروازه .
داور هم که کشکه هنوز و مث چغندر برا خودش میچرخه انگاری که بچه با خودت اوردی که داره بازیگوشی میکنه.
قیافه ها از 08 بهتر بودن اما در اون حد انتظار نبود:23:
نمره ی من از 10 8 هستش.و کاملا بی طرف قظاوت کردم.
دیگه اگه اشتباهی کردم به بزرگیه خودتون ببخشید.چون فقط 2 دست بازی کردم.و زود اومدم تو فروم.
اینقدر گفتم نمیاد نمیاد.خدا خواست روز تولدم اومد:40:
فقط یک چیزی بگم اونم اینه که بازی مشکل کرک داشت اما مال من تو دی وی دیه دومش نوشته بود fifa09 new crak مال اونایی که از اینجا گرفتن هم همینطور بود؟همین کرک درست رو کپی کردم دیگه اروره اوپس رو نمیداد.
من از مدیر این سایت خیلی متشکرم و دی وی دی اصلا مشکلی نداشت و همه چی ok بود.
من میگم گلهای زیبای خودمون رو بزاریم برای دیگران ببینند
آره خوبه...بقيه پاين؟؟
سلام دوستان اول بگم که این نسخه ای که من گرفتم بدون کرک بود و خیلی راحت نصب شد دوم اینکه چطوری مشه آب و هوا استادیوم رو عوض کرد من تو فروشگاه پی سی دیدم نوشته اّب و هوای گرگ ومیش داره مثل pes با این فرق وقتی نیمه دوم میای شب شده آیا واقیعت داره؟
كسي اينجا نسخه xbox 360 رو نگرفته ؟
من تو بعضی از ویدئو های یوتیوب دیدم داور ها سوت میزنن ( یعنی کاملا دستشون به طرف دهنشون میره، درست مثل PES ) و موقع خطا ها دستشون رو تکون میدن و گزارشگر عوض شده و بعضی تغییرات دیگه.
ولی اصلا تو ورژن PC از این خبرا نیست. شاید تو Xbox یا PS3 اینجوری باشه. دوستان اگه میشه یه اطلاعی بدن.
ممنون.
سلام
من یه پچ پیدا کردم برای کیفیت بهتر صدا و این خصایص رو داراست:
+ Increasing volume.
+ You will hear clearly sound of passing, heading, kicking, ball hitting the post…
+ Crowd sing anthem & chant more often.
+ Crowd applause when you steal the ball back.
+ Crowd shout “OH” when you perform shooting.
+ Crowd shout “BOO” when make a fault
+ Crowd cheer when you win.
اما وقتی روی پچ کلیک می کنم این پیغام میاد:
This files contains invalid data
آقا رفتم تو بازی دیدم با وجود این ارور واقعاً همون چیزهایی که گفته بود عمل می کنند.واقعاً تماشاچی ها وقتی مهمان باشید گوش آدم رو تو حمله تیمشون کر می کنند.
دوست عزیز شما باید از دسته هایی که فیفا 09 اونارو ساپورت می کنه استفاده کنی .نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر برو Readme رو بخون.
دوست عزیز از این لینک استفاده کن:نقل قول:کد:http://md.fifa-evolution.com/09_Sound_Patch.exe
سلام دوستان اول بگم که این نسخه ای که من گرفتم بدون کرک بود و خیلی راحت نصب شد دوم اینکه چطوری مشه آب و هوا استادیوم رو عوض کرد من تو فروشگاه پی سی دیدم نوشته اّب و هوای گرگ ومیش داره مثل pes با این فرق وقتی نیمه دوم میای شب شده آیا واقیعت داره؟
نقل قول:نه عزیز جان مدیر این تاپیک خودشو کلی کشت و تقریباً تو هر چندتا صفحه در میون گفت این مشکل با ریختن یه devdata حل میشه.
لینک این آدرس در صفحات قبلی هست.می تونی از قسمت جستجو هم این نام رو وارد کنی تا راحت تر لینکشو پیدا کنی.البته من خودم دو تا از این devdata رو دانلود کردم که حجم یکیش کم بود و بازیم ارور می دادم ولی دومی حجم تقریباً 54 کیلو بایت بود ولی مشکلی هم الآن ندارم.(سر این مورد هم قبلاً مدیر توضیح دادند)
خوب بستگی داره به ساعت بازی تیمت دیگه.من الآن یه بازی انجام دادم شب بود.بازی در روز هم انجام دادم.نقل قول:
می شه بگین چه لیگهایی تو فیفا هست چه لیگهایی اضافه شده
؟؟؟؟؟؟
سلام
من يه گلي زدم 100% افسايد، خودم خيلي تعجب كردم
اگه خواستيد براتون ميفرستم، از فيفا بعيد بود
آره بچه ها بدجوري پايه هستم كه گلها و حركات تكنيكي رو اپلود كنيم و باهم شير كنيم شما دوست عزيز شنيدم گفتي گل آفسايد زدي . خوب اگه آفسايد رو خاموش كني مي توني توي آفسايد باشي ديگه واسه همه همينجوريه ولي اگه آفسايد روشن باشه بي برو بگرد اعلا ميشه چون به صورت هوشمند هست. و كوچكترين اشتباهي در اعلام آفسايد وجود نداره
چك سوئيس نروژ بلژيك كلي ليگ اروپايي هست اصلا نگران نباشا ز لحاظ ليگ غني هست. انشا الله يكي دو ماه ديگه ليگ ايران هم بهش اضافه ميكنم ميدم شمام نصب كنيدنقل قول:
دوستان من آخر این دریبل زدنو یاد نگرفتم میشه بیاین دقیق یاد بدین؟:20:
میشه یه چیزی بدید که بشه اون خطای لباس میلان رو کم کرد؟
در مورد دریبل هم باید بگم که با دکمه shift و جهت ها هستش!نقل قول:
دوستان من آخر این دریبل زدنو یاد نگرفتم میشه بیاین دقیق یاد بدین؟
مثلا shift + بالا و shift + پائین (باید دوتاا دکمه رو یعنی shift و جهت رو باهم بزنی) رو یزنی یه دریبل میزنه !
و shift + جهتی مخالف جهتی که داری میری و به لافاصله دکمه جهت مخالف اصلي میزنی مثلا داری از چپ به راست حرکت میکنی:
shift+چپ بعد بلافاصله جهت راست رو میزنی!
من فقط همین ها رو بلدم!
با سلام.
فیفا می تو نست بهتر از اینا درست کنه ولی.............................
اگه ممکنه بگید قسمت مستر لیگ کدومه.
سلام؛نقل قول:
ویدیو های جدید اضافه شده شما باید زیاد بازی کنی تا ببینیشون حتی تو دمو هم چند تا ویدیو جدید بود.
بازی عالی طراحی شده فقط بعضی چهره ها مشکل داره که اونا هم تا UefaCL2008-09 حل میشه.
استایل بازیکنا هم خیلی خوبه.اونایی که میگن کمر بازیکنا خمه بالاخره تو فوتبال واقعی هم کمر بازیکنان خم هست نه مثل ؟؟؟ که کمر بازیکنا عین روبات کاملا صافه.
برخورد بازیکنا هم عالی طراحی شده وقتی روی یه بازیکن تکل شدید می زنی قشنگ میوفته زمین و زانوش رو میگیره و رو زمین غلت می زنه.
حرکات دروازه بان ها هم بهبود یافته مثلا وقتی توپ آروم میاد طرفشون خیلی زیبا خم میشن و توپ رو برمیدارن.
توپ هم که دیگه حرف نداره:31::27:
در ضمن هزار بار گفتم برای هزار و یکمین بار هم میگم:
فیفا داره در پی سی پیشرفت می کنه و ما باید صبر کنیم باید منتظر یک تغییر اساسی در FIFA2011 باشیم چون وقتی 08 داشت میومد مسءولان EA گفتن موتور گرافیکی بازی تا بازی FIFA:WC2010 همین خواهد بود.برای الان چمن 3D و بهبود گرافیک و نور پردازی عالی بسه و باید ما خدا رو هم شکر کنیم که EA همون 08 رو بیرون نداد.
طرفدارای ؟؟؟ هم برن تو تاپیک خودشون بحث کنن.:19:اصلا چه دلیلی داره که کسی که از یه بازی بدش میاد بیاد جایی که طرفدارای اون بازی هستن و از بازی شون بد بگه:41:؟
یکی طرفدار فیفا هست یکی طرفدار ؟؟؟ و یکی هم مثل من و خیلی های دیگه هر دو تاشون رو بازی میکنه.
در ضمن هر کی دلش می خواد بحث کنه بره یه تاپیک دیگه درست بعد هر چی دلش می خواد با بقیه بحث کنه تا یه تاپیک مفید و آموزنده(:31:) تبدیل بشه به چت روم دوستان و بعدش هم بسته بشه.:21:
سلام میخواستم بدونم چطور میشه online بازی کرد. چون شنیدم میشه وخود فیفا هم گفته یه لیگ رو مجانی می تونی live adidas بازی کنی. اگه به توضیح بدین ممنون میشم برای هر دو هم live adidas و هم انلاین.
توی نسخه های قبلی قبل از شروع بازی میشد استادیوم و توپ و ... رو انتخاب کنی ولی لان منچیزی نمیبینم ویراست میره تو بازی چرا ایطوریه؟
دوستان یکی جواب ما رو بده من تا حالا فیفا بازی نکردم ولی از این نسخه خوشم اومده واسه همین نمیدونم کجا آب و هوا استادیوم رو عوض میکنن- با تشکر:10:نقل قول:
آقايون از اين به بعد توي آپلود سنتر 2شيرد آپلود مي كنم حركات تكنيكي رو و با يه موزيك متن زيبا كليپ ميسازم با بهترين كيفيت و كم ترين حجم در اختيار علاقمندا قرار ميدم سعي كنيد دانلود كنيد
حركت زيبايي از اندرسون (جالبه)
يا اين لينكکد:http://www.2shared.com/file/4070071/55c16175/Anderson.html
کد:http://www.2shared.com/fadmin/4070071/6726988c/Anderson.wmv
اينم يه حركت تكنيكي از كريستيانو رونالدو كه انحصارا مال خودشه اينم بگم اين حركت نه رقص پاست نه اون حركت كه با بغل پا ميندازه يه حركت جديد هست كه توي ورژن فيفا 09 اضافه شده اينو حتما ببينيد قول ميدم نمونه اش رو قبلا نديدين. جدي ميگم اين يكي رو از دست نديد
کد:http://umpnu.persiangig.com/Fifa09/Jugling.wmv
بازی واقعا پیشرفت چشم گیری نسبت به قبل داشته..........
چرا بعضی دکمه هاش رو گیم پد عمل نمی کنه فک کنم 6،7 تا دکمه بیشتر واسش تعریف نکردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
كلوپ گيم پد مشكل همه رو حل كرده اينم حركت جاگلينگ از رونالدو اولين باره كه تو فيفا اين حركت زده ميشه از دست نديدنقل قول:
کد:http://umpnu.persiangig.com/Fifa09/Jugling.wmv
نقل قول:یکی جواب ما تو تا رو بده تا ما هم لذت ببریم.نقل قول:
سلام؛نقل قول:
تو قسمتی که تیم میزبان رو انتخاب می کنید اگر دکمه عوض کردن صفحه (E یا Q) رو بزنید قسمتی که برای انتخاب تیم بود تبدیل میشه به انتخاب آب و هوا،استادیوم و اینکه زمستون باشه یا نه (در حالت زمستان بازی کنه لباس آستین بلند می پوشن،دستکش دستشون میکنن و در کناره های استادیوم برف دیده میشه.)
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون بکنم:10:.
من اینو قبلا تو دمو دیده بودم در ضمن فقط برای کریستیانو رونالدو نیست من تا حالا با راءول،نیستلروی،راموس،کانا وارو،فان در فارت و... انجام دادم حرکتشم Skill move+ خلاف جهتی که دارین میرین و بعد جهتی که دارین میرین هست. برای مثال این Juging رو با راءول انجام دادم(البته فکر کنم):نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای دادن تمرین در تقویم منیجر مود چه تاثیری در آمادگی بازیکن و تیم دارد
در ضمن آقای کراوزر کرکی را که گذاشته بودی در موقع انتخاب free user ارور میدهد آیا فایل کرک اشکال دارد یا مشکل از من است؟
سلام این دریبل چجوریه؟
سلام؛نقل قول:
انواع مختلفی داره مثلا با Skill Move+Forward میشه پا عوض کرد یا با Skill Move+Sprint میشه توپ رو جلو انداخت یا با Skill Move+Backward&Forward میشه دریبل جاگلینگ زد ویا با Skill Move+Forward & Down & Backward & Up & Forward میشه دریبل360 زد یا با زدن Skill Move+Up & Left یا Skill Move+Right & Down و یا... میشه تو سر توپ زد:31:
امیدوارم متوجه شده باشی:27::46::10:
نقل قول:
سلام؛
تو قسمتی که تیم میزبان رو انتخاب می کنید اگر دکمه عوض کردن صفحه (e یا Q) رو بزنید قسمتی که برای انتخاب تیم بود
دستت درد نکنه ایشالا جبران کنیم:10:
دوست عزیر همه روبلدم مثل اینکه شما تو باغ نیستی من گفتم دریبل جاگلینگنقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خورده آرومتر.نقل قول:
زیادش آمادگی رو کم می کنه متوسطش زیاد اگه به بازیکنا زیاد تمرین بدی جو حاکم بر تیم عوض میشه و بازیکنا ناراضی میشن.:10:نقل قول: