:18: عجـــــــــب !!! احتمالا میخوان زیرش بنویسن تله فیلم Eyes Wide Shutنقل قول:
:18: عجـــــــــب !!! احتمالا میخوان زیرش بنویسن تله فیلم Eyes Wide Shutنقل قول:
سلام
دوستان پيشنهاد ميکنم فيلمه روزی روزگاری در آمريکا رو که فردا 100 فيلم ميخواد پخش کنه
حتما ببينيد فيلم واقعا شاهکاره يکی از فيلم هايه زيبايه رابرت دنيرو نسخه اصليه اين فيلم که خوده
منم اونو قبلا دانلود کردم نزديک به 4 ساعته البته گمونم فردا به علته اينکه اين فيلم مورده
سانسوره خيلی زيادی بگيری بيشتر از 140 دقيقشو نشون ندن
بازم ميگم حتما نگاهش کنيد ارزشه وقت گزاشتن رو داره
:39:سلام
فيلم امشب سينما يك واقعا فوقالعاده و مفرح بود. اگه اشتباه نكنم اسمش غريبهها در شهر بود. يك كمدي موقعيت عالي.
علاوه بر خود فيلم، دوبله خيلي عالياي داشت. بويژه صداي زنه. شخصيت زنه هم خيلي جالب بود.
باز هم به فيلمهاي قديمي!
والسلام
جالبه که بلافاصله بعد از پخش فیلم و در حالیکه برنامه سینما یک هنوز ادامه داشت برنامه رو قطع کردند!!نقل قول:
برنامه کاملا قطع نشد هانقل قول:
الان که ساعت 1:35 دقیقه هست ، هنوز داره پخش میشه نقدش
بین پخش فیلم و نقد فیلم یه وقفه چند دقیقه ای گذاشتن
نقل قول:
دوبلش محشر بود:40:
من از دستش دادم ... در کل زیاد حال نمی کنم با سینما یک ...نقل قول:
موفق باشید ...
اما به نظر من سینما 1 در بین این چند برنامه مشابه بهترینه.نقل قول:
در کل زیاد حال نمی کنم با سینما یک ...
چه از نظر انتخاب فیلمها،کیفیت پخش فیلم، تحلیل و تاحدودی نقد فیلم و...
اینا آخر برنامه ریزی و نظمند خود فیلم ساعت 11:40نقل قول:
تمام شد!
ایول ، صد فیلم ساعت 11 شروع شد و 12:55 دقیقه تموم شد. یعنی 115 دقیقه !!!
سلام.نقل قول:
من که تی وی :دی نمیبینم داداش کوچیکم دیده بود خوشش امده بود .
اسم انگلیسی لطفا دوستان .
من که اصلا وقتم رو تلف نکردم،از یه فیلمی که3:45 هست و حدود نصفش سانسور میشه ، چی میشه فهمید؟ سره فرصت میشینم اصلش رو میبینمنقل قول:
اینها اصلا یه اثر دیگه ای میسازن
میشه گفت فیلم هایه بازسازی شده هالییود
خدا رو چه دیدی ، یه موقع دیدی هالییود دید تبدیل شده فیلمش تو ایران بهتر در اومده ، اومد نسخه سان سور شدش رو خرید :دی
تازه 115 دقیقه هم زیاده.صدفیلم 130 دقیقه بود نیم ساعتشو جناب کارشناس حرف زد موند 100 دقیقه!!!نقل قول:
ایول ، صد فیلم ساعت 11 شروع شد و 12:55 دقیقه تموم شد. یعنی 115 دقیقه !!!
حالا فکرشو کنید اولین بار که "روزی روزگاری در آمریکا" به مدته 139 دقیقه اکران شده اصلا مورد توجه قرار نگرفته و بعد که نسخه کامل پخش شده تازه فهمیدن "لئونه" چــــــــــی ساخته!!
پس ما بادیدن فیلم 100 دقیقه ای دیشب هیچ نظری نباید بدیم.
کارشناس برنامه هم که در مورد همه چیز فیلم حرف میزنه.اوله فیلم، آخره فیلم، تازه نصف اون تیکه هایی از فیلم هم که میخوان پخش کنن لابه لای حرفهای کارشناس پخش میکنن:13:.
آقا چرا فیلمهای 100 فیلم همیشه در دوبله مشکل داره!! من که زبونم مو در آورد اینقدر نالیدم:19:.بابا من دنــــیرو رو با این دوبلور نمی خــــــــــــــــــــــــ وام:44::weird:
دوبـــــــــله ایرانم مافیایی شــــــــد رفت.
سلامنقل قول:
صدفیلم رو دیدم ... واقعا فوق العاده بود ؛ حتی با همه ی قیچی ها !
قشنگ مشخص بود فیلم لقمه لقمه شده !
بعضی دیالوگا درباره ی چیزایی بود که اصلا ( نسخه ی ایران ! ) اتفاق نیفتاده بود ...
ولی انصافا همه چیزش قشنگ بود
موسیقی ش که دیگه بماند ... موزیک آشنای فلوتی که همیـــشه دوسش داشتم ...
یا حق
:40:
گفتم بشينم تا آخرش ببينم مي تونم ازش چيزي سر در بيارم نتونستم. اگه نشون كارگردانشم بدن احتمالا هيچي نمي فهمه.
نقل قول:
سلام.
من که تی وی :دی نمیبینم داداش کوچیکم دیده بود خوشش امده بود .
اسم انگلیسی لطفا دوستان .
The Out of Towners
کد:http://www.imdb.com/title/tt0066193
از بحث سانسور و گندی که که اول و اخر ( مخصوصا اخر ) فیلم زدن که بگزریم باید بگم که تحلیل بررسی صد فیلم واقعا افتضاحه ، هم کسل کننده ست هم زیاده باید تحلیل و بررسی بعد فیلم انجام بشه طرف اگه دوست داشت می بینه اگه نخواست نمی بینه ! به قول شما لا به لای صحبتاشم که نصف فیلم رو پخش می کنه ... اصلا دیدن نداره این تحلیلشون ...نقل قول:
تازه 115 دقیقه هم زیاده.صدفیلم 130 دقیقه بود نیم ساعتشو جناب کارشناس حرف زد موند 100 دقیقه!!!
حالا فکرشو کنید اولین بار که "روزی روزگاری در آمریکا" به مدته 139 دقیقه اکران شده اصلا مورد توجه قرار نگرفته و بعد که نسخه کامل پخش شده تازه فهمیدن "لئونه" چــــــــــی ساخته!!
پس ما بادیدن فیلم 100 دقیقه ای دیشب هیچ نظری نباید بدیم.
کارشناس برنامه هم که در مورد همه چیز فیلم حرف میزنه.اولین فیلم، آخرین فیلم، تازه نصف اون تیکه هایی از فیلم هم که میخوان پخش کنن لابه لای حرفهای کارشناس پخش میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
آقا چرا فیلمهای 100 فیلم همیشه در دوبله مشکل داره!! من که زبونم مو در آورد اینقدر نالیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بابا من دنــــیرو رو با این دوبلور نمی خــــــــــــــــــــــــ وام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :weird:
دوبـــــــــله ایرانم مافیایی شــــــــد رفت.
اره ، واقعا قشنگ بود ... البته به خاطر حذفیاتش موسیقیش هم مشکل پیدا کرده بود ... یه جا قطع میشد ادامش یه اهنگ دیگه میومد ( اشاره به سکانسی که دنیرو تو دفتر رفیقش که وزیر شده بود نشسته بود . )نقل قول:
موسیقی ش که دیگه بماند ... موزیک آشنای فلوتی که همیـــشه دوسش داشتم ...
راجع به دن كيشوت ارسن ولز چي ميگين؟ از سريالش كه جمعه ها ميداد بهتر بود؟
ps روزي روزگاري رو قبلا ديدم فكر كنم از تلوزيون
ولي با وجود پدر خوانده اين يه ايده تكراريه.
از لئونه هم همون نمونه هاي خوب بد زشت كافي بود.
درسته ، فقط اينجوري ميشه باهاش موافق يا مخالف بود.نقل قول:
باید تحلیل و بررسی بعد فیلم انجام بشه
[quote=S@eid;2078237]صد فیلم این هفته احتمالا :
اهانت " The Offence "
کارگردان
Sidney Lumet
با بازی
Sean Connery ، Trevor Howard
محصول 1972 " انگلیس و امریکا "
User Rating: 7.0/10
عجب فيلمي بود!!
اين خيلي سانسور داشت؟روايت غير خطي بود ،نه؟
نشون ميده آمريكايي ها هم ميتونن فيلم اروپايي بسازن.
منم يه نظر ديدم. بنظرم اوشين بازي اومد نگاه نكردم : )نقل قول:
پرفوسور و معادلهی محبوبش را دیدم
ولی راستش زیاد خوشم نیومد
آها ، به نکته خوبی اشاره کردینقل قول:
بعضی وقتها الکی الکی دیالوگ رو عوض میکنن
هرچی میشنم فکرش رو میکنم که چرا ، نمیفهمم
مثلا تو ترنسپورتر ، یه جاش که اسلحه به طرفش گرفته بودن ، میگه برو مشقات و بنویس(یعنی برا این حرفها بچه ای) اما تو دوبله ایران کردنش اگه جرات داری شلیک کن
خب چرا؟ حرف اصلی خلاف موازین شرعی و اخلاقی بود؟؟؟
فکر کنم یه نوع مریضی ای چیزی باشه ، خوششون میاد الکی به فیلمها ور برن
در مورد صد فیلم هم ، من هیچوقت نقدش رو نگاه نمیکنم ، چون خیلی از تیکه هایه فیلم رو نشون میده و خیلی وقتها نکته هایه فیلم لو میره و دیگه دیدن فیلم اون لذت رو نداره
سلام
يه چيزي تو همه تاپيكهاي مربوط به تلويزيون ايران وجود داره كه انگار ناخودآگاه اپيدمي شده.
سر و ته تاپيك ها فقط به قيچي هاي فيلمها و سريالها ميپردازه.
من بشخصه با سانسور بيخودي مخالفم اما با كل قضيه مشكلي ندارم. چون خيلي فيلمها رو براي بعضي آدمها مثل من قابل ديدن ميكنه.
حالا اينو ميخواستم بگم كه باور كنين همه ميدونيم كه اين اتفاق براي همه فيلمها ميافته. لازمه اينهمه راجع بهش حرف زده بشه؟
انصافا يكي بياد آمار بگيره ببينه چندتا از پست ها مربوط به اين قضيه ميشه؟!!!
قضاوت با خودتونه.
اما اگه وقت و انرژي رو به جاي اين تكرار مكررات صرف چيزاي بهتر و مفيدتر و يا نكات خاصي كه در طي فيلم ديديم ميكرديم به نظرم همه بيشتر استفاده ميبريم و ضمنا اينقدر هم حرص خوردنمون رو به بقيه منتقل نميكنيم.
والسلام
سلام.نقل قول:
من کلا با کل قضیه مشکل دارم!
هیچ صحنه ای تو هیچ فیلمی اضافه نیست! و نباید سانسور بشه چون اگه اضافه بود نه کارگردان اونو میساخت و نه تهیه کننده اجازه ی چنین کاری رو میداد چون اینکار هم باعث افت فیلم میشه هم باعث هدر دادن پول تهیه کننده پس هیچ صحنه ای اضافه نیست چون هیچ کارگردانی نمیخواد فیلم بد بسازه!
واقعا فيلم عاليه بود . الان هم دارم به موزيك اين فيلم گوش مي دم ( Once Upon A Time In America)
روزي روزگاري در امريكا . مخصوصا رابرت دنيرو و بازيگر نقش اون در دوران نوجواني
انگار سینما ماورا میخواد the jacket رو پخش کنه
جالبه که همین چند ساعت پیش اینو دیدم
فردا ( یا در واقع امروز ) در تاپیک آخرین فیلم توضیح میدم در مورد این فیلم
منم فهمیدم که فیلمنامه ی سریال پریدخت از کجا اومده بود
از همین روزی روزگاری دز آمریکا
فیلم جالبی بود منتها من نفهمیدم اون خانومه که اول فیلم بود کی بود اصلا چی کارش داشتند واینکه اون خانومه تو آسایشگاه کی بود
(چون بعضی قسمت های فیلمو با دقت ندیدم شایدم به خاطر سانسور بود نمی دونم)یکی بهم بگه ممنون می شم ولی فیلم جالبی بود
رابرت دنیرو هم که معمولا فیلم ها رو خوب بازی می کنه
واقعا برای خودم متاسفم که توی کشوری زندگی میکنم که فیلم Once Upon a Time رو که 3 ساعت و 40 دقیقه مدت زمانش هستدر مدت زمان کمتر از 2 ساعت و شاید به جرات بشه گفت 1 ساعت و نیم توی تالویزیون نشون میده و خجالت هم نمیکشه. من از خودم که یه ایرانی هستم خجالت میکشم. واقعا خجالت میکشم.
این همه مشکل و علت داریم ، علت قعطی بود این سان سور رو به عنوان عامل خجالت انتخاب کردی؟ :31:نقل قول:
حالا این یه سانسو ر که اشکار نداره، در عوضش فیلمهایه اصل فت و فراون ریخته ، میتونی به اونها افتخار کنی :دی
--------
سینما ماوراء همون The Jacket قطعی شد؟
فقط به این دلیل شرم نمیکنم که. اگر یه آدم خارجی بیاد این فیلم رو که تو تلویزیون ایران نشون داده نمیگه شا...دم تو اون 100 هزار سال فرهنگ و تمدنتون که دم به ثانیه ازش دم میزنین؟ مطمئن باش که میگه. مطمئن باش!!!!!
اره ... داره پخش میشه الان ... تراویس جان کاش زحمت معرفیش رو هم می کشیدی عزیز ...نقل قول:
سینما ماوراء همون The Jacket قطعی شد؟
شبکه دو داره تبلیغ فیلم های The Game Plan و In the Valley of Elah رو میده ... دست رو فیلم های خوبی گذاشته ، امیدوارم عجله نکنن گند بزنن به دوبله . فکر کنم برای عید شروع کنن پخش این فیلم ها رو .
ولي دقايق آخر فيلم The Jacket رو ديدم، از نظر من صداي قهرمان فيلم كه داشت تعريف ميكرد، خيلي زيبا دوبله شده بود.نقل قول:
آره:27:نقل قول:
تکرار این فیلم کی هست
شاید منظورتون اینه که دوبلور خوبی داشته. چون بعضی از جاهای فیلم صداهای زمینه و دوبله قاطی میشد و از کیفیت صدا هم میشد حدس زد که استودیوی دوبله در یه حموم عمومی دوره ساسانی مستقر شده بوده.:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
ديروز بود!
والسلام
سینما یک این هفته :
جان کیو " John Q "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Nick Cassavetes
بازیگران
Gabriela Oltean ، Denzel Washington ، Kimberly Elise
محصول 2002 " امریکا "
مدت زمان : 116 دقیقه ...
IMDB Rating: 6.5/10
خلاصه ی فیلم :
داستان آن در باره مرد خانواده دوستي به نام جان كيو است كه به خاطر تورم اقتصادي و بيكاري در آمريكا وضعيت مالي بدي دارد و اين درحالي است كه مايكي تنها پسر او ناگهان مبتلا به بيماري قلبي شده و پزشكان براي نجات جانش، پيوند قلب را تنها راهچاره ميدانند. جان كيو كه به علت قوانين مغرضانه شركت بيمه از خدمات محروم شده، از عهده مخارج برنميآيد. او عدهاي از بيماران و پزشكان را گروگان ميگيرد تا...
------------------
"جان کیو" سال 2003 نامزد دریافت سه جایزه از جوایز ایمج بود و دنزل واشینگتن جایزه بهترین بازیگر نقش مرد را از آن خود کرد. نیک کاساویتس بازیگر و کارگردان 49 ساله، سازنده فیلمهای مطرح "او بسیار دوستداشتنی است"، "دفترچه یادداشت" و "سگ آلفا" است .
-------------------------------------------------------------------------------
سینما چهار این هفته :
جیبونگ پابرهنه " Barefoot Kibong "
کارگردان
Kwon Su-Kyung
محصول 2006 " کره "
User Rating: 6.1/10 (30 votes)H
خلاصه ی فیلم :
در کنار یک شهر ساحلی، پسری به نام جیبونگ به همراه مادر پیرش زندگی میکند. او در سن هشت سالگی در اثر تب شدید دچار معلولیت از ناحیه دست میشود. وی در کارهای خانه به مادرش کمک میکند و ...
صد فیلم این هفته :
تاستی " Tsotsi "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Gavin Hood
بازیگران
Presley Chweneyagae ، Terry Pheto ، Kenneth Nkosi
محصول 2005 " انگلیس و افریقای جنوبی "
مدت زمان : 94 دقیقه ...
IMDB Rating: 7.5/10
خلاصه ی فیلم :
این فیلم داستان بزهکاری جوان اهل ژوهانسبورگ است که برای گذران زندگی به کارهای خلاف روی آورده است. او در بدبختی و فلاکت بزرگ شده و قابلیتهای خشونتبار پیدا کرده است. یک شب هنگام سرقت یک خودرو به طرفی زنی تیراندازی میکند و تازه پس از سرقت متوجه میشود...
این فیلم اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان سال 2005 را برد.
سلام.نقل قول:
این فیلم رو من اون شب دیدم.
فیلم پر معنا و قشنگیه .
سانسور هم نداره البته یک 2 صحنه هست اما اسمش صحنه نیست اما خوب اینا حتما نشونش نمیدند جایی که داره شیر میده بچشو.
فیلم پر معنای قشنگیه .
سعید جان مطمئنی سینما یک میخواد اینو بده.خبرگزاری فارس گفته سینما 1 John Q رو میده(با بازیه دنزل واشنگتن)
سلامنقل قول:
درسته ... فک کنم همین جان کیو پخش شه .
راستی . اون یکی رو درست دیدم ؟
جیمز وود بود ؟
یا حق
:40:
نقل قول:
سعید جان مطمئنی سینما یک میخواد اینو بده.خبرگزاری فارس گفته سینما 1 John Q رو میده(با بازیه دنزل واشنگتن)
حق با شما بید ! البته حق با من هم هست ... دیروز تو سایت شبکه ی یک و خبرگزاری مهر این فیلم رو معرفی کرده بودن و الان ... !؟نقل قول:
سلام
درسته ... فک کنم همین جان کیو پخش شه .
راستی . اون یکی رو درست دیدم ؟
جیمز وود بود ؟
یا حق
پستم ویرایش می کنم ...
--------------------------------------------
پخش سري جديد «سينماماوراء» با «جاناتان و مرغ دريايي»؛
تهيهكننده: بخشي با نام «از نگاه ديگر» اضافه ميشود ...
تهيهكننده برنامه «سينما ماوراء» از توليد و پخش سري جديد اين برنامه طي هفتههاي آتي خبر داد.
علي اكبر فرجاد در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا با اعلام اينكه سري جديد برنامه «سينما ماوراء» با تغييراتي در ساختار و محتوا همراه خواهد بود، در اين باره خاطرنشان كرد: در سري جديد اين برنامه بخشي با نام «از نگاه ديگر» را در نظر گرفتهايم كه به انعكاس نظرات كارشناسان مختلف در قالب پلاتو، پليبك و مصاحبه ميپردازد.
وي از دكتر اكبر عالمي به عنوان كارشناس- مجري سري جديد برنامه «سينما ماوراء» نام برد كه در سريهاي گذشته نيز به همراه يك مهمان وظيفه نقد و بررسي فيلمها را بر عهده داشتهاست.
فرجاد همچنين از دوبله فيلمهايي كه قرار است در قالب برنامه «سينما ماوراء» به روي آنتن بروند، خبر داد و سينمايي «جاناتان و مرغ دريايي» را يكي از آثاري دانست كه قرار است در سري جديد اين برنامه پخش شود.
وي ادامه داد: اين فيلم بر اساس كتاب مشهور ريچارد باخ ساخته شدهاست.
به گزارش ايسنا، برنامه «سينما ماوراء» در گروه فرهنگ و هنر شبكه چهار سيما تهيه و توليد ميشود .
------------------------------------------------------------
نمی دونم فرق این سری جدیدا با سری قدیمیا چیه ؟ شده مثل کاسپرسکی ... هی نسخه جدید میدن ولی هیچ فرقی با قبلیاش نمیکنه ! :31: