نه من 512 دارم و سرعت دانلودم هم بین 58-60 هستشنقل قول:
موفق باشید
Printable View
نه من 512 دارم و سرعت دانلودم هم بین 58-60 هستشنقل قول:
موفق باشید
من هم نداگستر استفاده میکنم شدیدا راضیم. تنها چیزی که اعصاب منا خورد میکنه و یه دانلود راحت برام نمیذاره محدودیت حجمی هست:19::19: همین الان 1گیگ دیگه بیشتر ندارم و 500مگ یک جا داره دانلود میشه!!! 5 تا فایل 100مگ که هر کدوم 80 کیلوبایت سرهت داره یعنی مجموعا 400 کیلوبایت. البته نداگستر سرعت صابت نداره. اگه یه فایل تکی دانلود کنی گاهی تا 1.5مگ بر ثانیه و گاهی هم 100کیلوبایت بر ثانیه و حتی گاهی 50کیلوبایت بر ثانیه. ولی اکثر اوقات 220-250 کیلوبایت بر ثانیه. اگه هم چند تا باهم بگذاری دانلود شه به نفعته چون اقت سرعت زیادی پیدا نمیکنه. همین الان اگه تکی دانلود کنم هر فایل 190 کیلوبایت حالا 5 تا فایل با هم گذاشتم هر کدوم 80 کیلوبایت.نقل قول:
من پیشنهاد میکنم نداگستر بخر
برو حالشو ببر
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
راستی سرویسم 128 نداگستره
مهم دانلود شبانه است شما برا دانلود شبانه در طول ساعات رایگان چند مگ دانلود دارینقل قول:
موفق باشید
شاتل بهتر از همه اس تو اصفهان
راستی کسی اینجا کارت تخفیف شاتل داره به من بده
اگه خواستی یه پیغام خصوصی بهم بده یا بیا تو یاهو تا بهت بگم چیکار کنینقل قول:
موفق باشید
شما توی کدوم مرکزین؟ وضعیت شبانه چطوره؟نقل قول:
شاتل ترافیکشا خیلی گرون میفروشه!!!! :41:نقل قول:
شاتل بهتر از همه اس تو اصفهان
1 گیگ 9 و خورده ایه :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی این عکس را برای من توضیح بده لطفاً
من الان چقدر ترافیک برام مونده؟
چقدر استفاده کردم؟
اینجا چرا اینجوریه!!!! :13:
سلام دوستان
یه چیز جالب من پنج گیگ ظرفیت دانلودم رفته بود دیشب یهو اینترنتم قطع شد و دیگه کانکت نشد حالا امشب که درست شد رفتم تو حساب کاربریم دیدم کل ظرفیت دانلود استفده شده رو زده 80 بیت و سه ساعت استفاده از اینترنت حالا میخوام بدونم چی شده یعنی اشتباهی همه ش بم برگردونده شده؟
لایزر هم 1 گیگ ترافیک حدود 9 هزاره :13:نقل قول:
البته چند ماهه اعلام کردند ارزون میشه !
قبلا شاتل به ازای خرید 1 گیگ دو گیگ هدیه میداد. یعنی 3 گیگابابت 9 تومان. فکر کنم الانم همین طور باشه....نقل قول:
سلام به همه دوستان
من سه ماه پیش از شاتل ADSL گرفتم با سرویس ECO128 سه ماهه که
فردا آخرشه ومن مطمئن نیستم که تمدیدش کنم یا نه.
میخوام ببینم نظرتون درمورد ISP های دیگه چیه. (من گلستانم پیش شماره 452 )
البته با این سرویس مشکل خاصی نداشتم فقط یه چیز بهتر میخواستم.:8:
یه سرویس نامحدود و یکم سریع تر بیشتر به درد من می خوره چون من بازی آنلاین و وبگردی زیاد میکنم و البته قیمتشم برام مهمه .
لطفا کسایی که تجربه دارن پیشنهاد بدن:5:
خیلی خیلی ممنون :10:
ای بابا به ما که رسید وارسید !؟
دو روز که هیچکس اینجا پیداش نشده!
الان وضعيت اكثر شركت ها مثل هم هست . سرويس نامحدود هم بايد بالاي 25 تومان هزينه كني و مثلا art 128 از همين شاتل بگيري كه سرعتش چندان تعريفي نداره . اگه سرعت بالا ميخواي نداگستر هست ولي محدوديت داره مثل همون شاتل 3 گيگ در ماه و شبانه نداگستر هم اصلا خوب نيست ولي روزانه سرعت بالايي نسبت به بقيه ...نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم کسی از اینترنت مخابرات که برای خطوط DLC میده استفاده میکنه ؟
اگه اینطوره ، سرعت و کیفیش چطوره ؟
والا من که شاهین شهرم امروز رفتم گفتن چون نرم افزار ADSL خرابه معلوم نیست کی وصل بشه.نقل قول:
دوستان من از شاهین شهر اصفهان هستم پارس آنلاین توی سایتش پیش شماره 520 فعال اعلام کرده اما وقتی رفتم نمایندگیش میگه واسه پیش شمارتون فعال نیست.
امروز حتی یه ایمیل به پارس آنلاین هم دادم واسه درخواست ADSL برای این پیش شماره.
کسی نمیدونه کی فعال میشه؟!
سلام .
چرا DLC مخابرات پیش شماره 265 را ساپورت نمیکنه ؟ نمیشه تقاضا کرد ؟
----------------------------------------
حتما پیش فروش ADSL مخابرات را شنیدین .
اینجوریه که برای 64 کیلو بیت باید 50 هزار تومان و برای 128 باید 100 هزار تومان بریزی به حساب . بعد از 6 ماه انتظار خط رانژه میشه
و به ازای ترافیک مصرفی از اعتبارتون کم میشه . به نظرتون میصرفه ؟
یکی به دادم برسهنقل قول:
کمک کنید دیگه!!!
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان
یه سوال داشتم
میخاستم ببینم شرکت داده نگار نقش جهان (311) همون مخابراته ؟ یا زیر نظر مخابراته ؟ در طول روز 128 رو کامل پر میکنه ؟ و شبها که رایگانه سرعتش چطوره ؟ ممنون میشم کامل توضیح بدید
با تشکر
موفق باشید :40:
کدوم عکس؟نقل قول:
من که یک بار برات توضیح دادم!
خدا خیرت بده یه بار برام کامل توضیح بده:40:
من سر در نمیارم:41:
از وقتی سرویس گرفتم اصلاً نمیدونم چقدر استفاده کردم و چقدر ترافیک برام مونده!!!!! :41:
درودنقل قول:
هیچ کارست!
اون فقط لیست قیمت و مناطق تحت پوشش و شماره تلفن مخابرات رو توی سایتش زده!
اینترنت مخابرات شبانه رایگان نداره!
بزار از روی مال خودم توضیح بدم:نقل قول:
توی صفحه اول اون قسمت وسط مقدار اعتبار فعلی رو زده.
شما وقتی شارژ میکنی مبلغ شارژت منهای 3-4 تومن میشه اعتبارت.مثلا اینو ببین:
من الان 194476 تا اعتبار دارم که میشه حدودا 19400 تومن.
حالا وقتی شما از اینترنت استفاده میکنی(چه دانلود و چه آپلود از این اعتبارت کم میشه.مثلا:
مثلا توی این عکس این کادری که مشخص کردم من در مدت 46 دقیقه که کانکت بودم 11.29 مگابایت دانلود داشتم و 2.40 آپلود.که به ازای اون ازم 1084.05 اعتبار کم کرده که میشه حدودا 108 تومن.سمت چپش هم که ساعت و تاریخ کانکت شدنم هست.اگر بازم سوالی هست بپرس.
دوستان دو تا سوال دارم..
یکی اینکه ثبت نام اینترنتی میگین 10 تومن شاتل تخفیف میده برای من که 5 تومن بود! جریان چیه؟
دو هم اینکه این جریان کارت طلایی چیه؟ من قرار داد بستم اما چیزی بهم ندادند! هنوز سرویسم آماده نشده البته..
10 تومن تخفیف برای کارت طلائیه.....ثبت نام اینترنتی همون 5 تومن تخفیف میدن:46:نقل قول:
والا من چند باز پرسیدم گفتن فعلا برای اصفهان کارت طلایی نداریم....حالا شما باز بپرس شابد اورده باشن:46:
دروغ میگند دزدها در اصل همون خود سزیال کارت رو باید بگیرند تو کامپیوتر چک کنند. تازه می تونی ثبتنام اینترنتی بکنی و بعد کارت طلایی هم بدی که کلا مفت بشه. باز اینجوری اگر دیدی سرعتش آشغاله راحتر ازش میای بیرون.نقل قول:
درود
دوستان در حال حاضر بهترین سرویس اینترنت پر سرعت در اصفهان را کدوم شرکت ارایه میده؟ ( با قیمت مناسب،کیفیت خوب، امنیت، و البته شبانه رایگان ! )؟؟؟
درود
دوستان در حال حاضر بهترین سرویس اینترنت پر سرعت در اصفهان را کدوم شرکت ارایه میده؟ ( با قیمت مناسب،کیفیت خوب، امنیت، و البته شبانه رایگان ! )
به نظره من شاتل و پیشگاماننقل قول:
من که توی این 7 ماهه که شاتل داشتم راضیم درسته الان محدود کردند ولی من که مشلی نداشتم
پسر عموم پیشگامان داره میگه اصلا شبا نمیتونه دانلود کنه
البته نظر بقیه دوستان رو بگیر
19400 تومن یعنی چند گیگ براتون مونده؟نقل قول:
من الان 194476 تا اعتبار دارم که میشه حدودا 19400 تومن.
تو صفحه ی اصلیم اعتبار فعلیما زده:
Current Credit : 173,684.39 UNITS
چقدره یعنی؟کلاٌ 7 و نیم گیگ ترافیک داشتم حالا با توجه به اعتباری که بالا گفتم میشه فهمید چند گیگ دارم؟
چجوری باید حساب کنیم؟
ببخشید که سوالام اینجوریه!من اصلاٌ از این سایت سر در نمیارم!عجیب غریبه!
قبلاً از شاتل داشتم اون خیلی واضح مینوشت چقدر استفاده کردم و چقدر برام مونده!
نقل قول:
باید اون مقدر رو تقسیم بر 1024 بکنید یعنی حدود 169 مگ حجم مونده
با سلام و تشکر بابت توجه شمانقل قول:
ما که نفهمیدیم :31: یعنی پیشگامان یا همون 311 خوده مخابراته یا یه شرکت جداس ولی با همون تعرفه های مخابرات ؟! شما از کدوم شرکت سرویس می گیرید ؟ من جدیدا میخام ADSL بگیرم و دنبال یه شرکتم که شبانه رایگان داشته باشه چون خیلی دانلود می کنم . سرعتشم خوب باشه مثلا اگه 128 گرفتم حدود 120 تا رو پر کنه و کمتر نشه . مخابرات سرعتش خوبه ولی بدی ای که داره شبانه نیست و خیلی هم کنترل میشه ! شاتل که بچه ها میگن افتضاحه ! میخاستم نظر شما رو هم بدونم !
با تشکر
موفق باشید :40:
:18:نقل قول:
یعنی حدود 169 مگ حجم مونده
169 مگ؟!!!!! :18:
مگ؟؟؟؟؟!!!!!!! :18:
نه! مطمئنی؟ مگ؟ :18:
من تازه سرویس گرفتم!!!!!چیزی وقت نیس!!!خیلی ام دانلود نداشتم!!!!!!! :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
مگه صفحه کنترل کاربریتون IBS نیست؟
منظورم یک چیزی مثل این:
در این صورت شک نکنید چون اگر اون UNITS رو که همون واحد هست مگابایت بگیریم اونوقت شما 169 گیگ باید داشته باشید که محاله و اگر کیلوبایت بگیریم باید 169 مگ داشته باشید.کد:http://adsl.hamarasystem.net/ADSL/user/
نقل قول:
من سرویس 1 مگ داشتم.
برای 2.5 گیگ 24000 تومن دادم.
یعنی میشه هر گیگ حدود 8500 تومن.
سرویس من 1 مگ هست.شما باید به نسبت به سرویس خودت حساب کنی.
من الان 19400 به حسابم هست.
اگر تقسیم بر 8.5 بکنم میشه حدودا 2.2 گیگ.
IBS هست ولی من پیشگامان نصف جهانما
این لینکی که گذاشتین من رفتم یوزر و پسوردما زدم گفت موجود نیس!
این صفحه مال من نیس!
صفحه ی اصلیم اینه:
دوست عزیز UNIT بر اساس ریال هست!نقل قول:
درودنقل قول:
نه شرکت داده نگار نماینده پیشگامان و هیچ کاره مخابراته!
گفتم که فقط برای آگاهی قیمت و مناطق تحت پوشش مخابرات رو زده.
این چیزی که تو میخواهی امکان نداره!
الان شرکت هایی که روی 128 سرویس 1 مگ میدن شبها دوباره برمیگرده به همون 128! یعنی توی روز سرعتت 128 کیلوبایت بر ثانیه (نه همیشه البته) هست و شبها حداکثر 16 کیلو بایت!
من خودم از پیشگامان دارم(1024).سرعتم توی روز و شب تفاوتی نداره!البته با یک ترفند کوچیک!
قطعیش خیلی کمه!
در کل من راضی هستم.
شبها هم حدودا 1.6 گیگ دانلود دارم.