با بعضی از حرفاتون موافقم .نقل قول:
مثلا COD:MW از COD:wAw بهتره .
ولی در مورد رنگ خودتون یکم فکر کنید .
منم موافقم یکمی بازی رنگش تیره بود ولی چون این بازی جنگ جهانی هست اینا بازی رو یه طوری ساختن که حالت قدیمی باشه .
Printable View
با بعضی از حرفاتون موافقم .نقل قول:
مثلا COD:MW از COD:wAw بهتره .
منم موافقم یکمی بازی رنگش تیره بود ولی چون این بازی جنگ جهانی هست اینا بازی رو یه طوری ساختن که حالت قدیمی باشه .
یک مرحله گیر کردم . مرحله ای که بعد از عملیات دریایی بود. اون بسته هایی که با چتر نجات فرستادهن رو باید چیکارشون کنیم. به نظر بمب هستن ولی نمیشه برشون داشت!! یه چیزی در مورد bunker میگه؟!
فرمایش شما متینه:31:نقل قول:
منم گفتم احتمالا به خاطر اینه که می خواستند قدیمی بودن محیط رو نشون بدهند.
ولی این رو هم باید مد نظر داشت که خیلی از گیمرها(مخصوصا حرفه ای ها) علاوه بر گیم پلی گرافیک بازی براشون خیلی مهمه و اینکه بخواهند نسخه جدید یه بازی رو در گرافیکی کمتر نسبت به اون بازی کنند براشون یه کم ضد حاله و به نظر من سازنده ها حداقل باید این ضعف رو توی گیم پلی جبران می کردند که نکردند به همین دلیل من این نسخه رو در کل ضعیف تر از نسخه قبل خوندم:13:
وگرنه من هم این بازی رو به عنوان یه شاهکار قبول دارم:46:
میخوایین بردارین که بهتون حمله میشه باید مقاومت کنید ادامه بدی خودت میفهمی جریان چیهنقل قول:
در این محوطه دقیقا سه تا سنگر هست که باید منفجر بشن.نقل قول:
بنابراین شما باید 3 تا بمب رو به داخل هر سنگر پرتاب کرده و سپس چاشنی انفجار رو فشار بدین.
در صورتی که کمبود بمب داشتین 3 تا کیسه که فقط محل برداشتن بمب هستن در این محوطه قرار داده شده که از همون ها میتونین بمب بردارین.
میشه بگین بمبه رو با چی باید پرت کنم؟؟؟اخه هر چی دکمه بود زدم نشد.نقل قول:
نقل قول:
با فشار دادن کلید 5 و فشار دادن راست کلیک بمب رو پرتاب و با چپ کلیک منفجرش کن.
موفق باشی...
آقا ایول اجرا شد ! ولی یه مشکلی وقتی وارد بازی شدم در قسمت اول که فکر کنم نوشته بود solo من هر کاری کردم بازی اجرا نمیشد ! حتی من مرحله رو هم انتخاب میکردم ولی بازی نمی اومد و توی همون منو بازی میموند ! چشه پس ؟!:41:نقل قول:
شما برنامه ی Punk Buster رو نصب کردی ؟نقل قول:
منم همین مشکل و داشتم.فهمیدم اگه به اینترنت وصل باشم این جوری میشه !!!!!!!!!!!نقل قول:
حالا نمی دونم واسه شما جواب میده یا نه !!!
:11:
call of duty که از همه بهتره .نقل قول:
البته brothers in arms و frontline هم خیلی جالبن .
ولی انصافا turok هم خیلی خوب بود .
البته شاید شما باهاش حال نکردی ولی من که خیلی حال کردم .:10:
ولی به نظر من COD قبلی بهتر از این world at war بود ...
توروک وحشتناک بود نمره هاش خیلی پر ایراد بود موتور گرافیکی هم که دیگه در موردش حرف نزنیم تو وقتمون صرفه جویی کردیم ولی cod 4 موتور گرافیکیش یه استثنا هست واقعا توی هیچ بازی دیگه ای این قدرت رو سراغ ندارم سیستم سال 2006 خیلی راحت اجرا میکنه بازی رو RAM 512 , گرافیک 128 افزایش یافته به 256
خوب بالاخره باید وصل باشم یا نه ! آخه من دایل آپ دارم ! و در حالت دی سی وارد بازی میشم و اجرا نمیشه !نقل قول:
منم همین مشکل و داشتم.فهمیدم اگه به اینترنت وصل باشم این جوری میشه !!!!!!!!!!!
حالا نمی دونم واسه شما جواب میده یا نه !!!
این برنامه چیه من نصب نکردم ! چکار میکنه ! لینک دانلود میدید ؟!نقل قول:
شما برنامه ی punk buster رو نصب کردی ؟
لینک دانلود میخوای چیکار داخل دی وی دی هست دیگه
سلام به دوستان
من تو مرحله ی 4 گیر کردم. مرحله ی vendetta
اونجا که با reznov (یار خودی) داخل یه ساختمون میشی و اون میره کمین میگیره(÷شت یه مانکن)... دیگه نمیدونم باید چیکار کنم؟! اگرم بیای تو دید با یه تانک میمیری
چه جالب منم یه بار این اینجا گیر کردمنقل قول:
شما با اسلحهای که در اختیار داری باید بگردی داخل یکی از ساختمونها(طبقه دوم هستش) یه sniper هست که بهتون شلیک میکنه..
اونو باید بزنیش!!
(یکی از مراحل قشنگ بازی هستش)
(برای راهنمایی اسناپر تقریبا میشه پشت همون یارت هست سمت راست(امیدوارم متوجه شده باشی کجا رو میگم وگرنه خودت بگرد پیداش کن)
سلام
دوستان عزیز وقتی call of رو نصب کردم موقی که خواستم وارد بازی بشم ارم بازی اومد یه چند ثانیه ای صفحه مشکی میشه بعد بازی بیرون میاد این پیغام میده
sound system initializtion
loading fastfail`u
used 39.48 mb memory in db alloc
waiting for sinit to finish there may be assats misssing from code_post_gfx
error during initialization
unhandled exception caghtدوستان یه جواب میخوام اگه ممکن سریع با تشکر
mb :foxconn
ram:2gb patriot bas800
cpu:amd 5200 dull
vga:leadtek 8600gts 512 mb
من هم یه کمکت کنمنقل قول:
محل استقرار تک تیک انداز توی رادار (سمت چپ پایین صفحه) با ستاره نشون داده شده
دقیقا ساختمان روبرو بعضی موقع ها طبقه دومه ولی اکثرا طبقه سومه
از یکی از اون 5 تا پنچره شلیک میکنه ، توی رادار هم دقیقا نشون میده که از کدوم پنجره شلیک میکنه
حتی یارت هم بعضی وقت ها میگه که از کدوم طبقه و کدوم طرف داره شلیک میکنه
یکمی باید سرعت عمل داشته باشی تا بزنیش
این مرحله فقط یکمی دقت میخواد .نقل قول:
رو 2 تا درجه ی اول که خیلی آسونه .
رو درجه ی Veteran وحشتناکه اون قسمت !
من یه 3 ، 4 روزی روی اون مرحله بودم تا ردش کردم ! ( روی Veteran )
فقط یکمی دقت کن ببین از کجا تیر میزنه بقیه اش راحته :46:
سلام
گرفتن این death card ها چه فایده ای داره؟
من همشو گرفتم بات ناتینگ چنج
عمرا دیگه کسی جواب بده!! :31:نقل قول:
error during initialization
unhandled exception caght
تو solo کاربردی ندارهنقل قول:
گرفتن این death card ها چه فایده ای داره؟
cheat هستن
نقل قول:ممنونم از دوستان واسه کمکشون. ردش کردم. من فکر میکردم اون تانکه که تو رادار نشون میده منو میزنه!نقل قول:
نگو موضوع اصلا چیز دیگه ای بوده...!
من تين بازي رو تازه گير آوردم اونهايي كه بازي كردن از بازي راضي بودن؟
مثل همیشه فوق العاده بود .نقل قول:
فقط چون مال جنگ جهانیه سلاحهای قدیمی داره ...
اره جانم مگه میشه راضی نبود. برای cod بازها چه شاهکار بود. ولی اگه انتظار داری یه مدرن وارفر دیگه بازی کنی متاسفم این انتظار رو نداشته باش. ولی برو حال کن.
مدرن وارفار موند واسه سال بعد شماره 2ش میاد
شرمنده بحثتون رو خراب میکنم
من این بازی رو یک بار تموم کردم البته توی xp
حالا هر کاری میکنم توی ویستا نصب نمیشه و ارور 12345 رو میده
اگه کسی میدونه مشکل از کجاست کمک کنه ممنون میشم
ممنون که یادآوری کردی .درسته حق باشماست سالی دیگه. شماره 2 مدرن وارفرنقل قول:
مدرن وارفار موند واسه سال بعد شماره 2ش میاد
ساخت کرک پچ ورژن 1.1 - پس از سپری شدن حدودا سه ماه از انتشار پچ ورژن 1.1, سرانجام کرک این پچ (انگلیسی) ساخته شد.
دریافت پچ ورژن 1.1 بازی Call of Duty World at War و کرک از این آدرس ها:
Call of Duty World at War v1.1 (v1.0.1017) Patch | Size: 317.69MB
Call of Duty World at War v1.1 (v1.0.1017) Patch Crack | Size: 2.0MBکد:http://www.servercommand.org/downloads.php?do=file&id=315
توضیح: در قسمت Call of Duty: World at War v1.1 [ENGLISH] No-DVD/Fixed EXE بر روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.کد:http://m0007.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty_5.shtml#Call%20of%20Duty:%20World%20at%20War%20v1.1%20[ENGLISH]%20No-DVD/Fixed%20EXE
میشه توضیح بدین چه تغییراتی میکنه با این پچ؟
بالاخره رسیدم به مرحله 14
عجب بازیه
مراحلی که ژاپن بود خیلی حال داد
الان دوباره رفتیم برلین ببینیم اونجا چه خبره
ولی یه نقطه ضعف بزرگ اگه بشه از بازی گرفت هوش مصنوعیه دشمن هستش خیلی خنگول هستن
یه جواریی انگار تعریف شده هستش که هرکدوم کی رو بزنه...اصلا در مقابل حرکات ما عکس العملی نشون نمیدن
ولی در کل با این بازی حال کردم
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3333651&postcount=24
عزیز اگه انگلیسیم خوب بود که مشکلی نداشتم:d
میشه ترجمه کنید واسم؟:دی
سلام من وقتي مي خوام بازي رو اجرا كنم با ين ارور مواجه ميشم . مشكل از چيه ؟ :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3453609&postcount=1545
Error during initialization: Unhandled exception caughtنقل قول:
برای حل این مشکل در XP, وارد Control Panel و سپس System بشین.
وارد تب Hardware بشین و Device Manager رو انتخاب کنین.
بخش Sound, Video, Game Controllers رو باز کنید و Unimodem Half-Duplex Audio device رو در صورت وجود, Disable کنید.
در صورتیکه راه اول ممکن نباشه راه دوم رو عمل کنید یعنی هر گونه مودم رو حذف کنید.
بابا ایول حوصله الان دیگه تازگیا هرکی این سوال رو توی تاپیک مطرح میکنه مشتری های قدیمی تاپیک جوش میارن و دیگه جواب نمیدن البته من هم سرزنش نمیکنم دوستانی که تازه میان تو تاپیک و این مشکل رو مطرح میکنن این مشکل رو باید فروشنده های بازی اولش ذکر کنن گذشته از این خیلی هم نمیشه انتظار داشت که جستجو در تاپیک کنند یه مقدار قدرت موتور جستجو پایین هست امیدوارم این به گوش ادمینهای فروم برسه تا شاید حل مشکل کنن. در هر صورت دستت درد نکنه. بازم تو:46:نقل قول:
سلام بازم يه مشكل ديگه :41:موقع لود شدن مرحله 3 مياد بيرون اين ارورو ميده بايد چه كار كنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره بازی رو تموم کردم
هوراااااااااااااااااااااا ااا :دی
نبود ! اگه بود خوب نصب میکردم این مشکل رو دیگه نداشتم !:41:نقل قول: