گوشی من فریمور 3.23 هستش ازشم خیلی راضیم مشکلی هم باهاش ندارم به نظر شما به آخرین ورژن آپدیت کنم؟؟؟
آخرین آپدیت چه فرقی با وضعیت فعلی گوشیم میکنه...؟؟؟
مرسی!!!
سبز باشین...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
گوشی من فریمور 3.23 هستش ازشم خیلی راضیم مشکلی هم باهاش ندارم به نظر شما به آخرین ورژن آپدیت کنم؟؟؟
مرسی!!!
سبز باشین...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو فریمور 5.15 سرعت موزیک پلیر و گالری یکم بیشتر شده در کل فریمور های جدید بهتر میتونن از سخت افزار گوشی کار بکشن ...!نقل قول:
مرسی!!!
به نظر من با خود گوشی آپدیت کن ...!
خود گوشی مگه چه قده بخوام 75 تومن پول قاب بدم ؟ : دینقل قول:
75 تومان
قیمت این گوشی تو ایران کاذبه وگرنه خیلی بیشتر ازاینا میرزهنقل قول:
خود گوشی مگه چه قده بخوام 75 تومن پول قاب بدم ؟ : دی
سلام من با music player در 6220 مشکل دارم. چند روز پیش اهنگ جدید که ریختم تو music player که می رفتم و refresh می زدم تو رفرش دیگه گیر می کرد گوشیمو مستر ریست کردم و مموری کارتمم کلا ریست کردم بعد از این کار درست شد ولی بعد از یک روز دوباره همینتوری شد از تو file mgr اهنگارو میشه پخش کرد ولی از تو music player نمی شه لطفا کمکم کنیییییییییییییییییییید
فریمور 3.23
دوستان عزیز
برای این گوشی راهی هست که بشه عکس والپیپر رو تمام صفحه کرد. من چند برنامه گیر اوردم ولی برای این گوشی که کار نکرده:41:
اين mp3 گوشي منو كشت .
توي پوشه Sounds پوشه هايي به اسم خواننده ها درست ميكنم ، بعد mp3 ها رو ميريزم توي پوشه مربوطه ، بعد ميرم توي گالري گوشي ، ميبينم نوشته ناشناس . نه يه بار، نه دوبار ، هزار بار اين كار رو بكنم باز هم مينويسه ناشناس .
تو اين گوشي مثل كامپيوتر نميشه پوشه درست كرد و هر پوشه اي رو كه خواست ، فايلاشو اجرا كرد .
ممنون از پاسخ دوستان
دقیقا چی می نویسه ...؟نقل قول:
اين mp3 گوشي منو كشت .
توي پوشه Sounds پوشه هايي به اسم خواننده ها درست ميكنم ، بعد mp3 ها رو ميريزم توي پوشه مربوطه ، بعد ميرم توي گالري گوشي ، ميبينم نوشته ناشناس . نه يه بار، نه دوبار ، هزار بار اين كار رو بكنم باز هم مينويسه ناشناس .
تو اين گوشي مثل كامپيوتر نميشه پوشه درست كرد و هر پوشه اي رو كه خواست ، فايلاشو اجرا كرد .
ممنون از پاسخ دوستان
اگه می نویسه Unknown Artist بخاطر خود آهنگ هست ...!
اونا همه برای Symbian 9.2 هست ...!نقل قول:
دوستان عزیز
برای این گوشی راهی هست که بشه عکس والپیپر رو تمام صفحه کرد. من چند برنامه گیر اوردم ولی برای این گوشی که کار نکرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی با برنامه ی تم ساز یه تم با عکست بسازی ...! سرچ کن تو انجمن هست
نقل قول:
برای تغییر اسم خواننده و البوم باید از خود کامپیوتر اقدام کنی.اگه از خود گوشی تغییر بدی بعد ار هر رفرش مثل قبل میشه.
نه نمیشه پوشه رو اجرا کرد.اما میتونی اننگایی که مدنظرته مارک کنی و یه playlist درست کنی.
سلام
من هم به جمع 6220 ی ها پیوستم
دیروز 205 بدون گارانتی
بهم تبریک وخوشامد نمیگید؟
من خودم یه N82 دارم... اما ازونجایی که این گوشی رو هم بهش علاقه مندم، اینجا فعالیت می کنم... :31:نقل قول:
ورودت رو به تالارهای P30World تبریک می گم :46: امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :10::11::40:
تازه... ورودت رو به جمع 6220 دارها هم تبریک می گم! :8: گوشیت هم مبارک باشه :5::46:
مبارکهنقل قول:
سلام
من هم به جمع 6220 ی ها پیوستم
دیروز 205 بدون گارانتی
بهم تبریک وخوشامد نمیگید؟
ایشالله به پاش پیر شی
راستی مواظب گوشیت باش ویروسیش نکنی خفن
کسی نست جواب منو بده:18:نقل قول:
آپدیت کن به احتمال زیاد درست میشه ...!نقل قول:
نقل قول:آخ شرمنده! :31:نقل قول:
حق با میلاد جونه. آپدیت کن درست می شه :46::10:
راستی... ورودت رو به تالارهای P30World تبریک می گم. :46: انشالله مدیر شدنت رو ببینم! :10::11::40:
دستوت درد نکنه ماروشرمنده کردید
سلام دوستان
من این گوشی رو دارم و میخوام بفروشم.
چند بفروشم خوبه؟خیلی تمیزه و یدونه خش هم روش نیست.فقط یه کم رنگ دکمه چهار جهتش رفته.
بردم علا ئدین 140 بیشتر نمیخریدن.
شما جای دیگری که خوب بخرن سراغ ندارید؟
نقل قول:
سلام
به تالارهای P30World خوش اومدی :46: امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :10::40::11:
بهترین کار اینه که توی جمعه بازار همشهری آگهی بدی. اونجا می تونی به قیمت خودت ظرف ماکزیمم 2 روز بفروشی. درضمن... هزینه آگهی دادن در جمعه بازار همشهری هم رایگان هست! :دی
راستی یه چیزی... با گوگل قرارداد داری؟! :27::46: گفتم اگه باهاشون کار می کنی دست ما رو هم بگیری! :10:
سلام به همه
چند تا سؤال درباره 6220 داشتم:
1- دکمه c که کوچیکه اذیتتون نمی کنه، میشه بهش عادت کرد؟
2- میگن صفحه کلیدش زود خراب میشه راست میگن؟
3- مدت زمان استفاده از باطریش میگن کمه.درسته؟ اگر درسته میشه باطریش رو عوض کرد؟ باطری جدید به گوشی آسیب وارد می کنه؟
4- بعد از خرید باید نرم افزارش رو ارتقا داد؟
5- اسم گارانتی اصلی نوکیا چیه؟ اگر نمیشه اینجا بگین پیغام خصوصی بدین.
خیلی ممنون، عیدتون هم مبارک
اگر جواب بدین ممنون میشم
علیک سلامنقل قول:
سلام به همه
چند تا سؤال درباره 6220 داشتم:
1- دکمه c که کوچیکه اذیتتون نمی کنه، میشه بهش عادت کرد؟
2- میگن صفحه کلیدش زود خراب میشه راست میگن؟
3- مدت زمان استفاده از باطریش میگن کمه.درسته؟ اگر درسته میشه باطریش رو عوض کرد؟ باطری جدید به گوشی آسیب وارد می کنه؟
4- بعد از خرید باید نرم افزارش رو ارتقا داد؟
5- اسم گارانتی اصلی نوکیا چیه؟ اگر نمیشه اینجا بگین پیغام خصوصی بدین.
خیلی ممنون، عیدتون هم مبارک
اگر جواب بدین ممنون میشم
نه خوبه
اصلا خراب نمیشه رنگ دکمه هاشم غیر جوستیک نمیره
1.5 تا 2روزه.بله میشه .باتری که خروجیش یکی باشه وبهش بخوره مشکلی ایجاد نمی کنه
اگه فریمور 5.15 بود نه وگرنه مختارید
فکر کنم اتصالات .پیشنهادم اینه بیخیال گارانتی بشید
گوشی اگه تو مغازه طرف روشن شه وکارکنه تمومه .از درمفازه بیای بیرون هر مشکلی پیدا کنی شامل گارانتی نمی شه..
موفق باشی
یکه از بچه میخواد برفوشه باها ش صحبت کنه..
سلام. میخواستم بدونم میشه اندازه ی فونت اس ام اس ها و دفترچه ی تلفن 6220 رو تغییر داد؟
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم. فیلمبرداری 6220 بهتره یا n73 ؟ (عکس نه فقط فیلمبرداری).
ممنون.
سلام عزیز :10:نقل قول:
با اجازه بر و بچ :46:
1. می شه بهش عادت کرد. کشنده نیست! :دی ( البته اگر به این فکر کنی که 200 تومان پول گوشی رو دادی، می فهمی که ناچاری بهش عادت کنی! :27: )
2. صفحه کلید خیلی خوبی داره. تنها عیبی که می شه بهش گرفت اینه که دگمه هاش سفته. وگرنه از مواد درجه یک در اون استفاده شده :46:
3. کاملا درسته! :13: اگر بتونی باطری همسان و سازگار با این گوشی پیدا کنی که میلی آمپر بالاتر و عمر کاری طولانی تر داشته باشه، بله که می شه به جای باطری اصلی استفاده کرد! چرا که نه... :دی ( دوستان همین جا بپرسم خوبه... باطری چه گوشی ای می خوره به این گوشی؟؟؟ )
4. بهتره که ارتقا بدی ( البته با رعایت جوانب احتیاط )
5. داری خودت می گی! :دی گارانتی اصلی نوکیا یا به عبارتی گارانتی رسمی نوکیا. دیگه اتصالات و ایراتل و نیا از خودشون گارانتی نمی کنن. بلکه همشون زیر پرچم دفتر نوکیا در تهران رفتن. لوگوی گارانتی هم این شکلیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه آقا مهدی من نظر ایشون درباره گارانتی رو رد می کنم :10:. گوشی پیشین من ( 3250 ) گارانتی اتصالات بود. من در عرض یک سال سه بار به گارانتی رفتم و به اندازه حدود 80 هزار تومان تعمیرات داشتم؛ و صد البته ازونجایی که مشمول گارانتی می شد مفتی برام تموم شد! :دی
تازه... یکی بود که بورد گوشیش که N80 بوده باشه سوخته بود و اتصالات متعهد شده بود گوشی نو بهش بده و گارانتیش به شکل عادی ادامه پیدا کنه!!! :18: اون موقع که N80 کمتر از 500 تومان هم نبود...
سلام بچه ها
من هم یک ماهی میشه که این 6220 classic رو خریدم و دارم ازش لذت میبرم
هیچ مشکلی هم نداشتم. جعبه گوشی هم زرد رنگه و نمیدونم با دید شما بزرگ حساب میشه یا کوچیک ( اصل یا تقلبی )
می خواستم بدونم این شماره فریمور رو از کجا باید پیدا کرد ؟ هر چی سوراخ سمبه های گوشی رو گشتم. چیزی در این مورد پیدا نکردم. تا بفهمم شماره یا مدل فریمور گوشیم چنده .
من فکر میکردک گوشی چراغ قوه هم داره. ولی کاش فکر نمیکردم !!
یه سوال دیگه. مموری واسه گوشی تا چند گیگ تو بازار هست ؟
من گوشیمو 218 هزار تومان خریدم. با گارانتی اما بدون مموری !!! ( مگه نباید روش یه مموری هم باشه ؟ روی جعبه اش که زده مموری 4 گیگ هم داره. البته خودم نخریدم. هدیه گرفتم .)
من حرف شما رورد نمیکنم .شاید تو قم اینجوریه که باگارانتی سرت کلاه میذارن یاشاید سرمن کلاه گذاشتن یا هرچیز دیگه ...بیخیالنقل قول:
با اجازه آقا مهدی من نظر ایشون درباره گارانتی رو رد می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . گوشی پیشین من ( 3250 ) گارانتی اتصالات بود. من در عرض یک سال سه بار به گارانتی رفتم و به اندازه حدود 80 هزار تومان تعمیرات داشتم؛ و صد البته ازونجایی که مشمول گارانتی می شد مفتی برام تموم شد! :دی
تازه... یکی بود که بورد گوشیش که N80 بوده باشه سوخته بود و اتصالات متعهد شده بود گوشی نو بهش بده و گارانتیش به شکل عادی ادامه پیدا کنه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون موقع که N80 کمتر از 500 تومان هم نبود...
برای دیدن ورژن گوشی کد#0000#* رو وارد کن . آخرین فریمور 5.15 هستشنقل قول:
سلام بچه ها
من هم یک ماهی میشه که این 6220 classic رو خریدم و دارم ازش لذت میبرم
هیچ مشکلی هم نداشتم. جعبه گوشی هم زرد رنگه و نمیدونم با دید شما بزرگ حساب میشه یا کوچیک ( اصل یا تقلبی )
می خواستم بدونم این شماره فریمور رو از کجا باید پیدا کرد ؟ هر چی سوراخ سمبه های گوشی رو گشتم. چیزی در این مورد پیدا نکردم. تا بفهمم شماره یا مدل فریمور گوشیم چنده .
من فکر میکردک گوشی چراغ قوه هم داره. ولی کاش فکر نمیکردم !!
یه سوال دیگه. مموری واسه گوشی تا چند گیگ تو بازار هست ؟
من گوشیمو 218 هزار تومان خریدم. با گارانتی اما بدون مموری !!! ( مگه نباید روش یه مموری هم باشه ؟ روی جعبه اش که زده مموری 4 گیگ هم داره. البته خودم نخریدم. هدیه گرفتم .)
با نرم افزارs60 spot on یا ntorch میتونی چراغ قرمز گوشی رو به عنوان چراغ قوه فعال کنی.
مموری 1 گیگ به همراه داره.
تا 16 هستش شایدم 32 بتونی پیدا کنی ولی من 8 دارم وکاملا راضیم .قیمتشم مناسبه .
بازم سوالی بود درخدمتیم
حالا كه صحبت چراغ قرمزه شد ، كسي از دوستان ميدونه به چه دردي ميخوره . آي ميخوره تو چشم .
هر كه ازم ميپرسه اون ديگه چيه ، ميگم آخر كلاسه ، شما كاريتون نباشه ، نوكيا كارش درسته .
حتي با انگشت جلوشو ميگيرم هيچ تاثيري تو عكسا نداره .
حالا نرم افزاري هست، براي قطع اين چراغ قرمزه .
دوست عزيز آق مهدي ، ميشه آدرس اون دوتا نرم افزار رو بدين . ممنون
اگه اشتباه نکنم برای کاهش قرمزی چشمه (اگه اشتباه میگم تصییح کنید)نقل قول:
نورش میخوره توی چشم و مردمک چشم تنگ میشه و قرمزی مردمک توی عکس دیده نمیشه
من نرم افزاری ندیدم ولی یه سری پچ بود برای این کار که من چندتاییشو تست کردم جواب ندادم وبیخیال شدم.نقل قول:
حالا نرم افزاري هست، براي قطع اين چراغ قرمزه .
دوست عزيز آق مهدي ، ميشه آدرس اون دوتا نرم افزار رو بدين . ممنون
در ضمن برنامه ها که ربطی به خاموشی ندارند .برعکس برا روشنی هستش...
http://www.uplod.ir/download.php?file=362305
به نظر من برعکسه چون تو عکسا چشما همه قرمز میشن .نقل قول:
اگه اشتباه نکنم برای کاهش قرمزی چشمه (اگه اشتباه میگم تصییح کنید)
نورش میخوره توی چشم و مردمک چشم تنگ میشه و قرمزی مردمک توی عکس دیده نمیشه
سوال اولتو نمی دونم ولی دومی که معلومه 6220 با دوربین 5 جش 20 فرم در ثانیه فیلمبرداری می کنه ولی n73 با دوربین 3 15 فرم در ثانیه فیلمبرداری می کنهنقل قول:
من خورم قبلش n73 me داشتم الانم 6220 فیلمهایی که با n73 گرفتم با 6220 مقایسه کردم 6220 خیلی بهتره:5:
مسلما" 6220 بهتره ... شما VGA رو با QVGA مقایسه می کنید ... فیلم برداری N73 یک چهارم فیلم برداری 6220 نمیشه ...نقل قول:
سلام. میخواستم بدونم میشه اندازه ی فونت اس ام اس ها و دفترچه ی تلفن 6220 رو تغییر داد؟
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم. فیلمبرداری 6220 بهتره یا n73 ؟ (عکس نه فقط فیلمبرداری).
ممنون.
بله میشه این قابلیت رو خود گوشی در مسیج ها دارهنقل قول:
ممنون.
میشه فونت گوشی روکلا عوض کرد وسایزشو درشت تر کرد
معلومه 6220 بادوربین 5و30 فریم در ثانیه
آقا جک 3.5 نداره پیدا کردم تو تاپیک !!
فقط یه چیز دیگه ... ظاهر و کیفیتش خیلی ناجوره .. پلاستیکی بودنش منظورمه ؟ بعضی ها با قیافش مشکل دارن ... این حس رو داره واقعا ؟نقل قول:
- 2.5 mm audio jack
بچه ها یه سوال
دوربین فیلم برداری گوشی من تو شب بد تر از n82 فیلم میگیره (کلا منظورم جاهای تاریکه)
نویز بیشتری میندازه، به نظرتون طبیعیه یا دوربین گوشی مشکل داره؟
توی جاهای تاریک اره خب داره,اما من که توش فرقی با N82 ندیدم.نقل قول:
اره 3.5 نداره :19:. راستش من اولین بار که 6220 رو توی ویترین دیدم گفتم :2: کیه که پول بده اینو بخره.نقل قول:
اما الان جدا به خودم میبالم از این انتخاب. جنس پلاستیکی(!) که بهش اشاره کردی هم باعث میشه الکی خط خطی نشه و ظاهر گوشی همیشه براق باشه. گوشی خوشگلیه. فقط کاش lcd 2.4 اینچ داشت.
راستی موقع خرید مراقب بازار باشید .
ممنون از پاسختون
این قضیه ال سی دیش که لکه های سیاه روش افتاده بود برای بعضی از دوستان چیه ؟
اپیدمیه ؟ :D
راستش یه کوکی برای یه نفر خریدیم بدجوری ضدحال خوردیم با دوربین و صدا و رابط کاربریش که خیلی تعطیله ...
این قضیه LCD رو بگید که لااقل این رو ضایع نشیم
..
راستی مراقب چیه بازار باید باشیم ؟
قیافش چیز علیه السلامی نیست ولی مزایایی داره که اونو میپوشونه .در کل نمکیهنقل قول:
بعضی ها با قیافش مشکل دارن ... این حس رو داره واقعا ؟
با دستکاری تنظیکات نور کمی بهتر میشه .نقل قول:
نویز بیشتری میندازه، به نظرتون طبیعیه یا دوربین گوشی مشکل داره؟
ال سی دی گوشی خیلی حساسه مخصوصا به فشارنقل قول:
این قضیه LCD رو بگید که لااقل این رو ضایع نشیم
یه جورایی سوراخ میشه وپیکسل هاش یا مایه درونش یا هر چیز دیگه ای که هست میریزه بیرون یا یه چیزی تو این مایه ها.
در کل مراقب باشی طوریش نمیشه .درضمن مال خودم اینطوری شد وکلا در حده نادر بچه ها این مشکلو دارن.
موفق باشی
آقا به نظر شما داشته باشمش یا رد کنم بره ...! آخه خاطرات خوشی باهاش دارم ... دلم نمیاد (شاید دادمش یه یک از اعضای خانواده ) شما چی میگین ... البته نگه دارمش تا بفروشمش به صرفه تر هست ...!
سلامنقل قول:
1. مشکل LCD یه اپیدمی کوچولو بود که برطرف شد! :27:
2. نترس... ضایع نمی شی :46:
...
3. مراقب دزدی ای که در بازار هست! :13: حتی الامکان سمت علاءالدین نرو...
من رفتم ییکشو امروز خریدم
از پیش دوست بابام
205 تومن
خوب خریدم ؟
مبارکهنقل قول:
ولی قیمتش الان تو بازار تا 188 هم پیدا میشه
مبارکهنقل قول:
من رفتم ییکشو امروز خریدم
از پیش دوست بابام
205 تومن
خوب خریدم ؟
خوش اومدی