گزینه خوبی بودهنقل قول:
تست معتبر av-comparatives در این رابطه.
یک مورد تجربی:avira freeکد:http://www.av-comparatives.org/en/comparativesreviews/performance-tests
گزینه خوبی بودهنقل قول:
تست معتبر av-comparatives در این رابطه.
یک مورد تجربی:avira freeکد:http://www.av-comparatives.org/en/comparativesreviews/performance-tests
ممنون.ولی خیلی جدیدن!:31:نقل قول:
به نظر شما استفاده از دو انجین باعث کاهش سرعت در سیستم نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من اگه بودم حمایت که هیچی کرکش هم میکردم.لاقل آنتی ویروس ایمن دیتابیس اختصاصی داشته ولی این آنتی ویروس داره دزدی میکنه تو روز روشن.:13::13:نقل قول:
کاملا موافقمنقل قول:
با سلام از مواردی که باعث میشه بگیم این یک انتی ویروس ایرانیه استفاده از تکنولوژی های بومی در جهت افزایش سرعت وحفظ میزان قدرت ان با استفاده از دو موتور در این نرم افزاره نکته ای که لازم میبینم بگم اینه که انسانها به پبشرفت نرسیدن مگر با استفادهنقل قول:
از دانش دیگران از گذشته تا بحال . به امید اون روزی ایران وایرانی به جایگاه حقیقی خودش برسه وهمچون نیکانمون پدید اورنده علم باشیم نه مصرف کننده صرف
کد:http://www.sheedantivirus.com/sheed.html#tab2
منم امیدوارم چنین روزی رو ببینمنقل قول:
ولی
شاید برا آنتی ویروس شید خیلی زحمت کشیده شده باشه
اما استفاده از منابع و انجین آنتی ویروسهای دیگه برای یه آنتی ویروس دیگه واقعا غیر قابل قبوله
برادر من شما داری میگی از دانش دیگران نه از محصول دانش دیگران!!!:41:نقل قول:
این جمله بنده خود گویای همه چیز هست!:20:
دوستان بین کاسپر و اوا ست کدوم بهتره..؟
از نظر امنیت و سرعت برای لپتاپ ..
core i3-4 gig ram ddr3
اگر بتونی کسپر رو خوب کانفیگ کنی و باهاش راحت کار کنی امنیت خیلی بالایی خواهی داشت, همه ی اینها هم در تاپیکش دز انجمن موجود استنقل قول:
تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست اول ( 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201416
در كدوم قيمت سایت av-test.org انتي ويروسها را مقايسه مي كنند
خواهشن لينكشو بديد
ســلام.
نتایج Performance Test Security Suites| August 2011 منتشر شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش کامل:
کد:http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/performance/performance_aug_2011.pdf
يعني نورتون اوله و نود دومنقل قول:
پس اواست؟
تو تست قبلی آواست رتبه ی اول رو داشته ولی ظاهرا نورتون با ارایه نسخه ی جدید خود تو سرعت از آواست پیشی گرفته.ای کاش تست های دیگه هم AV ماه جدید آگوست میذاشت!!:2::31:
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
نقل قول:کد:http://www.av-test.org/certifications
Avast تو تستهای قبلی شرکت داشت و رتبه خوبی هم آورده بود.نقل قول:
البته Avast اغلب در تست آنتی ویروسها وضع بهتری داره.
بزرگترین ناکامی برای پاندا بود که نسبت به قبل 10 پله سقوط داشت!
توجه کنید که دو نوع Performance Test داریم :
یکی برای آنتی ویروسها - Anti-virus
یکی هم برای سوئیت های امنیتی - Security Suites
متاسفانه نسخۀ قطعیِ 5 نود هنوز منتشر نشده و این تست هم با نسخه 4 انجام شده وگرنه هیچ آنتی ویروسی به گرد پاشم نمیرسید!
با سلام دوستان اگه بتونن مقایسه ای داشته باشن در مورد لایه های حفاظتی انتی ویروسهایی همچون پاندا 2012 واخرین نسخه های کاسپرونورتون وکومودو کمک بزرگی میکنن در شناسایی بهتر ویک انتخاب مناسب برای من ودیگر دوستان علاقهمند به این مباحث باتشکر
این مباحث برای اینکه نیاز به نمونه واقعی داره در تاپیک زیر انجام میشه و شده:نقل قول:
موفق باشید
[/COLOR]با سلامنقل قول:
منظور اشنایی با ساختمان کلی نرم افزار های قید شده ومقایسه تئوری تک به تک تکنیکهای همسو ومتفاوت انها در رقابت برای ایجاد محیطی امن تر بود نه تستهای جست وگریخته ای که بعضا اونهم نه بصورت حرفه ای وتخصصی در موردشون بحث میشه که بیشتر نقش یک مکمل رو بازی میکنند تایک منبع موثق
مرسی:20:
در ادامه از دوستان کارشناس که می توانند اطلاعات مفیدی در این زمینه در اختیار بنده ودیگر کاربران بزارن کمال تشکر را دارم
نقل قول:
سلام.
یک فایل PDF از کسپرسکی وجود داره که قابلیتهای نسخه Kaspersky Internet Security 2012 رو به اختصار توضیح داده و مفیده:
در لینک زیر هم راجع به قابلیتهای جدید در Norton Internet Security 2012 صحبت شده.کد:http://utils.kaspersky.com/special/kis2012/01_kis2012_intro_en.pdf
تکنیکهای اصلی معمولا منتشر نمیشن و هر کمپانی روش خودش رو داره.کد:http://community.norton.com/t5/Norton-Protection-Blog/What-s-New-in-Norton-Internet-Security-2012/ba-p/433160
مثل Signature-Based Scan ،Heuristic Detection ،Virus Specific Detection Methods ، Cloud Engines,Virtualization و ...
هر کدوم از این موارد بحث گسترده ای دارن و یه پایان نامه از تو هر کدوم درمیاد!!!
توضیحات کلی در مورد روشها وجود داره اما هر محصول امنیتی اینها رو بهینه میکنه و ارتقا میده.
بنابراین در این قسمت (روشهای تشخیص) رقابت شدیدی وجود داره.
سلام.
نتایج کلی تست های دینامیک Dynamic test ماه های مارس تا ژوئن
دانلود فایل Pdf
این هم خلاصه ای از نتایجکد:http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/dyn/wpdt2011_1_en.pdf
در عکس آخری محصولاتی که با ستاره مشخص شده اند به دلیل به اشتباه یلاک کردن یا همان Wrongly blocked رتبه های خوبی نتوانسته اند بیاورند, قطعا سیمانتیک با بلاک کردن 99.3 درصد مخرب ها باید 3 ستاره باشد ولی به دلیل Wrongly blocked دو ستاره شده است
این برنامه میتونه کمکی برای کسایی باشه که با خوندن آماری که این سایت ها میدن، گیج میشن و نمیدونن کدومشونو انتخاب کنن. پس برنامه رو از دست ندین.
نسخه اول برنامه PCSoft AV List:
از امکانات برنامه:
* مشاهده نتایج تست های انجام شده توسط هر یک از دو سایت AV-Comparatives و AV-Test بطور جداگانه
* مشاهده نتایج تست های انجام شده بر روی آنتی ویروس ها بطور جداگانه (با کلیک روی اسم آنتی ویروس، اطلاعات تست اون نشون داده میشه)
* مشاهده 3 آنتی ویروس برتر از دید هر یک از دو سایت AV-Comparatives و AV-Test
دانـــــلــــــــود:
کد:http://www.uploadbaz.com/xbf7r1cflveo
در نسخه بعدی روی گرافیک برنامه بیشتر کار میکنم.
لطفاً نظراتتون رو هم بگین. اگه ایراد یا مشکلی هم توی برنامه بود اعلام کنید که رفع کنم.
سلام دوستان
من لپ تاپمو که خریدم روش یه آنتی ویروس نورتون اورجینال 60 روزه بود و مدتش تموم شد متاسفانه!!
حالا بنظرتون از این آنتی ویروسهای کرک شده و غیر اورجینال کدوم رو نصب کنم بهتره؟!!
ممنونم
با سلام
چرا توی این تستها خبری از انتی ویروس کومودو نیست ؟
با تشکر
به این 2 جا سر بزنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
کمودو نخواسته شرکت کنه فعلا ،نقل قول:
دوستان پس این مرکز ماهر که مال وزارت ارتباطات است،چیز دیگه ای میگه و همه اینها رو رد میکنه!واسه چی؟
اینجا مدارک تست ها از معروف ترین کمپانی ها هستن ، و بقیه تست ها دستی اتجام گرفته شده توسط خود کاربران ما ،نقل قول:
اون مرکر چه گونه تست میکنه ؟ فقط یک نودار میده ؟ نتیجه کلیک راست و اسکن ویروس میده ؟
با سلام؛
یکی از دوستانم در مورد سایت های تست آنتیویروسها مطلب عجیب و در عین حال منطقیی میگفت که: این سایتها به خاطر اقدامات امنیتی و سیاسی فقط حدود چهل درصد از نتایجشان را در اختیار کاربران عادی قرار میدهند و خیلی از نتایج دیگرشان بصورت سرّی باقی مانده و به سازمان های مهم ارائه میکنند لذا به این نتایج چندان اهمّیتی ندهید؛ مهم تجربیات کاربران است.
واما مرکز ماهر، اصلا اعتباری ندارد و نکات مشکوک زیادی در آن دیده شده است که اگه بخواهید میگویم.
فقط نورتون چون سایت یاهو ازش استفاده میکنه تا فایلهای ضمیمه به ایمیلها رو چک کنه!
حتما و قطعا مدیران یاهو، موقعیت شغلی خودشونو و همینطور اعتبار سایت یاهو رو خیلی خیلی دوس دارن پس در نتیجه بهترین انتخابو نورتون تشخیص دادن که چند ساله دارن ازش بهره می برند.
خوش باشین.
چیزی که برام عجیبه اینه که آنتی ویروس G Data که از انجین بیتدیفندر + آواست استفاده میکنه چرا درصد شناساییش کمتر از بیتدیفندر بوده.عقل میگه که باید در بدترین شرایط برابر با بیتدیفندر یا بهتر از اون شناسایی داشته باشه (به خاطر یه انجین دیگه)...
پس چرا ضعیفتر بوده شناساییش؟؟
فکر کنم چون انجینی که G-DADA استفاده میکنه قدیمی باشه.شرکتهای آنتی ویروس معمولا همیشه در حال بروز رسانی اینجاین یا قسمتهای دیگه آنتی ویروس هستن.و بهینه سازی های زیادی صورت میدن ولی G-DATA باید برای اعمال این تغییرات به شرکت مذکور و برای دریافت لایسنس جدید پول پرداخت کنه که دیگه بقیه اش رو خدا عالم هست که آیا این کار رو میکنه یا نه.نقل قول:
نتایج تست شناسایی موسسه Av-compertives در ماه اگوست 2011
کد:http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_od_aug2011.pdf
1-Gdata 99.7%
2-Trustport 99.6%
3-AVIRA and Qihoo 99.5%
4-Panda 99.3%
5-F-Secure and Escan 98.5%
6-Bitdefender 98.4%
7-Kaspersky 98.3%
8-Eset Nod32 and Avast 97.3%
9-Mc-Afee 96.8%
10-Trend Micro 96.6%
11-AVG 97.5%
12-Symantic Norton 95.1%
13-Microsoft 92.5%
14-Pc Tools 88.4%
15-K7 85.6%
False postive
very Few FPs
1-Mc afee 0
2-Kaspersky and Microsoft and Panda 1
3-Eset 3
4-F-secure and Trend Micro 6
5-Bitdefender 8
Few FPs
Avast 6
Avira 7
Gdata 14
Soposh and Werboot 16
K7 23
Qihoo 25
Escan 29
Many FPs
Pc tools 45
AVG 51
Symantic 57
Trust port 59
نتیجه کاملا عجیبی هست.چقدر سیمانتک بد آورده.:13:نقل قول:
سایمنتک مثبت کاذب کمتر از 1% داره و توی شناسایی مالور های جدید و قدیمی برا خودش اعجوبه ای هست اما این تست از نظر من عجیب و غریب هستنقل قول:
با احترامي كه براي دوستان طرفدار سايمنتك و خود انتي ويروسش قائلم...نقل قول:
ولي نميدونم چرا هر تستي كه نتايج خوبي نگرفته باشه سايمنتك تست عجيب غريبي به حساب مياد؟؟؟؟؟
از فايروال گرفته تا آنتي ويروس ها...
دوستان.يه سوال فني.چرا پاندا كه به نظرم از قوي ترين آنتي ويروس ها در زمينه ي شناسايي به حساب مياد همواره درصد شناسايي بالايي داشته در تست ها اصلا طرفداري نداره در اين انجمن و كمتر در مورد قدرتش صحبت ميشه؟؟؟؟؟
از اونور آنتي ويروس هايي كه واقعا از نظر قدرت شايد قابل قياس نباشن با پاندا همواره قدرتمند به حساب ميومدن؟؟؟؟
آخه همین سیمانتک رو تو نتایج ماه های قبلی AV ... هم از نظر سرعت از نظر شناسایی خوب کار کرده.ولی با این نتیجه جدید زیر و رو شده!نقل قول:
عزیز نتایج تست های قبلی رو خودتون دیدید پس حق داریم شکه بشیم ضمنا پاندا فقط یکی از اونهایی هست که اینجور نادیده گرفته شده:ترند میکرو- تراست- پورت- بولگارد-سایمنتک-پاندا-اف سیکیور اینها هم توی تستها خیلی توسرشون میزنن اما کاربرایی که سالها با اونا کارکردن براشون سخته که عملکرد قدرتمند این شرکتها امتیاز های عجیب بگیرن مثل همین پاندا من نسخه 2012 گلوبال پروتکشن رو مدت یک ماه تست کردم و واقعا معرکه بود اما توی تستها نمرات ضایع میگیره یا همین اف سیکیور حالا دیدی که عجیب و غریب هست:18:نقل قول:
من الان هم از KISو هم از پاندا cloud free استفاده میکنم.همزمان.خیلی عالیه.:27::31::8:
من تا اونجا که یادمه نتایج پاندا در قسمت آنتی ویروس ها همیشه عالی بودهنقل قول:
ولی در تست های فایروال هست که نتایج داغونه...
سلام.نقل قول:
بله این نتایج برای نورتون خوب نبود.امیدواریم تو تستهای بعدی ایرادها برطرف بشن.
اما من نفهمیدم اینا ورژن 19.1.0.21 رو از کجا گیر اوردن! چون اولین نسخه رسمی و نهایی 19.1.0.28 بود.
محصول 2012 با باگهای زیادی که داشت عرضه شد و سیمانتک فعلا مشغول جمع آوری اطلاعات و ترمیم نقص هاست.
اکثر اشتباهات مربوط به Cloud Scanner میشه و تنظیمات Advanced Heuristic که سیمانتک درخواست کرده بود، بلای جونش شد!
بیشتر FP ها کاربران کمتر از صد نفر داشتند یا به ندرت ازشون استفاده میشده و یا قدیمی بودن.
گزارشی در مورد FP های آگست 2011 :
کد:http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/fp/avc_fp_aug2011.pdf