بدون شرح!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام به همه دوستان
امروز تو تاكسي داشتم با دوستم راجع به اينترنت استان و وضعيت بد اون حرف ميزدم نگو يه نفر ديگه كه بغل دستم نشسته خودش كارمند مخابراتِ و وارد صحبتهاي من و دوستم شد
در مورد وضعيت adsl ازش سوال كردم كه چرا آ.غ انقدر عقب مانده س گفت كه اولا حجم سرمايه گذاري در بخش اينترنت اورميه نسبت به خيلي از شهرها كمتره مثلا شركت شبديز كرج پارسال حجم سرمايه خودش رو به 3/8ميليارد تومن رسونده ولي سرمايه كل همه ي شركتهاي خصوصي آ.غ به اندازه همين يه شركت هم شايد نباشه! اين يعني يه شركتي مثل شبديز كرج پول زيادي رو وارد كار ميكنه پهناي زيادي ميخره و در اختيار كاربراش ميذاره و در مقابل شركتي كه پول نداشته باشه طبيعتا نميتونه پهناي باند مورد نياز رو خريداري كنه و موجب نارضايتي كاربرا ميشه مثل بعضي از isp هاي شخصي اورميه
علت دوم به مسير ترانسفر پهناي باند به آ.غ برميگرده كه ظاهرا اين مسير داراي ترافيك بسيار بالايي هست و همين باعث ميشه هم پينگ هم تامين پهناي مورد نياز با كمي مشكل مواجه باشه البته اين مورد خيلي مشكل بزرگي نيست
علت سوم به زيرساختهاي آ.غ برميگرده كه خيلي از شبكه هاي انتقال ديتا و صوت در استان هم فرسوده هستن هم اينكه تكنولوژي اونها ديگه قديمي شده. بوشهر رو مثال زد گفت كه در كل استان بوشهر به اندازه كل استانهاي آ.غ و زنجان شبكه فيبر نوري وجود داره در حالي از نظر مساحت شايد به اندازه نصف آ.غ هم نباشه و قرار فاز اول اينترنت ملي در بوشهر راه اندازي بشه
همچنين مسئولين استاني بوشهر توجه ويژه اي به بحث گسترش شبكه فيبر نوري و افزايش پهناي باند دارن و بودجه ي عمراني كه توسط وزارت كشور تحويلِ استانداري ميشه رو خرج اين جور كارها هم ميكنن
ولي در آ.غ از اين خبرا نيست و اصلا مسئولان خبر ندارن كه چيزي به اسم اينترنت هم وجود داره و نياز به توسعه و سرمايه گذاري داره يعني همه چي به مسئولاي استان ارتباط پيدا ميكنه بنظر ميرسه در جلساتي كه واسه تعيين نحوه هزينه كرد بودجه عمراني و توسعه استان تشكيل ميشه اصلا رديف بودجه اي واسه توسعه زيرساختها و افزايش ظرفيت پهناي باند استان در نظر گرفته نميشه و اگه تا الان هم كاري صورت گرفته مسئولين نمايندگي شركت زير ساخت و مخابرات كارهايي انجام دادن ولي باتوجه به بودجه محدودي كه در اختيار دارن كار زيادي از دستشون بر نمياد
من كه به اين نتيجه رسيدم:
مشكلات اصلي اينترنت استان، اول حجم كم سرمايه گذاري بخش خصوصي و دوم، عدم توسعه زيرساختها توسط مسئولين استاني هست
خب تقصیر کاربرا چی هست؟ میگفتی ما هم ترکیم تبریزیا هم! حالا وضع اون شهر و ببینید و وضعیت اینجارو!!!
من اینطور نتیجه گیری کردم که از علل اصلی این مشکلات؛ بی لیاقتی و بی کفایتی مدیران بخشهای دخیل در این امور هست که باعث دلسرد شدن بخش خصوصی از سرمایه گذاری در این امر میشه.
شرکتها از کمبود امکانات شکایت میکنن اونوقت این کارمند مخابرات میگه حجم سرمایه گذاری کمه!!! این وظیفه شرکت زیرساخت هست که اینترنت رو در هر شهر تحویل بده. از اینطرف وضع مراکز مخابراتی هم از نظر قطعات سخت افزاری و هم فضا مشکل داره دیگه شرکت خصوصی که نباید بیاد برای مخابرات فضاسازی کنه یا سخت افزار بهشون بده!! اینها شرایط اولیه ای هست که جهت تحویل اینترنت به شرکتهای خصوصی باید مدنظر گرفته میشد. اگه زیرساخت نمیتونه اینکارو بکنه بجای اینکه قیمت اینترنت رو ده ها برابر به شرکتها تحویل بده بیاد قیمتهارو تعدیل کنه تا شرکتها هم عوض پرداخت هزینه های سنگین؛ در این امر سرمایه گذاری کنن.
----
دوستان دیشب وضع سرعت تقریبا مثل سابق شده بود و تونستم بدون نوسان دانلودکنم البته با رنج ای پی 46
مشکل شما هم حل شده ؟!
آره ivan جان کمی مشکل حل شده بود ولی صبح کلا قطع شده بود مال من حدودا تا ساعت 7 دانلود کرده بود بعد از اون نه ارور داده بود .نقل قول:
خدا بگم چیکارشون نکنه، دلمونو شاد کردن :biggrin:
اینا مثل اینکه تازه متوجه شدن که یه مشکلاتی بوده :biggrin:نقل قول:
29 شهریور 1390 :
مشترکین گرامی،
ضمن عرض پوزش از بابت مشکلات پیش آمده در اینترنت و کاهش سرعت آن به استحضار می رساند که طبق بررسی های انجام شده، به دلیل انجام برخی تغییرات در شبکه اینترنت کشور، استفاده از برخی سرویس های اینترنت دچار محدودیت هایی شده یا با اختلالاتی همراه گردیده است. با توجه به این که این مشکلات مربوط به زیرساخت شبکه اینترنت کشور و خارج از کنترل ماکس نت و دیگر شرکت های سرویس دهنده ی خدمات اینترنت است، اما با این حال، کارشناسان فنی ما در حال پی گیری، کسب اطلاعات بیشتر و برطرف ساختن آنها با دوستان و کارشناسان گرامی شرکت ارتباطات زیرساخت هستند.
از توجه، صبر و حوصله شما کاربران گرامی سپاس گزاریم.
واحد فنی ماکس نت
نقل قول:
ای بابا . آقا مشکل مکس نت اختلال نیست . این شرکت عرضه نداره پهنای باند بالا بده . من 1 سال هست که مکس دارم .6 ماه هست که این وضعیت ادامه داره . یعنی اختلال 6 ماه ؟
سلام
مشکل ما هم گویا فعلا" حل شده چون دیروز قبل از تمدید این مشکل رو بهشون گفتیم و گفتند که دارند روش کار میکنند. ولی دیگه الان یک هفته هست که دیگه از محاسبه ترافیک (حسن خاللی) خبری نیست چون هزینه هر بیت رو هم محاسبه میکنند چه وب باشه چه چت ویپ .... در عرض 2 روز الان 200 مگ از ترافیک ما کم شده در حالی که معمولا" فقط از یاهو و وب استفاده میکنیم . ولی من باز به این هم راضی هستم به شرطی که همین کیفیت سرویس حفظ بشه . :13:
با سپاس
نقل قول:
استاندار قبلي يادتونه؟ جناب رحيم قرباني (ليسانس زبان و ادبيات فارسي)
يكي از بزرگترين خود شيريني هاي ايشون براي رئيس جمهور اين بود كه در سال 87 حدود يك پنجم بودجه عمراني استان رو در پايان سال به وزارت كشور عودت داد به اسم اينكه بودجه تخصيص يافته بيشتر از مقدار نياز استان بوده!و در مقابل سال بعد ايشون در سفر به نيويورك همراه رئيس جمهور تشريف بردند و بعد از برگشتن شدند دكتر قرباني!!!
وقتي مسئولايي داريم كه به شدت براي ديگران ...مالي ميكنن و مردم خودشون براشون اهميتي ندارن اونوقت انتظار دارين اينترنت درست و حسابي داشته باشيم، اينترنت پيشكش يه مجتمع تفريحي يا نمايشگاه درست و حسابي در اورميه داريم؟
خانه از پای بست ویران است خواجه در فکر نقش ایوان است
دارن دروغ میگن چرا وقتی آی پی 109 میشه کیفیت میره بالا من صفحه قبل عکس گذاشتم و گفتم که الان راضی هستم چون بهشون شکایت کردم و دستی آی پی منو به 109 تغییر دادن چون تهدیدشون کرده بودم تخلیه میکنم اما بعد از قطع شدن اینترنت دوباره رفت رو 46 و وضعیت خراب شد ! الا در حال حاضر مکس نت میتونه کیفیت رو ببره بالا ولی نمیخواد چرا معلوم نیستنقل قول:
:2: آدم چی بگه بودجه تبریز کم میاد اینا اضافه هم میارن !نقل قول:
آره این قربانی ...نقل قول:
البته آف تاپیکه ولی:
یک بار که قطعی گاز تو زمستون پیش اومد؛ شبکه سه یه برنامه گذاشت که هر روز با دو یا سه استاندار تماس تصویری داشتن تا استاندارها از مشکلات شهر و استانشون بگن. من چند برنامه شو خودم دیدم تمام استاندارها از وضع موجود راضی نبودن و درخواست کمک رسانی داشتن. باور کنید تنها استانداری که گفت "ما در استانمون مشکل خاصی نداریم و ..." همین قربانی خائن بود. خود مجری برنامه که اتفاقا تهرانی بود و ظاهرا آشنایی زیادی با استانمون نداشت حرف اینو قطع کرد و گفت "حتی اگه برحسب منطقه جغرافیایی هم حساب کنیم اتفاقا اونجا باید مشکلات زیادی وجود داشته باشه و شما چطور این حرفارو میگید و..." من همونجا به ذات کثیف این ... پی بردم. فکر کنم در دوره ایشون کل استان عقب گرد زیادی کرد متاسفانه!
بله من هم قبلا اشاره کردم که دیگه بیت به بیت مصرف رو حساب میکنننقل قول:
بچه ها صبانت از کی قراره تو ارومیه خدمات بده چون الان به سایتش نگاه میکردم هنوز تو نمایندگی ها چیزی از آذربایجان غربی ننوشته در ضمن به نظرتون اگر تو ارومیه فعال بشه کیفیتش با سایر شرکت های حاضر در آذربایجان غربی تفاوتی میکنه ؟ ارزش حساب باز کردن داره
توی سایتش که نزده ولی نمایشگاه که رفته بودم یه غرفه مربوط به نمایندگی صبانت بود. از برگه تبلیغاتیش هم اسکن گرفتم ندیدین؟نقل قول:
الان نگاه کردم دستت درد نکنه قیمتهاش بد نیست ولی هنوز مثل اینکه غیر رسمی کار میکنه حتی سایتش هم کار نمیکنه من صبر میکنم ببینم طی به طور رسمی کار میکنه بعد تصمیم بگیرم احتمالا ازشون سرویس بگیرم کار مکس نت تمومه :13:نقل قول:
یه چیز جالب هم اضافه کنم هنوز دومینشون رو ثبت نکردن و آزاده ولی تو تبلیغات دومین رو نوشتن ! یعنی 10 تومن خرج نکردن :31:
همين چيزهاشون منو كمي هم مشكوك كرده، نه تو سايت صبانت اشاره اي به افتتاح نمايندگي در اورميه شده نه خود نمايندگي سايت داره
ضمنا در مورد سرويسهاي نامحدود يه بنده خدايي تو تلويزيون داشت حرف ميزد و صريحا اشاره كرد كه هيچگونه وجهي خارج از تعرفه اي كه واسه سرويس گرفته ميشه نبايد شركتها باسم حق رانژه، هزينه راه اندازي و ... بگيرن
اين خبر منو هم خوشحال كرد هم ناراحت، خوشحال شدم بخاطر اينكه هم قراره پهناي باند نامحدود به كاربرا بدن هم اينكه هزينه جانبي ديگه اي نداره، ناراحتيم هم بخاطر اينه كه چرا چند ساله دهنشون رو بستن و اجازه دادن شركتها حسابي سوءاستفاده كنن و به اسامي مختلف از كاربرا از 10 تومن تا 20 تومن پول اضافي بگيرن، يكي نيست به اينا بگه اگه هزينه راه اندازي غير قانونيه چرا از 5 سال پيش صداتون در نيومده؟؟؟؟ و حالا يهويي يادتون افتاده؟؟؟؟
منظورت اگه اين سايته كه مشكلي نداره واون 10 تومنه رو داشتن!!:31:نقل قول:
کد:http://sabanet.ir
وضعیت سرعت adsl مخابرات خوی
نخير دوست عزيز ديگه اينقدرها هم تعطيل نيستيم:31: منظور دوستمون اين سايته: orumsabanet.netنقل قول:
خدا بهتون صبر بدهنقل قول:
نه بابا منظورم نمایندگی صبانت ارومیه هست urumchi عزیز هم سایت رو عنوان کرد . من میگم یکیمون ثبتش کنه بعد زورگیری کنیم :21: چون الان کلی تبلیغات پخش کردن و همه فکر میکنن سایت زدن و قیمت ها رو گفتن :31:نقل قول:
راستی امروز صبح با اینکه برای اولین بار طی این مدت پینگ مکس نت اومده بود روی 200 و سرعت هم خوب بود ولی بیشتر سایت ها کامل لود نمیشدن تو بعضی از فروم ها هم دیدم تهرانی ها هم همین مشکل رو داشتن نمیدونم دارن چه بلایی سر اینترنت میارن :19: یکی از بچه ها میگفت کلا تو شمال غرب مشکل وجود داره ولی کسی مشکل رو عنوان نمیکنه شاید هم مربوط به درگیری های اخیر مرزی با اون گروهک باشه
وضعیت الان مکس نت
بله من منظور شما رو از پست قبلي فهميدم، اون دوستمون فكر كرده بودن منظور شما سايت رسمي شركته نه نمايندگينقل قول:
راستي زورگيري چيه مومن!(پناه بر خدا) :31: فوقش اينه ميرن urumsaba.net يا urumsaba.ir رو ثبت ميكنن يا اصلا مثل مخابرات بدون هيچ سايتي در عرصه اينترنت فعاليت ميكنن!!!
جمله اول رو يكي از دوستاي من هم ميگفت، تبريز هم همين مشكل هست و نمايندگي پارس آنلاين تبريز هم همينو گفتهنقل قول:
در مورد جمله دوم بايد بگم بعنوان جك آخرِ شب جك خوبي بود :31:
من همون روز چک کردم دامین رو و با کمال تعجب هم دیدم که اصلا چنین چیزی ثبت نشده! نمیدونم اینها آیا اطلاع داشتن قبل از چاپ دامنه روی برگه های تبلیغاتی باید اون رو رجیستر میکردن! اگه یکی اون رو بگیره چیکارمیکنن؟!!
آف؛ هرکسی دامین یا هاست خواست میتونم از دایرکتی بهش بدم :biggrin:
نيكي و پرسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند ماه پيش دنبال هاست درست و حسابي بودم، چند تا سايت هم پيدا كردم كه بهترينشون واسه يه شركت انگليسي بود كه بعدا منصرف شدمنقل قول:
راستي دايركتي مقرش در هنده؟
دوستانی که مکس نت دارن ، شمام الان بهتون دو رینج آی پی میده ؟ بعضی وقتا که 46. میده و به ندرت هم 109. . با 46 پینگم 700 هست !!! چطور ممکنه ؟
نمیدونم چرا تو ارومیه یه کار درست حسابی انجام نمیدن مثلا دومینشون رو ثبت نکردن ولی تو تبلیغات ذکر کردن ! من امروز میرم صبانت ببینم وضعیت چطوریه دومینشون رو هم میگم تا آب بشن :31:نقل قول:
آره دقیقا وضعیت پینگ خرابه . شب گذشته مال من شده بود 800نقل قول:
با يه نفر از مسئولين پشتيباني صبانت در تاپيك صبانت ( Sabanet - Support ) موضوع صبانت اورميه رو در ميان گذاشتم كه چرا تو سايت رسمي شركت اسمشون نيست اين جواب رو بهم دادن:
اسامی نمایندگان صبانت فقط در سایت اصلی صبانت و در قسمت نمایندگان درج میشود. اگر اسمی دیدین که آنجا نیست یا طرف کلاه برداری کرده یا اینکه خودش نماینده دیگر نماینده های صبانت هست.
لطفا از نمایندگانی که اسم آنها در سایت صبانت درج نشده به هیچ وجه خرید نکنید زیرا صبانت هیچ مسئولیتی در قبال نمایندگان قلابی ندارد
البته بنظر من يه احتمال هم هست كه نمايندگي اورميه فقط يه موافقتنامه از شركت گرفته و قراره مثلا 3 - 2 ماه ديگه رسما شروع بكار كنه و از الان داره مشتري ميگيره!
آب كه نميشن اينا حتما دوره پررويي رو قبلا ديدن !!! :31:نقل قول:
فردا پس فردا كه ازشون سرويس خريديد مثل بقيه شركتها با پررويي جواب ميدن !:27:
سلام خدمت دوستان
الان بهترین خدمات رو کدوم شرکت میده ؟ منظورم اینه که سرعت دانلود و اپلودش خوب باشه
قبلا مخابرات گرفته بودم پشتیبانیش افتظاح بود ! کلا چیزی بارشون نبود !
مبین نت هم فکر کنم نرخ اشتراکش 1 به 8 هست ، اونم بیخیال شدم ...
ممنون از دوستان
در شرایط فعلی مخابرات و پارس آنلاین ترنسفرهای بالای 100 کیلوبایت میدن. مابقی در حد 60-70 کیلوبایت!نقل قول:
دایرکتی شرکت اصلیش بله در هند هست و سیاستگذاری ها و ... در اونجا اتفاق میافته ولی خب دفتر فروش در امریکا هم دارن که براحتی با تمامی کاربران در سراسر دنیا ارتباط برقرار کنن. سرویس های هاستینگ فعلی این شرکت فقط قادر به سرویس دهی به یک دامین هستن (addon domain غیرفعال هست). البته مدتی هست که روی Multi domain کار میکنن و اتفاقا دیروز ایمیل اومد که:نقل قول:
از 26 September این سرویس هم فعال میشه. کمی صبر کنید اطلاع میدم :)نقل قول:
We are excited to announce that our all new Multi Domain Hosting is ready to go live on the 26th of September, 2011 and will be offered to you...
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
بله همینطوره. پینگش متغیرهنقل قول:
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
بنظر من این خودش هم از مسائل زیاد خبر نداره. مگه خیلی سخته که از همکاراش در این مورد سوال کنه که ارجاع میده به سایت صبا !؟نقل قول:
دوستانی که از ماکس دارید سعی کنید رنج آی پی تون بره رو 109. اینجوری پینگتون حداقل نصف میشه
ممنون دوست من ، فقط پارس انلاین هم قیمت سرویس های نامحدودش پایینه ! مثلا 1 مگ رو 45 قیمت زده ! به نظرتون اینها هم ضریب اشتراک بالایی ندارن ؟ ای پی رو هم دینامیک زده ..نقل قول:
ممنون
512 مخابرات
hiztesti.ttnet.com.tr
دوستان کسی از این سروریس های نامحدود پارس انلاین استفاده کرده ؟ میخوام بدونم سرعت دانلودش چنده ؟ ضریب اشتراکش 1 به 10 نباشه با 10 کیلوبایت دانلود کنم !نقل قول:
دو تا سرویس 512 رو عکسشو میزارم لطفا نظر بدید ...ممنون
تعرفه اول همونطور که میبینید محدود هست و 30 گیگ دانلود داره . تعرفه دونی جزو تعرفه های جدید هست و نامحدودنقل قول:
قطعا سرعت اولی بیشتره . تا 200 کیلوبایت میده . ولی دومی نهایتا 60 !
وضعیت خیلی بهتر شده
ای پی شما هم با 109 شروع میشه؟نقل قول:
اسپیدتست کار نمیکرد از سایت بغل دستیش تست گرفتیم :31:سرور منچستر
ساعت 7 عصر
شب و روز پینگم همینه تازه کمتر هم میشه که خیلی خوبه ! کاش همینجوری بمونه ! :27:
نه اتفاقا با 46 شروع میشه برای همین هم تعجب کردم چون این بهترین پینگی هست که تو این مدت داشتمنقل قول:
اینم مال الان با آی پی 46 انصافا خیلی بهتر شده و سرعت و پینگ تقریبا در طول روز ثابت می مونه
مال من با 46 پینگ 800 با 109 پینگ 130
من هر کاری میکنم آی پی 109 نمیاد هی مودم رو خاموش روشن میکنم فایده ای ندارهنقل قول:
اینم از افتضاح امروز احتمالا شنیدن تعریفشون رو کردیم . با آی پی 46
خاک بر سرشون آخه 1300 هم پینگ میشه من با این پینگ چیکار کنم خداییش کار واجبی هم داشتم