شما مشخصات رو بخون همچی داره. در ضمن کوچکی دستگاه به نظر من حسن بزرگیه .نقل قول:
شما مشخصات رو بخون همچی داره. در ضمن کوچکی دستگاه به نظر من حسن بزرگیه .نقل قول:
از کجا فهمیدی همه اینجا هم وطنیم .دینقل قول:
شما اگه دستگاه کوچیک و زیبا میخوای vostro 1310
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت 1400
# 2.5-GHz 6mbIntel Core 2 Duo
# Windows Vista operating system (also configurable with Windows XP Pro)
# 2GB of RAM
# 320GB hard drive
# Nvidia GeForce 8400M GS discrete graphics (with 128MB memory)
# 13.3-inch WXGA anti-glare display
# Slot-loading 8X DVD±RW optical drive
# Six-cell battery
# webcam
# ExpressCard/54 slot
# FireWire
# 4 USB 2.0
# Ethernet
# VGA
# 802.11n Wi-Fi
یا xps 1530 نزدیک 1600
اگه پول رو 48 ساعت بعد میگیرن خوبه وگرنه وقتی نمیدونی شرکتش کجاست چه جوری اعتماد میکنی ؟!نقل قول:
کسی نمیگه که xps1530 رو از ایران بگیرم یا دوبی؟
از ایران بگیری بهتره.
اولآ گارانتی داره(چون این مدل خرابی زیادی در dvd رایتر داره)
دوما قیمت هاشون خیلی تفاوت نداره (حدودا 60 هزار تومن)
پول رو که نقد میگیرن وقتی دستگاه رو آوردن. البته چند روش دیگه واریز پول هم هست. در ضمن شرکتشون آدرس داره و یک بار رفتم دیدم. لینک نمی تونم بدم چون تبلیغ میشه. فکر کنم جناب register عزیز هم تائید کرده بود شرکتشون رو. خودشون که گفتن اگر مشکلی تا 48 ساعت داشت می تونید تعویضش کنید.نقل قول:
نظرتون در مورد HP Pavilion dv2899 چیه؟
گرافیکش خوب هست؟
NVIDIA GeForce 8400M GS 128 MB dedicated
نقل قول:
اگه زحمتی نیست به سوال ما هم جواب بدید
Vostro 1500
- CPU: Intel Core 2 Duo T9300 (2.5 GHz, 6MB)
- RAM: 2 GB
- H.D.D: 160+ GB
- LCD: 15.4" WXGA True Bright
- VGA: GeForce 8600
- Guaranty: 1 Year
1٬320٬000 تومان
اين خوبه يا :
Inspiron 1520
- CPU: Intel Core 2 Duo T8300 (2.4 GHz, 3MB)
- RAM: 2 GB
- H.D.D: 250+ GB
- LCD: 15.4" WXGA+ True Bright
- VGA: GeForce 8600
- Guaranty: 1 Year
1٬299٬000 تومان
ديگه تصميم گرفتم يكي از اين دوتا رو بگيرم . كدومشون بهتره . جان من جواب بدين
اخطار: استفاده از لینک سایت ایرانی ممنوع هست .... در صورت تکرار برخورد میشود.
سلام 1500 با سی پی یو 2.5 فعلا توهمه چون فعلا کمه اگه هم باشه 1270 قیمت واقعیشهنقل قول:
درباره 1520 زیاد فرقی با 1500 نداره ولی اکثرا از ظاهر 1500 رو زیاد نمی پسندن ولی من عاشقشم
هرجفتشون رو هم بگیری خوبه
پیش پیش مبارک
ولی به نظر من از زیگوارت جنس نخر بعضی وقتا خودش دستگاه رو آپدیت سخت افزاری میکنه !؟
دوستان من قبلا در مورد لپ تاپ مدل Sony Vaio CR31 نظرتون رو خواسته بودم اما بعد از کمی تحقیق و جستجو از لحاظ قیمت 2 مدل
دیگه از برندهای مختلف رو پیدا کردم که با این مدل سونی تقریبا هم قیمت هستند. حالا واقعا میخوام کمکم کنید چون نمیخوام ضرر کنم.
خوسته ام از لپ تاپ اینه که سرعت و قدرت خوبی داشته باشه... گرفیکش اگر عالی نبود اشکالی نداره اما خوب
باشه و حداقل بشه اکثر بازیهای خوب مانند Call of Duty نسخه آخرشو باهاش بازی کرد. از لحاظ گرافیکی در مورد
کار با برنامه های ادیت و میکس هم خوب باشه.
از همه مهمتر کیفیت ال سی دی و سخت افزار خوبی هم داشته باشه چون کیفیت الان حرف اول رو میزنه. من
دانشجو هستم و بیشتر برای کارهای درسی و کار با برنامه های ادیت اینو لازم دارم اما در کنار درس گاهی وقت ها
هم بازی میکنم.
حالا با توجه به توضیحات بالا از بین اون مدل سونی که گفتم و این 2 مدل زیر کدوم یکی رو بهم پیشنهاد میدید؟
ASUS M51SN-AS049C
Intel C2D T8300
3GB DDRII
250GB 5400RPM
nVidia G9500M GS -512MB/1280MB
S-video/VGA/DVI
15.4" WXGA+
USB-Firewire-Modem 4st/1st/Yes
Vista H Premium
و مدل بعدی ....
HP Pavilion dv6899
Intel® Core™ 2 Duo-processor T8300
- 2,40 GHz , Nivå-2-cache 3 MB
Ram: 3GB
Hard: 250 GB - 5400 rpm
NVIDIA® GeForce™ 8400M GS
این 3 مدل تقریبا همه شون یک قیمت دارند و بقیه خرت و پرتهای دیگه مانند یو اس بی پورت و خروجی تی وی و
اینها در هر 3 مدل پیدا میشه اما اگر جزئیاتشون رو خواستید بگید تا بعدا بنویسم.
من خودم چشمم Asus رو گرفته اما نمیدونم از لحاط کیفیت به سونی و یا اچ پی میرسه یا نه؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید. انگار که دارید برای خودتون و یا دوستتون میخرید. با تشکر :11:
تقریبا 1,100,000نقل قول:
نقل قول:نوشته شده توسط parsa_n1
قیمت لپ تاپ Dell VOSTRO 1500-N با این مشخصات چنده
cpu core 2 due 2.4
cache 3
ram 2g
hard 160
graphic GeForce 8600 GT - 256 MB
اگه زحمتی نیست به سوال ما هم جواب بدید
نه من گفتم زیاد نمی خوام حملش کنم ، و سنگین ، سبکی هم فرقی نداره ، راستی دوستان این مشخصات رو ببینید:نقل قول:
DELL 1525
1.6 core2-1MB-FSB667
2 GB
120 GB
DVD RW
15.4 WXGA
224 Intel X3100
DOS
2.8
لهستان
BT/Web cam
820.000 تومان
چنین لپ تاپی رو تا چقدر میشه ارتقا داد؟؟؟؟
من گفتم اگه می شه بگید ، کارت شبکه داره یا نه ، بعد شما می گید کوچیک خوبه ، بعد تویه اون مشخصات که آقا رجیستر گفت نبود!!!
نقل قول:
فكر كنم اين بهتره با همون مشخصات 100 تومان هم ارزونتره
مدل Inspiron 1520
پردازنده Intel Core 2 Duo T8300 (2.4GHz, 3MB Cache, 800MHz FSB)
صفحه نمایش 15.4" وضوح تصویر نمایشگر Wide XGA+ True Bright (1440 x 900)
حافظه 2.0GB, DDR2-667
هارد دیسک 250GB, 5400RPM SATA hard drive
کارت گرافیک NVIDIA® GeForce™ 8600MGT, 256MB
مودم V.92 √ شبکه کابلی 10/100 درايو نوری 8X CD/DVD Burner w/ double-layer DVD+R write capability USB درگاه 4 فایر وایر1394 √ وب کم 2 مگاپیکسل کارت خوان با قابلیت خواندن 8 نوع کارت حافظه بلوتوث √ شبکه بی سیم √ خروجی مانیتور √ خروجی تلویزیون √ PCI Express √ باتری 6cell - 56 WHr سیستم عامل Genuine Windows Vista® Home Basic ساخت ایرلند گارانتى يك ساله زيگورات
قيمت 1199000
راستي اين قضيه اپگريد كردن شركت زيگورات حقيقت داره يعني ممكنه خودش بعضي قطعاتشو عوض كنه ؟ازكجا ميشه اين مطلبو فهميد ؟؟
چون راستش من خودمم دو دلم چون اين 1520 با اين مشخصات را در سايت هيچ شركت ديگري و با اين قيمت ارزان نديدم!!!!!!!!!!!!!!
من از 1525 کانفیگ بالا ندیدم به نظر من شما اول تکلیفتو معلوم کن تا چقدر پول میخوای بریزی دور و چه استفاده ای میخوای بکنی
من از 1525 کانفیگ بالا ندیدم به نظر من شما اول تکلیفتو معلوم کن تا چقدر پول میخوای بریزی:31::27: دور و چه استفاده ای میخوای بکنینقل قول:
خسته نباشيد عزيزان
من مي خوام يك dell 1525 بخرم
نمي دونم كه سلرون بخرم يا دو هسته اي
با توجه به اينكه بودجه ام محدوده مي خواست بدونم براي كاراي معمولي و عمومي آيا سلرون 1.6 كفايت مي كنه و اصولا آيا براي كاراي معمولي آيا تفاوت زيادي از لحاظ سرعت بين سلرون و دو هسته اي وجود داره؟
يه لپ تاپ خوب تا 2.5 چيه؟
براي بازي و ...
Pavilion HDX
Alienware m15x
Alienware m17x
Dell XPS 1730
ِDell XPS 2010
قيمت هر كدومو بگيد...
و كلا كدوم به صرفه تر هست...
ممنون ميشم راه نماييم كنين...
بابا من که یکبار گفتم :نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2586638&postcount=1545
اگر از ایران یا خاورمیانه بخری هیچ کدام چون هیچ کدام از این های که گفتی حتی توی دبی هم نیستنقل قول:
اما بهترین راندمان گرافیکی و قطعات و تکنولوژی برای بازی و سرگرمی رو XPS M1730 در کنار قیمت عالی اش داره
نقل قول:
ببین ... نسل قبل از دو هسته ای رو فراموش کن .... فقط Centrino Dou ارزش خرید داره
برای کارهای حسابداری و پخش موزیک و اداری (نهایت کار با آفیس و ... ) بله خوبه و ماکزیمم 600 هزار تومان ..
البته کار معمولی یعنی اینکه مثلا یک آمتی ویروس قوی بندازی واقعا تفاوت سرعت رو احساس میکنی
برای XP خوبه ... اما ویستا بازده کمی داره و دوال کور ها بهتر و قویتر جواب میدهند
شرکت های معتبر و فروشگاه های کعتبر که با همکاران تبادل دارند بیشتر قابل اطمینان هستندنقل قول:
پول رو که نقد میگیرن وقتی دستگاه رو آوردن. البته چند روش دیگه واریز پول هم هست. در ضمن شرکتشون آدرس داره و یک بار رفتم دیدم. لینک نمی تونم بدم چون تبلیغ میشه. فکر کنم جناب register عزیز هم تائید کرده بود شرکتشون رو. خودشون که گفتن اگر مشکلی تا 48 ساعت داشت می تونید تعویضش کنید.
مثلا من چند وقتی هست با یک فروشگاه آشنا شدم که قیمت های خوبی ارائه میده و کارد خوبی داره
به شخص اطمینان نکنید ... حتما از یک فروشگاه معتبر که کادر متخصص دارند بخرید
اینو قبول دارم دست زیاد میبره توش ... خودم آکبند رو بیشتر ترجیح میدمنقل قول:
ولی به نظر من از زیگوارت جنس نخر بعضی وقتا خودش دستگاه رو آپدیت سخت افزاری میکنه !؟
متاسفانه گارانتی ها معتبر هم خیلی لپ تاپ ها را حتی برای کارهای تبلیغاتی خودشان دستکاری می کنند و باعث تاسفه !
نقل قول:
در این باره زیاد بحث شده
از گرافیکش انتظار جدید ترین بازی ها رو نداشته باش اما جوابگوی کارای گرافیکی نیمه حرفه ای هست ...
لپ تاپ شیک ، خوب و سبک و با کیفیت هست و حزو بهترین 14 اینچ های HP هست و قویترین 14 اینچی های دنیا
موفق باشید
Registered User جان از دید شما بهترین لپ تاپ کدومه تا سقف 2.200؟
توی ایران ؟ سری های Sz سونی ساخت ژاپن و Fz سونی ساخت آمریکا
برای سرگرمی و بازی : Ar سونی و Xps M1530 دل
قابل توجه کاربران عزیز:
از این به بعد کلیه مباحث مربوط به معرفی ، مقایسه و اطلاعات فنی لپ تاپ ها به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل میشه
از ایجاد تاپیک مجرا بزای مقایسه و نظر سنجی لپ تاپ بپرهیزید زیرا قفل و حذف میشود
توجه داشته باشید که در مورد قیمت و گارانتی در تاپیک معرفی شده بحثی نشه (چون همینجا ، تاپیک مجزا برای این مساله هست) و فقط در مورد مشخصات و اطلاعات فنی بحث و تبادل نظر کنید و سوالات فنی خودتان و تفاوت ها بین سخت افزارها و نرم افزارها رو می تونید بپرسید
همچنین از درج هرگونه لینک سایت ایرانی و تبلیغاتی و ... حتی سایت های گارانتی لپ تاپ و فروش و قیمت خودداری کنید
متشکر
و این بخش فقط برای مشاوره خرید و ... هست البته میتونید در این بخش نیز سوالاتتان را بپرسید
ببخشید
یه لپ تاپ دل می خواهم
برای بازیهای سنگین . رندر گیری از انیمیشن ها و ...
تو مایه های 1,600,000 تومان چی بگیرم ؟
خواهشا یکی هم منو راهنمایی کنه...نقل قول:
سلام من لپ تاپ زیر رو برای خرید انتخاب کردم :
sony vaio vgn-FZ490NCB
همه جا این مدل رو به عنوان ساخت آمریکا معرفی می کنند و احتمالا روش هم MADE IN USA حک شده کسی از دوستان می تونه کمک کنه به من که یه جوری مطمئن بشم این واقعا آمریکایی هست یا نه؟
فکر کنم قبلا هم راهنمایی ات کردم ... بهترین انتخاب DELL XPS M1730 با مشخصات زیر :نقل قول:
CPU T7500 core2 dou 2.2 GHZ - 4 MB - FSB 800
2 GB DDR2
160 GB HDD
GF 8600 M GT - upto 1024 MB - 256 dedicate
9 cell batt
Vista
BT
Wifi & ...
Made in Polan
قیمت روزش رو ندارم چون موجودی کمه اما حدود 1.620.000 تا 1.650.000 متغیر هست
شک نکن که قوی ترین هست ولی ممکنه بهترین نباشه
اگر آمریکایی باشه علاوه بر زیر لپ تاپ که Made in USA زده باید روی باتری هم نوشته شده باشهنقل قول:
بعد مدل چینی این هنوز نیومده ولی فکر کنم مشابه ژاپنی اش باشه
همچنین روی جبه اش هم زده ... اگر جعبه خودش باشه و سریال مطابقت داشته باشه ، روی جعبه هم ساخت ایالات متحده آمریکا زده
مشخصات هم دقیقا چک کن
اگه میشه مشخصات کامل به همراه قیمت و عکس از لپ تاب بدید ممنوننقل قول:
توی ایران ؟ سری های Sz سونی ساخت ژاپن و Fz سونی ساخت آمریکا
برای سرگرمی و بازی : Ar سونی و Xps M1530 دل
یه لپ تاب که هم نظر پردازش و هم از نظر بازی و سرگرمی در رده ی مورد قبولی باشه رو من مد نظر داشتم
سلام میخواستم بدونم نوت بوک dell xps 1530 با cpu 2.4 یا 2.2 هم داریم یا نه؟ اگه داریم قیمتشون چنده (با مشخصات کامل اگه میشه)
سلام میخواستم بدونم نوت بوک dell xps 1530 با cpu 2.4 یا 2.2 هم داریم یا نه؟ اگه داریم قیمتشون چنده (با مشخصات کامل اگه میشه)
Dell VOSTRO 1500-N با این مشخصات برای کار با نرم افزار های بازی سازی مثل fps creator مناسبه؟؟؟
cpu core 2 due 2.4
cache 3
ram 2g
hard 160
graphic GeForce 8600 GT - 256 MB
بله مناسبه حتی برای مکس کار کردن هم میخوره.بازی خفن هم میتونی بزنی
چرا هیچ کسی جواب نمی ده؟؟؟؟
آقا خيلي ممنونم بخاطر جواب دادن به سوالاتم . راهنماييهاي اين بخش خيلي برام مفيد بود .
دوستان من قبلا در مورد لپ تاپ مدل Sony Vaio CR31 نظرتون رو خواسته بودم اما بعد از کمی تحقیق و جستجو از لحاظ قیمت 2 مدل
دیگه از برندهای مختلف رو پیدا کردم که با این مدل سونی تقریبا هم قیمت هستند. حالا واقعا میخوام کمکم کنید چون نمیخوام ضرر کنم.
خوسته ام از لپ تاپ اینه که سرعت و قدرت خوبی داشته باشه... گرفیکش اگر عالی نبود اشکالی نداره اما خوب
باشه و حداقل بشه اکثر بازیهای خوب مانند Call of Duty نسخه آخرشو باهاش بازی کرد. از لحاظ گرافیکی در مورد
کار با برنامه های ادیت و میکس هم خوب باشه.
از همه مهمتر کیفیت ال سی دی و سخت افزار خوبی هم داشته باشه چون کیفیت الان حرف اول رو میزنه. من
دانشجو هستم و بیشتر برای کارهای درسی و کار با برنامه های ادیت اینو لازم دارم اما در کنار درس گاهی وقت ها
هم بازی میکنم.
حالا با توجه به توضیحات بالا از بین اون مدل سونی که گفتم و این 2 مدل زیر کدوم یکی رو بهم پیشنهاد میدید؟
ASUS M51SN-AS049C
Intel C2D T8300
3GB DDRII
250GB 5400RPM
nVidia G9500M GS -512MB/1280MB
S-video/VGA/DVI
15.4" WXGA+
USB-Firewire-Modem 4st/1st/Yes
Vista H Premium
و مدل بعدی ....
HP Pavilion dv6899
Intel® Core™ 2 Duo-processor T8300
- 2,40 GHz , Nivå-2-cache 3 MB
Ram: 3GB
Hard: 250 GB - 5400 rpm
NVIDIA® GeForce™ 8400M GS
این 3 مدل تقریبا همه شون یک قیمت دارند و بقیه خرت و پرتهای دیگه مانند یو اس بی پورت و خروجی تی وی و
اینها در هر 3 مدل پیدا میشه اما اگر جزئیاتشون رو خواستید بگید تا بعدا بنویسم.
من خودم چشمم Asus رو گرفته اما نمیدونم از لحاط کیفیت به سونی و یا اچ پی میرسه یا نه؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید. انگار که دارید برای خودتون و یا دوستتون میخرید. با تشکر:11: