باید تا تکمیل ظرفیت دوم منتظر بمونیم :n03:
Printable View
باید تا تکمیل ظرفیت دوم منتظر بمونیم :n03:
درود
واسه مهر ثبت نامم و انجام دادم حالا اگه تکمیل ظرفیت قبول بشم میتونم شهریه و مدارک و از واحد قبلی بگیرم و به واحد جدید انتقال بدم؟ظاهرا نتایج تا 15 مهر میاد و شروع کلاسها هم ترم مهر شروع میشه.درسته؟
آره اتفاق ناجوری بود..نقل قول:
این به یک دلیله محمد جان .
اولا که واحد هایی که سرشون به تنشون می ارزه ، خودشون بر میدارن ظرفیت خالی رو . از طریقی هم به شخص مورد نظر اطلاع رسانی میکنن .
حالا توی این مرحله همین واحد های به درد نخور میان دانشجو میگیرن
اما توی تکمیل ظرفیت دوم ، مطمئنا واحد های خوب ، برمیگردن . و با تراز پایین قبول میکنند .
الان خوب خیل ها هستن که یا میرن خدمت ، یا کلا میرن یه جا ثبت نام میکنن ، یا هر اتفاق دیگه ای براشون می افته و بی خیال دومی میشن .
سلام . آره هر چیزی که الان هست رو میتونی انتخاب کنی .نقل قول:
مجبورم منتظر تکمیل ظرفیت دوم بشم امیدوارم اونجا مثل آدم بگیرن :n03:نقل قول:
آره اتفاق ناجوری بود..
این به یک دلیله محمد جان .
اولا که واحد هایی که سرشون به تنشون می ارزه ، خودشون بر میدارن ظرفیت خالی رو . از طریقی هم به شخص مورد نظر اطلاع رسانی میکنن .
حالا توی این مرحله همین واحد های به درد نخور میان دانشجو میگیرن
اما توی تکمیل ظرفیت دوم ، مطمئنا واحد های خوب ، برمیگردن . و با تراز پایین قبول میکنند .
الان خوب خیل ها هستن که یا میرن خدمت ، یا کلا میرن یه جا ثبت نام میکنن ، یا هر اتفاق دیگه ای براشون می افته و بی خیال دومی میشن .
حالا کی اعلام میشه که کی پذیرفته شده؟
دوستان نکته ی مهمی که باید بدونید
وقتی توی تکمیل ظرفیت اول شرکت میکنید ، خودتون رو جزء کسانی معرفی میکنید که متقاضی شرکت در تکمیل ظرفیت هستند .
این یعنی واحد های انتخابی شما توی مرحله ی اصلی میتونن شما رو ( در صورت نیاز) انتخاب کنند .
مثلا اگر انتخاب اول شما تهران بوده باشه ، و قبول نشده باشید ،
وقتی توی تکمیل ظرفیت اول شرکت میکنید ،
و وقتی که جواب تکمیل ظرفیت میاد ،
توی کارنامه ، شما میبینید که تهران به عنوان یک انتخاب برای شما منظور شده .
و اگر توی این مرحله ی اول شرکت نکنید ، چنین اتفاقی نمی افته .
این یک شانس برای شماست ، و همچنین یک درآمد برای دانشگاه .
پس میتونید به خودتون این فرصت رو بدید..
تا 15 مهر اعلام میشه و همون موقع میری سر کلاس : )نقل قول:
تکمیل ظرفیت بعدی تو چه ماهی هست ؟
اگه تو این تکمیل ظرفیت شرکت کنم تو تکمیل ظرفیت بعدی نمیتونم دیگه شرکت کنم ؟
شما مطمئنی !؟ :n04: از کجا فهمیدی اینو ؟ اگه منبع دقیقی داری بگو خیلی مهمهنقل قول:
فکر نکنم این جوری باشه ها
من خودم هم میخواستم شرکت کنم این مرحله ولی ترسیدم مرحله دوم بگن چون مرحله اول شرکت کردی ، دیگه مرحله دوم نمیتونی شرکت کنی ! همچین قاونی هست ؟
سلام
1-دوستان تاریخ تکمیل ظرفیت برای ارشد سراسری کی هست؟
2-و یه سوال دیگه اینکه من رتبم تو کنکور ارشد 25 هزار شده به نظرتون شرکت کنم یا نه؟راستش شنیدم می گن تکمیل ظرفیت به رتبه کنکور توجه نمی کنند و بیشتر به سوابق دانشگاهیت نگاه می کنند.
ممنونم:n12:
نقل قول:
عجب افتضاحی ساخته آزاد با این تکمیل ظرفیتش!همونطور شد که روزنامه زده بود.یعنی فقط رشته محل های تازه تاسیس تو این مرحله هستند.نقل قول:
انگار خیلی شلوغ پلوغ شد داستان.من بعید بدونم تکمیل ظرفیت ربطی به انتخاب اصلی ها داشته باشه!تو تکمیل ظرفیت شما از اون رشته محل هایی که هست(که البته الان چیزی نیست)انتخاب میکنی و بررسی میشه اگر قبول شدی که میری.آخه آگر ربطی به انتخاب اصلی داشت کسی که تو مرحله اصلی قبول شده الان تو تکمیل ظرفیت شرکت کنه دوباره همون انتخاب اصلیشو قبول میشه!خب چه کاریه تکمیل ظرفیت شرکت کنه؟:n13:
شایدم ما متوجه منظور payam عزیز نشدیم.
من الان رفتم پرسش و پاسخ مرکز آزمون این جریانو پرسیدم ببینیم چطوریاس.جوابش اومد یعنی اگر جواب دادن میذارمش بالا تا ببینیم مطمئنی بشیم.
کسی نبود این و بدونه؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
1-پارسال آبان ماه بود اگر اشتباه نکنم.
2-معیار شنجش فقط رتبس.نمیخوام ناامیدت کنم ولی بعید بدونم با این رتبه حتی تو تکمیل ظرفیت جایی قبول بشی.
فدات.
اینکه شهریه بهت بدن بعیده!والا من ندیدم دانشگاه آزاد پول به کسی برگردونه!نمیدونم.از سیستم مرکز آزمون یا دانشگاهی که ثبت نام کردی بپرس.حتما میدونند.نقل قول:
من منظور آقا پیام رو کامل متوجه شدمنقل قول:
البته در تکمیل ظرفیت مرحله اول پارسال هم همین جوری بوده
ببینین من این کارنامه تکمیل ظرفیت پارسال رو پیدا کردم همین طور که میبینین طرف اون 10 تا انتخابش رو کلا خالی گذاشته ولی سیستم اون انتخاب واحد اصلی رو تو تکمیل ظرفیت برسی کرده و اتفاقا قبول هم شده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا آقا پیام مطمئنی امسال هم همین جوریه !؟
من اون 20 تومن رو دادم اگه دیدم فقط اون 10 تا انتخاب جدید رو برسی میکنن چی !؟
خواهشا جواب بده خیلی مهمه
نقل قول:
نقل قول:
خوب محمد نکته رو روشن کرد با گذاشتن این کارنامه .نقل قول:
ببینید برو بچ ،
دانشگاه ازاد توی مرحله ی تکمیل ظرفیت ، انتخاب اول ( توی مرحله ی اصلی) رو به عنوان انتخاب اول در مرحله ی تکمیل ظرفیت قرار میده .
مثلا اگر شما توی سیستم تکمیل ظرفیت مرحله ی اول ، انتخابهاتون به ترتیب قزوین-اراک-بوشهر باشه ، توی سیستم اینطوری در نظر گرفته میشه : تهران-قزوین-اراک-بوشهر
که تهران ، همون انتخاب اول شما توی مرحله ی اصلی بوده .
امثال هم احتمال داره همینطور باشه ، حداقل ارزش امتحان کردن رو داره.. اگر قبولی واستون مهم هست از دستش ندید .
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط rasoul2005 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
واسه مهر ثبت نامم و انجام دادم حالا اگه تکمیل ظرفیت قبول بشم میتونم شهریه و مدارک و از واحد قبلی بگیرم و به واحد جدید انتقال بدم؟ظاهرا نتایج تا 15 مهر میاد و شروع کلاسها هم ترم مهر شروع میشه.درسته؟
عرض کنم رسول جان شدنیه.نقل قول:
اما نه برای همه کس . برای افراد عادی ، که وقتی همچین چیزی بگی با یه پوزخند مواجه میشی .
یه شخصی توی یک کلاس عمومی با ما همکلاس بود ، که سرهنگ نیروی انتظامی بود . ایشون یک ماه بعد از ترم اول ، بیخیال درس خوندن شد و رفت انصراف داد .
اتفاقا با یک داد زدن سر مسئولین ، خیلی راحت پولش رو پس دادن !
اما نمیدونم برای کسی که بُرش نداشته باشه و کسی رو نداشته باشه ، چطوری رفتار میکنن . .
پیام جان شما مطمئن نیستی امسال اینجوری هست یا نه ؟
آخه من از این انتخاب های جدید نمیخوام هیچ کدوم رو بزنم ( یعنی میخوام این 10 تا رو سفید بزارم ) فقط میخوام همون انتخاب اصلیم دوباره برسی بشه ، میشه ؟
میترسم 20 تومن رو بدم ، همچین چیزی نباشه امسال ، 20 تومن ضرر کنم !
والا من مطمئن که نیستم .نقل قول:
ولی ارزش امتحان کردن رو داره .
کسی از بچه ها این کارت 20 تومنی رو گرفته ؟ نمیتونه اطلاع بده که انتخاب اول مرحله اصلی هم دوباره برسی میشه یا نه ؟
درست ولی آخه پارسال اصلا این سیستم نبود.پارسال اصلا تکمیل ظرفیت انتخاب و ثبت نام نداشت تو مرحله اول.طرفای مهر نتایج تکمیل ظرفیت اومد که انتخاب های اصلیرو دوباره بررسی کرده بودند ونتایج رو زدند.امسال باید کد رشته محل وارد کرد.حتی تو سایت زده قبل از خرید کارت اعتباری به رشته محل های ارایه شده دقت کنید!!!نقل قول:
:n27:این برا مرحله دومه اصلا پارسال مرحله اول امکان ثبت رشته محل نبود.عجب.بخدا این چه وضعشه چرا اینا درست حسابی نمیگن چه خبره چطوریاسنقل قول:
محمد جان نگران نباش تا 7مهر وقت داره من خودم تهشو در میارم .آبجی خودمم همین مشکلو داره دقیقا.من دنبالشم.نقل قول:
-با توجه به محدودیت رشته/محلهای ارائه شده در این مرحله به داوطلبان توصیه می شود قبل از تهیه کارت اعتباری انتخاب رشته از رشته/محلهای ارائه شده اطلاع حاصل نمایند.
-هر داوطلب مجاز است متناسب با مجموعه امتحانی حداکثر تا 10 کد رشته/محل انتخاب نماید.
-گزینش علمی داوطلبان در مرحله تکمیل ظرفیت براساس اولویت نمره کل و از میان داوطلبانی که حدنصاب نمره علمی رشته موردنظر را کسب نموده اند، از محل انتخابهای ده گانه داوطلبان صورت می گیرد.
این سه تا بند خیلی شک بر انگیزه.احتمالش بر اساس اینا هست که چیزی که پیام جان گفتند امسال نباشه.حالا من بازم پرس و جو میکنم نتیجشو میگم بهتون.
ممنون.من همه کارا دانشگاه فعلی رو انجام دادم.چون تکیمل اول واسه مهر ماه است شرکت نمیکنم ببینم واسه تکمیل دوم چی پیش میاد.اگه نشد انتقالی میگیرمنقل قول:
نقل قول:
پارسال ، یک انتخاب داشتیم توی مرحله ی اصلی .
و کارنامه ی آزمون در مرحله ی ابتدایی اینطوری بود :
و توی تکمیل ظرفیت اول (16/07/1391) ، فیش 12 هزار تومنی باید تهیه میشد ،
و کارنامه به این شکل بود :
10 تا انتخاب میتونستیم بکنیم و انتخاب اول در مرحله ی اصلی هم به عنوان یک انتخاب جداگانه بررسی شد !
و تکمیل ظرفیت دوم ، (13/10/1391) هم یک کارنامه ی دیگه..
چیزی که من میدونم و شاهدش هستم اینه که گفتم ، دیگه نمیدونم :n02:
این هم راه خوبیه رسول جان .نقل قول:
تکمیل ظرفیت دوم شانس خوبی داری .
اگر هرجا قبول بشی ،
بابت انصراف از دانشگاه مبدا هیچ هزینه ای نمیدی
واحد هات تطبیق میخوره
و کلا ضرر نمیکنی .
موفق باشی
نه داداش پارسال هم مرحله اول تکمیل ظرفیت به همین صورت بود یعنی ثبت نام میکردیم و 10 واحد رو میشد انتخاب کنیمنقل قول:
این برا مرحله دومه اصلا پارسال مرحله اول امکان ثبت رشته محل نبود.عجب.بخدا این چه وضعشه چرا اینا درست حسابی نمیگن چه خبره چطوریاس
خوب شما که ابجیت هم این مشکل رو داره اگه فهمیدی به من هم بگو
من دانشگاهی که قبول شدم رو به خاطر اینکه شهرستان بود ثبت نام نکردم، می خواستم تکمیل ظرفیت هم شرکت کنم اصلا دانشگاهی تو تهران وجود نداره.
این ها ظرفیت ها رو نگه میدارن برای نیم سال دوم؟ مگه میشه کلا ظرفیت همه دانشگاه ها پر شده باشه؟ کلی آدم قبول میشن و نمیرن.
پارسال تو مرحله دوم تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد های تهران هم بودن.
به نظرتون اگه بزارم برای مرحله دوم امیدی هست؟
شما که سروری اصلا این تاپیک بدون شما صفا نداره.نقل قول:
چشم.هنوز که جواب ندادن سوالی که پرسیدمو.نقل قول:
خود دانشگاه اعلام کرده که این مرحله رشته ها محدود بودند.اگر سیستم پارسال در کار نباشه حتما مرحله دوم دانشگاه های مطرح هم تو تکمیل ظرفیت هستند.امیدوار باش.نقل قول:
از خود مرکز آزمون پرسیدی !؟ اگه از اونا پرسیدی که باید بگم جواب درستی نمیدن ! بعضی وقتا اصلا جواب نمیدن ! بعضی وقتا کلا میپیچونن ! بعضیا هم شنیدم حضوری این سوال رو ازشون پرسیدن گفتن امسال این قانون نیست !نقل قول:
چشم.هنوز که جواب ندادن سوالی که پرسیدمو.
اصلا به حرفای اینا نمیشه اعتماد کرد !
از یکی که کارت 20 تومنی خریده باید سوال کنیم ببینیم اگه میشه اون 10 تا انتخاب رو سفید گذاشت پس انتخاب اصلی رو هم برسی میکنن
هم از آزمون پرسیدم هم از چندتا مدیر گروه ارشد علوم تحقیقات.منتظر جوابم.آخه کسی نیست اصلا.من و شما و پیام فقط دارند جواب میدن!!!!نقل قول:
توکلی در گفتوگو با فارس مطرح کرد
انتشار کارنامه کنکور کارشناسی ارشد؛ ساعت ۱۲ امروز
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: کارنامه داوطلبان حاضر در کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۲ ساعت ۱۲ امروز منتشر میشود.
حسین توکلی مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: کارنامه داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال 92، در ساعت 12 امروز سهشنبه 2 مهرماه بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار میگیرد.
وی افزود: داوطلبان پس از مشاهده کارنامه خود میتوانند اعتراض خود را از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی سازمان ارسال کنند.
توکلی در ادامه خاطرنشان کرد: در حالی که تا پیش از این مهلت ارسال اعتراضات تا روز 6 مهرماه در نظر گرفته شده بود، این فرصت تا روز 6 آبان ماه تمدید شد.
تو بعضی سایت های دیگه هم هستن دوستان که این سوال رو دارن ولی کسی نیست جواب بده !نقل قول:
فکر کنم یه نفر باید ریسک کنه خودش این 20تومن رو بده ببینه چه جوریه !
مرکز آزمون که گفت نه امسال اینطوری نیست و انتخاب از بین 10 محل انتخابی انجام میشه!آخه یکی نیست بگه اینا اصن ده تا نویشه!!!نقل قول:
بیا پول بذاریم رو هم بخریم!!!
:n02:
این سوالم بود،
انتخاب اصلیم علوم تحقیقات بوده.حالا اگه تکمیل ظرفیت شرکت کنم و مثلا قشم انتخاب کنم یا اصلا چیزی نزنم دانشگاه انتخاب اصلیم رو هم لحاظ میکنه؟یعنی با اینکه الان علوم تحقیقات تو تکمیل ظرفیت نیست امکانش هست من علوم تحقیقات قبول بشم؟
جواب،خیر.اامسال اینگونه نیست!
ولی بخدا اینا خودشونم قفلن!
من اصلا به جواب اینا اعتماد ندارم !نقل قول:
خودمون باید وارد سیستم بشیم ببینیم اگه میشه اون 10 تا انتخاب رو سفید بزاریم ( پارسال میشد ) پس یعنی انخاب اصلی دوباره برسی میشه اگه نه که دیگه هیچی
هیچ کس پیدا نمیشه ولی این کارو انجام بده اول
فکر کنم خودم باید 20 تومن الکی بدم :n03:
دوستان کسی اینجا هست که بخواد ارشد یا دکتری بیوتکنولوژی شرکت کنه یا درحال خوندن ارشد یا دکتری بیوتکنولوژی باشه ؟
دوستان از کجا میشه دید ارشد، آزاد، کدوم دانشگاه ها تو مرحله تکمیل ظرفیت پذیرش دارن؟
خب دوستان من این کارت 20 تومنی رو خریدم باید بگم متاسفانه حتما باید یکی از اون 10 تا انتخاب رو پر کنیم تا تو تکمیل ظرفیت شرکت داده بشیم ( پارسال میشد 10 تا رو سفید گذاشت ) این معنیش اینه که اون محل های انتخاب تو مرحله اصلی ، کلا برسی نمیشن !
منم دیگه شرکت نکردم اصلا تو تکمیل ظرفیت
فکر کنم اگه تکمیل ظرفیت دومی در کار باشه بتونم دوباره از این کارت استفاده کنم