ممنون فردا میبرمشنقل قول:
ممکنه از فیلتر سو خت باشه
...
دقیقه نگرفتم اما اگه باهاش اینجور برم
حتما باید یه بار خاموش کنه تا برسم خونه
Printable View
ممنون فردا میبرمشنقل قول:
ممکنه از فیلتر سو خت باشه
...
دقیقه نگرفتم اما اگه باهاش اینجور برم
حتما باید یه بار خاموش کنه تا برسم خونه
راستش منم یه 131 صفر داشتم.یه بار اومدم روشنش کنم هرچی استارت میزدم روشن نمیشد.
اعصابم خورد شد گفتم بیا اینم ماشین صفر.
بعد سوییچو یک بار بستم دوباره باز کردم و استارت زدم روشن شد.
دلیلش به نظرم این بود که ایموبلایزر سوییچو شناسایی نمیکنه.موتور استارت میخوره اما روشن نمیشه.
من شکم به ایموبلایرزه.
طبیعی نیست. نباید اینطوری باشه.
بهتره ببریدش نمایندگی.
سلام دوستان يه تاپيك زدم .. هيشكي محل نزاشت .. گفتم اينجا بگم شايد كمكي بكنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يك هفته است 132 صفر از نمايندگي تحويل گرفتم .. از همان روز اول وقتي ماشين 3 يا 4 ساعت خاموش ميمونه بعد كه استارت ميزنم به مدت 2 يا 3 ثانيه يه دود آبي ميده بيرون !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اين از چي ميتونه باشه ؟
روغن سوزي ؟
مشكل داشتن سوپاپ ؟
مشكل داشتن سيستم احتراق ؟
يا چيز ديگه :9:
دود سیاه --------> تنظیم نبودن نسبت هوا به سوخت و ورود بیشتر بنزین به سیلندر ها .
دود سفید-------->نشت آب به داخل سیلندرها از واشر سر سیلندر و یا سوراخ شدن بدنه ی سیلندر مثلاً در اثر ترکیدن پوسته ی موتور در زمستان .
دود آبی ----------> روغن سوزی . --------- دلیل-------->معمولاً مربوط به اشکال رینگ پیستون است .
دادا در مورد اين روغن سوزي خيلي سرچ كردم .. فكر نكنم برا من روغن سوزي داشته باشه ... چون 2 يا 3 ثانيه لحظه روشن شدن ماشين دود ميده فقط :3:نقل قول:
دود آبی دلیل دیگه ای جز سوختن روغن نداره .
ولی چون ماشینتون نو هست و روی اون فشار نیاوردید روغن سوزی با تعریف رایجش ممکنه در مورد ماشینتون صدق نکنه و ایراد از رینگهای فشاری و روغنی روی پیستون نباشه .
ممکنه از جای دیگه ای مقداری روغن کم کم وارد سیلندر میشه و همونجا تدریجاً جمع میشه و با استارت زدن میسوزه و شما برنگ آبی میبینید . حتماً ببرید نمایندگی تا محل نشت روغن پیدا شه .
آره مي برمش نمايندگي .. ولي به دليل اجلاس سران يه هفته تعطيله .. حالا به ميخواستم بدونم تو اين مدت .. با استفاده ماشين مشكل بزرگتر پيش نياد ؟
سلم دوستان
بردمش نمایندگی فیلتر سوختشو عوض کرد و شمع هاشم عوض کرد خوب شده کلا ماشین شتابش با لا رفته
حالا باید ببرمش فیلتر روغنشو عوض کنم بنظر شما فیلتر روغن چی بزارم روش
دوستان چند روز پیش بود دیدم 206ـه هرکاری میکنم روشن نمیشه
کلی مکانیک آوردم سر ماشین کسی سر درنیاورد چشه
همه چیشم چک کردن از پمپ بنزین و سوخت رسانیش تا سیستم برق و باتری و ECu و کوئل و کوفت و ...
تعطیلی بود ایران خودرو تعطیل فرستادم خونه یه ککانیکه قول داد یروزه درستش میکنه و گفت مشکل خاصی نداره
الان بعد 10 روز الاف کردن و بدون اینکه یه قطعه عوض کنه میگه درست کردم 350 تومنم درستمزدشه چون خیلی رو ماشین کار کرد مثلا
میخوام بدونم این دسمزد منطقیه وقتی حتی یه قطعم عوض نکرده ؟ میفرستادم نمایندگی بدون تعویض قطعه ایراد گیری میکردن همچین دستمزدی میگرفتن؟
مثل اینکه ECU از تنظیم خارج شده بود
منم 405 2000 دارم.روشن میکنم حدود 2 ثانیه کمی دود سیاه از اگزوز میده.دلیلش چیه؟نقل قول:
رفيق امروز ماشين رو بردم نمايندگي ياروهه يه نيگاه به اينور اونورش انذاخت گفت اصلا برا روغن نيست .. گفت اون دود بخاره كه من فكر مي كنم آبيه .. خلاصه گفت ماشين رو بردار ببر ..نقل قول:
حالا اين فيلم رو تهيه كردم ببين .. پس اين دود چيه ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
کسی اطلاع داره این کابل که عکساشو ضمیمه کردم برای چیه؟
مثل اینکه از یه جا شکسته اما نتونستم پیدا کنم به کجا وصل بوده! ماشین 405 کاربراتیه
سلام دوستان
مدل 141 بعد از دو هفته که روشن میکنم موقع استارت سر وصدای تق تق و لرزش شدید داره تا روشن بشه و باید کاز را 10 ثانیه نگه داشت تا خاموش نشه . باطری را شارژ کردم . فرداش باز همین جور شد . مدل 87 و هنوز باطریش عوض نشده.
لطفآ راهنمایی بفرمایید. به باطری و شمع مشکوکم اما یکبار که روشن بشه برای همون روز دفعات بعد خوب روشن میشه.
با تشکر فراوان.
یعنی باتری 4 ساله کار میکنه جلل الخالق باتری برا من هنوز یک سال نیم بیشتر کار نکرده احتمالش زیاده برا شمع باشه فکر میکنم وقتی مشکل پیش میاد که موتور سرد هست چون میگی برا دفعه های بعدی مشکل ندارهنقل قول:
[QUOTE=karvas;7186071]یعنی باتری 4 ساله کار میکنه جلل الخالق باتری برا من هنوز یک سال نیم بیشتر کار نکرده احتمالش زیاده برا شمع باشه فکر میکنم وقتی مشکل پیش میاد که موتور سرد هست چون میگی برا دفعه های بعدی مشکل نداره[/QUOTE
همینطوره مشکل از وقتی شروع شد که برای 2 هفته روشنش نکردم . در صمن باطریش ظرف 5 روز اگه روشن نکنم میخوابه که باید بره زیر شارژ.
نقل قول:
مدل 141 بعد از دو هفته که روشن میکنم موقع استارت سر وصدای تق تق و لرزش شدید داره تا روشن بشه و باید کاز را 10 ثانیه نگه داشت تا خاموش نشه
باطري و شمعها رو تعويض كنين..خيلي وقته كه عمرشون به سر رسيده!!!
نقل قول:
کسی اطلاع داره این کابل که عکساشو ضمیمه کردم برای چیه؟
مثل اینکه از یه جا شکسته اما نتونستم پیدا کنم به کجا وصل بوده! ماشین 405 کاربراتیه
هرچند كه زياد با مدلهاي 2000 پژو 405 سروكار نداشتم اما اين شبيه سنسور دور موتور هست كه معمولا سمت فلايويل سوار ميشه. بخش انتهايي موتور و جايي كه به گلداني گيربكس متصل ميشه رو چك كنين. اگر يه 2000 ديگه ديدين ميتونين از روي اون راحتتر مشخص كنين كه جريانش چيه؟
سلام اگه یه باک پر بنزین سوپر به 405 تزریق کرد براش مشکلی پیش میاد
میگن که هر باک 10 تا 15 لیترشو سوپر باید زد اگه کلشو سوپر زد براش مشکل پیش میاد.
سلام به همگی
آیا میشه صافی هوای کولر پراید را شستشو داد؟ اگر میشه چطور باید بهش دسترسی پیدا کرد.
ممنون
از پاسختون ممنونم.نقل قول:
بله همونطور که گفتید به نظر میرسه سنسور دور موتور باشه. حالا یه سوال دیگه برام پیش اومده. این ماشین اصلاً آپمر دور موتور نداره. این سنسور چه کاری انجام میده؟
فکر میکنم قبل از اینکه بشکنه هم قطع بوده. قطع بودنش تأثیری در کارکرد موتور داره؟
سلام
میشه یکی توضیح بده که هنگام داغ کردن اتومبیل اولین کارهایی که باید کرد چیه؟
و چه کارهایی نباید کرد؟
اگر منظورتون بالا رفتن آمپر آب باشه
باید سریع ماشین رو خاموش کنید
درب موتور رو باز کرده و صبر کنید تا دمای رادیاتور پایین بیاد حدود 1 ساعت باید صبر کنید
بعد در مرحله اول آب رادیاتور رو چک کنید اگر کم کرده بود اضافه کنید و از سوراخ نبودن رادیاتور مطلع بشید
اگر نه مشکل از جای دیگه میتونه باشه مثلا
فشنگی آب - ترموستات و یا از کار افتادن فن های خنک کننده رادیاتور همچنین سوختن فیوزهای فن رادیاتور که باعث میشه فن ها کار نکنن
این موارد روباید بررسی کنی.
اگر منظورت از داغ کردن قسمت دیگه ماشین هست بگو تا بررسی بشه
ممنون ولی من شنیده بودم که نباید ماشین رو خاموش کرد
اگر ماشین رو خاموش نکنید که احتمال به وجود اومدن مشکلات دیگه و آسیب رسیدن به سایر قطعات دیگه همچنین سوختن موتور هست.نقل قول:
دو حالت داره:نقل قول:
اگه که مایع خنک کننده یا بخار از رادیاتور بیرون بزنه(جوش اورده) موتور خاموش و سوییچ در موقعیت on تافن به طور خود کار بکار بیفته
اگه مایع از رادیاتور بیرون نمیزنه (موتور داغ کرده)خاموش نکن و بذار موتور در جا کار کنه و منتظر بمون تا موتور اروم خنک بشه.اما اگه دمای موتور پایین نیومد خاموش کن و صبر کن تا خنک بشه.
بعد
تو ماشین های کاربراتور تا جایی که میدونم سنسور دور موتور وجود نداره ، این سنسور به احتمال خیلی زیاد سنسور ضربه یا Knock هست که یه جایی باید اطراف سنسور اکسیژن و جلوی خروجی اگزوز و نزدیک موتور باشه ، دقیق نمیدونم متاسفانه.نقل قول:
اگر هم این سنسور نباشه موتور بصورت بد و لرزش دار کار میکنه و حتی ممکنه صبح ها دیر روشن بشه و موقع شتاب گیری موتور ریپ بزنه .
موتور ماشین رو نباید خاموش کرد به این علت که پیستون ها و رینگ ها به شدت داغ شدن و ممکنه بر اثر خاموش کرن موتور به بلوک موتور پیوند بخورننقل قول:
باید سعی کرد یواش یواش موتور ماشین رو خنک کرد
توي پرايد چيزي به نام ----- هواي اتاق وجود نداره. كل راديات تبخير كننده يا به اصطلاح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داخل يك قوطي پلاستيكي زير داشبرد سوار شده. براي بازكردنش بايد درب قوطي داشبرد رو باز كنين( كامل پياده بشه) البته لوله هاي اون به كل مدار كولر متصله و نبايد بازش كنين چون گاز خارج ميشه.نقل قول:
آیا میشه صافی هوای کولر پراید را شستشو داد؟ اگر میشه چطور باید بهش دسترسی پیدا کرد.
گرم كردن موتور.
دو حالت داره.
1. ممكنه بلافاصله متوجه بشيد كه ماشين داره كم كم از حد عادي بيشتر گرم ميشه و مدام حرارت بالاتر ميره.
در اين حال ماشين رو متوقف كرده و موتور رو خاموش ميكنين و بعد از خنك شدن اون، بايد دنبال دليل گرم كردن بگردين تا مشكل پيدا و حل بشه
2. ماشين گرم ميكنه و شما متوجه نيستي( به هر دليلي متوجه گرم شدن ماشين نشدين، مثلا حواستون نبوده يا درجه نشانگر اب درست كار نميكرده..)
در اين حال ماشين جوش مياره و حرارت به شدت بالا ميره و اينهم خنك كردنش دو حالت داره.
الف. اگر براي خنك كردنش آب كافي در دسترس بود، موتور رو روشن ميگذاريم و كم كم آب روي راديات ميريزيم تا حرارت كم بشه و بعد با احتياط درب راديات رو باز ميكنيم و آب ميريزيم تا آرام خنك بشه...
ب. اگر آب در دسترس نداشتيم، اول موتور رو خاموش ميكنيم، بعد واير دلكو به كوئل رو در مياريم ( اگر انژكتوري بود كابل برق متصل به يونيت احتراق). اين كار رو براي جلوگيري از روشن شدن موتور ميكنيم.
بعد به فاصله هر 30 ثانيه يك تك استارت ميزنيم تا موتور كمي بچرخه و از جام كردن رينگها و ياتاقانها جلوگيري بشه. و البته با وجود قطع شدن برق احتراق موتور با اين استارت روشن نميشه.
اين كار رو تا زماني كه حرارت به حد كافي كم شد و البته آب كافي براي خنك شدن موتور پيدا شد ادامه ميديم.
اگر مشکل از جام کردن ترموستات باشه با روشن گذاشتن موتور نه تنها سودی نمی برید بلکه حتما موتور می سوزهنقل قول:
اون برا ماشین های قدیمی تر بود که میبایست اب بچرخه
ویا در ماشین هایی که به جز پژو دارای تسمه واتر پمپ جدا هستند اگر تسمه پاره باشه باز هم باید خاموش کرد
اقا بعضی وقتا بوی بنزین میزنه توی ماشین . هیچ جا هم نشتی نداره
چک کن ببین شیلنگ های کنیستر و شیر برقی اون سرجاش باشن و سوراخی روی شیلنگ ها بوجود نیومده باشه .نقل قول:
توي پرايد معمولا بوي بنزين توي اتاق از خرابي و شكستگي حبابگير توي صندوق عقب و يا پوسيده شدن لوله هاي اون بوجود مياد. حبابگيرها رو ميتونين در سمت چپ صندوق و پشت موكت پيدا كنين.نقل قول:
اقا بعضی وقتا بوی بنزین میزنه توی ماشین . هیچ جا هم نشتی نداره
اون رو چك كنين و در صورت لزوم تعويض بشه. مراقب باشيد محل نصب لوله رو اشتباه نكنين
نظر شما در باره دوتا از آپشن هایی که رو ماشین ها میده چیه
یکی eco saving یکی دیگه eco p power
میگه یکشون مصرف رو پایین میاره یکی دیگه قدرت و افزایش میده
قیمت هاشونم خیلی بالاست 200 300 تومنی هست توسایت خوده مرکز تیونینگ ایرانخودرو زده بود.(اسمش الان یادم نیست)
برای چه ماشین و چه موتوری؟!نقل قول:
برای Xu7 معمولی دیگه؟!
ســلام.....
2تا سوال داشتم....تقريبا بي ربط هست به تاپيك...سرچ هم كردم چيزي يافت نشد...براي اينكه نظم انجمن بهم نخوره گفتم هميجا بپرسم.... ==== چطوري ميتونم چراغ اخطار براي ماشين وصل كنم....داشتم نگاه ميكردم..ديدم ميتونم از ترمز ها كه 2رشته هست سيم بگيرم...دقيق نميدونستم چطوريه ....گفتم از اساتيد يه مشورتي بگيرم.......اگه نكته خاصي داره ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد...
-------------------------
سوال دوم قيمت يه جفت آيينه با هزينه تعويض اش رو ميخواستم بدونم....ميخوام اآيينه هايي كه پايينش مشكي هست بالاش رنگ بدنه با اونا تعويض كنم...روي پرشيا....هاي قديمي بود...نه زياد قديم...فكر ميكنم بين سال 85تا 89...اگه اشتباه نكنم 405 جديد ها هم اين شكلي هست .... آخه يه سري روش راهنما داره اونا مد نظرم نيست.... و اينكه چون براي پرشيا تنظيم كردن آيينه برقي هست اون آيينه رو روي 405 بزاري مشكلي پيش نمياد..؟؟
عكس از نت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
======
ماشين : 405/كاربراتور/
سلام دوستان...یک مشکلی امروز واسم پیش اومد..صبح که ماشین رو استارت زدم اصلا استارت نمیخورد...قبلا هم یک بار اینطور شده بود باتری رو عوض کردم درست شد...باتری تا دیروز مثل ساعت داشت کار میکرد...نمیدونم دلیلش چیه...به نظر شما چی میتونه باشه؟ضمنا دینام تست شد مشکل نداشت(پراید صبا ۸۷)
ميتونين از رشته سيمي كه براي يكي از چراغهاي ترمز عقب برق ميرسونه، استفاده كنين و البته اول بايد سيمي كه برق رو به كنتاكت ترمز منتقل ميكنه پيدا كنين كه كار مشكلي نيست و با يه آزمايش ساده و نگاه كردن به هُلدر خطر عقب ميتونيد متوجه بشيد.نقل قول:
چطوري ميتونم چراغ اخطار براي ماشين وصل كنم.....
سيم متصل به خطر اضافه پشت شيشه( يا هركجاي ديگه كه قصد نصب كردن را داريد) بايد به اون سيم كنتاكت روشن شدن خطر ترمز متصل بشه و اگر اين كار رو از كانكتهاي سيمكشي انجام بديد بهتره و اگر نه يك مقداري از روكش سيم رو برداشته و سيم خطر اضافه رو به اون متصل كرده و با حسب برق عايقكاري كنين. منفي را هم كه از بدنه ميگيريد..
نقل قول:
دوم قيمت يه جفت آيينه با هزينه تعويض اش رو ميخواستم بدونم...
كلا قيمت جفت اونها الان چيزي حدود 80 تا 100 هزار تومان در مياد( البته بستگي به جنس اون هم داره ) ارزانتر هم پيدا ميشه اما بايد بگرديد. اگر تهران هستين، سري به چرغ برق بزنين كه معمولا ارزانتر از همه جا هست.هزينه نصب هم مشخص نيست و اين ديگه به انصاف و توافق طرفين داره.
تنظيم آينه توي پرشيا و 405 به يك سورت انجام ميشه و اگر كانكتورهاي سيم اونها با هم هماهنگ باشه مشكلي پيش نمياد.
نقل قول:
یک مشکلی امروز واسم پیش اومد..صبح که ماشین رو استارت زدم اصلا استارت نمیخورد........
چراغهاي آمپر روشن ميشه؟
برق منفي و مثبت رو چك كنين. سرباطريها رو باز و تميز و مجددا ببنديد. اتصال منفي بدنه و مثبت به اتومات استارت رو چك كنين.
اگر برق پشت آمپر مياد، احتمالا اتومات استارت اشكال پيدا كرده. چندتا ضربه به اون بزنين و ممكنه راه بيافته اما در كل اگر استارت ايراد داشت بايد سرويس بشه.
برق پشت امپر میاد...قبلا برده بودم پیش تعمیر کار یک سیم از سر مثبت وصل کرد به استارت و ماشین استارت خورد...منم از سر ناچاری فارغ از درست یا غلط بودن این کارو انجام دادم...خیلی به زور استارت خورد انگار باطری کشش نداشت...بلافاصله بعد از خاموش شدن ماشین دیگه استارت نمیخوره
گويا برق با شدت مناسب و كافي به اتوماتيك استارت نميرسه چون برقكار با سيم مستقيم برق داده به اتومات و استارت خورده.
اتومات استارت و كلا استارت رو چك و سرويس كنين. احتمال خرابي مغزي سوئيچ هم هست. بايد پيش برقكار وارد ببريد تا مشخص بشه. اگر فني نيستين تعميرش كار شما نيست
ممنون بابت راهنمايي...:20:
==========
نه سوال من اين بود كه براي 405 قديمي ها به صورت دستي انجام ميشه..براي پرشيا با اون آيينه به صورت برقي....ميخواستم بدونم مشكلي پيش نمياد اون آيينه روي اين ماشين چون هيچ سيم كشي نداره..نقل قول:
تنظيم آينه توي پرشيا و 405 به يك سورت انجام ميشه و اگر كانكتورهاي سيم اونها با هم هماهنگ باشه مشكلي پيش نمياد.
پيشاپيش ممنون..