دوستان من یک airbus a380 خوب میخوام با 2d & cockpit کامل..کسی سراغ نداره؟؟؟
ممنون
Printable View
دوستان من یک airbus a380 خوب میخوام با 2d & cockpit کامل..کسی سراغ نداره؟؟؟
ممنون
a380 عالي نداريم متاسفانه
لين بدك نيست
کد:http://thepiratebay.org/torrent/3913889/FSX_-_Abacus_Fly_the_Airbus_A380_V2
بابا ایول.
کجایند؟
کجایند آن کاپتان های حرفه ای؟ کجایند آن FO های (First Officer) جان بر کف...
کجایند ان GO های (Gears Officer) های عزیز...
بابا مردیم از تعلیق....
اونایی که حاضرن فروم دوباره فعال بشه... بسم الله.
اگه نه. پس همینطوری بمونه!
آقا کسی یک توپولوف با پانل و vitural cockpit معرفی کنه ممنون میشم.....
خوب شد من یه پیام گذاشتم تا بلکه یه نفر بیاد لااقل یه چیزی درخواست کنه...
راستی یه سایت که از یکی از دوستانم گرفتم ... شاید سر زدن به این سایت خالی از لطف نباشه...
کد:http://www.liveatc.net/
سایت liveatc سایتی است که می تونید اکثر برج مراقبت ها و اطلاعات و غیره رو به صورت زنده گوش کنید.کد:http://www.liveatc.net/feedindex.php
اگر متوجه شدید چی می گن به من هم بگید... فقط می تونم بگم گاهی یک سری کلمات آشنا رو می شنوم...:دی
خواهشآ کرک نسخه ی معمولی Microsoft Flight Simulator X برای من آپلود کنید.با تشکر
لطفا به صفحه اول تاپیک برید...
توپولوف 154 منظورته ؟؟نقل قول:
من دارم ولی کار باهاش خیلی سخته....!! تمام پنلش به زبان روسی هست... خیلی پنل شلوغی داره... چیز جالبی نیستش...
برو تو کار ایرباس و بوئینگ... اینها به ولله شرف دارن...
دوستان کسی پنل هرکولس و فوکر 100 داره ؟؟؟
C-130 hercules
fokker-100
ممنونم میشم اگه لطف کنید...:11:
يكي داشتم تا الان نصبش نكرده بودم بخواطر همين نميدونم خوبه يا نه آها يادم رفت بگم C-130 فوكر هم كه بنده خيلي دوست دارم اما اصلا براي X نيست.نقل قول:
83MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای بهرام لطفا لینک دانلود این را بگذارید..ممنوننقل قول:
سلام دوستان این نسخه دوبله با دفترچه رو که سایت تمام کرده از کجا میشه تهیه کرد بگین تا ما هم بیایم.
نقل قول:کد:http://dl.avsim.su/dl/ticket/ZmlkPTE5OTExJnVpZD0wJmlwPTk1LjM4LjQ1LjMmaGw9dHUgMTU0/id/58749ab174cb7f2faf27b9eddf0d3a794ae5f038/79/19911-Tu154-B2-for-FSX.zip
آره خيلي باحاله "من همينطور مثل هميشه رفتم airliners تا عكس هارو سيو كنم بعد اينو ديدم گفتم چقدر قشنگه بعد پايينش رو كه ديدم كف كردم واقعا دم "محمد" گرم .نقل قول:
جالبه . منم چند روز پیش که رفتم تو این سایت این عکس رو دیدم خیلی لذت بردم. دست عکاس و خلبان و شهرداران تهران جمیعا درد نکنه :دی.
سلام
آقا واس استفاده از این سیمولیتور توصیه میکنید از Game Pad استفاده کنم یا JoyStick (از اون خلبانیا)؟ :31: کدوم پرکاربردتره؟
اگه جوی استیک، کاربرد دکمه هاش رو بگید لطفاً
نقل قول:
خوب معلومه joystick بهتره "در مورد كاربرد هم :flaps--landing gear--spoilar--trim--view تقريبا تمام كارهاي اصلي رو ميتوني با joystick انجام بدي.
یه مدل به دردبخور واس این برنامه میتونی بهم معرفی کنی با قیمتش؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
از شما به خاطر محبت هایی که قبلا در حق من کرده بودید تشکر میکنم
مشکل من در گرافیک بازی است
سیستم من :
را نصب کردم VGA: Nvida 8600 GT Geforce 1 Gig Version :182.08
Ram: 2 Gig
Cpu:2 Dual Core = 4
Windows XP Service Pack 2
DirectX:10 KM-Software
من اینها را نصب کردم:
Service Pack 1
Service Pack 2
FSpassenger
AES
تنظیمات بازی را هم کم کردم
ولی باز یک کم هنگ میکنه
یعنی من حق دیدن مناظر و ساختمان ها را ندارم؟(Scenery)
لطفا کمکم کنید
عجیب حالم گرفته شد تو این Tutorial 7.
با هزار مصیبت گلایدر رو از تو اون گیت ها عبور دادم. یه ساعت طول کشید. موقع برگشتن نتونستم رو باند بشینم، رفتم جلوتر دور بزنم دوباره بیام Landing کنم. اما بعد از دور زدن به باند نرسیدم و رو خاکی نشستم با اینکه چرخ ها رو باز کردم و آروم لندینگ کردم اما Fail شدم. :19:
راستی این گلایدره چرا انقدر بالا و پایین میره؟ واقعیش هم همین طوری میشه؟ چه جوری میشه ثابتش نگه داشت؟ هی میره بالا تا مرز Stall، دوباره میاد پایین.
سلام . .
اون مرحله که F18 رو باید روی ناو روشن کنی . . و بری جای تی کاف . . و بعد تی کاف کنی . . چه جوری . . ؟
من از روی ناو بلند شدم . . و بعد از رفتن روی اون دو تا کشتی . . باند فرود رو بهم نشون داد . .
بعد از 20 بار تونستم بشونمش . . اما چیزی نشد . .
اگه ممکنه یکی مرحله های سختشو یک توضیحی بده . .
ممنون . .
این آنلاینش چه حالی میده بچه ها!
الان داشتم بازی میکردم. زدم همه هواپیماها رو چپ کردم :31:
وایمیسادم اول باند هر کی تیک آف میکرد میفتادم دنبالش سرنگونش میکردم :16:
ولی جداً بخوای بازی کنی فوق العادست. آدم راه میفته.
از حدود بیست تا 40 تومن همشون (تقریبا یک مدل هستند. جریان سگ زرد و شغال. از این حدود بریم جلو دیگه خبری نیست تا حد اقل 230000 (اگر از داخل خرید کنید و حدود 140$ اگر آنلاین خرید کنید. (باید طرف شیپینگ ایران رو ساپورت کنه. اگر با fedex ارسال میشه به احتمال قوی ساپورت میشه فقط کمی دیر (البته تو شهرستان ها) زیر 20 هم پول ندید که ارزش نداره.نقل قول:
یه مدل به دردبخور واس این برنامه میتونی بهم معرفی کنی با قیمتش؟
با کمی خلاقیت میشه از یه جوی استیک 20-30 تومنی یک یوک نسبتا کامل ساخت. سعی کنید تا اونجا که ممکنه ولوم و کلید داشته باشه . دو تا ولوم و 7-8 تا کلید مناسبه .
طبیعیه . گلایدر شما سبکه و تاثیر توربولانس رو بیشتر حس می کنید.نقل قول:
راستی این گلایدره چرا انقدر بالا و پایین میره؟ واقعیش هم همین طوری میشه؟ چه جوری میشه ثابتش نگه داشت؟ هی میره بالا تا مرز Stall، دوباره میاد پایین.
موافقم. سرنگونی هم آنلاینش لذت بخشه!نقل قول:
الان داشتم بازی میکردم. زدم همه هواپیماها رو چپ کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایمیسادم اول باند هر کی تیک آف میکد میفتادم دنبالش سرنگونش میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت گرافیک شما با overclock تنظیمات مطلوب رو پاسخگو خواهد بود. البته باید یه حال هم به cpu بدید.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
سیستم من :
من اینها را نصب کردم:
Service Pack 1
Service Pack 2
FSpassenger
AES
ولی باز یک کم هنگ میکنه
لطفا کمکم کنید
پاینده
از حدود بیست تا 40 تومن همشون (تقریبا یک مدل هستند. جریان سگ زرد و شغال. از این حدود بریم جلو دیگه خبری نیست تا حد اقل 230000 (اگر از داخل خرید کنید و حدود 140$ اگر آنلاین خرید کنید. (باید طرف شیپینگ ایران رو ساپورت کنه. اگر با fedex ارسال میشه به احتمال قوی ساپورت میشه فقط کمی دیر (البته تو شهرستان ها) زیر 20 هم پول ندید که ارزش نداره.نقل قول:
یه مدل به دردبخور واس این برنامه میتونی بهم معرفی کنی با قیمتش؟
با کمی خلاقیت میشه از یه جوی استیک 20-30 تومنی یک یوک نسبتا کامل ساخت. سعی کنید تا اونجا که ممکنه ولوم و کلید داشته باشه . دو تا ولوم و 7-8 تا کلید مناسبه .
طبیعیه . گلایدر شما سبکه و تاثیر توربولانس رو بیشتر حس می کنید.نقل قول:
موافقم. سرنگونی هم آنلاینش لذت بخشه!نقل قول:
الان داشتم بازی میکردم. زدم همه هواپیماها رو چپ کردم
وایمیسادم اول باند هر کی تیک آف میکد میفتادم دنبالش سرنگونش میکردم
کارت گرافیک شما با overclock تنظیمات مطلوب رو پاسخگو خواهد بود. البته باید یه حال هم به cpu بدید.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
سیستم من :
من اینها را نصب کردم:
Service Pack 1
Service Pack 2
FSpassenger
AES
ولی باز یک کم هنگ میکنه
لطفا کمکم کنید
پاینده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منم کفم برید این قشنگترین عکسیه که تا الان از تهران و برج میلاد دیدم واقعا دمش گرم از واقعیش هم قشنگتره فکر نمیکردم برج میلاد اینقدر قشنگ باشه:31:نقل قول:
یه سؤال اساسی؛
من دو سه روزه دارم با این سیمولیتور کار میکنم. میخوام بدونم آموزش خلبانی رو باید دقیقاً از کجای این برنامه شروع کنم که تو پروازها به مشکل بر نخورم؟ در واقع کاملا Aircraft هایی رو که باهاشون پرواز میکنم بشناسم و بدونم تک تک اجزاء پنلشون چی کار میکنه. الان دارم Tutorail ها رو میرم جلو بدون اینکه تسلط کامل رو اون هواپیماها کسب کرده باشم.
آره آقا، من پایه ام.نقل قول:
حیفه واقعاً تاپیک بخوابه.
خوشحالم , دقیقا سوال مدتی پیش من رو پرسیدید.نقل قول:
باور بفرمائید اولین بار لذت واقعی پرواز با شبیه ساز رو وقتی حس کردم که تونستم یک سسنا رو کاملا اصولی بنشونم. با وجود اینکه کار پیچیده ای نبود ولی همه اون چیزی بود که یک سسنا داشت .
شبیه ساز خودش دروس آموزشی کم نداره ! و کافی به نظر می رسه. هر زمان لازم دونستید که حدود شبیه ساز پیش برید آموزش های اینترنتی کار سازی خواهد بود. فقط باید ترجمه بشن.
پاینده
دوستان كسي نيست جواب منو بده.خواهش مي كنمنقل قول:
ببخشید...نقل قول:
خوب تقریبا همه ی اونایی که بازی های کامپیوتری میفروشن باید داشته باشن.
بفرمائید نسخه نوین پندار رو میخوام. البته کنارش یه نسخه دست نخورده هم داشته باشید
من فکر کنم منظور این عکس برج میلاد نباشه البته 100 در 100 مطمئنم که منظورش اون نیست . چون این عکس با دوریبن حرفه ای گرفته شده که میتونسته در شاتر رو باز بزاره تا اون هواپیمایی که میخواسته روی باند مهرآباد فرود بیاد چراغهاش رو فیلم این دوربین بصورت خط جا بندازه و اون وقت در شاتر دوربین رو ببنده :13:نقل قول:
یعنی چه؟ زیر دیپلم حرف بزنبد لطفانقل قول:
نقل قول:ممنون،دوستان اين نوين پندار خودش سايت فروش اينترنتي نداره؟نقل قول:
دوست عزیز اونقدر هم IQ پایین نیست:31: این عکس رو از سایتAIRLINER کپی کردم من نمای زیبایی که انتخاب کرده رو گفتم اینم یه همچین عکسیهنقل قول:
البته دوستان بخشن که ربطی به بحث نداره(خودمم):31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم میرم یهکمی انلاین بازی کنم:31:
کسی نمیاد
IRAN SIMULATION
یکی توضیح میده تو آنلاین چه کارایی میشه انجام داد؟
کلاً چه جوریاس؟
چه جالبه این عکسه!نقل قول:
چه جوری اینجوری میشه؟ سرعت شاتر رو میارید پایین؟
همه دوربین های دیجیتال این قابلیت رو دارن؟
شرمنده از بحث منحرف شدیم زدیم تو خاکی! :31: