هیچ احتیاجی نداره - من الان دارم - هیچی از من نگرفتن .
در ضمن سرویس 128 حجمی با 512 حجمی یکی است . هیچ فرقی با یکدیگر ندارند .
Printable View
هیچ احتیاجی نداره - من الان دارم - هیچی از من نگرفتن .
در ضمن سرویس 128 حجمی با 512 حجمی یکی است . هیچ فرقی با یکدیگر ندارند .
منم دارم از آسیاتک استفاده میکنم.
دفعه اول 512 گرفتم که کارت دانشجوئی دادم.
ولی دفعه بعد خوده مسول فروششون به من گفت که 128 رو بگیرم که به نظر من از 512 هم بهتره ، چون 512 در بعضی از روزا یکم افت سرعت پیدا میکرد ولی 128 همیشه بین 49-55 هست .
تصویر آپلود شده من را ببینید . من از 128 محدود استفاده می کنم . این است سرعت من .
سرعتم از روی 63 پایین تر نمی آید . در ضمن این عکس و عکس چند صفحه قبل حرف من رو تائید می کند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان زنگ زدم به آسياتك مسئولش گفت محدود هيچي نداريم تو منطقه شما نامحدود هست 256 سه ماهه كه ميشه 112 هزار تومن كه با بودجه من سازگار نيست متاسفانه .
و معلوم هم نيست كي 128 محدود داشته باشن !! آسياتك رو كه نميشه كاري كرد . :13: :41:
ميرم سراغ لايزر . زنگ زدم گفت محدود داريم . 256 سه ماهه 30 هزار تومن .
راستي قيمت اون مودم ايسوس AM604 رو كسي نداره ؟؟ قيمت روزش رو ؟؟؟ من ميخوام مودم رو خودم نصب كنم . مشكل كه نيست ؟؟ اگه راهنماي فارسي داره اين مدل مودم ( ايسوس ) برام بذاريد . ممنون ميشم .
خوب بحث رفت سر لایزر . در تاپیک مربوطه بگویید
هیچ مشکلی ندارید خودتون نصب کنید .
در تاپیک مودم و .... که جامع است بگویید /
همشهری خوب حال میکنی هاااا!خوش باشینقل قول:
راستی این dsl ststus برای مدیریت ترافیکه؟
نه - برنامه مودم هست . زمانی که شما پی سی را روشن کردید تلفن که adsl بهش وصل است را بردارید و بعد می بینید که همانند دایل آپ کمی صدا می دهد و از رنگ خاکستری به رنگ سبز در می آید و متصل مییشود
متوجه نشدم!یعنی فقط مشخص میکنه که خط تلفن در حال استفاده برای مکالمه است یا نه؟
اون صدای خش خش میگید با آنتی نویزر بر طرف میشه...
چراغ status هم فکر کنم نشون میده که دستگاه در حال بر قراری ارتباط هست... موقعی که من خودم خطم از طریق مخابرات گه گاه قطع میشد و link act adsl چراغش میرفت همچنان status چشمک میزد.
سلام....مشکل دارم.....هروقت تلفن زنگ میزنه....یا ما زنگ میزنیم......نت قطع میشه.....مشکل کجاست..؟؟؟؟
باید از spiliter استفاده کنی.نقل قول:
نه مشکل از اون نیست......امتحان کردم...هم با اون هم بدون اون......الانم سر راهش spiliter گذاشتم.....نقل قول:
باید از spiliter استفاده کنی
این مورد مربوط به تنظیمات مودم شماست و ربطی به spliter نداره. ممکنه قبلا که با دیال کانکت میشدی خودت یا کس دیگه ای برای اینکه تماسهای دریافتی رو از دست ندید، این تنظیم رو انجام داده. این خاصیت بسته به نوع مودم فرق میکنه. با اسم مودمت، این خاصیت رو سرچ کن، راهش رو پبدا میکنی.
در ضمن این امضا و آواتار چیه گذاشتی پسر؟! آدمو از زندگی مایوس میکنه!!!
یا علی
آقا كسي تو مجتمع زندگي ميكنه؟؟؟؟ من الان رفتم تو مجتمع حالا از آسياتك انصراف دادم از دوستم ميخوام بگيرم ميخوام بدونم مجتمع مشكلي نداره؟؟؟؟
سلام
این آسیاتک واقعا شرکت گیجیه
من دیروز سرویس رو شارژ کردم ولی شارژ نشد مجبور شدم فیش رو فکس کنم
بعد زنگ زدن گفتن شما به چه حقی 3 ماه داری از 64 استفاده میکنی
اصلا چطوری این کارو کردی؟؟
گفتم به من چه تو سایت هست منم زدم
گفت مگه میشه امکان نداره شاید مال شما اشتباهی اومده باید گزارش میدادی
گفت این سه ماه شما از یه سرویس غیر مجاز استفاده کردی و ما نمیدونیم باهاتون چه برخوردی داشته باشیم
منم قاطی کردم گفتم مگه مشکل منه شما 4 تا آدم ندارین سایت رو درست کنن هر روز سایتتون تغییر میکنه
بعد زنه صداش رو آورد پایین گفت خب آخه فقط شما داری از این سرویس استفاده میکنی
گفتم یعنی چی من کل دوستام دارن از این سرویس استفاده میکنن و راضین
بعد زنه گفت یه لحظه گوشی رفت 1 ساعت چک کرد دید بله کلی نفر دارن استفاده میکنن
بعد ازم معذرت خواهی کرد و گفت سرویستون رو میکنیم همون 128 حجمی و با اون بقیه هم تماس میگیریم
:D
من اگه فکس نمیکردم اینا تا 100 سال دیگم نمیفهمیدن دارن 64 میدن
ای چه اشتباهی کردم :D:D:D
نقل قول:
دوست عزیز
1- امکان دارد اسپلیتر شما خراب باشد
2- یکی از گوشی های تلفن باعث این اختلال شود.
نقل قول:
این مورد مربوط به تنظیمات مودم شماست و ربطی به spliter نداره. ممکنه قبلا که با دیال کانکت میشدی خودت یا کس دیگه ای برای اینکه تماسهای دریافتی رو از دست ندید، این تنظیم رو انجام داده. این خاصیت بسته به نوع مودم فرق میکنه. با اسم مودمت، این خاصیت رو سرچ کن، راهش رو پبدا میکنی.
شماره 1 نیست.....مطمئنم......نقل قول:
دوست عزیز
1- امکان دارد اسپلیتر شما خراب باشد
2- یکی از گوشی های تلفن باعث این اختلال شود.
اما شماره 2.ممکنه...چون شرکت هم میگفت...نباید تلفن های بی سیم سر راههش باشه.من چک کردم..اما نمیدونم....من حدود 9ماهه از آسیاتک میگیرم ازهمون اول هم این مشکلو داشتم....همون موقع هم زنگ میزدم شرکت...خودتون که بهتر میدونید....اگه زنگ زده باشید شرکتش......آدمرو پشیمون میکنه...اون موقع من روزی 2تا 3 بار زنگ میزدم....دیگه تمام اون به قول خودشون کارشناسان...من رو میشناختن.....از عوض کردن اسپلیتر گرفته من انجام دادم....تا چک کردن مودم از سر خط.و..عوض کردنش...من 4 تا مودم عوض کردم.usb دار..و..کابل معمولی..و.غیره....پای مخابراتم وسط کشیدم...شرکت میگفت....مشکل از خط های داخل خونتون هست....مخابرات اومد....گفت نه به ما ربطی نداره....مشکل از شرکت خدمات دهنده هست......بالاخره این شد که خودم یه راهی پیدا کردم...که اصلا بهترین کار بیخیال شدن است.....1 ماه دیگه هم خونمونو عوض میکنیم....اگه باز مشکل داشتم...پیگیری میکنم....البته اگه از این :2:شرکت :2:گرفتم....که بعید به نظر میرسه...
خیلی حرف زدم...ببخشید...
-------------------------------------------------------------------------------------
هرکس یه جوره ..........بیخیال ..نقل قول:
در ضمن این امضا و آواتار چیه گذاشتی پسر؟! آدمو از زندگی مایوس میکنه!!!
نقل قول:
:27::27::27::27::31::31:
کلی خندیدم بهشون!
ولی ای کاش اونجایی که گفت چطور با شما برخورد کنیم بهش بد تر میتوپیدی میگفتی از موقعی که سرویس گرفتم ازتون همش دچار مشکل شدم و جواب دهی درست هم نمیکنید! بعدش ادرس این تاپیک رو میدادی تا اثبات بشه :31:
خودت بند رو به آب دادی ها:دی
نون کلی آدم رو هم آجر کردی رفت
حواستون باشه
حتما وضعیت مالی حسابتون رو چک کنید
اینا گیجن
من همین دیروز 1 گیگ زنده کردم.
با سلام
مودم من corecess 3112ug هست و در سرویس پک 2 ویندوز xp به خوبی کار میکنه ولی وقتی سرویس پک 3 رو نصب میکنم به مشکل بر میخورم به این صورت که ارور میده که فایل newdev.dll رو پیدا نمیکنه (این فایل در سرویس پک 2 در فولدر system32 هستش) راهی تست شده برای نصب درایور این نوع مودم در sp3 بلدید؟خود شرکت آسیاتک که مودم رو ازش گرفتم میگه روی sp3 به هیچ عنوان کار نمیکنه و راهی هم نداره(البته بر اساس تجربه این چند ساله اینا هیچی حالیشون نیست)
با کپی کردن هم درست نشد
کسی تو کرج داره؟ خوب سرویس میده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من خودم ویندوز رو سر این قضیه عوض کردم
الان دارم از سرویس پک 2 استفاده میکنم
من کلی روش کار کردم ولی نشد
تین فایل هم کپی کردم ولی نشد
اگه شما راهی پیدا کردی مارو بی خبر نذار:31:
اره من دارم راضی هم هستم، نماینده اسیاتک توی کرج شرکت آپادانا هستش برخوردشون خوبه مدارک رو خوشن پیک میفرستن بگیره یک ماه هم می تونی تست رایگان بگیری ببینی چطوره ، دیگه چی میخوای :20:نقل قول:
فلکه اول گوهردشته اینم شمارش 4453696
آقا من 6 گیگ رو توی 10 روز تموم کردم رفت !!!! چرا این جوریه ؟!!؟!؟
من تعجبم که اینقدر دانلد و آپلود داشتم .
کمی توضیح میدهید در مورد پهنای باندش و قیمت هایش
اگه از Peer to peer استفاده میکنی اپلودش رو نزدیک 0 کن و مراقب trojan ها هم باش
یعنی اکثر کسایی که از آسیاتک مودم usb گرفتند از سرویس پک 3 استفاده نمیکنندنقل قول:
نقل قول:
بی زحمت یک توضیح بده چون دارم می روم حجم بگیرم دوباره این طوری نره .
نقل قول:منظورشون اینه که اگه از تورنت یا برنامه های اشتراک فایل استفاده میکنی در تنظیماتش آپلود رو بزار 0نقل قول:
یه سری ویروسها و تروجانها هم هستند که پهنای باند رو بدون اینکه شما بفهمید مصرف میکنن بهتره از nod32 استفاده کنی
سلام میشه بگید من چطور میتونم یک اتوکانکت برای اکانت ADSL درست کنم
آقا به نظر شما بهتر است 128 رو نامحدود بکنم و در عرض 1 ماه بشینم هرچی خواستم دانلود کنم و یا این که اون 30 تومن رو بدم بیرون برام رایت یزنن ؟؟؟
ببین به طور متوسط چون سرعت دانلود 128 آسیا 16 هست هر 700 مگ توی 12 ساعت دانلود میشه .نقل قول:
حالا خودت حساب کن که چقدر میخای دانلود کنی و چقدر میخای به سیستمت فشار بیاری و اینکه ارزش داره برات یا نه !
اگه منظورت وصل همیشگی ای دی اس ال هست باید موقع نصب مودم و در کوییک ستاپ اون صفحه دوم که جای یوزر نیم و پسورد هست یوزر و پسوردت رو وارد کنی و تیکش رو بزنی .نقل قول:
دیگه همیشه وصلی
تورو جون من !!! من غلط بکنم !!!!
حساب کردم . اگر 24 ساعته در 30 روز pc روشن باشه می تونم 72 گیگ رو دانلود کنم .
حالا من یک حساب سر انگشتی هم بکنم این میشه !!!!
10.000 تومن می دم لرد 2009 رو می گرم .
10.000 تومن می دم موزیک سال 87 و 86 رو میگیرم . از سال 54 و 85 هم فول آرشیو رو دارم .
10.000 تومن هم می دهم واسه 5 گیگ شارژ Adsl که بشینم عکس و .... رو دانلود کنم .
مفتی هم از دوستم که وایرلس داره 500 گیگ فیلم می گیرم .
حالا کدوم بهتر است . ؟؟؟؟ البته ببخشید این جا لیست کردم ها !!!! شرمنده .
نظر شما چیست .؟؟؟
آقا از آسیا تک هر کی بگیره ضرر کرده
من قم هستم از نمایندگی شون گرفتم یه اکانت سه ماهه،یک ماه ما رو دواندند
جالب اینجاست که هزینه فعال سازی مودم و راه اندازی از من گرفتن،میگم چرا نمیاین؟میگن ما فقط تلفنی راهنمایی تون میکنیم!!!باز این هم مهم نیست
یه هفته اول سرعتش خیلی بالا بود اما هر چی میگذشت بد تر میشد
با سلام به آسیا تکی ها
آقایون من یه سوالی داشتم اونم اینه که کسانی که 128 محدود گرفتن اول بگن که ماهیانه چنده تو سایت که میرم نزده بعد اینکه آیا راسته که سرعت 128 محدود با 512 فرقی نداره ؟ یعنی همون 64 کیلو بایت بر ثانیه هست ؟
به نظر شما دوستان بین 512 اکو شاتل و 128 محدود آسیاتک کدوم بهتره در کل فرقشونو تو چی میبینید؟
من شاتل نداشتم نمیتونم بگم این بهتره یا اون .نقل قول:
128 محدود با 512 یکیه . درسته . سرعت دانلودش ولی 57 واسه من بیشتر نشده .
قیمتش هم ماهی 10 تومنه با 1 گیگ حجم .
(هر گیگ 3 تومن )
سه ماهه میشه 31500 با 6 گیگ حجم . (3 گیگ هدیه )
6 ماهه 61500 با 13 گیگ حجم .
نقل قول:
تا حالا شده که اذیتت کنه مثلا روزایه خوبش بیشتره یا بد؟:31:
بعد اگه میشه یه تست هم بذاری ممنون میشم
راستی پینگش چطوره؟
پینگش که تعریفی نداشت قبلا.نقل قول:
آدرس یه جا رو بده برات تست بزارم.
دیسی من ندارم اصلا. بقیه هم همینو میگن . سرعتش هم ثابته .
(حسن آسیا همینه فقط ! و البته قیمتش برای من )
ولی پشتیبانیش معمولا جالب نیست . هر چند به شخصه کارم زیاد بهشون نیفتاده .
قبلا قسمت اکانتش چالب نبود. که الان خوب شده .
تفاوتش هم با شاتل راستی اینه که رایگان هیچ زمانی نداره !:46:
نقل قول:
منظورت چیه که آدرس یه جایی رو بدم ؟ برو speedtest.net دیگه تست بگیر!
الان چی پینگش خوبه چقدر هست حالا؟