Proxy ConTin v3
یکی از کرکر های خوب با سرعت قابل قبول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Proxy ConTin v3
یکی از کرکر های خوب با سرعت قابل قبول
نقل قول:
نوشته شده توسط amnhck123
دوست عزیز وی سی کشی یهنی اینکه شما توسط نرم افزار هایی که برای این منظور هست تعداد زیادی آیدی رو درون روم میفرستید و توسط آنها تالک روم رو در اختیار میگیرید به این طریق که بخاطر دارا بودن آیدی بیشتر نصبت به بقیه و استفاده از فضا های موجود ویس برای هر آیدی قدرت در اختیار گرفتن تالک برای شما بیشتر بوده و هیچ کسی نمیتونه روی تالک شما بیاد
بوت کردن نیز که چندین بار در هر دو مورد در تاپیک توضیح داده شده یهنی اینکه شما توسط برنامه های مربوطه یک و یا چند آیدی و در بعضی برنامه ها کل روم .رو که ایجاد مزاحمت نموده باشن ( فرد خاصی ) را از روم اخراج کرده و بیرون میندازید و یا اینکه کلا" از نت بیرون رفته و دی سی میکنید که بسته به انتخاب گزینه بوت شما داره
موفق باشید
ممنون از اميد عزيز كه واقعا زحمت زيادي مي كشه براي كمك به دوستاني كه در ياهو مشكل دارن... من يه سري ديگه آموزش مي زارم كه به درد دوستاني كه تازه وارد هستن بخوره...
status selector
status حالتي هست كه شما به وسيله اون به دوستاني كه add دارين توي ليستتون مي گين كه در چه وضعي هستين..
گزينه هايي كه دارين:
1- busy هستيد : كسي رو نمي خايين مزاحمتون بشه...
2- Stepped out: رفتيد بيرون فعلا..
3- Be Right Back: الان بر مي گردم...
4- Not at My Desk: پشت ميز نيستم ...
5- On The Phone: دارم با كسي پاي تلفن حرف مي زنم...
Ch4tsp4mM3r V1
اینم یک اسپمر که براتون میزارم
ناشناس عزیز ممنون از لطفت
من فقط وظیفه خودمو نصبت به دوستان انجام میدم
و بخاطر آموزشهای بسیار مفید و کامل شما دوست عزیزم ازت تشکر میکنم
ممنون
سلام دوستان
من يک برنامه می خواهم که بتونم کسانی را که تو یاهو مسنجر invisible هستند را ببینم. با تشکر
دوست عزيز سلام...نقل قول:
نوشته شده توسط iceflower
نرم افزار buddycheck
با تشكر از jasmin
كرك:
با تشكر از Dianella
موفق باشين. :)
پچ براي از بين بردن تبليغات در ورژن هاي جديد ياهو مسنجر
سلام
در ورژن هاي جديد ياهو (از ورژن 7.5 به بعد) در پايين مسنجر يك سري تبليغات وجود دارد كه براي اكثر كاربران مزاحمت ايجاد مي كند. اين پچ كه من در اينجا قرار مي دهم به راحتي اين تبليغات را از بين مي برد.
ابتدا برنامه را به طور كل ببنديد. از systemtry هم exit كنيد. سپس اين پچ را اجرا نماييد (نياز نيست در پوشه نصب برنامه كپي شود).
Download
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
45.5 کيلو بايت
با تشكر از Mehdi_Best
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط bahal20
FREE!!
Programs that remember our passwords are pretty handy. The Window opens showing the asterisks (****) covering the password, we click Ok and we're in. But what happens if we forget that password and need it again for something. We either didn't write it down or forgot where it was written. That's where Password Reveal comes in. Grab the target icon with the mouse button, drop it on the password box and it uncovers the password. Password Reveal works on programs, not Web Pages.
Download:
===================================
Has all the features the Free version does Plus gets passwords from any number of open Web Pages in Internet Explorer 5+.
Download
:)
دوست عزیز غیر از اون که ناشناس عزیز معرفی کرد به پست 1141 از تاپیک یه سر بزن یکی از این برنام ها هست که صدرصد جواب میده و کار میکنهنقل قول:
نوشته شده توسط iceflower
موفق باشید
Pro Grab n Spam
یکی از اسپمر های خوب و سریع
WD-SPAM-ALOT-V1.5
ورژن 1.5 از این برنامه که کار باهاش خیلی راحت و ساده است
WD-PM-SPAMMER-V1.5
یکی از بهترین اسپمر ها
WD-SPAM-A-LOT-VC(Multi bot
روم و آیدی اسپمر
Spammer
یک اسپمر دیگه که براتون میزارم
تا هر کسی با هرکدوم که راحت تر بود از اون استفاده کنه
با سلام
من در ورود به روم های یاهو مشکل دارم و با پیغام This Request was refusedمواجه می شم
البته بنده از Multi Login استفاده می کنم و در هنگام نصب مسنجر فایروال outpost رو داشتم که بعدا پاکش کردم و ولی این
مشکل همچنین وجود داره .
ورژن یاهوی بنده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اميد جون
دوباره يك سوال داشتم يكي از دوستام ميگه كه تو يكي از قسمت هاي ياهو ثبت نام كرده و حالا ديگه بوت نميشه يعني بيشتر از
ده (10) پنجره Pm اگه باز بشه خود ياهو آنها را مي بنده و از بوت شدن جلوگيري مي كنه!!!
مي خواهم بدونم راست ميگه يا نه؟
اگه چنين چيزي وجود داره ميشه لينكش را بزاري ممنون ميشم.
KrypT Conversion
برنامه ای برای عوض کردن فرمت لیست بوت
سلام دوستان
من يه مشكل عجيب با مسنجر دارم.من خيلي راحت با مسنجر Sign in ميكنم ولي درست وقتي كه روم مورد نظر رو انتخاب ميكنم تا وارد بشم بلافاصله Sign out ميشه.
اينم عكس:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط layenz
من همچین چیزی نشنیدم و اگر باشه اطلاعی ندارم
البته فکر نمیکنم این مورد درست باشه
بجای ثبت نام که یه چیز غیر ممکن به نظر میرس .خوب اگه یاهو میخواست یه همچین کاری بکنه یه کار میکرد که اصلا" پک بوت امکان ارسال نداشته باشه
شما برای جلوگیری از بوت شدن میتونید از برنامه های ضد بوتی که در تاپیک هست و یا از چت کلاینت های قوی که بازم در تاپیک هست استفاده کنید .که کلا" جلوی پی ام رو بگیرن چه برسه به این که به ده تا برسن
موفق باشی
نقل قول:
نوشته شده توسط IVAN
سلام دوست عزیز این مشکل بعضی مواقع پیش میاد و مربوط به سرورها و یا بیشتر مربوط به کارت و یا خط تلفن شما میشه که بعضی مواقع از این موارد براش پیش میاد
توصیه میکنم یکبار دی سی شو و خطی که باهاش وصل شدی رو عوض کن و اگه نشد برای امشب از یک ای اس پی دیگه فعلا" استفاده کن باید مشگل حل بشه
باز اگر برای 10 درصد درست نشد کمی صبر کن و یه وقت دیگه امتحان کن ولی باید با موارد بالا کارت حل بشه انشا...
اگه چیز دیگه ای به فکرم رسید برات مینویسم
موفق باشی ضمنا" عکسی که انداختی اصلا" واضح نیست وچیزی رو نمیشه ازش تشخیص داد من از روی نوشته هات برات نوشتم اگه نشد عکس رو واضح بگذار
اینک یک برنامه برای ارسال پام خوش آمد گویی به روم
welcom Da Bitch
چند تا قالب برای مسنجر
ymsgr_bronze
ymsgr_celadon
ymsgr_grayorange
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Kolubive
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم فکر میکنم شما تا حالا با این آیدی به روم نرفتید
چ.ن این پیغام مشخصه اینه که آیدی شما به دلایل که یکیشون و مهمترینشون سن انتخابی هنگام ساخت آیدی هست زیره سنی هست که یاهو بهش اجازه ورود به روم رو میده و یا اینکه آیدی آلترنات رو یکی از آیدیهای مربوط به ایران انتخاب گردید مثلا" سیما2 . و با این حالت شما نمیتونید به روم وارد بشید و بایستی سن انتخابیتون رو عوض کنید .میتونید از مای یاهو لوگین شید و ادیت کنید البته توضیح کاملش در تاپیک هست ولی دقیقا" نمیدونم کدوم صفحه .بگردید پیدا میکنید .البته اگه در مای یاهو برید خودتون میتونید سن رو عوض کنید اگه قبول بشه
موفق باشید
سلام من يه اي دي لاكر خوب مي خوام كه 100 درصد كار كنه.مي دونم اگه تو اين تايپك بگردم پيدا مي كنم ولي 145 صفحه س من هم حوصله خوندن اين همه صفحه رو ندارم.اگه حداقل صفحه اش رو هم بگين ممنون مي شم.
من نزدیک به دو ساله که این آیدیو دارم و اوایل باهاش به راحتی به روم می روم مشکل از آیدی نیست چون من یه آیدیه دیگه ساختم ونقل قول:
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم فکر میکنم شما تا حالا با این آیدی به روم نرفتید
همچنان این مشکل پابرجاست
مشکل از تنظیمات connection است که تو منوی مسنجر > پرفرنس بزار رو no firewall and proxyنقل قول:
نوشته شده توسط IVAN
این قضیه sms با yahoo messenger رو تنظیمات خاصی داره ... اصلا تو ایران شدنیه ؟ یکی یه توضیحی بده مرسی
دوست من سلام...نقل قول:
نوشته شده توسط UN4given
قضيش اينه كه شما از ياهو بتوني به موبايل تكست بزني (خودت فكر كنم مي دوني)...
حالا اين تكست تا اونجايي كه من مي دونم از توي نه تنها ايران بلكه خيلي از كشور هاي ديگه خاورميانه امكان نداره. دليلشم بر مي گرده به مشكلات ماهواره اي و غيره...
موفق باشين. :)
نقل قول:
نوشته شده توسط IVAN
دوست عزیز یک مورد دیگه که بخاطرم آمد اینه که اگه شما از آنتی بوتر استفاده میکنی و در اون لحظه روشن باشه چون بعضی از گزینه ها به برخی ورژن های مسنجر نمیخوره باز دقیقا" این مورد پیش میاد و باید در هنگام ورود از کار بندازیش .یک مورد دیگر رو نیز یکی از دوستان براتون نوشته که امکانش هست از اونم باشه . اگه هنوز مشگلت حل نشده امتحان کن
موفق باشی
من اين برنامه ها رو ميخام اگر ميشه
ادد ايدي بدون اجازه
يه برنامه برايه پيدا كردن پسسورد
دوستان ورژن 7 یاهو مسنجر یه کرک داشت که اگه اجرا میکردی میشد چند تا پنجره یاهو باز کرد و هم زمان با چند تا آیدی وصل شد...برای ورژن 7.5 این کرک وجود داره؟؟اگه هست ممنون میشم لطف کنید...
با تشکر
سلام
مولتی یاهو رو از خیلی جاها مثل اینجا می تونین بگیرین :)
مرسی از پاسختون من سوالم بیشتر در مورد ایران بود چون یه کافی نت جم جور دارم چند بار ازم پرسیده بودننقل قول:
نوشته شده توسط *NashenaS*
بازم مرسی :cool:
ولی من می گم می شه !
چون مدتی پیش در دانش و کامپیوتر خواندم یکی از شرکت های ایرانی این سرویس رو برای ایران تونسته فعال کنه !
یعنی باید پول بدی !
دوست عزیز دانلود نمیشه...موقع دانلود یوزر& پسوورد می خواد!نقل قول:
نوشته شده توسط UN4given
نقل قول:
نوشته شده توسط cyrus_achamenian
دوست عزیز اینو امتحان کن جواب میگیری غیر از این باز توی تاپیک هست باید بگردی
این یکی رم دوست عزیزم تورنادو معرفی کرده بود
اگه قبلی نشد اینو امتحان کن