من تست كردم..آپديت ارور داد...راستش حالشو ندارم كلاينت رو پاك كنم دوباره نصب كنم...شايد فردا انجام دادم...ولي اگه كسي خواست تست كنه من خوشحال ميشم اين زحمت رو از گردنم برداره...:20:نقل قول:
من تست كردم..آپديت ارور داد...راستش حالشو ندارم كلاينت رو پاك كنم دوباره نصب كنم...شايد فردا انجام دادم...ولي اگه كسي خواست تست كنه من خوشحال ميشم اين زحمت رو از گردنم برداره...:20:نقل قول:
ممنونم یونس جان.حیف که با Dial-up کار میکنم وگرنه من هم تست میکردم اینو رو 6120.امیدوارم رو 6120 جواب بده.نقل قول:
راستی این ورژنه مزیتی هم نسبت به ورژن قبلی داره؟
مخلصم..نقل قول:
مزيت كه احتمالا" بايد باگ هاش برطرف شده باشه...:20:
آخه مگه باگ داشت ؟نقل قول:
به نظر من کامل بود :دی
الان من امتحان کنم؟
یا کلاً رو 82 ارور میده؟
واسه منم ارور داد ولي شايد اگه كلاينت رو پاك كني و اينو از نو نصب كني شايد نصب شه...نقل قول:
من میرم تست کنم ببینم چجوریاس....نقل قول:
یونس جان این دیگه پچ نداره..؟
اینو فقط نصب کنم حله؟
کد:http://rapidshare.com/files/164353772/N-Gage.Fixes.v1.10.1345.S60v3.SymbianOS9.Unsigned.Cracked.Read.NFO-BiNPDA_By_DeltaFoX.rar
توش پچ هم هست...واسه من كلاينت هم نصب نشد تا بخوام پچ رو نصب كنم...نقل قول:
من كه زياد اميدوار نيستم ولي رو N95:FW30 جواب داده...:20:
واسه منم FW20 هست...
واسه تو هم همینه نه؟اگه جواب نده تا صبح باید بشینم بازی نصب کنم....
خدایا به امید تو.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگهنقل قول:
گوشیم N82 هستش. N-Gage ی که رو خود گوشی هست رو کاری نباید کرد؟
اون چی میشه؟
اون كه فقط تبليغاتيه...بازي هاي تريله...بايد اينو نصب كني..نقل قول:
رو N82 منم جواب نداد.....
الان کلاینت N-Gage ندارم :41:
حال نصب کردن کلاینت قبلی هم نیست...
پاكش كردي...خواستي نصب كني چه اروري داد؟:41: خيلي بد شد...شرمنده زحمتت دادم داداش...:11:نقل قول:
اره اول بازی هارو پاک کردم بعد کلاینت 1318 رو پاک کردم بعد خواستم 1345 رو نصبش کنم اصلاً نصب نشدنقل قول:
نمی دونم دیشب امتحان کردم دیدم نمیشه دیگه حال نصب کردن 1318 رو نداشتم بیخیالش شدم...
نه بابا اقا یونس این حرفا چیه... شما تاج سر مایی فدای سرت :40:
حالا اگه راهی داره من دیگه این 1318 رو نصب نکنم وایسم تا این یه راه حلی واسش پیدا بشه..
اگه شانسه ما هست 1318 رو نصب می کنیم بعد این 1345 درست میشه :31:
ولی من بازم میگم 1318 خیلی خوبه به نظرم... البته این نظر منه ها...
خيلي بد شد پس...نقل قول:
كلا" كه نبايد فرقي كنه..منظور من از باگ ،باگ بازي ها بود نه كلاينت...مثل bia كه با 1318 درست شد..
من ميگم نصبش كن...انگيج بدنت كم ميشه ها...:31:
اره میگم از دیشب حال ندارمــا.. نگو N-Gage بدنم کم شده :31:نقل قول:
82 بدون N-Gage اصلاً نمیشه... تو منو جاش خالیه الان... من اعصابم سر نصب بازی ها خورد میشه...
خیلی طول میکشه!:13: کاش میشد بذاری همرو خودش نصب کنه...
سلام من ان 95 دارم . بازيهاي ان گيج رو نصب كردم ولي كنار بازيها مينويسه تريال.بعد كه فايل پك رو نصب ميكنم ديگه ان گيج گوشيم بالا نمياد
عوضش رو 78 من خوب جواب داد
بچه ها یه سر به سایت انگیج بزنید تو قسمت 82 کلاین 1345 رو برای دانلود گذاشته اون رو امتحان کنید
کلاینت که نباید حتما ریپک شده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی آنیستال شدن این کلاینت خدا زمان طول میکشه حدود یه ربع نیم ساعت
خیلی عجیبه
من خودم دارم تست ميكنم نتيجه رو همينجا ميگم...:20:
ويرايش:کد:http://www.n-gage.com/ngi/etc/medialib/ngage/web/common/downloads/app.Par.21954.File.dat/n-gage_v1.10_1345.sisx
تست كردم و جواب داد...الان 1345 رو گوشيم نصبه...بايد كلاينت قبلي رو پاك كنيد بعد اينو نصب كنيد...
اقا یونس پچ مچ نمی خواد؟؟؟نقل قول:
فقط همین حله؟؟
من رفتم واسه نصب
پچ ميخواد...دارم تست ميكم...صبر كن نتيجه رو ميگم..نقل قول:
ويرايش:
يه بدي كه داره اينه بعد از نصب پچ كه آيكون trail رو برميداره ديگه نميتوني بازي نصب كني...
به عبارت ديگه بايد اول هر بازي كه ميخواي نصب كني بعد پچ رو نصب كني...البته يه پچ ديگه هم اومده كه اونم تست ميكنم بهتون خبرشو ميدم...
نصب شد!!نقل قول:
ولی بازی هنوز نصب نکردم...!
اونم خبرشو الان میدم...
===========
اقا یونس پچ جواب داد ؟
من پريروز رو 95 يكي نصب كردم مثل ساعت كار ميكرد...شما يه جايه كارت ايراد داشته...مو به مو آموزش رو انجام بدي مشكلي پيش نمياد...نقل قول:
آخر عاقبت این ورژن جدید چی شد؟حل حله؟مشکل من رو که با اجرای بازی ها میدونید.اگه این ورژن جدیده رو نصب کنم (اون هم
با Dial-up) سودی به حالم داره به نظرتون؟
من نصبش کردم...نقل قول:
ولی پچ Trial ندارم...
هر بازی که نصب می کنم نسخه Trial میشناسه!
يه دردسرش همينه...اين پچش:نقل قول:
وقتي نصبش ميكني بهت 2 تا گزينه ميده: هر بار كه نصب ميكني بايد يكيشو انتخاب كنيکد:http://www.zshare.net/download/5146086651420c84/
Patch TS : كه علامت تريل رو برميداره , ولي بعد از نصب نميتوني ديگه بازي نصب كني..., و فقط ميتونيد بازي هاي قبلي رو اجرا كنيد..
UnPatch TS : علامت تريل رو برميگردونه و ميتونيد بازي نصب كنيد...
تنها چيزي كه اضافه شده همينه...(به نظرت بزارم پست اول حميد جان؟ يا همون قبلي باشه؟)
البته سرعت بالا اومدن كلاينت شده 3-4 ثانيه...:8:
به نظرتون با Dial-up که کار میکنم دانلود کنم این ورژن جدیده رو؟نقل قول:
بگید دانلود کن میکنم نگید هم که هیچی!
شانستو امتحان كن...شايد جواب گرفتي...:46:نقل قول:
با این حساب به نظرتون با Dial-up که کار میکنم دانلود کنم این ورژن جدیده رو؟
بگید دانلود کن میکنم نگید هم که هیچی!
-------------------------------------------------------------------------------------
میبخشید که 2 بار فرستادم.از مسوولین میخوام که پست تکراری رو پاک کنند.
اقا یونس دردسر نداره ؟نقل قول:
یعنی هر دفعه که می خوای بازی رو نصب کنی باید پچ رو نصب کنی؟
اره کلاینت زود میاد بالا خوب شده....
ولی پچ دیگه ای نبود واسش؟
یه کم دردسر داره...
ولی نمیدونم.... به نظرت اگه دوستان به مشکل نخورن خوبه بذار..
بازم با خودته...:27:
دمت گرم...:40:
PaTch رو نصب کردم...
تیکه UnPatch هم ورداشتم....
ولی One که نصب بود علامت Trial نرفت!
هنوز Trial هست....
اقا یونس باید بازی رو پاک کنم UnPatch کنم بعد بازی رو نصب کنم بعد Patch کنم؟؟
=======
چه سخته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه...من اول 2 تا بازي نصب كردم بعد ديدم تريله...پچ رو نصب كردم رفت...اومدم استلر ولرز نصب كنم ارور داد unpatch كردم دوباره تريل شد و نصب شد باز پچ رو نصب كردم و تريل ها رفت...:46:نقل قول:
آقا ما روی گوشیمون nagage رو نصب کردم
ولی بیشتر اوغات نمی ره تو بازی مشکل از کجاست
فقط بعضی وقت ها که حال کنه می ره
گوشیم هم 5700
رام گوشيت بايد خالي باشه...يعني هر چي برنامه در حال اجرا داري بايد با jbak ببندي...نقل قول:
این کار رو کردم اما باز هم جواب ندادنقل قول:
پس از مهندس بپرس بهتر كمكت ميكنه...MohandesMCDنقل قول:
تا حالا این کلاینت رو آنیتسال uninistal کردید از رو گوشیتون
30 دقیقه طول میکشه
خیلی جالبه!!!
در ضمن N78 هم همون آشو همون کاسه هست one بی one
این کلاینت نصبش با قبلی فرق می کرد!!
اول یه Installing اومد پر شد...
بعد تازه این Accept و اینا اومد که باید قبول کنی....
ولی من هنوز با این پچش مشکل دارم...
2 روز N-gage درست حسابی ندارم....
موندم چیکار کنم....
اقا یونس شما وان رو تونستین Free بازی کنین؟
یعنی علامیت Trial رفت؟؟
آقا ببين درسته شما با jbak ميبندي همه نرم افزار ها رو ولي ممكنه رامت باز پر باشه. معمولا بازي هايي مثل one و asphalt اينا بايد رام حدود 16 مگ خالي باشه.نميدونم دليلش چيه ولي هر قدر به جاهاي مختلف گوشي سر بزني رامت بيشتر اشغال ميشه و حتي اگه با تسك منيجر هم اونايي رو كه باز هست رو ببندي بازم جواب نميده و رامت به 16 بازم نميرسه.گوشي رو يه روشن خاموش بكني حله.به نظر من انگيج رو شرتكات كن تو حالت استندباي مد كه گوشيتو روشن ميكني ديگه حتي نيازي نباشه بري تو منوي گوشي و يه ضرب بري تو انگيج
مهندس جان من هم مشکل j a n رو دارم.منظورت این هست که هر وقت میخوایم N.Gage بازی کنیم گوشی رو ریست کنیم.ارزششو داره به نظرت؟نقل قول:
من توي برنامه انگيج ميزنم بره توي بازي ولي چند بار lcd پاک مي شه و بهد مياد همون صفحه برنامه
چند تا بازي رو هم امتحان کردم.
گوشيم 6120 است با شکر