درودنقل قول:
احتمالا واسه اين هست كه غذاهاي توي آشپزخونه يا يخچال فاسد و خراب شده بايد بري تميزشون كني!
حله؟
Printable View
درودنقل قول:
احتمالا واسه اين هست كه غذاهاي توي آشپزخونه يا يخچال فاسد و خراب شده بايد بري تميزشون كني!
حله؟
کدومش بود ؟گم کردم همونی که حجمش زیاد بود؟نقل قول:
اردوان جان چرا اون لینکیو که من دادم دانلود نمیکنی 4 نفر تا حالا دانلود کردن و درست بوده غیر از شهر جدید تمام وسایل جدید هم که توی سایت سیمز 3 بوده این جا هست فعلا چیز دیگه ای نساختن.
آره 227 مگ هست تمام چیز های جدید هم توشه بفرما:
این تورنته و با بیت تورنت میاد اینم لینک بیت تورنت:دیکد:http://thepiratebay.org/torrent/4931319/The_Sims_3_Addons_(New_Town__Cars_Cloths__amp__e.t
فقط با بیت تورنت 1مگم هست بیت تورنت.کد:http://www.bittorrent.com
سلام به همه اگه میشه رمز چیزی واسه این نیازها بزارین مثل خواب- غذا - حمام بابا پدر در اومد یا غذا میخورم یه میخوابم به کارهای دیگه نه می رسم لطفا راهنمایی کنید باتشکر فراوان عزیزان
اره بابا من داتلودش كردو خيللليييي باحال بود
1-من سيمم تو كار پزشكي هست و در لول 4 هستش و يك گزينه داره واسه ارتقا به نام research و من نميدونم چه جوري بايد بالا بردش چيكار كنم؟
2-تو اينونتوري سيمم وقتي لول 4 شد يك چيزي اومد اسمش medical beeper بود اين چي هست؟ و همچنين نميتونم از تو اينونتوري درش بيارم
بچه ها توی فروشگاه و مثلا سالن نمایش شهر و رستوران نمیشه رفت ؟
یعنی باید بیرون منتظر باشی تا کار سیمز تموم شه درسته یا من دارم اشتباه می کنم ؟؟
من یه سری خونه و اینا دانلود کردم یکی بگه کجا باید بذارمشون ؟
تو download تو مای داکیومنت تو سیمز 3
یا جای دیگه ؟؟؟
میگم گیتار رو چجوری میشه گذاشت توی اینونتوری ؟!
خیلی زیاده ادرسی ندارید جدا جدا دانلود کنیم؟نقل قول:
آره 227 مگ هست تمام چیز های جدید هم توشه بفرما:
آره! بعد تو Launcher نصبش کن!نقل قول:
من یه سری خونه و اینا دانلود کردم یکی بگه کجا باید بذارمشون ؟
تو download تو مای داکیومنت تو سیمز 3
یا جای دیگه ؟؟؟
نقل قول:
میگم گیتار رو چجوری میشه گذاشت توی اینونتوری ؟!
بگو گیتار بزنه بعد خودش میبرتش تو اینونتوری!
zende این لینک چیه یه توضیح کوچولو در موردش میری اخه من رفتم دانلودش کردمنقل قول:
دوست عزيز اول 1-لينك دوم رو دانلود كن بعد نصبش كن
2-برو به بينك اول و رو دانلود كليك كن و بعد فايل مورد نظر در برنامه bit torrent دانلود ميشود
راستي اگه ميشه به سوال من جواب بدييييييييييييييييييييييي ييييييننننننننننننننننننن ننننننننننن
(h-r-v جان چه اواتارت قشنگه از كجا اوردي؟؟ ميشه ادرس بدي؟؟؟؟)
اره بايد صبر كنيد تا بياد بيرون تو رو نميشه ديد.:10:نقل قول:
خوب بترکی جان در مورد چیش توضیح میخوای این تمام پکیج ها و آیتمهایی هست که سازنده ها برا بازی ساختن و گذاشتن در سایت سیمز 3 اما چون ما ورژن اورجینال نداریم خوب نمیتونیم اونجا عضو شیم برا همین یه دوست عزیز زحمت کشیده اینکارو کرده که ما بیچاره ها هم فیض ببریم:دی
عاليه perfectنقل قول:
اينو خودت ساختي؟
اگر خودت ساختي مرحبا! ايول!:10:
نگاه كنيد ياد بگيريد! خب شما هم بسازيد ديگه!
[quote=h_r_v;3905347]آره! بعد تو Launcher نصبش کن!
به خدا من دانلود کردم..ولی فایل دانلود ندارم..تو هر جایی هم می ریزم...تو لانچر نمی یاد.......یکی به من جواب کامل بده تورو خدا:41::19:
نقل قول:
دانلود می کنم ولی خرابه...اینستال نمی شه این فایل که دادین
عادیه جدی نگیر :دینقل قول:
. اونوقت اين اسپمه؟
---
خوبه طرح جالبیه بریم سرش ببینیم میتونیم بسازیم اینطوری یا نه ولی خیلی طرف خلاقعیت داشتش فکر جالبی داشت که مایکل جکسون رو ساخت
دانلودش نیست ؟ :دی
ايده اش از من بود.نقل قول:
من گفتم همه بسازن و بهترينش رو اپلود ميكنيم ميزاريم براي دانلود. ولي متاسفانه فقط يك نفر ساخت.
اون که خودش نساخت
منم عکسشو نمیبینم
---------
برای گیتار بگم که اشتباه کردی h_r_v
باید گیتارو دراگ & دروپ کنی توی اینونتوری
-------
حاضرم شرط ببندم پست به این مفیدی که جواب یه نفر رو دادم پاک میشه .
ميشه دوباره همون عكس سيم جكسون رو بزارين؟؟؟
راستي ميشه بگين جواب سوال من چي ميشه؟
اینجا آلزایمر شدیده ! سوالت رو دوباره بگو ... اون عکس رو هم الان من دوباره براتون آپلود می کنم ...نقل قول:
ميشه دوباره همون عكس سيم جكسون رو بزارين؟؟؟
راستي ميشه بگين جواب سوال من چي ميشه؟
=========================
بفرمایید ، این هم مایکل جکسونی که شما نمیتونستین ببینین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاهاهاهااهاهاهاهاه خيلي باحال و خنده دار هستش ولي چرا فكش اينقدر زشته؟ موهاشم همين طور
بفرما اينم سوالام
1-من سيمم تو كار پزشكي هست و در لول 4 هستش و يك گزينه داره واسه ارتقا به نام research و من نميدونم چه جوري بايد بالا بردش چيكار كنم؟
2-تو اينونتوري سيمم وقتي لول 4 شد يك چيزي اومد اسمش medical beeper بود اين چي هست؟ و همچنين نميتونم از تو اينونتوري درش بيارم
جدیدا یک سیمز ساختم که این دیگه واقعا فوق العاده شده!
چند وقت دیگه میزارمش ( دارم چلنجاشو میگیرم )
5 تا اسکیل آشپزی ، Logic ، نقاشی ، نویسندگی ، تعمیر کاری رو تا آخر رفتم! و اسکیل هایه آشپزی ، نقاشی ، نویسندگی هم چلنجاشو تا آخر گرفتم! فقط موندم با این Logic که خیلی سخته!
راستی دوستان می خواستم بدونم چجوری Item رو بزارم توی اینونتوریم؟
آخه یک سری ماموریت هایی ( اسمش الان یادم نیست ) اومده که گفته ضبط یارو رو تعمیر کن بعد بهش بده من تعمیر کردم اما نمی دونستم چجوری بدم فروختمش :27:
و یک چیزه دیگه اونم اینکه موقع آشپزی یا نقاشی که برام ماموریت میاد ( توی همون قسمتی که ستاره داره ) بعضی از جاها از جمله City Hall میگن برو نقاشی کن وقتی میزنم گزینش خاموشه و رویه گزینش که میرم نوشته که وسایل مورد نیازش توی اینونتوریت نیست! حالا موندم چی کار کنم!
بعدا عکسم میزارم.
اینم جواب شما چون داشتم پست میزدم ندیدم من خودم Medical هستم لول 10 رو تموم کردم الانم 2000 و خرده ای در ساعت میگیرم!نقل قول:
ببین یک Medical Journal تویه اینونتوریت میاد که اونو هر روز باید بخونه و هر موقع که میری سره کار Volume جدیدش میاد! باید بخونه تا Research ت کامل بشه! هر روز!
Medical beeper هم که یک جور کارت شناسایه تقریبا وقتی از کارت بری اونم میره! یک جورایی نشانه ی پزشک بودنته!
سلام
این گیاه مرگ به چه دردی می خوره؟
به درد خاصی نمیخوره هیچ کاری هم انجام نمیده فقط برای دکوره
Add on ِ جدید نیومده غیر از اونی که توی تورنت دادین ؟ ( 200 و خورده ای مگیه )
( عجب وقت پر کن ِ خوبیه :دی )
خیر نیومده.
راستی کورش جان 20 سال جوون تره چی شد نساختی:دی؟
سلامنقل قول:
برای من تنها اون 3 تا کلید رو که می زدم کار نمی کرد ... قبلا" هم گفته بودم که هتون تعجب کردید ...
ولی با این 4 تا کلید کار کرد ... خودمم تعجب کردم ...اصلا" فکر نمی کردم کلید start menu هم بتونه کاری بکنه ولی درست شد ...
سلام دوستان
من 300 تا پاداش لحظه های زندگی گرفتم
اگه میشه یه نفر توضیحاتی بزاره ببینم هر کدوم چیکار میکنن
بنده در حال حاضر روزی 8 ساعت دارم تریبال وارز بازی می کنم وقت ندارم ... : دینقل قول:
خیر نیومده.
راستی کورش جان 20 سال جوون تره چی شد نساختی:biggrin:؟
به لومینا هم بگو انقدر ناز نکنه ، بزرگ میشه یادش میره ، حالا مگه چقدر پاک کردن ؟ من یه بار اومدم دیدم 25 تا پاک شده ( البته همش سیاسی بوده :31: )
منم سیمز خریدم خیلی باحاله..
از چه راههایی میشه پول در اورد. یه راحلی بگید تا پولم زیاد بشه آخه خونم هیچی توش نداره..
درودنقل قول:
cheat بهترین راه حل
ctrl+shift+c را بزنید
در کنسول باز شده، motherlode را بزنید، هر دفعه 50.000 تامیده بهتون
نه اتفاقا اصلا چیت حال نمی ده ... من که وقتی چیت می زنم حالم گرفته میشه ... هیچ لذتی نداره ، قسمت بسیار جالبی از بازی یعنی کار کردن رو میزاری کنار ...
من الان هر دو سیمزم سوپر استار شدن، پس کار هم میکردم و میکنم، اما برای خونه و امکانات خوب، باید پول داشت دیگه !نقل قول:
خوب بهضی جاهاش یواشکی اشکال نداره :31:نقل قول:
من الان هر دو سیمزم سوپر استار شدن، پس کار هم میکردم و میکنم، اما برای خونه و امکانات خوب، باید پول داشت دیگه !
ولی 50.000 تا خیلی زیاده ...
نقل قول:
حداقل باید 10000 تا داشته باشید..روش برید توضیح داره....
بچه ها اينم مايك جكسون من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم خریدم سیمسز رو از همینجا ببینم کی میفرستن واسم !