خیلی خوبهنقل قول:
قیمتی که گفته رو هم برامون بگو
اگه یدونه L5 دیگه +یه ست کامپوننت هم جور کنی که خداس
خیلی خوبهنقل قول:
قیمتی که گفته رو هم برامون بگو
اگه یدونه L5 دیگه +یه ست کامپوننت هم جور کنی که خداس
درود قیمت رو چیزی نگفته ولی فکر کنم حدودای 1 خودش خرید نمی دونم قرار شده سوال کنه قیمت هر کدام به نظرتون چند می ارزه می خوام بدونم بهتری تا چند برش دارم فقط زودتر بهم بگید تا نپریده چون عجله داره طرف ممنون :11:
با عرض سلام خدمت دوستان.
میخواستم ببینم ک سی از دوستان اطلاعاطی راجب ساب Aviator w300 اینچ 12 و امپیلی a/d/s 610.4 داره
میخوم ببینم این ساب وامپیلی به درد بخور هسن یانه
قیمت ساب 70 امپ هم170
یه جفت خربزه ای خوب تا 100 تومن معرفی کنید
مشخصات پخش هم jvc kd-g546
نقل قول:
یه چیز باشه که هم کیفیت و بیس خوب داشته باشه با پخش منم مچ باشه .
قیمت دقیق پیدا نکردم شما اگه فاکتور داره طبق عرف دست دوم 30 درصد از قیمت نو کمتر باید بگیرید اما اگه واقعن کم کار کرده و از صداش خوشت اومده 20 درصد هم کم کنی برد کردی حالا هرچی خودت صلاح میدونینقل قول:
نقل قول:شما با آمپ می خوای استفاده کنی؟ اگه آره باید ببینی پخشت خروجی آمپ داره یا نه . تا 100 تومن کنوود 718 یا MTX THX693 - باند خودم- صدای خوبی دارن.نقل قول:
باسلام
یه آمپ تا 50میخوام.قیمت دقیقشم بگید ممنون میشم.باندم6975.پخشمjvcولی میخوام عوض کنم پایونیر بندازم.
باتشکر
کنوود 5203 می تونی ببندی که 2 تا 55 وات روی 4 اهم میده و قیمتش چیزی بین 60-70 تومنه ولی برای 6975 این آمپ کمه:31:.....نقل قول:
برای 6975 باید دنبال آمپی باشی که حد اقل 2 تا 80 یا حداکثر 2 تا 100 وات روی 4 اهم بده:8:.....
آخرین قیمت pioneer 6050 لطفا
چیزی حدود 190 تا 210 بسته به مکانش می تونه قیمتهای متفاوت تری هم داشته باشه:31:.نقل قول:
نقل قول:
نه فعلا آمپ نمیخوام
نطرتون در باره jbl چیه ؟
این مشخصات پخش من هست خودتون ببنید بگید چی بدردش میخوره بگیرم ممنون میشم.
کد:http://www.ryda.com.au/JVC-KD-G546-Car-CD-MP3-Tuner-p/kdg546.htm
نه فکر نکنم مشکلی واسه آمپ باشه:تو مشخصاتش اینو نوشته.....نقل قول:
Line Output Terminals=Front/Rear/Subwoofer
خوب ببین اگر آمپ نمی خوای بزاری زیاد به مارک خاصی فکر نکن همون کنوود 718 رو بگیر(هر چند که همینم با آمپ باید صداشو در بیاری)آخه با آمپ خود پخش که بیشتر از 20 وات rms نمیده چه جور میشه صدای یک باند 80 وات rms رو در آورد:21:....
jbl محصولات خوبی داره ولی بدون آمپ توصیه نمیشه:5:.
خب آمپ باهمین مشخصات چه مارکی خوبه و قیمتش چنده؟نقل قول:
باتشکر
نقل قول:
خوب یه آمپ خوب که این سیستم رو ساپورت کنه چند قیمته؟
6203 کنوود رو اگه پیدا کردی بگیرنقل قول:
2 کانال هست و 2تا 100 وات روی 4 اهم خروجی داره قیمتش هم باید زیر 100 تومن باشه یا می تونی 2 کانال ساند استریم بگیری بعید می دونم هیچ کدوم رو بتونی پیدا کنی ولی یکم پرس وجو ضرر نداره.
نقل قول:خوب کار سختی نیست دنبال آمپ تو بازار بگردید ولی همینجا بگم به حرف مغازه دار گوش ندید یکوقت ها که یک مارک عتیقه بکنه تو پاچتون در ضمن اصلآ به نوشته max power روی آمپ توجه نکنید که فقط جنبه تبلیقاتی و رقابتی داره و بدرد خریدار نمی خوره وقتی می خواید آمپ بگیرید دقت کنید که اول باند یا هر نوع اسپیکر دیگری که دارید روی چند اهم کار میکنه 2 یا 4....بعد قدرت باندتون منظور rms هست در نظر بگیرید به همراه مقدار اهم اونموقع یک آمپی بگیرید که حتمآ 10-15 وات rms قویتر از باندتون باشه حالا چرا قویتر چون شما باید فکر اتلاف حرارت و مقاومت سیم هم بکنید که بهترین قطعات هم حداقل 10 اهم رو صرف مقاومت سیم و حرارت میکنه:31:....نقل قول:
مثلآ این باند 718 - 80 وات rms قدرت داره و روی 4 اهم کار میکنه پس باید دنبال آمپی باشید که 90-100 وات rms روی 4 اهم فراهم کنه و البته برند آمپ هم مهمه نه اینکه حتمآ hertz یا earth باشه فقط منظور اینه که مارک ناشناخته ای نباشه....
فکر کنم نیازی به معرفی آمپ نباشه خودتون الان می تونید برید و آمپ بخرید:46: ولی خوب برای شروع کنوود 6203که بهنود جان معرفی کرد خوبه و همینطور امپهای ساند استریم هم خوبن....
باسلامنقل قول:
از راهنمایی جامع تون ممنون ولی میخوام سفارش بدم یه امپ برام بیارن (البته گفته بودم باندام6975هست)
خواهشا یه آمپ خوب تو مایه های 50-60تومن معرفی کنید وقیمت دقیقشم اگر ممکنه بگید
باتشکر
5203 کنوودنقل قول:
قیمت هم بایدحدود 57 تومن باشه
به راحتی هم میتونی توی بازار پیدا کنی ازش :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
آقا ما یه 4150 آک بهمون کادو دادن !!
باند رو هم خریدم. ex718 کیفیت خیلی خوبه بیس هم خوبه. راضیم.
فقط یه سوال ضبطم با usb م مشکل داره !!
وقتی میزنمش به ضبط میشناسه میره تو یو اس بی ولی هیچی پلی نمیکنه !!!
مشکل چیه !!؟
تنظیم خواسی داره !؟
مودلاتور همین یو اس بی رو راحت میخونه !!!
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
مارک و مدل USB شما چیه؟
نباید مشکلی داشته باشه!
تا وصل میکنی باید آهنگهارو بیاره!
با USB دیگری تست کنید.
usb از این اشانتیوناست !!! :31:
پس تنظیمی نداره !؟
با یکی دیگه امتحان میکنم.
خبر میدم.
راستی چه مارک usb و با چه حجمی سازگاری خوبی با این ضبط داره !؟
ممنون
پایونیر مثل جی وی سی نیست که کم بیاره!
ترنسند و کینگستون خوبه براش!
من با 6050 تا 8 گیگ هم امتحان کردم!
امکان داره ضبط مشکل داشته باشه !!؟نقل قول:
بعید میدونم مشکل از پخشت باشهنقل قول:
فلش دیسک رو یه بار فرمت کن آهنگ هارو از اول بریز توش
اینو بگم که 6050 من بعضی آهنگ هارو نمیخونه
مثلا با کیفیت 128 یه آهنگ رو نمیخونه ولی 192 همون آهنگ رو میخونه
یا مثلا همون آهنگ 128 رو از کیفیت 128 به 128 کانورت کنی بازم میخونش
نمیدونم مشکل از کجاست:13:
منم این مشکل رو دارم با 6050! جالبه بدونی که فقط مشکل 6050 نیست!
من وقتی همون آهنگ رو روی موبایل هم میریزم نمیخونه! ولی با کانورت مجدد....میخونه :دی
شما با فلش دیگه ای امتحان کردی؟؟؟نقل قول:
امکان داره ضبط مشکل داشته باشه !!؟
بعید به نظر میاد که مشکل داشته باشه.
دوستان یک چیزی که باید توجه داشته باشید اینه که فلشی رو که به پخش ماشین وصل میکنید باید حتمآ به طریق زیر قبلش فرمت بشه....
بعد موزیکها رو کپی کنید توی فلش و اینکه بعدن فلش رو از طریق SAFE REMOVE از کامپیوتر جدا کنید نه همینطوری از USB بکشیدش بیرون(پخش خودم 4150SD اینطوریه که اگر همینوری بکشم بیرون بعد پخش نمیخونش فلش رو)...
در ضمن یک سری موزیکها هستن که ممکنه وقتی میزارید روی پخش ماشین نخونه راه حلش اینه که با یک نرم افزار کانورتش کنید به همون فرمت با همون بیت ریت.....
راستی یک سوال رفیقم یک 5150 خریده دموش رو چه جوری باید عوض کنم.....
توی 6050 روی کنترل یه دکمه داره روش نوشته ENT با اون عوض میشهنقل قول:
روی پخش هم با دکمه Display عوش میشه
5150 هم حتما مثله اینه :31:
دوستان نمیشه رو Pioneer DEH-P4150UB کاری کرد که وقتی ضبط روشن میشه آنتن برقی بالا نیاد ؟!
ماشین سمنده ، خیلی رو اعصابه ! قبلا که JVC داشتم ، فقط وقتی که رادیو رو روشن می کردی آنتن بالا میومد ..
این پایونیر الان وقتی روی USB هم هست انتن میاد بالا ! کلا دستگاه که روشن میشه آنتن هم میاد بالا !
مهدی همه یک کاری میکنن که وقتی پخشو روشن می کنن انتنشم بیاد بالا حالا شما می خوای نیاد بالا:31:....نقل قول:
من یکی از دوستانم همین مشکلو داشت که اگر نمی خوای رادیو گوش بدی می تونی فیشش رو بکشی تا دیگه نیاد بالاالبته اینطوری دیگه هیچ وقت نمیاد بالا(نمی دونم تنظیم خاصی داره یانه شاید بقیه بچه ها بدونن)...
آخه مشکل اینجاست که من پخش رو روشن می کنم از رو USB Flash موزیک گوش بدم ، آنتن میاد بیرون !نقل قول:
من اصلا استفاده از رادیو ندارم ! به خاطر همین هم لازم نمی دونم آنتن بیاد بیرون . مشکل اینه ! :31:
در کل راهنمایی هات خیلی باحال بود ! شما همیشه مشکلات زو از بیخ برطرف می کنی ؟ :دی
سلامنقل قول:
شما هيچ راهي نداريد جز هموني كه حسين جان گفتند.بايد فيش آنتن برقي رو جدا كنيد.چون طوري طراحي شده كه تا پخش روشن بشه فرمان ميده تا آنتن بالا بياد.
حمید خان و حسین جان جواب دادننقل قول:
منم یه پیشنهاد میدم
میتونید یه کلید کوچیک یه جایی سر راهش قرار بدین که هر موقع خواستین رادیو هم گوش بدین اون کلید رو بزنید تا آنتن بالا بیاد :46:
مهدی پس مثل خودمی آخه این رادیو وطنی مگه چیزی هم میگه که آدم بخواد گوش بده:46:.....نقل قول:
همون فیش رو دربیار راحت میشی یا اگه می خوای بالا پایین بشه همون کاریو بکن که امیر گفت البته پیشنهادهای امیر یک نمونه حرفه این:31:....
راستی خودت باحالی عزیزم آره دیگه تو وطنمون به ما میگن بیخو بنی کار کنیم...
راستی مهدی یک سوال پخشو که اور نکردی ها اینو ولتاژ ندی یکوقت:27:(شوخی کردم کارت درسته:40:)...
سلام ماشين من پرايده
1- ضبط 6050
2-باندم 6975
3-ساب وآمپ هم ندارم
سوالام
1_ اگر بخوام 1جفت تيوتر s20 پايونر رو ضبطم بندازم البته بدون آمپ صداي تيوتر ها در ميان يا اصلا کار نمي کنند راستي بايد بگم که تيوتر ها رومي خوام به جاي باند هاي جلووصل کنم يعني سيمهاي باند هاي جلو رو به تيوتر ها وصل کنم
2_خواهش ميکنم که راهنماييم کنيد که از کجا بفهم تيوتر s20 پايونر اصله يا چيني اصلش مال کجاست ومشخصات ظاهريش با چيني فرق داره اگر شبيه به هم هستن از کجا بايد بفهمم
3_راستي من سه چهار ماه پيش 6975خريدم فروشنده ميگفت که ديگه کارخونه اين مدل رو توليد نمي کنه و اين سري آخره وبا گارانتي پايونيران به من داد 130البته با پول نصب وبرش تاقچه شد 140تومن حالا دو به شکم که باندام اصله يا نه ميشه يه راهنمايي به درد بخور کنين که از اصل بودن باندام مطمئن بشم
4_ يه نظري هم بدين در موردآمپz3x-t6dميگن 6کاناله راست يا دروغ اصلا آمپ خوبي هست يا نه قيمت وگارانتي شوهم بگين
شرمنده سوالام زياد شد هر چه زود تر بگین لازم دارم خداحفظ
سلام باکس سابو عوض کردم این باکس جدید 53 لیتر هستش و پورتد یک روز کامل توی نجاری بودم تا به سرانجام رسید به همه توصیه می کنم هیچ وقت باکس آماده نخرن . حالا تازه قدرت این ساب داره معلوم میشه .
سلامنقل قول:
مبارکه
دقیقا همینطوری هست که میگی
ساب با باکس های مختلف رفتار های مختلفی از خودش نشون میده
اگه میگفتی بهت میگفتم که کجا بدی برات درست کنن و زیاد هم معطل نشی
اینطور که معلومه باکس رو آب بندی نکردی درسته؟
هزینه هم اگه بگی عالی میشه :10:
شرمنده دوستان 2 تا پست پشت سر هم افتاد نا خواسته بود
دوست عزیز اس 20 که کیفیت نداره بی خودی پولتو دور نریز. در مورد اصل بودن یا نبودن خیلی خودتو اذیت نکن اگه از صداش خوشت میاد که موردی نیست اگرم شک داری که خدارو شکر 6975 هیچ وقت رو دستت نمی مونه . این آمپی هم که فرمودید باید چینی باشه نخر برادر من چند وقت پیش یک آمپیلی به نام تیک تیوتر 718 یکی از بچه هارو به فنا داده .آمپ 5 کانال INFINITY هست حدود 200 تومن دیگه چینی بی نا و نشون خریدن توجیح نداره.نقل قول:
سلام امیر خاننقل قول:
والا نجار تا حالا باکس نساخته بود یکم طول کشید ولی اندازه ها دقیق در اومدن هزینشم 27 تومن شد.
آب بندی نشده به نظرت توشو پشم شیشه بکنم؟
2 متر سیم 2 در 2.5 میلی متر هم دارم میخوام سیم کشی سابو تقویت کنم به نظرت چقدر تاثیر داره؟
بعد می خوام تا آخر سال یک ساب و باکس مثل همین اضافه کنم به نظرت 8104 جواب میده؟
خوب خوبه دیگهنقل قول:
میتونستی بدی این کمد ساز ها و جا کفشی ساز ها
اونا هم خیلی دقیق و تمیز کار رو در میارن
کافیه فقط نقششو بهشون بدی
به نظرم نیازی به پشم شیشه نیست
فقط با چسب چوب خوب درزهاشو بگیر
برای 2 تا pw12 ؟
به نظرم کمه
الان ساب رو 2 اهم بستی یا 4 اهم ؟
اگه وضعت خوب بود میتونی به 9104 فکر کنی :21: