بقیه روز هم دست کمی نداره ! من حداکثر سرعتم 20 هست ... جالبه قبلا واسه سرعت بهشون می گفتم (سرعت 50 , 100 که بعدش اومد پایین) می گفتن ما تو قرارداد گفتیم تا 30 میدیم حالا سرعت 30 هم نمی رسه :41:نقل قول:
Printable View
بقیه روز هم دست کمی نداره ! من حداکثر سرعتم 20 هست ... جالبه قبلا واسه سرعت بهشون می گفتم (سرعت 50 , 100 که بعدش اومد پایین) می گفتن ما تو قرارداد گفتیم تا 30 میدیم حالا سرعت 30 هم نمی رسه :41:نقل قول:
حالا چیکار کنیم قیمت ها رو هم که بالا انداختن بهمون! به اسم آبنومان
تنها راه حل این هست که دیگه تمدید نکنیم و صبانت رو هم به هیچکی توصیه نکنیم !!نقل قول:
من دیگه تمدید نمی کنم دل به دریا میزنم میرم شاتل از خیلی ها شنیدم خوبه یکی از فامیلامون داشت میگفت عالیه
[HTML]http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/[/HTML]
قیمت های شاتله وای!!! با خوندنه این صفحه فهمیدم که صبانت تا دسته سرمون کلا گزاشته:19:
صبانت سرویس 128 15گیگ رو با هزینه ی راه اندازی 64 تومن بهم انداخت:19::19::19:
بهترين گزينه الان شاتل
یه سوال از کسانی که شاتل دارن؟ میخواستم بدونم واسه ی شاتل هم سرویس بگیریم Username & passwoed میدن؟
یعنی باید کانکشن ساخت و کانکت شد؟
چرا صبانت اینجوری شده!؟!؟!؟ سرعت امروز من رو 5 کیلوبایتم ثابت نمیشد؟!؟! مشکل از منه یا ماله همه اینطوری بوده؟
ببینین مردم چه سرعتی دارن اونوقت ما ....:41::41::41::worried::worried::sad::sad:
ببینین مردم چه سرعتی دارن اونوقت ما ....:41::41::41::worried::worried::sad::sad:
برای منم شبانه 7.15 قطع شد لعنتی
کلا 300 مگ شبانه
سرعت روزانه چی؟ ماله من که خیلی نوسان داره دورو بره 10 بعضی وقت ها 3 یا 4 میچرخه:19::19::19:نقل قول:
خوب تمديد نكن ديگه با اين اوضاع برو شاتل بگير حالشو ببر
خوب من میمیرم تا 19 مهر بشه!!! جون به لب مبشم تا 3ماه تموم بشه:19:نقل قول:
1 سوال؟ میشه قراردادو بهم زد؟
نه دیگه 10 خیلی کمه ! ماله من 20 هست شاید 30 هم برسه ! شاید اصلا بهت 64 دادن :31:نقل قول:
فکر کنم بشه اما پولی که بهت پس نمی دن !نقل قول:
64 يا 128 كه همشون توربو بودن
ميشه بهم زد
حالا واسه سرعته افتضاحم چیکار کنم؟ زنگ بزنم نمایندگیش 4تا فحش بدم؟!!!!نقل قول:
واقعا الان اعصابم داغونه!!!:19::19:
اونا اینقدر از این فحش ها شنیدن که .... تنها راه که دلت خنک بشه اینه که برو نمایندگی مشتری بپرون :31: برو بگو صفحه باز نمیشه و .....نقل قول:
از کدوم نمایندگی گرفتی؟
--------------------------------------
یک سوال : برنامه ای هست که حجم دانلود روزانه رو محدود کنه ؟ یعنی وقتی به اون حد رسید دیگه نگذاره کانکت بشم یا دانلود داشته باشم . هست؟
از ماوراکد:www.mavara.asia
[/quote]
وبسایت اش که خوب به نظر میرسه به خصوص اینکه سفارش آنلاین داره !!نقل قول:
این اطلاعیه اش جالب بود :
خبر ويژهبه اطلاع همشهريان عزيز مي رسانيم از اين پس تا اطلاع ثانوي در تمامي مراكز مخابراتي سطح شهر پورت خالي موجود بوده و زمان دريافت خدمات ADSL صبانت به 2 تا 5 روز كاهش يافت.
پورت های جدید از تاریخ 88/3/27 نصب و آماده واگذاری می باشند. :31:
و همچنین این دروغ اش :
تعرفه سرويس هاي صبانت در سراسر كشور يكپارچه شد
از اين پس هزينه آبونمان ماهيانه 3000 تومان شركت مخابرات بروي قبوض تلفن مشتركين محترم كسر و به قيمت هاي صبانت اضافه گرديده است. جهت مشاهده ليست قيمت هاي اينترنت پرسرعت صبانت اينجا كليك نمائيد.
نقل قول:
اگه میشه یکی اینو جواب بده !
کسی مشهد قاسم آباد صبانت داره؟
مال من چند روزه وصل نمیشه
سلام دوستان adsl من که بالاخره امروز بعد از 6 ماه وصل شد
مال من که امروز به کلی چراغ ADSL ام پرید:19::19::19::41::41:نقل قول:
کسی مرکز پیروزی این مشکل و پیدا نکرده یا فقط مال من قطع شده؟
حتما مشكل از خود مودم
از کجا بفهمم مشکل از مودمه؟نقل قول:
به شرکت زنگ زدم گفتن ما از مخابرات استعلام میکنیم فردا خبرشو بگیر
مودمم D-Link 320T است حالا چی کار کنم فک نکنم مودم مشکل دار باشه چراغ DSL یهو پرید:41:
512 گرفتم خیر سرم اما در بهترین حالت با 100 دانلود می کنه ! خدایا................... تازه بهترین حالتش... وگرنه زیر 100 هستش... چراغ ADSL هم که فداش بشم هر 2 دقیقه که کانکت میشم 10 دقیقه چشمک می زنه... ! :((
کلا مثل اینکه همه چیو بهت خراب و گرون دادن :31:نقل قول:
من یکی از دوستام پریزش برق گیر همچین چیزی بود از این مشکل ها داشت ! برش داشت درست شد
با سلام خدمت دوستان
من چون خط کافو نوری بود از خود مخابرات گرفتم.ولی توی شرکت از شاتل استفاده میکنیم.خیلی خوب کار میکنه و پشتیبانی قوی داره. سرویس مخابرات این یه ماهه با سرعت 128 بین 15 تا 17 کیلو دانلود میده.هزینش 30000 تومان واسه 3 ماه و محدودیت دانلود هم نداره!
تو قسمت خرابي مودم بگو حتما به جواب مي رسينقل قول:
اينكه خوبه پس بايد چند باشه؟نقل قول:
امروز با دوستم رفتم تک که براش مودم بخرم فهمیدم که این صبانت چه کلاهه بدی رو سرم گذاشته
دقیقا همو مدل مودم من D-Link wireless رو داشت با همون ضمانت نامه می داد 72 تومان در صورتی که صبانت 86 تومان می داد
من به کسانی که می خوان adsl تازه بگیرن توصیه می کنم به هیچ وجه مودمشون رو از ISP نگیرن
تازه از من 5 تومن هم به خاطر اسپلیتر گرفتن بعدش به من گفتن اسپلیتر رو تو جعبه ی مودم گذاشتیم در صورتی که تمام مودم ها از اول یک دونه اسپلیتر تو جعبشون دارن ونباید برای اون پول اضافه بگیرن.
اسپلیتر رو که با همه همین کارو می کنن نامرد ها!
بله داره:27::27::27:نقل قول:
1. آلان بهترین Isp مشهد که بهترین قیمتها رو داشته باشه کدومه..؟
2. این هزینه نصب پورت چرا بین شرکتهای مختلف فرق میکنه مگه همشون یه کار رو نمیکنند..؟
من دوستم شاتل یک ماهه گرفت 128 با تمام هزینه ها و مودم و.... شد 70 تومننقل قول:
الانم راضیه
من از 2 نفر دیگه واسه شاتل پرسیدم یکیشون 128 داشت یکی 512 هر دو راضی بودند و می گفتن سرعتش خوبه اما یکم حجم دانلود اش کمه !!..نقل قول:
ببخشید اگه دفعه قبل اطلاعات غلط دادم شاید اطلاعاتم یکم قدیمی بوده ...
یک سوال دیگه اینکه اگه من از یه خط تلفن که قبلا با یه Isp دیگه کار میکرده (صبانت) بخوام استفاده کنم باید دوباره هزینه پورت و ... رو بدم یا فقط باید اشتراک بگیرم...
من خودم یه عمره اینکاره ام:31:نقل قول:
حدسم هم درست بود اشکال از مودم نبود! در ضمن من پارسال که رفتم صبا مودم رو از اونا نگرفتم:31:
خودم رفتم ار نمایندگی D-Link تو مشهد گرفتم! پس مطمئن بودم که اشکال از مودم نیست.
خوشبختانه همین الان بعد از 24 ساعت خط دوباره وصل شد.
هرچی هم به نمایندگیش زنگ میزنم میگم علت چی بوده؟ میگن همکارای ما دارن بررسی میکنن:13:
اما قضیه خیلی مشکوکه چرا فقط واسه ی من باید دقیقا 24 ساعت قطع بشه!؟!؟!؟:jealous:
اگه خط تلفنت هنوز زیره رانژه ی شرکت مورده نظرت است و از اون میخوای سرویس بگیری فقط هزینه ینقل قول:
سرویس مورد نظرتو میدی اما اگه خط رو خارج کردن باید 10 تومان هزینه ی راه اندازی مجدد رو بدی.
1.دوست عزیز 512 کیلو بیت باید 64 کیلوبایت سرعت داشته باشه!نقل قول:
شما اگر میخوای سرعتت 512 کیلو بایت باشه باید اینترنت 4 مگابیت بگیری:31:!
2.چراغ ADSL که حدود چند دقیقه چشمک میزنه بخاطره اینه که دنبال یه IP میگرده چون شما IP Static نداری
و کاملا طبیعی است.
سلام به همه دوستان
من زیاد وارد نیستم میخوام adsl بگیرم
پول هم زیاد ندارم حدود 70 هزار
میخواستم راهنمایی کنید از چه شرکتی بگیرم که هم بشه یه مودم ارزون تر یا امانی یا رایگان داشته باشه و هم پیش شماره 522 رو ساپورت کنه . در ضمن 3ماهه میخوام یا اگر شرکتی هست که سالانه ارزون تر میده بگین . ممنون میشم . همشهری ایم دیگه