دموهای بازی از خود موتور بازی ساخته شده اند و به صورت Realtime در بازی رندر می شند.به همین دلیل به کارت گرافیک بستگی داره.نقل قول:
Printable View
دموهای بازی از خود موتور بازی ساخته شده اند و به صورت Realtime در بازی رندر می شند.به همین دلیل به کارت گرافیک بستگی داره.نقل قول:
من با کارت گرافیک Gt 8500 با رم گرافیک 512 و رم 1gb بازی کردم عالی بود .
اخ ای سرم داره از درد داره می ترکه، همین الان یعنی 4.6.87 تمومش کردم اخ این مرحله 19 چقدر سخت بود
تازه این جوری که تموم شد 5 نداره،فیلم هندی شد،ولی دانته اخراش نیرو های جالبی داشت دیگه با نرو حال نمی کردم
سلامنقل قول:
دوست من فقط به جزئیات بستگی داره من با سیستم پایین تر از این هم بازی کردم بدون مشکل.
نقل قول:
موافقم قبلا با گرافيك 6500 عالي بازي ميكردم
البته همه چيز Low level!
حدود 50 فريم مي گرفتم و بازي خيلي روان اجرا مي شد
جزئیات یعنی چی ؟
حق با شماست وقتی که دانته به قدرتای جدید میرسه غیر قابل مهاره.نقل قول:
نرو خیلی ضایع شد چون اخرش که گیر افتاد(توی مجسمه) ودانته بقیه
غول اخر ها رو کامل از بین برد. بجز پیرمرده و مجسمه.
من که از نرو حال کردم با اینکه طرف دار این بازی هستم و از اول دانته خوشم اومده ولی دست نرو خیلی به من حال داد
ای کاش در قسمت 5 دانته هم این جور دستی داشته باشه :21:
نرو باید دستش را به دانته بدهد:31:
به نظر من که یه کاراکتری مثل دانته نباید محبوبیتش رو به خاطر یک دست از دست بده.البته همش سیاستهای کپکام برای جلب طرفداران جدید هست.همونطور که می بینید بازی کردن با دست نرو خیلی راحت تر از دانته است و همین عامل از محبوبیت دانته کاسته.برای من که اول و آخرش دانته هست.:8:نقل قول:
خوب یه چیز دیگه دانته تا اخر بازی 4 تا خاصیت جدید می گیره .یکی همون چمدونه هستش
اگه اونو بده به نرو خیلی جالب میشه و البته برد موشکاش هم باید زیاد بشه
راستی کی میدونه این بازی با چه موتوری ساخته شده بود
با موتور گرافيكي MT Framework ساخته شده.نقل قول:
راستی کی میدونه این بازی با چه موتوری ساخته شده بود
سلامنقل قول:
دوست من جزئیات مثل کیفیت سایه ها که تنظیم میشه روی سه حالت یا چهار تا که هر چی کمتر باشه پردازش روون تر انجام میشه شما بازی رو بهتر انجام میدی.
سلامنقل قول:
کپکام اومده یه جذابیتی در مقابل دانته به بازیکن ها بده از اون ور بام افتاده :31:
اما اون سلاح چمدونی یه چیز دیگه است! :27:
سلام
من تازه این بازی رو شروع کردم و باید بگم یکی از بهترین بازی هاست به هر حال من تو مرحله 12 یا 13 هستم که دانته بازی میکنه و توی جنگل که راهاش بسته شده با قدرت ارباب جنگل حالا نمیدونم باید چکار کنم هر طرف میرم یا بستس یا برمیگردی سر جای قبلیش هر کدم از دوستان که رد کردن کمک کنن :11:
ممنون :10:
فک کنم اینجوری باشه.
اول یکی برو جلو که می ری پیش یه مجسمس.
دوم یکی برو به عقب.
سوم یکی برو به سمت راست.
چهارم دوباره یکی به سمت راست برو.
اول جلو
دوم عقب
سوم راست
4 راست
برو به عکس جهت سایه اون ستون وست میدون
سلام
مرسی از کمکتون بازی رو تموم کردم:11: ولی حالم گرفته شد که بازی تموم شد:41::45::37:
بالاخره هر شروعی پایانی داره. خوب دوباره رو لول سخت تر بازی کن. مطمئناً بعد از تمام شدنش حالت گرفته نمیشه که تمام شده:دی
سلام تو مرحله اي كه با پيرمرده مبارزه ميكنه گير كردم يعني بعد از اينكه خونش كم ميشه ميرسه به 2خط ديگه نميتونم بگيرمشو بزنمش همونجايي كه پيرمرده ميره با مجسمه بزرگ سربازه مشت ميزنه هيچ itemi هم ندارم كه ازش استفاده كنم راستي شما چه جوري از شخصيت دانته استفاده كردين ماله من فقط نروش بازه
اونجا شما بايد مشتشو با دست نرو بگيريد 2 بار اين كارو انجام بدين ميميره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شخصيت دانته به خودي خود از مرحله ي 13 تا مرحله ي 17 يا 18 باهاش ميريد ، در كل توي اين نسخه اكثر داستان بازي مربوط به نرو هست نه دانته
سلام
من تو قصر گير كردم....جايي كه 4 تا دستگاه رو بايد برسونيم تا در باز بشه....3 تاشو تونستم گير بيارم...اما 4 مي پشت اون دري كه نور آبي دارست...هر كار ميكنم هم باز نميشه
چي كار كنم؟
فکر کنم یه راه از پشت دارهنقل قول:
خوب دوست عزيز شما بايد اون در ابي رنگ رو با يكي از اون دستگاها بشكونيد تا بتونيد اون يكي رو هم از جاش حركت دهيد
سلام خدمت دوستان عزیز:10:
من یه 3 یا 4 ماهی بود که تهران نبودم:19: و به اینترنت دسترسی نداشتم:13::41: و تازه بعد از مدت ها اومدم و توی خیلی از تالارها تغییرات زیادی رخ داده :18:که اینجا هم از این تغییرات بی نصیب نبوده.
این نظرسنجی که راه انداختین کار خیلی جالبیه ولی به نظر من سوال اون چندان اصولی نیست ....:13:
خب هر کدوم از شخصیت ها ویژگی هایی دارند که باعث جذابیت اونها میشه و جواب دادن به این سوال کار ساده ای نیست .
من توی آخرین پستی که توی این تاپیک دادم مربوط به اون موقعی بود که تازه این بازی رو گرفته بودم و مربوط به وقتی بود که شخصیت بازی از نیرو به دانته تغییر پیدا کرده بود و واسه همین نوشتم که از دانته خوشم نمیاد ولی بعد از مدتی نظرم به کلی تغییر کرد و دیدم که دانته دارای سرعت زیادی هستش در حالی که نیرو دارای قدرت بیشتریه و در کل دانته یه مقدار شوخ طبع تره.
به هر حال از نظر سنجی خیلی خوشم اومد و کار جالبیه.
.
.
.
.
در ضمن یه موضوع دیگه من اولین بار بود که این بازی رو انجام دادم و نسخه های قبلی رو بازی نکردم . این نسخه داستان خیلی جالبی داشت . بقیه نسخه ها هم همینطور هستند؟ ممکنه اصلا یکی لطف کنه و داستان رو توی نسخه های قبلی برای من تعریف کنه ؟
در ضمن یه موضوع دیگه این داستانی رو که به صورت مصور توی قسمت DCM History نوشته شده خیلی جالبه ولی نمیشه کاری کرد که اون رو از هر جاش که دوست داریم ببینیم؟ چون بعضی صفحه ها رو خیلی زود میبره و کلا داستان هم اونقدر طولانیه که نمیشه اونو یه دفعه خوند.
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.:11:
پست اول همین تاپیک:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تجربه نشون داده کسانی که نسخه های قبلی رو بازی کردن 99% دانته رو انتخاب میکنن.
بهت پيشنهاد ميكنم كه نسخه هاي قبلي رو هم بازي كني. خصوصا نسخه شماره 3 كه براي پي سي هم منتشر شده.نقل قول:
بقیه نسخه ها هم همینطور هستند؟
نسخه بعدی کی میاد؟
چه بازی هی دیگه ایی تو این سبک برای pc هست؟
جواب سوال اول : معلوم نيست هنوز! يعني هيچ خبري منتشر نشدهنقل قول:
سوال دوم رو توي اين تاپيك مطرح كنيد :
>> درخواست معرفي بازيها فقط اينجا <<
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=143738&page=148
تجربه رو کاری ندارم ولی خداییش دانته یه چیز دیگست:40::46:نقل قول:
ولی نرو یکم قوی تر از دانتسنقل قول:
دانته از نرو یه سر و گردن بالاتره مخصوصا سلاحش پاندورا که خیلی فاز می ده.
نرو فقط دست شیطانی وکمبو هارو داره که بعد از مدتی تکراری می شن.
درباره دوستانی که میگن دانته مثل شماره های قبلی بوده کاملا در اشتباهن چون هم از نظر قیافه تغیر کرده هم حرکات وقابلیتها.
درسته از نظر قيافه تغيير كرده ولي اكثر حركتهاي سري قبل رو انجام ميده .نقل قول:
درباره دوستانی که میگن دانته مثل شماره های قبلی بوده کاملا در اشتباهن چون هم از نظر قیافه تغیر کرده هم حرکات وقابلیتها.
اين غول آخري رو بايد چي كارش كنم؟ دستشو كه نميگيره؟ هر كار ميكنم...يه مشت ميزنه و ...
چهطوري دستشو بگيرم؟
نیازی به گرفتن دست نیست هر بار که دستشو اورد پایین طرف تو با قدرت دست جادویی بزن به دستشنقل قول:
وقتي كه دست راستشو بلند كرد بايد به وسيله دست نرو اون رو بگيري و نزاري با مشت بهت ضربه بزنه و بعد دست چپش رو بگير. اگه بازي رو روي human گذاشته باشي يه بار دست راست و يه بار هم دست چپش رو بگيري كافيه و اگر هم روي devil hunter بازي ميكني بايد چند بار بدون اينكه ضربه بخوري دستاشو بگيري.نقل قول:
اين غول آخري رو بايد چي كارش كنم؟ دستشو كه نميگيره؟ هر كار ميكنم...يه مشت ميزنه و ...
چهطوري دستشو بگيرم؟
سلام
كسي بازي رو رو در حالت خفن اسمش يادم نيست D: اخرين حالت بازي
تموم كرده؟
همون اول بازي از دانته نتونستم بگذرم!
دوستان من تو مرحله 13 گیر کردم
همون جاهایی که سایه وجود داره
و با رفتن تو سایه ها دوباره بر میگرده به اول
نقل قول:
اول مستقیم
بعد چپ
بعد راست
يك راه ساده تر هم هستنقل قول:
خلاف جهت سايه ي مجسمه حركت كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]