من مورچم. منو نمیبینی؟:31:نقل قول:
خانوم معلم درس بده.
راستی تودی جون این عکسه که گذاشتی چیه؟ نمیاد که.:31::11:
Printable View
من مورچم. منو نمیبینی؟:31:نقل قول:
خانوم معلم درس بده.
راستی تودی جون این عکسه که گذاشتی چیه؟ نمیاد که.:31::11:
سلام
با توجه به اینکه مشکل ما با این سیمز اینقدر حاده (از بس که بستنش و بازش کردن و حالا هم از ما پست کم کردن) من اومدم و دوباره ساختمش. به افتخار معلم خوبمون.:11:
از مدیران هم خواهش دارم که اینقدر به این تاپیک سیمز بیچاره گیر ندن که من دوباره میسازمش.:31:
1.....2.......3 شروع:
از مدیرا خواهش مندم که دیگه این یکی رو پاک نکنن :11:
این سری قوانین رو رعایت میکنیم:31:
آخ جان باز هم تایپیک سیمز 2 .(لفظ قلم تایپ کنید تراش نرود:31:)
خيلي خوب اگه مديران محترم اجازه بدن ما كارمون رو شروع ميكنيم فقط من يه خواهش از بچه هاي سايت دارم:
هي از من نپرسيد كي درس ميدم من هر موقع وقت كردم درس رو PDF شده توي تاپيك ميزارم وقتي ميپرسيد منم مجبور ميشم جواب بدم و جوابهام هم متاسفانه اسپم محسوب ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر كس اين سوال رو بپرسه من به مديران گزارش ميدم فقط احتياط كنيد كه ديگه نميخوام مثل تاپيك قبلي بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شروع فعالیت مجدد تایپیک سیمز 2 را به تمامی عاشقان عرصه ی بازی ها انیمیشنی تبریک عرض مینمایم
بازم از مدیران درخواست دارم که اینقدر گیر ندن و به تاپیکهای دیگه هم یه سری بزنن و همش به این سیمز نگاه نکنن. :6:
و اینکه به هم تاپیکی ها هم میگم که حرف بیمورد نزنن و فقط در مورد سیمز باشه.
مرسی
پس دیگه نه میپرسیم از خانوم معلم کی درس میده و نه اسپم میدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس یا علی شروع کنین (به شکل زیر نیگاه کنین که ما میباشیم:31:)
پیش به سوی مدرسه Sims [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كار با Simpe اول بايد سيمز بادي شاپ رو باز كنيد و يكي از لباس ها رو كه دوست داريد انتخاب كنيد مثلا من اينو انتخاب كردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب حالا ما ميخوايم اين رو با برنامه اي به نام Simpe هك كنيم و شكل لباس رو به وسيله ي برنامه ي milk shape 3d تغيير بديم البته كار با برنامه ي milk shape 3d توي درس بعديهخوب بعد از انتخاب اين لباس ما از برنامه ي بادي شاپ خارج ميشيم و Simpe رو باز ميكنيم:اول از همه بر روي منوي file و بعد open رو ميزنيم و بعد آدرس فايلي رو كه براي لباسمون درست كرديم بهش ميديم همون آدرس درسهاي قبل حال روي دكمه اي كه توي عكس مشخص شده كليك ميكنيم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين طور كه ميبينيد توي اون قسمت در سمت راست دور يك فايل ديگه هم خط كشيده شده كه اسمش afbodydresslongloose_sandfancyهست و ما بايد اسمشو به خاطر بسپريم.
------------------------
------------------------
بچه ها مجبور شدم دوباره از اول درس بدم شرمنده:19:
سیمز 3 کی میاد؟
سيمز 3 سال 2009 مياد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sims3 فک کنم دایرت ایکس 10 یا 9 بخواد یعنی اگر کامپیوترت ساپورت نمیکنه برو عوض کننننننننننننن:27:
خدا کنه دایرت ایکس 9 رو بخواد:41:
ممنونم خانوم معلم:40:
هنوز تاپيك شروع نشده اسپم ها شروع شده
اگه همين جوري پيش بريد به متفرقه منتقل ميشه
میشه بپرسم اسپم چیه؟
مرسی
اسپم يعني پست الكي كه هيچ مطلب يا تذكر يا نكته خاصي نداشته باشه و فقط براي اضافه كردن پست باشه
واسه اين ميگم بره متفرقه كه اصلا حساب نشه
جواب دادن سوالات بچه ها هم شده اسپم جديدا؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوبه والا:18:
شما خودتون بگيد ما چه اسپمي داديم كه ديگه نديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------
اينم از درس بعدي فقط شرمنده كه تكرار قبله:19: چون نميشد نزارمش شماها كه حفظ نبوديد بوديد؟
-------------------------------
-------------------------------
خوب ما توي برنامه به روي file و بعدش new ميريم تا يه صفحه ي كاملاسفيد داشته باشيم ما براي درست كردن Mesh يا همون هسته ي اصلي بايد اين 4 تا رودرست كنيم:
1. Resource Node
2. Shape
3. Geometric Node
4. Geometric data Container
خوب پس اول از همه ميريم سراق درست كردن شماره ي اول:بايد بريد توي جايي كهسيمز رو ستاپ كرديد (سيمز 2 اصلي) و اين آدرس رو بريد :
EA GAMES\the sims 2\TSData\Res\Sims3D\Sims06.package
حالا اين صفحه مياد براتون كه بايد گزينه ها ي معين شده رو بزنيد :
حالا روي قسمت finder نام همون فايل قبلي رو مينويسيد تا براتون پيداش كنه وقتي پيداش كرديد همون قسمتي كه دورش خط كشيده شده رو كپي ميكنين
میشه لینک دانلود Simpe رو بدید؟
بفرما:10:نقل قول:
البته براي اين كه اين برنامه اجرا بشه بايد اول اينو دانلود كنيد:
اينم خود simpe :
کد:http://garr.dl.sourceforge.net/sourceforge/simpe/SimPE-Setup-0.62.exe
ممنونم خانوم معلم:40:
خانوم معلم یکم درمورد این گرگینه میشه بگین؟من هرچی سعی میکنم نمیشه:19::19:
سلام
من از خانوم معلم تشکر دارم به خاطر اینکه درس دادن و ما رو دوباره مشغول کردن چون من خودم داشتم از سیمز دور میشدم. اینقدر حوصلم سر رفته بود.
مرسی
بفرمايي مگي خانم الكي توجيه نكنيدنقل قول:
صفحه اول هم پر اسپم هست
خوب تشكر كرده اين كه اسپم نميشه ميخوايد بگيد خودتون تا حالا توي هيچ تاپيكي تشكر نكرديد:18:نقل قول:
ااااااااا. خب همش که نمیشه بحث در مورد موضوع کرد. هر چیزی حدی داره. خب تاپیک خشک میشه و هیچکی باهاش حال نمیکنه.نقل قول:
دفعه قبل هم که بستنش چون یا این اسپم ها خیلی زیاد بوده یا یکی حرف بد زده بود.
زیاد هم که محافظ کار بودن خوب نیست که.
نه فرنوش جان موضوع اين نيست به نظر من اونا اسپم محسوب نميشد چون يا درخواست كرده بودن كه درس بدم يا تشكر كرده بودن كه اينا اسپم محسوب نميشه :46:نقل قول:
اگه كسي تشكر نكنه خوب من كه ديگه اشتياق ندارم بيام درس بدم كه :27:
:40::40::40: دقیقا. نه میدونی برای چیه؟ چون 1000 بار این سیمز رو بستن حالا همه مخوان محافظ کار باشن که دوباره این اتفاق نیفته.نقل قول:
در هر حال هر پستی رو نباید توش اینجوری قضاوت کرد که اسپمه. خود مدیرا میدونن که جریان چیه.
اصلا اسپم یعنی یک کاربر پست بیخودی و بی مفهوم بزنه و پست پشت سر هم
اینا که نمیشه اسپم:27:
تنکس:11::27:
تشکر رو با پیام خصوصی هم میشه فرستاد.
اگه میشه در مورد گرگینه بیشتر توضیح بدید.
خوب آره ميشه اما وقتي زياد بشن ديگه حوصله نداري بخونيشون و يه چيز ديگه پيغام خصوصي اصلا براي تشكر فرستادن درست نشده بهتره توي همون تاپيك تشكر زده بشه من كه تا حالا نديدم كسي با پيغام خصوصي تشكر كنهنقل قول:
خوب گرگينه يه آدمه كه اگه يه گرگ گازش بگيره شبها به گرگ تبديل ميشه كه بهش ميگن گرگينه
براي تبديل شدن به گرگينه هم بايد اولا يه سگ داشته باشيد دوما وقتي گرگها اومدن دم خونتون (همونا كه چشماشون توي شب برق ميزنه) بايد با سيمزتون انقدر گرگه رو اذيت كنيد كه گازتون بگيره:21:
ميدونين واسه چي ميگم اسپم نديد؟
چون تاپيك قبلي قديمي بود و خيلي مطالب توش بود ولي به خاطر اسپم بازي, ترش رفت و كل مطالب هم باهاش نابود شد.
من هم ميدونم اما ميشه ديگه ادامه نديد؟:27:نقل قول:
چون همين پستهاي شما خودش اسپمه :13:چون در مورد سيمز نيست و مهم تر از همه وظيفه ي شما نيست كه تذكر بديد
اگه مديران محترم اشكالي درش ببينن خودشون ميگن :46:
نگرانيتون هم قابل تقديره
اما اگه بازم احساس ميكنيد كه ما اسپم ميديم به مديران بگيد كه دوباره نظارت كنن ببينيم نظرشون چيه
از توجهتون به تاپيك هم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا. راستی چرا هی به این اسپم ها گیر میده؟ مدیرا خودشون میدونن دارن چیکار میکنن تازه اگه هم این تاپیک رو دوباره ببندن فوق فوقش چند تا پست هم از ما بیچاره ها کم میکنن دیگه. بعد دوباره میسازیمش و روز از نو و روزی از نو. ایشونم اگه برای ما ناراحتن نمیخواد جوش مارو بزنن ما خودمون داریم کار خودمون رو میکنیم.نقل قول:
حالا ما هی میخوایم این بحث رو تموم کنیم نمیذارن که.
چطوری میشه سیمز رو زن داد؟
میشه یکم در مورد این درسا توضیح بدید و بگید به چه دردی می خوره؟
خوب شما اول بايد با زن مورد علاقتون دوست صميمي بشيد يعني ميزان دوستيتون تا آخر پر باشه بعد ميتونيد درخواست ازدواج كنيد ازش:46:روي زنه بايد كليك كنيد گزينه ي PURPOSE و بعدش ENGAGEMENT به معناي نامزدي رو انتخواب ميكنيد بعدش با هم نامزد ميشن بعد از اونم ديگه ميتونيد هر موقع كه خواستيد با تلفون يه جشن عروسي بگيريد:10:نقل قول:
اين درسا براي درست كردن لباس براي سيمز هاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه با برنامه هاي simpe و milkshape انجام ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و البته بادي شاپ خود سيمز 2:20:
آره. دقیقا درست میگن.
اگه نمیخوای عروسی بگیری باید زنگ بزنی و دعوتش کنی بعد هم همون گزینه رو بزنی اما به جای نامزدی عروسی رو بزنی.
راستی خانوم معلم میشه بگین که چه جوری میشه سیستم دانشگاه رو با استفاده از دوستان نا باب به هم ریخت؟:27:
یکی دیگه هم کد میخوام برای اینکه همه ی جایزه های شغلی و خانوادگی آزاد بشه:19::21:
اخ جون ، منم هستم.... سيمز رو ديگه اصلا بدون صحبت بايد قبولش كرد....
كدي براي اون فكر نميكنم وجود داشته باشه خوب يكم جون بكن همش كه با كد بازي بي مزه ميشه:27::21:نقل قول:
سيستم دانشگاه رو بايد با اون آدمايي كه خونه ي يوناني دان دوست بشي با هم ديگه ميرن سيستمو بهم ميريزن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب چه جوری من هروقت میام دوست بشم نمیشه پدرم در میاد:19:نقل قول:
میشه یک آموزش هم بدین؟:31:
دوست شدن كه آموزش نميخواد كه برو دوست بشو باهاشون خيلي راحته كه از تو بعديه اينو بگي:18:نقل قول:
مرسی از توضیحاتتون.
راستش من تازه بازی سیمز رو شروع کردم.به خاطر همین زیاد چیزی در موردش نمی دونم.:blush:
بازم ممنون.:46: