منم 2 شبه که سرعت بد جوری افت کرده....
از 70 بالاتر نمیره
کلی هم نوسان داره که میانگین 25.
دیشب همش 200MB دانلود کردم
Printable View
منم 2 شبه که سرعت بد جوری افت کرده....
از 70 بالاتر نمیره
کلی هم نوسان داره که میانگین 25.
دیشب همش 200MB دانلود کردم
تاييد ميشه... افت شديد سرعت انديشه در انزلي هم محسوسه... خدا بكنه سرعت زياد بشه كم نشه !
من تازه اين تاپيكو ديدم و Adsl هم ندارم فقط خواستم به شما همشهري هام سلامي عرض كرده باشم :31: :46:
سلام دوستان
این همه افت سرعت بخاطر پهنای باند کمی که گیلان داره و از اونطرف هم هیچ سرویس دهنده ای اینو نمگه نتیجه ش میشه همینی که داریم کلی تو اعصاب میره
من 128،مرکز 6،اندیشه سرعت دانلودم میانگین 10 هست.این چه وضعشه؟البته وقتی یه فایل را میذارم واسه دانلود تا 2 دقیق اول سرعت صعودیه ولی بعد از حدود 2 دقیقه سرعت نزولی میاد پایین تا میرسه به 5.افتضاحه...اگه کسی از مرکز 6،1287 اندیشه داره سرعتش را اعلام کنه تا من ببینم واسه من اینطوریه یا کلا سیستم هاشون اوراقه...
سئوال من که در صفحه ی قبله رو لطفا جواب بدید .
من نمیدونم شما چرا اینطوری میکنید خوشی زده زیر دلتون.بابا وقتی سرویس 128 میگیرید یعنی پول دادید که 16کیلوبایت درثانیه دانلود کنید حالا یکی میاد اینجا میگه اقا سرعتم از 70 بالاتر نرفت جالبه حالا یه اتفاقی سرعتتون یه مدت همش نزدیکه200بود قرار نیست که تا اخر عمر همین باشه من خودم از اندیشه سرویس دارم 256 دارم تاحالا از 33 بالاتر نرفته این که قزدن نداره چون 256 دراصل باید 32 تا بهم بده حالا که 33میده باز شکر .اگر شمییکه 128دارید سرعتتون شد 15میتونید اعتراض کنید نه الان
اره راست میگی تازه بیچاره ها گفتن دارن ارتقا میدن کهنقل قول:
اینو دیروز نوشته بودم:
امشب خط قطع میشه پس شایعه نسازیم دوباره. :19::19::19:نقل قول:
اره ماله منم همینجوری بود. زنگ زدم پشتیبانی گفتن دارن 2-3 مرکز رو تقویت می کنن و اینکه گفتن خود اداره دیتا هم داره اینکارو میکنه. گفتن قراره فردا شب 5 ساعت کلا همه جا قطع میشن. 11 شب تا 4 صبح. گفتم چرا گفتن اداره دیتا داره یک چیزایی رو عوض می کنه. خدا بخیر کنه. بعد از این تغییرات بازم سرعت بالا بهمون میدن؟ من فکر می کنم بازم سرعت بالا بدن.
از چه ساعتی قطع میشه ؟نقل قول:
از چه ساعتی وصل میشه؟
نباید قطع بشه ! :19:
منم مثل شما خبر ندارم ولی اونا گفته بودن که مخابرات گفته 11 شب تا 4 صبح.نقل قول:
شاتل رشت هم اومد !:8:
این آدرسش : حاجی آباد روبروی پاساژ گوهر کوچه گنجه ای بن بست صفاری ساختمان کسری واحد 3
تلفن
3211600
-------------------------
امروز تو نمایشگاه IT غرفه داشتن
پایین اومدن قیمت های پارس آنلاین و ASk پس بی دلیل نبود :27::27:
تا 2 هفته دیگه خدمات میدن :10:
اشتراک 128 مرکز 3 ... سرعت دانلود با تورنت کماکان 210 کیلو بایت بر ثانیه ... دیشب هم سرعت بدون نوسان بالا بود و 1.6 گیگ ظرف 2 ساعت دانلود شد ... احتمالا نوسان سرعت شما به علت تغییرات تو مرکز تلفن شماست و امیدوارم با ارتقا تجهیزات دوباره به حالت قبل برگرده .
سلام بچه ها
چرا سرعت اینجوری شده اخه
من 128 نا محدود گرفتم که 21 gig دانلود می خواستم بکنم. با این سرعت 1ماه تموم نمی شه.
اخه فایل ترونت هست. میانگین سرعت 8 هستش
خدا به خیر کنه
سلام.تو نمايشگاه گيلانت 50 درصد تخفيف داره.كسي داره سرويسش رو؟؟ چه جوريه؟؟
دوستانی که اندیشه دارن
کسی از شما user و pass رو توی خود مودم set کرده؟ یعنی حالتی که احتیاج به کانکشن توی ویندوز نباشه و سیستم always connect بشه
من امروز سعی کردم این حالت PPPOE رو فعال کنم اما نشد، اطلاعی دارین که این قابلیت رو اندیشه ساپورت میکنه یا نه؟
روزا سرعت بالاست اما شبها (حجم رایگان) سرعت پایین میاد و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها سرعت دانلود من 32 کیلو بایت شده.
چرا کم شده؟ من پیش شمارم 772 هستش.
از اندیشه اکانتدارم. واسه شما هم اینجوری؟
شرکت های دیگه مثل شاتل که تازه اومدن، سرعت دانلود اندیشه و پارس آنلاین رو نمیدن، اما قیمت پایین تری دارن
سلام منم تو این چند روزه مشکل داشتم زنگ زدم گفتن مخابرات استان داره یه کارایی می کنه خلاصه نفهمیدم ولی از امروز ظهر گفتن که کلا مشکل حل شده الان می خوام برم تست بگیرمنقل قول:
امروز همه اینترنتشون قطع بود
فن آوا - پارس آنلاین و ask
شاتل اگه پینگش خوب باشه من شاتل میگیرم
اره. چون مخابرات از دیشب مثل اینکه برگردان تجهیزات دیتا داشت.نقل قول:
پینگ به شرکتا ربطی نداره چون دست مخابراته. برای همینه که می بینی مثلا یک هفته پینگ بالاست یه هفته پایین. چون مخابراته که تعیین می کنه کی از کدوم مسیر بین المللی رد شه. بنا براین خودتو اذیت نکن هر جا بری همینه. یک هفته پینگ بالاست یه هفته پایین. فقط تو قیمت و سرعت با هم فرق می کنن. :46:
ولی یه نفرو میشناسم تو تهران پینگش همیشه دورو برو 50 هستشنقل قول:
البته نسبت به سرور ایران
اینم پینگ ما با یه سرور ایران :
الان در بهترین حالته ولی در اکثر مواقع افتضاح هستش !
:46:
:10:
سلام دوستان سرعت پارس آنلاين هم افت كرده ..البته امروز رفته بودم نمايشگاه،آقاي سعادتمند مسئول فني پارس آنلاين رو ديدم با ايشون در مورد همين مشكل افت سرعت صحبت كردم و دليل رو پرسيدم ..كه ايشون گفتن هيچ جاي نگراني نيست تا چند روز ديگه كلآ سرعتها برميگرده به همون سرعت هاي بالا ( 200 كيلوبايت بر ثانيه )و گفتن كه مخابرات مشغول تعميرات چندين مركز هستش كه حتمآ بعد از تعميرات سرعت دوباره همانطور ميشه..فعلآ كه سرعت كمه مركز 722 گلسار از 70 بالاتر نرفته
نقل قول:
پینگش به کجا 50 هست؟ همه جای دنیا؟ یا فقط ایران؟
اگه می خوای پینگتو کم کنی باید زنگ بزنی اندیشه. اونا می تونن مود dsl رو عوض کنن تا 30-40 ms پینگت کم شه ولی عیبش اینه که اگه خطت نویزی باشه ممکنه time out زیاد شه. البته باید اصرار کنی تا این کارو برات بکنن.
ضمنا اگه این سرور تو تهرانه خوب یکی که تو تهرانه این سرور رو با پینگ کمتری می بینه همون طور که سرور رشتی رو رشتیا با پینگ کمتری می بینن.
گفتم که سرور ایران مگه میشه همه جا 50 باشه :دینقل قول:
سرور تو اصفهانه تهران نیست :دی
میدونم نمیشه. می خواستم از دهن خودت بشنوم. چون ممکنه پینگ یک سرور خیلی خوب باشه ولی یک سرور دیگه خیلی بد. یعنی اینکه ممکن بعضی اوقات نسبی باشه.نقل قول:
ضمنا برای اینکه از رشت وصل شی اصفهان اول باید وصل شی تهران بعد از اونجا وصل شی اصفهان. پس قاعدتا پینگ یک نفر از رشت بیشتر از پینگ یک نفر تو تهرانه برای وصل شدن به یک سرور اصفهانی. مگر اینگه خود اون شرکتایی که دارن سرویس میدن یک مشکلی تو ارتباطاتشون داشته باشن
جالا مطمئنی که پینگ خود سرور نوسان نداره؟
بهر حال زنگ بزن پشتیبانی اصرار کن می تونن پینگتو کم کنن.
پینگ خود اون سرور هم نوسان داره ولی همیشه نیست گاهی اوقاتنقل قول:
من کلا یه مقداری پینگم نسبت به بقیه خرابه !
مثلا دوستم که خط 7 ASK داره پینگش 80 ولی ماله من که خط 2 هستم 100 . (در یک لحظه و یک سرور )
این پشتیبانی ask که حرف تو کلش نمیره هر چی بگیم اونا حرف خودشون رو میزنن !
در حال افزايش سرعت هستش
1. سلام دوستان من میخوام یه adsl ask 128kb 1g بگیرم خودشون زدن ماهی 10,900 یعنی واقعا هر ماه همین پول میاد واسه ادم یا چیزهایی روش میاد
2. موقع خرید سرویس چقدر باید بدیم ؟ پول مودم 38 تومان زده بود بعد یه جا نوشته بود وسایل مورد نیاز یک مودم adsl و یک نویز گیر جریان نویز گیر چیه؟ اون چنده ؟ روی هم خرید سرویس 128kb 1g با مودم و پول نصب و بقیه ی چیز ها و نویز گیر چقدر در میاد ؟؟؟
3. توی سایت اندیشه نوشته به ازای هر ip پنج هاز تومان . این ip چیه ؟ یعنی هر ماه 5 تومان به پول ماهیانه افزوده میشه؟
4.اعتبار سروس چند ماهه ؟ بعد از گذشتن اعتبار برای تمدید چقدر باید پول داد ؟؟
خواهشا جواب بدید ؟ مهمه
آقا پول مودم که 3800 تومنه +پوله سرویسم که میگی 10900 با مالیات فکر کنم حدود 11.5 یا 12 تومن میشه مجموعا حدود 50 تومن.که موقع خرید باید بدی البته میشه همین مودمو از بیرون ارزونتر گیر آورد.نویزگیر هم توشه مجموعا 38 تومن.اون ip هم ربطی به خط نداره ونیازی نیست اونو بگیری و به پول سرویست اضافه نمیشه.نقل قول:
سرویسم ماهیانه است تا وقتی که پولشو بدی دیگه نیاز به راه اندازی مجدد نداره.
راستی هر دوماه 2 تومن هم رو قبض تلفن میاد
ما که هنوز تو کف روشن شدن چراغ adsl مودمیم!
تا امروز یک هفته میشه که رفتم واسه ثبت نام.اندیشه
اما هنوز رانژه نشدم.تنظیمات اطلی کارخونه گذاشتم چون بقیه گفته بودن نیازی نداره
یه اکانکشن هم ساختم
زنگ زدم گفتن مخابرات داره یه کارایی میکنه فعلا طول میکشه!نمیدونم منم باید کار خاصی بکنم؟با همین تنظیمات اگه رانژه بشم مشخص میشه؟
تی مراما قوربان
هر ماه باید بریم 11 تومنو بدیم ؟ چطوریه قبض میاد چی میاد که ادم بفهمه؟؟
این 50 تومن که میگی با پول نصب یا نه ؟؟ پول نصب چنده؟؟
جمعا روی هم چند میشه
چاکرمنقل قول:
اره هر ماه باید بری این پولو بدی البته از راههای دیگه هم میشه مثله عابربانک و شماره حساب و غیره که 2 3 صفحه قبل یکی از بچه ها کامل توضیح داده.ولی بهر حال هر ماه بایداین پولو بدی.
در مورد نصب هم که 10 تومنه ولی پول مفته نصبش از مودم معمولی هم راحت تره الکی پول نده تو همین تاپیک 7 8 صفحه قبل بگردی توضیحات کامل هست. بازم مشکل بود همینجا بپرس بچه ها جواب میدن
جمعا گقتم همون 50 تومن البته اگه 1g بگیری.
در مورد اینکه چطور میفهمی هم سایت داره مدت اعتبار و حجم رو مینویسه.
crm.askiran.com
ممنون که کمک کردین
پول هر ماه رو باید ببریم شرکت بدیم ؟
اگه یک ماه پول ندیم چی میشه ؟ ایا سرویس ما رو قطع میکنند تا وقطی که 11 تومان رو دادم دوباره وصل میکنند؟
اگه خودم مودم رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟
خط من 323 هست میدان پاسداران (پل عراق) اینجا رو ساپورت میکنه اندیشه ؟
اقا این نویز گیر چیه ؟؟ با خود مودمه یا سوا باید خرید ؟ یکم درباره این توضیح بدید کارش چیه؟
اندیشه مرکز 5 256
آقا یکی سئوالات من رو جواب بده اندیشه خط 323 (پل عراق) رو ساپورت میکنه ؟؟
سئوالات پس قبلی رو هم جواب بدین لطفا
مگه پل عراق تو شهر رشت نیست پس حتما ساپورت میکنه الان داشتم مطالبو می خوندم کلا خیلی سخت می گیری بابا یه adsl ده هزار تومنی دیگه اینقدر تحقیق نداره :10:نقل قول:
آقا اره باید بری شرکت بدی همونجور که تو پست قبلی گفتم راههای دیگه ای هم وجود دارهنقل قول:
اگه یه ماه پول ندی کلا قطع میشه و دوباره باید راه اندازی کنن ولی راهش اینه که یه IP از شرکت بگیری قیمتش فکر کنم 10 تومنه در اینصورت دیگه اگه پولم ندی خطت دست نمیخوره و بعد از پرداخت مجدد پول اینترنتو وصل میکنن
نصب مودم: هیچ مشکلی پیش نمیاد
در مورد ساپورت مطمئن نیستم ولی تا اونجا که میدونم اندیشه اکثر نقاط رشت رو ساپورت میکنه به احتمال خیلی زیاد منطقه شمارو ساپورت میکنه
نویزگیر در واقع باعث میشه همزمان ازاینترنت استفاده کنی و ازتلفن هم استفاده کنی یعنی اینترنت باعث اختلال در تلفن نمیشه...
تو خود مودم هستش چیزمهمی نیست مودمو که گرفتی توش نوشته چطور به خط تلفن وصلش کنی.زیاد وقتتو صرف اینا نکن زودتر خط و بگیر از این دایال آپ راحت شو :46:
بازم ممنون من یک شنبه صبح میرم شرکت ببینم اوضاع از چه قراره .
راستی این ip توی سایت نوشته بود هزینه ی ماهیانه ی ip پنج هزار تومان یعنی هر ماه پول ip پنج هزار تومن رو باید بدیم اگه ip بخوایم؟؟
ااندیشه فکر کنم کل رشت رو ساپورت میکنه تمام خط ها رو درسته ؟
یه سئوال دیگه اگه سرعت دانلود خوب باشه در یک روز با اندیشه ی 128 چند دقیقه ای میشه یک فایل 200 مگی رو دانلود کرد ؟؟