بچه ها سر انیمه ناروتو چه بلایی امده که دو هفته است نسخه جدید بیرون ندادن؟
Printable View
بچه ها سر انیمه ناروتو چه بلایی امده که دو هفته است نسخه جدید بیرون ندادن؟
جدا راست ميگي ؟
يعني دو هفته هسته كه اپيزود جديد نيومده ؟
اگر هزار ضربت شمشير را به يك باره بر من فرود مي آوردي برايم بسي آسانتر بود تا اين خبر كه تو از احوال انيمه ناروتو به من دادي
اه . . . اه . . اه منو باش خوشحال بودم كه فردا اين سه قسمت گذشته رو همه رو يكجا دانلود ميكنم و ميبينم
چون من سه هفته هسته كه نتونستم اپيزود هاي جديد ناروتو رو دانلود كنم
خوب پس با اين حساب آخرين اپيزودي كه اومده بايد 134 باشه ؟
سلامنقل قول:
تو زمان نوشته من نیومده بود ولی الان جبران کردن تو یک هفته اپیزود 135-136 دادن و الان هم اپیزود 137
حیف من الان نمی تونم بگیرم...
عجب تبلیغی رو باسه رعایت موارد بهداشتی در مورد انفولانزا کردن اول برنامه....
قبلا هم تو انیمه های دیگر نوشته دیده بودم ولی اولین باره می بینم کارکتر انیمه در مورد چیزی توصیه یا نصیحت کنه.
این دانزو رو شک دارم مادورا باشه.....
این دانزو معلوم نیست چی کار کرده با خودش....این همه شارینگان چسبونده به دستش.... تختش کمه....ان همه شارینگان کلی چاکرا ازش می گیره....
و ایتاچی باز می گردد.....:18:
خوبه مانگا هر هفته میاد و گرنه از درس خواندن می انداخت.
خدا کنه فقط گنجتسو نباشه ...نقل قول:
( آقا همگی دعا کنید :31: )
می خواستم بدونم ساخت naruto shipooden تموم شده یا نه اگر نه تا چند قسمت ساختن.
سلام
ببخشید که این سوال های پیش پا افتاده میکنم.
ناروتو چه فرقی با naruto shipooden داره؟سری دومشه؟
آیا هردو سری زیرنویس فارسی شده؟
سلامنقل قول:
نه هنوز ساختش تموم نشده . فعلا تا قسمت اگه اشتباه نكنم 143 پخش شده.
سلامنقل قول:
بله naruto shipooden سري دوم اين انيمه هستش و در مورد زيرنويس هم اطلاعي ندارم.
سلام كسي اين جا نيست؟:13:
راستي من عضو جديد نيستم ها من خيلي قديمي ام.:46:چقدر دلم برا اين جا تنگ شده بود:40::19:
بريد مانگا رو ببينيد. خفنه:18:
سلام بر دوستان... منم یه عضو خیلی قدیمی والبته طرفدار صد ساله ناروتوام
سری اول 220 قسمت کامل زیرنویس فارسی شده و در مورد سری دوم تا اونجایی که من میدونم تا اپیزود 125 زیرنویس شده....نقل قول:
آیا هردو سری زیرنویس فارسی شده؟
(یه سر به فروشگاه اینترنتی بهشت انیمه بزن)
من اینجا یه آپدیتی بکنم....فعلا مانگا تا چپتر 479 ریلیز شده وتا اینجا دانزو و ساسکه سخت درگیرن....نام این چپتر ایزاناگی هست....ایزاناگی تکنیکیه که دانزو مقابل ساسکه استفاده کرده و باعث میشه که نمیره و این با چشم های روی دستش رابطه مستقیم داره....
خلاصه چپتر 479:
ساسکه با سوسانو تکمیل شده یه تیر وسط دانزو میزنه....ولی دانزو دوباره زنده میشه و با یه جتسو فوتون به ساسکه حمله میکنه ولی سوسانو با سپرش از ساسکه دفاع میکنه...دانزو با هر بار مردنش یکی از چشماش رو از دست میده....اون چاکراش رو هدر نمیده و برای مبارزه احتمالی با مادارا نگهش داشته(که البته من میگم که توبی مادارا نیست بلکه اوبتو اوچیهاست)....دانزو کچیوسه میزنه و یه باکو احضار میکنه که یه موجود افسانه ای شبیه فیل با پا های ببره که کابوس هارو میبلعه...باکو شروع به مکش میکنه و همه چیزو بعلاوه سوسانو به سمت خودش میکشه....دانزو از این فرصت استفاده میکنه و از پشت به ساسکه حمله میکنه و با فوتون کمر سوسانو رو داغون میکنه ولی قبل از اینکه بتونه به ساسکه آسیبی بزنه ساسکه از مکش هوای باکو استفاده میکنه و یه کاتون گوکاکیو نوجتسو میکوبونه تو حلق باکو....دانزو توجهش به باکو جلب میشه و ساسکه از این فرصت استفاده میکنه و با یه ضربه مشت سوسانو اونو میچسبونه تو دیوار....دانزو دوباره میمیره ویه چشم دیگشو از دست میده....این وسط کارین انیشتین میشه و متوجه میشه که هر چشم بعد از 60 ثانیه بسته میشه و با این حساب دازو با داشتن فقط 4 شارینگان دیگه (بدون شارینگان شیسوئی) میتونه فقط تا 4 دقیقه دیگه از ایزاناگی استفاده کنه....باکو که دهنش سرویس شده بود غیب میشه....کارین موضوع رو به ساسکه میگه و ساسکه بطرف دانزو حمله ور میشه و یه بار دیگه با مشت سوسانو میزنه دانزو رو روی زمین صاف میکنه....دوباره دانزو زنده میشه ولی قیمت از دست رفتن یه شرینگان دیگش....ساسکه مچ بندشو در میاره و زیر اون یه چیزی مثل طلسم هست که میتونه با اون یه شمشیر از رایتون ایجاد کنه....دانزو یه کونای در میاره و با فوتون اون رو دراز مثل یه شمشیر میکنه....هر دو به هم حمله میکنن و به هم ظربه میزنن....مانگا اینجا تمام میشه ولی مثل اینکه هر دو همدیگرو سوراخ کردنه....شمشیر ساسکه سینه دانزو شکافته ولی انگار شمشیر دانزو از زیر بغل ساسکه رد شده و خراش ایجاد کرده....همه چیز به چپتر بعدی بستگی داره....
نکته جالب این چپتر این بود که اصلا ناروتو نداشت...
راستی دانزو هنوز از شرینگان شیسوئی استفاده نکرده که اگه استفاده کنه کار ساسکه تا حدودی ساختست(بازم مثل همیشه توبی این بشرو نجات میده)
ا ...
مثل اينكه اين جا هيچ خبري نيست:19:
اين جا هم جا خوبي هست:
anime paradise
اسم من اون جا gaara kazekage هست. اگه ببينمتون خوشحال ميشم:10:
مگر نمی دانید که طی مدت گذشته فصل امتحانات بوده؟نقل قول:
اه... ببخشيد راست ميگي:11: اميدوارم امتاحان هاتون رو خوب بديد:11:
راستي بريد مانگا 480 رو ببينيد.خفنه:18:
حالا رسما مشخص شد دانزو هم مادورا نیست که بیاد خودشو به کشتن بده و اگر هم مادورا بود الان چشم ساسکه غیر ارادی اتشش می زدنقل قول:
خوب این ابهام رفع شد حالا باید دید هدف دانزو این کارها چی بوده
پ ن
ساسکه واقعا بی روح شده
چرا اینجوری کرد برای کشتن دانزو........باید ساکورا رو از ساسکه دور کنن وگرنه مثل قلب تیر خورده میشه ( از نوع تیر نوری).
کسی می دونه این کارتون تا کی قراره ساخته بشه.یعنی کلا چند قسمت.کی تموم می شه
بر اساس مانگا فعلا ادامه داره انیمه که از مانگا عقبتر هست به این زودی ها تموم نمیشه ....ولی اتمامش رو هیچکی نمی دونه کی هست...نقل قول:
از ان جایی می گم نشه حدس زد چون من الان چند تا مانگا 800 چپتری رو دارم دیدم اگر ناروتو هم مثل این ها بشود به این زودی ها تموم نمی شه
خوب میبینم که دانزو شهید شد و کارین هم مرد ...
یعنی میشه من یه روزی مرگ این ساسکه رو ببینم ؟!
این دانزو نامرد چه خوشتیپ بوده قبلا ... می تونست کیشی اونو به یه شخصیت خوفناک تر از اینی که بود تبدیل کنه ... ولی خیلی ساده ازش گذشت ...
اره و البته مشخص شد دیگر دانزو ربطی به مادورا نداره....نقل قول:
این ساکورا رو هم باید منتظر باشیم ببینیم چی میشه.... فکر می کنم ساکورا کشته میشه اگر همین جور پیش بره...
احتمالا بزودی تسوناده رو هم دوباره می بینیم ....
اگه میشه یه زیرنویس توپ برا naruto بزارین (ناروتو یک)
نقل قول:مال بچه های بهشت انیمه هاست و 220 قسمت رو شامل میشه ( بهتره بگیم گروه بهشت انیمه)کد:http://www.4shared.com/file/196499752/c2be7643/Naruto_Persian_Sub.html
اره بايد يه سري به بهشت انيمه بزني.
این زیر نویس های بهشت انیمه با این نسخه اولی که تو تاپیک واسه دانلود هست هماهنگ نیست
و دلیلش هم اینه که در نسخه های دانلودی بعد از پایان تیتراژ اغازین یه 10 ثانیه ای تا اغاز فیلم مکث داره که با تنظیم تاخیر زیر نویس درست میشه
من یکی که فیلم رو با زبون ژاپنی و زیرنویس انگلیسی نگاه میکنم . به نظرم زبون اصلی یه چیز دیگه است
دست کسی هم که این کارتون رو واسه دانلود گذاشته درد نکنه . تازگی ها به دلیل محدودیت سرعت دانلود از رپیدشیر دیر به دیر دانلود میشه
گروه ترجمه H.M.K هم بدک نبید ....!:21:
دوستان من تازه شروع کردم به دیدن ناراتو.2 هفته ای میشه میبینمش.تقریبا 15 قسمت دیگه ببینم می رسم به اخرین قسمت پخش شده.یک سری سوال برام پیش امده می خواستم ببینم اگه کسی می دونه لطفا جواب بده.بذارید با 6تا سوال مهم شروع کنم:
1.قبل از این که جیراییا با ریس گروه اکاتساکی بجنگه به یه قورباغه که در واقع یه طومار بود و از دهنش امد بیرون گفت برو پیش ناراتو ویه سری صحبت کردن که دقیقا نفهمیدم،می خواستم بدونم کسی اگه چیزی بیشتر فهمیده می تونه توضیخ بده دقیقا چی گفتن.
2.پیش گویی که اون وزغ کرده بود در مورد جیراییا که یک شاگردی در اینده تو پیدا می کنی که یا صلح را می یاره یا برعکسش کدوم شاگردش هست.رییس گروه اکاتساکی یا ناراتو(که صلح را می یاره)
3.چرا اصلا این کیوبی یا 9 دم را تو بدن ناراتو گذاشتن تو یه فرد دیگه نذاشتن
4.توبی که تو گروه اکتساکی است همون هم گروهی کاکاشی بود که زیر سنگ مونده بود
5.کسی که 9دم را تحریک کرده بود که به دهکده حمله کنه کی بود،نقشش چیه
6.ایا بابای ناراتو این قابلیت رو داشت که هرجا می خواست بره در عین حال که فاصله اش خیلی زیاده(یه چیز مثل طی الارض خودمون)اخه موقعه ای که تو بچه گی های کاکاشس رو نشون میده یک دفعه از یک جای دیگه مثل این که میاد کمکشون
ممنون اگه جواب بدید.یه سری دیگه سوال هم دارم،فکر کنم فعلا برا شروع کافیه
یکی از پست های قدیمی این سایت رو می خوندم در مورد این که ناراتو قوی تره یا ساسکه(مثل این که این دوست عزیز با مانگا جلو رفته بود)بهش pmدادم ولی جوابی نداد،می خواستم ببینم دوستان دیگه می تونن به سوالات ای که برام پیش امده جواب بدن.
1.حالت حکیمانه که می گی چیه(مثل این که ناراتو این حالت را داره)
2.ایتاچی به ناراتو قابلیتی اضافه می کنه(یه همچین چیزی از صحبت هاش معلوم بود)
3.من تا این جا که دیدم مثل این که ناراتو نمی تونه موجود درونشو کنترل کنه ولی مثل این که می تونه نصف چاکراهاش رو کنترل کنه،چطوری؟
معمولا ادرس سایت گروه و یک تصویر از زیر نویس ها می زارن ....الکی از هوا نمی شه قبول کرد:46:نقل قول:
تو مانگا الان خیلی جلوتره و نصف بیشتر سوال هارو جواب داده و سوال های جدید ایجاد شدهنقل قول:
1- اون رمزی که نوشته مطلبی رو در مورد ناگاتو هست که کمک می کنه بعدا ناروتو اونو شکست بده ( اطلاعات بیشتر مانگا )
2-از دید معمولی نگاه کنی احتمالا زیاد نارتو است ولی فلسفی میشه گفت هر دو چون
3-اینو شاید در اخر های مانگا می فهمیم که چرا تو بدن ناروتو است و چرا پدرش در بدن کس دیگری نزاشته بود نه ولی میشه گفت پیشگویی ها و حوادث به این سمت تا الان نشون میده که احتمال می دم اون بهتر از پسر خودش انتخاب دیگری رو نداشته و احتمالا خیلی های دیگر هم
4-نه مادورا رئیس اول قبیله ایتاچی ها هست که به احتمال زیاد واقعا هم خودشه و نقشه ای بسی باورنکردنی داره.....
5-همان مادورا که قبلا می خواسته یکبار نابود کنه ولی حالا فکر بهتری داره....البته شاید دلایل دیگری هم داشته ان موقع
6- این یکی از قابلیت های پدر ناروتو بوده که لقب خاصی هم داشته به همین خاطر که یک چیزی تو مایه های نور طلایی فکر کنم بود ( نخند من زیاد مانگا می خونم این لقب ها اگر کم بیاد تو مانگا فراموش می کنم ):41:
در مورد قدرت اینکه کدوم بیشتره نظر من هر دو قوی اند ولی شرایطی که توش می جنگن برنده رو مشخص می کنهنقل قول:
1-بیشتر توضیح می دی چون منظورت رو نگرفتم:13:
2- اره یک بخش از قدرت هاشو به ناروتو داده که احتمالا وقتی می خواد جلوی ساسکه رو بگیره مشخص میشه چیه....
3-از نوجوان شما چه انتظاری داری:31:
خوب موجود درونش مستقل از خودش هست و عقیده اش از ناروتو جداست ....اگر هشت دم رو دیده باشی می فهمی که بستگی داره چه طور با هم کنار بیان.
خوب چاکرا کنترل کردن جدا از هیولا کنترل کردن است.
حالا بریم سراغ داستان : در ابتدای داستان ناروتو همیشه از ساسکه ضعیفتر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این وضع ادامه داشت تا وقتی که ناروتو طریقه استفاده از حالت حکیمانه یاد گرفت و زد هر 6 تا پین رو آشو لاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرد در اون زمان همونجور که زتسو گفت ناروتو از ساسکه قویتر شده بود.
این می تونه کمک کنه
حالت حکمیانه رو از فرهنگستان اوردی:18:نقل قول:
فکر کنم تایجتسو است منظورت (در کل سه حالت داریم که یکیش گنجتسو است یکیش تایجتسو بود یکی دیگر رو یادم نمیاد )
که قدرت های محیط رو می تونه جذب کنه و توانش افزایش پیدا می کنه که البته این تکنیک چون احتیاج به تمرکز داره به خاطر کیوبی نگه داشتن این حالت امکان پذیر نبود ناروتو از کپی هاش استفاده می کنه ....
هنوز از قدرت های شارینگان خیلی چیزها مونده .... عملا در اخر شرایط هست که نتیجه جنگ هارو مشخص می کنه
این رو من نگفتم،برای یکی از دوستان به نام وهاب بود.
می شه بگید اخرین قسمت انیمه پخش شده معادل چه مانگایی است.که از این به بعد مانگاش را بگیرم.بعد یک سایت برای دانلود مانگا ها می شه بدید.حتی مانگا های قدیمی این انیمه را داشته باشه
فعلا مانگا تا چپتر 486 ریلیز شده....
اسم این چپتر : مشت ها
همش ناروتو و ساسکه به هم چرتو پرت میگن....
اینم لینک دانلودش از 4shared ترجمه شده به فارسی
با تشکر از بروبچ های خودمون انیم پارادایسکد:http://www.4shared.com/file/239616736/e857bfa4/486.html
من تا قسمت 140 دیدم ناروتو میزنه 6 تا پینو سرویس میکنه؟بابا دمش گرم:31:نقل قول:
منظورت از ناروتو طریقه استفاده از حالت حکیمانه یاد گرفت چیه؟
منظورش همان حالتی است که قیافش یکم شبیه وزغ میشه و زورش زیاد میشه ( موندم چرا بهش حکیمانه گفته؟؟؟؟تو ترجمه ها چنین اصطلاحی بکار بردن؟؟؟؟)نقل قول:
منظورت کیوبی کوچیکه (شبیه روباه میشه)راستی چند تا قسمت اومده امروز 140 رو تموم کردم؟
مانگا چقدر جلوتره حالا ساسکه بر میگرده کونوها یا نه؟
:19:
فکر کنم جزء اولینها بودم که این سریال رو هر روز از Game One میدیدم
یکم واسم سنگین بود
افسردم کرده بود
قبل از اینکه سری دومش بیاد بیخیالش شدم
نزدیک به 120 قسمتشو دانلود کردم با کلی Wallpaper از سایتهای وارز
همشو پاک کردم
یادش بخیر :20:
----------------------------------
کمیک های فارسیشو از کجا دانلود کنم ؟ ( همشو میخوام )
THANX
حقیقتش من خودم انیمه رو می بینم.بعد اینکه انیمه تمام شد امدم (شاید باورتون نشه)کل این 160 صفحه رو خوندم.چون بعضی ها مانگا می خونن خلاصه اش را می ذارن.من ام حقیقتا نفهمیدم ولی تو تاپیک یکی از دوستان این کلمه رو استفاده کرد بود(درمورد قوی تر بودن ساسکه یا ناراتو صحبت می کرد).
تو قدرت و ویژگی هایی که ناراتو داشت این رو نوشته بود.فکر کنم منظورش حالتی است که ناراتو از محیط انرژی می گیره تو انیمه فکر کنم بهش می گن sage.من خودم تو دیکشنری زدم حالت پیر دانا ترجمه کرد.
حالا دوستان اگه اطلاعات بیش تری دارند می تونن یکمی توضیح بدن این حالت چیه؟
(zed2 جان یکمی صفحه قبل توضیح دادن،می خواستم ببینم میشه بیشتر توضیح بدید)
می شه در مورد پدرش هم یکمی توضیح بدید ،مثل این که زنده است
این قسمت 140 رو که می گید دیدید،منظورتون چیه؟انیمه یا مانگا.تو انیمه که هنوز حتی نمی دونه جیرایا مرده.احتمالا منظورتون مانگا است؟
مانگا هم که الان قسمت 486 است.
دوستان نظرتون در مورد این پایان برا انیمه چیه:
ساسکه به کونوها حمله می کنه بعد ناراتو باهاش مقابله می کنه،ساسکه هی می خواد ناراتو را تو حمله هاش بکشه ولی ناراتو فقط می خواد جلوی ساسکه رو بگیره ،نه این که بکشتش.بعد مادرا دخالت می کنه تو این لحظه ناراتو از همون تکنیک پدرش که هوکاگه سوم باهاش می خواست اوروچیمارو رو بکشه استفاده می کنه(پدرش تو این لحظه همه قدرت هاشو به ناراتو می ده و اون می تونه از این تکنیک استفاده کنه) و مجبور می شه که ساسکه رو بکشه و مادرا و خودش هم می میرن.
بعد به عنوان یادبود روی کوه کنار هوکاگه ها عکسش رو در ست می کنن.
یه جمله می گم از خود ناراتو که تو انیمه می گه من حتی اگه یک geninهم باشم بازم یک روزی هوکاگه می شم.که بیش تر این پایان رو برا انیمه تداعی کنه.
این یک تیزر بود که شنیدم خود شبکه tv tokio(اگه درست نوشته باشم)درست کرده.نظرتون چیه ایا واقعا این پایان انیمه میشه.
من فکر نکنم که هیچ وقت جلوتر پایان یک داستان رو لو بدن و این تیزر رو همین جوری درست کردن.
اگه تونستم براتون این تیزر رو تهیه می کنم
ظاهرا انیمه تا 151 قسمت امدهنقل قول:
نخیر مانگا اخرین باری که بودم الان جایی بود که ساکورا سعی داشت ساسکه رو بکشه ولی نمی تونه و ناروتو قبل از اینکه ساسکه کاری انجام بده ساکورا رو از منطقه دور می کنه تا کاکاشی با ساسکه بجنگه ( و دانزو هم مرده)
اشتباه گرفتی... اگر مانگارو خونده باشین قبل از حمله پین ناروتو با قورباقه پیر می ره یک جایی که تمرین همین جذب انرژی از محیط بکنه ....انجا است
ظاهرا شما هم مثل من از دیدگاه غیر سرگرمی هم انیمه رو می بینین.نقل قول:
بچه های بهشت انیمه یادمه بخش زیادیشو ترجمه کرده بودن ولی مکانشون اخرین بار که سر زدم خیلی خلوت شده بود ..... نمی دونم شایدم من بخش هایی رفتم که بحث زیاد نداشته:13:
درسته از محیط انرژی میگیره ولی احتمالا معانی دیگر هم دارد و این معنی اش اصلا چنین حالتی رو نشون نمی ده.نقل قول:
طبق گفته مانگا تا انجایی که یادمه این تکنیک رو تعداد کمی بلدن چون شرایط خاص برای یادگیری اش می خواد...( یادمه یکی از شرایطش هم اجازه داشتن به رفتن به مکانی است که انها موجودات رو از انجا احضار می کنن که با امضای توماری خاص امکان پذیره .....همچنین طبق گفته مانگا خیلی ها موقع یادگیری اش دچار مشکل شدن و نتونستن حالت عادی پیدا کنن.....بیشتر از این باید دوره اموزشی ناروتو رو در ان محل بخونید تا اطلاعات بدست بیارین ....من همینقدر یادم مونده.
پدرش تا انجایی که می دونم هوکاگه 4 ام بوده و کسی بوده که کیوبی رو تو بدن پسرش گذاشته. در مورد زنده بودنش هنوز شک دارم چون تو متن دستگیرم نشد زمان نبرد ناروتو زنده بوده و انجوری امده یا یک بخش از چاکراشو برای ان حالت رزرو کرده بوده که اگر رخ بده جلوگیری کنه.....
.....
ناروتو ان تکنیک رو فعلا بلد نیست و جزو موارد ممنوعه است و فکر نکنم هم هیچوقت یاد بگیره.نقل قول:
بنظرم پایانی که گفتی از لحاظ داستانی به موضوعاتی که تو داستان هست نمی خوره و من احتمال می دم کاری که ایتاچی و یا پین کردن ساسکه مشابهش رو برای ناروتو انجام بده برای جنگ با مادورا......
پیداش کردی لینک رو بزار.
ببخشید میشه بگی پین چه کار کرد.یعنی قدرت هاشو مثل ایتاچی داد به یکی دیگه