هست...نقل قول:
امروز تو پاساژ دیدم....
Printable View
هست...نقل قول:
امروز تو پاساژ دیدم....
سلام
این ورژن اسپایدرمن چه فرقی با معمولیش داره؟
درسته اینجا کلوپ نوکیاست
ولی یه سوال
به نظر شما 960 سونی اریکسون ارزش مقایسه با 95 8gb رو داره
نه دوست من...نقل قول:
اصلا قابل مقایسه نیست...
بار ها هم مقایسه شدن...
در مدل اسپایدر من فقط یک فیلم اسپایدر من اضافه شده...
همین...
موفق باشید...
مهدي جان بسيار حال كردم با پستت...نقل قول:
خيلي ممنون...
سلام!من یه مشکلی دارم با گوشیم(8 gig)اول این که جدیدا وقتی مثلا 60 تا آهنگ میریزم توش وقتی refresh میکنم 50 تاش add میشه(؟)و دوم این که همین 50 تا هم 2 3 روز بیشتر تو گوشی نمیمونن!یعنی مثلا شب که آهنگ گوش میدم و گوشیو خاموش میکنم صبح که بلند میشم میبینم هیشکدوم نیست!در صورتی که همون فضا رو گرفتن و همشونم تو قسمت mass memory(وقتی کابلو وصل میکنم)هستن ولی همشون از قسمت songs خود گوشی پاک میشن(دوباره هم که refresh میکنم هیچی اد نمیشه)!این مسئله 2 3 بار واسم پیش اومده!اگه میشه توضیح بدین مرسی!
منم از وقتی فریمور گوشی رو آپدیت کردم به آخرین ورژنش این مشکل برام پیش اومد رفتم توی چندتا فروم خارجی اونجا هم همچین مشکلاتی رو مطرح کرده بودند و نوشته بودند بهترین راهش اینه که آهنگها رو کم کم به گوشی منتقل کنی مثلا 20 تا 20 تا ونه یه دفعه 60تا آهنگو همزمان منتقل کنی و بعد refresh کنی خودمم وقتی این کار رو کردم دیدم درست شد هم تو refresh کردن هر مقدار آهنگ add کرده بودم اومد هم فرداش پاک نشده بود از قسمت music گوشی...آخر سر فهمیدم چون 2تا آهنگ بوده که فرمتهاش به گوشی نمی خورده باعث این مشکل شده بود و refresh کردنش هی طول می کشید و نصفه نیمه add می کرد پس کم کم منتقل کن حتما مشکلت حل می شهنقل قول:
دقت کنید اهنگ هارو موقع ریختن کپی و پست نکنید...مشکل داره اونجوری...
سعی کنید از قسمت موزیک منیجر خود برنامه ی گوشی بروی پی سی این کارو انجام بدید...
سلام . ممنون از جوابتون . یک سؤال شخصی . شما زمانی که N96 بیاد بازار ، ان 95 8 گیگ رو با ان 96 عوض می کنید یا نه ؟
اره...نقل قول:
من به فکر عوض کردنش هستم...:40:
ولی من نیستم...حداقل تا 2 سال دیگه!
فک نکنم به جز سیستم عامل جدید(انتخابش 100% سلیقه ایه) و دی بی اچ -----(که اصلا به درد ایران نمی خوره)و 16 گیگ حافظه(که خب مشخصا این حافظه ی عظیم بیشتر به درد ظبط برنامه های تلویزیونی می خوره تا ریختن عکس و آهنگ و فیلم و خب عملا تلویزیونش کاربردی توو ایران نداره) چیز خاصه دیگه ای داشته باشه...
یه وقت هم فک نکنید چون 8گیگو تازه خریدم اینجوری حرف می زنم!
درکل نتیجه می گیریم که فعلا بیخیال شیم اساسی!
یادتون باشه اینجا ایرانه...هنوز کلی امکانات این موبایل های پیشرفته دوزارم ارزش ندارن...
به قول یکی از مجلات موبایلی که اسمشو یادم نیست گفته بود : با این وضعیت این موبایل ها به صورت یه وسیله ی کلاسیک و زیبا هستن که بیشتر از این که بشه از امکاناتشون استفاده کرد تبدیل شدن یه وسیله برای پوز و افه گذاشتن...
----------
البته فقط مختص نوکیا نیست...تمام برندهای موبایلی با تمام موبایل های پیشرفته شون!
منم با نظر مجتبی جان موافقم
ان 96 الترناتیو خوبی برای ارتقا از ان 95 8 گیگ نیست
ولی کسی که می خواد بین این دو تا یکی رو بخره 100% ان 96 انتخاب بهتریه !
کاملا درسته...نقل قول:
ای روزگار...
تا دیروز ما از ان95 8گیگ دفاع میکردیم(و همین حرف های اقا مجتبی رو میزدم)...100 نفر تعصبی میرختن سر ما...و یک نفر حرف مارو تایید نمیکرد...داشتن میزدن تو دهن من...
حالا اقا مجتبی دفاع میکنه...100 نفر تایید میکنن...انصاف هم خوب چیزیه...منظورم با اقا مجتبی نیست...مجتبی داداش گل منه...ولی متاسفم برای دیگران که میدونید کی هستن...
فکر کنم همه با من لج هستن...به این نتیجه رسیدم...(امان از دست این ادم ها)...
موفق باشید...
کاش همیشه یک رنگ بودیم...:10:
n96 بیاد تو چه قیمتیه؟
فکر میکنید چه تاثیری رو قیمت 8gb داشته باشه؟
ولی کسی که می خواد بین این دو تا یکی رو بخره 100% ان 96 انتخاب بهتریه ![/quote]
اما به نظر من 8gb ظاهر قشنگ تری داره
و اگه تا وقتی 96 بیاد هنوز 8gb نگرفته باشم بازم ترجیح میدم 8gb رو بگیرم:46:
کدوم 100 نفر اکتور جان...من فقط نظرمو گفتم ، همین:20:.نقل قول:
من چاکرتم هستم ، ولی موضوع اصلا اونجوری که فک می کنی نیست عزیز...نقل قول:
هیچ کس باهات لج نیست اکتور جان...بابا بحث و تبادل نظراته دیگه ، میدون جنگ که نیست:19:!!!نقل قول:
خواهشا بیخیال این حرفا شو...دیگه هر چی دلخوری از سر اون مسائل باتری و چه می دونم شارژر بوده رو بریزش دور...نقل قول:
:10:نقل قول:
:46:!
نه اصلا.نقل قول:
سلام . ممنون از جوابتون . یک سؤال شخصی . شما زمانی که N96 بیاد بازار ، ان 95 8 گیگ رو با ان 96 عوض می کنید یا نه ؟
آکتور عزیزهم با من در ارتباط باش. . . در مورد 96 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم...حتما...
امیدوارم اشتباه نشه در انتخاب...
دوست من اول شما از روي احساس صحبت ميكردي(تعصبي كه نسبت به گوشيت داشتي.طبيعي هست ولي منطقي نيست) بعد در حال حاضر عقل رو جايگزين احساس كردي.نقل قول:
و قبول كردي كه N96 سر تر است و اين خاصيت مدل بالاتر است.:46:
ولي حرف دوستمون كه ميگه N95 8GB دارا نبايد به فكر عوض كردن گوشي باشن و برن N96 بخرن درست است چون هنوز خيلي زوده!تغييرات بين اين دو گوشي قابل توجه است ولي اونقدر هم نيست كه آدم به فكر عوض كردنش باشه؟اگر اين جوري آدم پيش بره نهايتش اينه كلي از پول آدم ميره!!!!:13:
من N91 دارم و فكر كنم بعد از 2 سال قابل توجيح باشه برم اين گوشي رو بخرم؟؟!!:5:
ولي اگه پول زياد باشه كه اصلا هر دو رو داشته باش!!!
آخرشم بگم من هم رنگ هستم:11::40::11::10:
قیمت کردم دیروز گفتن 580 2 3 جا پرسیدم!!
ميشه بگي از كجا پرسيدي؟!نقل قول:
من با گارانتی اصل از چند جا پرسیدم 690...
بدونه گارانتی 640 هزار تومان...
دیگه نمیدونم این دوستمون از کجا قیمت گرفته...
کاملا درسته...البته اسپایدرمنش این قیمت بود!نقل قول:
امروز کرمانشاه مدل عادی بی گارانتی 590 تومن بود
مدل اسپایدر هم یه جا داشت 620 می داد
آخر ما نفهمیدیم چه شارجری بگیریم که باطری زود خالی نشه
من گوشیم رو بهمن پارسال از دوبی گرفتم شارجرش هم سه شاخه هست که براش یه تبدیل گرفتم تا بتونم با اون
شارج کنم 1ساعت و نیم طول میکشه تا شارج بشه ولی در حالت استندبای یک روز و نیم بیشتر دوام نمیاره
باطری ژاپنیه ولی شارژر چینیه
این هم مشخصات شارژر :
input: Ac 100 -240 v . 50- 60 Hz . 180 mA
output : dc 5.0 v .800 mA
لطفا راهنمائی کنید
با تشکر
به احتمال زياد شارژر شما مشكل داره مثل مال آقاي moonandsky كه باطريش رو هم خراب كرده بود.
بابا ای ول...تا ما خریدیم اینقدر مفت شد:18:؟!نقل قول:
نه عزیزم اینقد مفت نیست...نقل قول:
اونجا کرمانشاه هست...به قوله معروف مرزه...
این گوشی تو تهران و جاهای دیگه... قیمت امروز....
با گارانتی اصل=680 هزار تومان...
با گارانتی متفرقه=640 هزار تومان...
جالب اینجاست منم از دبی گرفتم و شارجرم هم همینه...نقل قول:
در حالت استند بای کامل رکورد زد...8 روز و نیم شارج داد...
در حالت کار زیاد 3 روز...
در حالت کار کم 6 روز ...
گوشی من هم دقیقا مثل msloveهمین مشخصات رو داره
یک ساعت و پانزده تا بیست دقیقه فول شارژ میشه ولی یک روز
یا یک روز و نیم بیشتر دووم نمیاره . دیروز باطری چینی قیمت گرفتم
9 هزار ولی شارژر فابریک ندیدم . یکی از فروشندگان لوازم جانبی گفت
تمام این شارژرها به گوشیت می خوره انتخاب کن.
به همین خاطر از اقا اکتور خواهش میکنیم یک عکس از شارژر و مشخصات کاملش وتایپ کنید.
با تشکر از شما sadegh
عزیزم...
من هم عکس باطریمو و و مدت زمانشو...مشخصات کامل شارجر تو تو تایپیک استفاده یپباطری 8گیگ رو معمولی گذاشتم...
برو ببین...
موفق باشی...
آكتور جان پاك شده به نظرم...
باطري اصل 18 تومن كمتر گير نمياري
شارژ گوشیه من : 1ساعت تا 1ساعت ربع فول شارژ میشه.با کار زیاد تا 1ونیم الی 2روز دووم میاره و با کار کم تا 3 الی 3ونیم روز دووم میاره!درستش هم همینه...مال هر کسی رو دیدم همینطوری بوده!از تمام بچه های این فروم گرفته تا بعضی از دوستام و سرآخر فامیلم...
مجتبی جان برای منم درست همینه...
با کار زیاد 3 روز...
من در حالت استندبای کامل امتحان کردم...که 8 روز و نیم دووم اورد...
تو هم این استند بای رو یک امتحان بکن...
اکتور جان مال شما کجاش مثل من یا بهتره بگم ماست؟نقل قول:
من گفتم گوشیم با کار زیاد 1 و نیم الی 2روز دووم میاره و با کار کم 3 الی 4روز...اما شما گفتی گوشیت با کار زیاد تا 3روز هم دووم میاره باتریش!
اره واسه من با کار زیاد 3 روز دووم میاره...
نمیدونم حتما واسه شارجرشه...
شریعتی همینطوری گفتم یه سوالی کنم گفتم n95 8gb چنده گفت 580 تعجب کردم گفتم شاید معمولی رو میگه گفتم 8گیگ 580 گفت آره بازم گفتم پرونده از یه جا دیگم پرسیدم گفت آره تعرفه اومده پایین ارزون شده!!نقل قول:
بابا این وزارت مخابرات خودش هم نمیدونه چه تعرفه ای بده. اول که میکنه60% بعد میکنه 25% بعد 4% حالام که شده 10%
اصلا کار و بار این دولت معلوم نیست!!!!!
سلام
من هم گوشیم دقیقاً 45 دقیقه تا یک ساعت فول شارژ می شه و بدون استفاده تا 3 روز و با استفاده مداوم 24 ساعت شارژ می مونه.
3 تا باطری هم خریدم به قیمتهای 25000 و 28000 و 30000 تومن.
ولی همون آش و همون کاسست.
یعنی واقعاً ربطی به شارژر داره؟؟!!!