تمام تاپيك هاي تصاوير از انجمن متفرقه به بخش گالري عكس منتقل شد
شايد به اين خاطر باشه
تمام تاپيك هاي تصاوير از انجمن متفرقه به بخش گالري عكس منتقل شد
شايد به اين خاطر باشه
این علی و سینا و میثم در یک درجه هستند یا نه؟
بله همشون صاحب سایتن فرقی ندارن
شکراً جزیلاً
ولي من تا حالا از 100 كيلومتري اونجاها هم رد نشدم.نقل قول:
هيچ مدير خيرخواهي از ورا رد نميشه منت بگذاره روم به ديفال يك جوابي بده؟
چرا نباید از سایت های تورنت استفاده بشه!
سلام خسته نباشید خواستم بدونم چرا تو سایت برنامه یا فایل اپلود نمی شه یا مدیریت ضمیمه ها نداره ممنون
سلام
اين امكان فقط مخصوص مديران و همكاران انجمن مي باشد
نــــــــــچ ... قبول ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ریش سفیدی کنایه از تجربه هست ... نه تعداد پست ها ... نه تعداد درجات ... و نه لوگوی کابر فعال و فعالیت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که البته تا حامد بپره یه چند تا قسم بخوره که کاربر فعال بودن به تعداد پست ها نیست و کاربر فعال 53 پسته می شناسن و من مدیر 300 پسته ; من سعی می کنم توضیح بدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ریش سفیدی با فعالیت یه کاربر هم کاملا متفاوت هست ... مثلا می گم ووکمن ما ( نمونه ای که الان تو ذهنمه از پیشکسوتی) ریش سفید این انجمنه ... چون تجربه ی بالایی داره ... می دونیم که تقریبا توی همه ی تاپیکای پر بیننده جای پاش هست و اونجا رو مزین کرده به بازدید خودش , و از هر گوشه ای یه تجربه ای داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بوی ایران گل (نمونه ای که الان تو ذهنمه از کابر فعال) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ایشون یکی از فعال ترین کاربران این سایت هستن که تنها در چند ماه +9000 تا پست داد و الان رکورد دار پست هست ... گر چه فعال هم هست ... البته من کسی نیستم که بخوام در این باره اظهار نظر کنم ولی بوی ایران هنوز خیلی جای کسب تجربه داره ... همینطور من ... در محضر دوستانی مث نوید جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس تجربه به پست و مقام نیست ... تجربه راهی هست که زمان ما رو می بره و ما مشتاقشیم ... من چندین ماه اول عضویتم رو فقط 1 پست دادم ... چند وقت بعدش شروع کردم و ساعی در کسب تجارب از مجربان عزیز فروم شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس من ریش سفید نیستم ... من یه عضو کاملا معمولی ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از توجتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با امضام مشکل دارم کمک کنین همش ارور میده میخوام عوضش کنم
با سلام!نقل قول:
عزيز خب چه اروري ميده؟
شايد از 8 خط بيشتر شده ؟؟!
ببینم این نوشته که می گه
شما بیش از 2 هفته است که در هیچ کدام از بحث ها شرکت نکرده اید ...
برام مشکلی پیش میاره ؟ یا نه فقط اطلاع رسانیه ؟
مشكلي نيست.اطلاع رساني
آي كيوي من پايينه . بگيد پيغام زير يعني چي و چرا ؟
اين پيغام توي پست خصوصي من بود
این پیغام بصورت اتوماتیک برای شما ارسال شده . لطفا از پاسخ دادن به آن خودداری کنید
با تشکر
تیم مدیریت فروم p30world.com
یکی از تنظیماته جدید فرومه.نقل قول:
خبرهایی مثل پاک شدن پست, انتقال تاپیک به ترش, مهم شدن و یا غیر مهم شدن تاپیک و .... بصورت خودکار برای صاحب آن پست یا تاپیک ارسال میشه.
با سلام
ميگم يدفعه امروز 100 تا از رقم پست هام کم شد چرا ؟ تا امروز بعد از ظهر بود 881 الان شد 781:18: دليلش چيه!؟
تاپيكايي كه اين 100 پست رو توش داده بوديد
يا رفته Trash
يا به انجمن متفرقه منتقل شده
:18:من که فکر نکنم تو هيچ تاپيکي 100 تا پست داده باشم:20:نقل قول:
يك مشكل بزرگ من الان هر تاپيك رو در p30world باز مي كنم يك صفحه مي آيد كه مي خواهد به سرور webgozar وصل شه
دقيقاً من هم همين مشكل رو دارم.نقل قول:
يك مشكل بزرگ من الان هر تاپيك رو در p30world باز مي كنم يك صفحه مي آيد كه مي خواهد به سرور webgozar وصل شه
البته اينكه هر تايپيك اينجوري ميشه مشكوك ميزنه.نقل قول:
البته الان كه ساعت 1:27 دقيقه مشكل حل شده فكر كنم اساتيد admin يك چيزي را تست مي كردن
age meshe mano rahnameee koned mamnoon mesham:13:
چي؟!!!!!!!!!!!!!!!!! :18:
پس اين milad117 چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چگونه برای خود userبسازیم
ميشه بيشتر توضيح بفرماييد ؟
ببخشید من خیلی وقته سر نزدم برای تعداد پستها چه اتفاقی افتاده ؟ من چند ماهه که نیومدم ولی با کمال ناباوری خودم رو انتهای صفحه اول کاربران بر حسب تعداد پست دیدم ! با تعداد 3175 پست ! در حالی که من فقط 2600 تا پست شمرده شده داشتم! چی شده دلیلش چیه ؟
با تشکر سولئاریس
جناب soleares شما كه ديگه خودتون استاديد
حالا چرا با اين ID تشريف آورديد با همون ID مي پرسيديد !!
به تازگي انجمن هاي گالري عكس و اخبار ورزشي ايجاد شده و
خيلي از تاپيكهاي انجمن متفرقه به اين انجمن ها منتقل شده
كه بالطبع تعداد پست ها افزايش يافته
حالا واقعاً پسوردتون رو يادتون رفته !!
منظورت یه یوزر دیگه است؟:5:نقل قول:
salam
1.start
2.ru oon ax ke balaye star hast click kon
3.ax morede nazar ro entekhab kon
4.balaye safhe home ro entekhab kon
5.tooye safheye zaher shode CREATE NEW ACCOUNDS ro entekhab kon
6.esm entekhab kono baadesh halesho bebar
yasi joon خوشحالم كه قصد كمك داريد ولي
خودتون قوانين رو زير پا گذاشتيد
فارسي نوشتن جز قوانين فروم هست
اگه منظورشون این باشه که جای پرسیدن این سوال اینجا نیست!:31:نقل قول:
سئوال كه نپرسيدند
روش ساخت User رو در ويندوز XP توضيح دادند ( !! )
( شايد يكي ازشون سئوال كرده بوده ، اينجا توضيح دادند )
سلام
ببخشید چرا من نمی تونم تو مقالات ويندوز و رجيستري موضوع جدید ایجاد کنم ؟
شما بايد در تالار اصلي مقالات تايپيك بزنيد خود مدير اگر صلاح ديد منتقل ميكندنقل قول:
در زير شاخه هاي آنجا نميشود تايپيك باز كرد براي كاربران
ببخشید که بی ربط می پرسم ولی گرخیدم !
اگر میشه بگید این آقا boy iran چه طوری این چندین هزار پست رو از خودش در کرده ؟
یعنی انجمن موبایل این قدر جا داشته ؟ یا سوالات بی جواب زیاد داشته ؟
نه soleares جان
ايشون بيشتر در انجمن ملودي و فيلم فعاليت مي كنند
و هزاران هزار آهنگ و كليپ آپلود كردند
قسمت نامه هاي من حذف شده اون نوشته زير آخرين بازديد شما امروز ....
براي من هم 4 تا مثل همين پيغام اومد كه نوشته بود پستهاتون پاك شده دليل پاك شدن پستهام رو بايد از كجا بفهمم توي انجمن ادبيات بود.نقل قول:
دليل پاك شدن رو بايد در ذهن خودت جستجو كني.نقل قول:
اما چندتا احتمال داره.
- حرف بي ربط با موضوع زدي.
-به يه چيزي توهين كردي!
-پست تكراري دادي
- و كلا اينكه اسپم دادي:31:
برای من هم همین امروز همچین چیزی اومد با اینکه ÷ستم زیادم بی معنی نبود(خیلی زیاد بی معنی بود)
اگه به پستهای بالاییش دقت کنی، میبینی که یکی از دوستان سوال پرسیدند که چطوری میشه یوزر ساخت. این آقا هم احتمالاً جواب ایشون رو دادند.نقل قول:
منم در پاسخ جواب ایشون گفتنم که نه سوال ربطی به تاپیک داره و نه جوابش. اگه منظورم رو بازم نفهمیدی بگو تا از سیر تا پیاز ماجرا رو برات بگم.:46: