بازیش تغریبا اسون هست.
ما که سه سوت از دست پلیساش فرار میکردیم :31:نقل قول:
ای بابا !!! عجب پلیس های کنه ای داره ها !!! کی بود میگفت فرار کردن از پلیس هاش از GTA راحتتره ؟؟؟
Printable View
بازیش تغریبا اسون هست.
ما که سه سوت از دست پلیساش فرار میکردیم :31:نقل قول:
ای بابا !!! عجب پلیس های کنه ای داره ها !!! کی بود میگفت فرار کردن از پلیس هاش از GTA راحتتره ؟؟؟
نظر من بعد از 4 ساعت بازی
به نظر من ارزش 8 سال انتظار رو نداشت !!!
بازیش بد نیست ولی عالی هم نیست ! به نظر من معمولیه ... با چه ذوقی رفتم بازی رو گرفتم اما اصلا اون چیزی که انتظارش رو داشتم نبود:13:
برای رفع اشکالات بازی حتما کرک اسکیدرو فیکس را بکار ببرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Well, previous release (Mafia II-SKIDROW) was nuked (bad.crack_health.drops.to.1.starting. from.chapter.2 (5h 36m 11s)).
Note : Install Notes:
1. Unpack release
2. Mount image or burn it
3. Install
4. Copy the content from the SKIDROW folder on the DVD to the
/pc/ folder inside the main installation dir and overwrite
5. Play the game
Release Names: Mafia II Crackfix-SKIDROW
Size: 16 MB
Links: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه ها من میخوام بازی رو روی Ps3 بازی کنم.
با کاملا خونوادگیه دیگه؟:31:
میشه مثلا وقتی خونواده نشستن کنار ادم وارد اون جزییات نشیم یا حتما باید اون ها رو هم پشت سر بزاریم؟:31:
من سوالمو به شوخی پرسیدم ولی شما جدی جواب بدین :10:
كاملا كه نه.مثلا توي بعضي دمو ها ديگه دست خود آدم نيست پشت سر بزاره يا نه ولي ميشه دمو ها رو Skip كرد.پس اگه جلو خانواده بازي ميكرديد همه ي دمو ها رو محض احتياط بايد Skip كنيد!نقل قول:
مسثله ي مهم تر مجله هاي Play-boy هستند.براي اينكه اين مورد هم به خوبي و خوشي جلوي خونواده رد بشه نبايد تا يه علامتي اومد كه فلان چيزو برداريم دكمه مورد نظررو بزنيم.!
يه مسئله ي ديگه:پوستر هاي توي خونه هاي مختلف كه روي ديوار هستند.
خیلی ممنون از اینکه توضیح دادی:10:نقل قول:
حالا یه سوال دیگه:
شما تا هر جای بازی که رفتید ، به نظرت چند درصد دمو ها مشکل دارن؟
و اینکه اگه این مجله های Play B O Y رو ور نداریم مشکلی پیش میاد؟(یعنی جزو مراحل هست و باید حتما ور داریم؟)
ممنون از پاسخگویی شما :11:
من خودم امروز بازي رو شروع كردم و تا chapter6 رفتم.2-3 تا از دمو ها مورد داشت.نقل قول:
اون مجله ها هم نه مشكلي پيش نمياد اگه ور نداريم.
یه سوال گرافیک کنسولی این بازی با pcیکیه یا فرق میکنن؟
الان چپتر 14 هستم ولی فقط 58% از بازی رفته! کسی میدونه چرا؟
یه نیگاهی رو این صفحه داشته باش ، میفهمی جریان چیه:نقل قول:
:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431872&page=63
آقا یه سوتی خفن گرفتم در حد المپیک !!! خودم با دوربین فیلم گرفتم و آپلود کردم ... هر کی نبینه واقعا ضرر کرده :
کد:http://www.4shared.com/get/o5cSgak8/Mafia_II_WMV_V9.html
به نظر من سازنده های این بازی انتظارات رو خیلی خیلی زیاد و بیش از اندازه از این بازی بالا برده بودند و اینکه خیلی ها از این بازی شاکی هستن دلیلش 90% این موضوع و 10% هم به خاطر خاطرات خوبشون با مافیا 1 هست که الان با این بازی GTA مانند خراب شده!
اگه این بازی با یه اسم دیگه میومد و یا انتظارات ازش اینقدر بالا نبود مطمئنا این همه شاکی پیدا نمیکرد و باگ هاش اینقدر آدم رو اذیت نمیکرد!
در کل این بازی،بازی خیلی خوبیه ولی به هیچ وجه قابل مقایسه با تعریف و تمجید سازنده هاش و در خور نام مافیا (با توجه به مافیا 1) نیست.
دوستان كجا ميتونم نقد كامل بازي و جزئياتش رو بخونم؟
كسي به تازگي نقدش كرده؟
اقا دمت گرم خیلی باحال بود ولی شانسیه دیگه....نقل قول:
من دیروز ظهر گرفتم این بازی رو تا 8 رفتم به نظرم بازی خوبیه!
فصل زمستونش زیاد باحال نیست....
فقط یه چیز رو نفهمیدم آخه اخر شب بود خوابم میومد دمو ها رو رد میکردم
محتوای مخفی: سوال
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
از اساتید کسی هست که در مورد داستان توضیح بده(چپتر-چپتر) من زبانم زیاد خوب نیست :41:
سلام
اقا من بازي ر تا 60 درصد رفتم و هيچي نيومد كه بگه بازي تموم شده چي شده ... و الان هيچ ماموريتي نيست تا انجام بدم ... بايد چيكار كنم ؟؟؟ بازي تموم شده ؟؟؟ 40 درصد بقيه چيه ؟
آخرین ماموریتی که انجام دادین چی بود؟نقل قول:
تو يه كارگاه بايد يكي رو كه هي اتيش پرت ميكرد رو ميكشتم (قبلش هم كارگر ها كمكش كردن تا بتونم وارد كارگاه بشم ولي در بسته شد اونا نتونستن بيان تو و من تكي اونو كشتم)نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
ممنون....يه سوال : تو بازي ميشه ماشين دزديد و فروخت ؟ چجوري ؟
فكر كنم 50 تايي پول داشته باشم ... ولي وقتي رفتم پيشش چيزي نشد ( در رو باز نكرد)
چجوري بايد پول در بيارم ؟
منم همینجا گیر کردم . الان هیچ ماموریتی باز نیست.نقل قول:
چطوری باید 27500 پول جور کرد؟؟
دزدی از مغازه ها(خودم پیشنهاد نمی کنم)بردن ماشین برای بروزسکی همون که اوایل بازی پیشش رفتین وقتی رفتین پیشش داخل اصلا نمی خواد بشین فقط لازمه ماشین رو داخل یه crusher پارک کنید(یه دستگاه مچاله کن)بعد میرید از پله ها بالا و دکمه رو می زنید تا ماشین مچاله بشه و 400 دلار بهتون بده.هر ماشینی می خواین ببرین.تو ماموریت قبل بیشتر پول رو جور کردید چون پول های روی میز یارو رو برداشتین.چند تا ماشین کافیه.
ؤلي سرقت كيفش بيشتره ها!ميره يارو رو ميكشي پولارو بر ميداري و ميزني به چاك!من خودم يه لباس مخصوص برا سرقت دارم:31:
راستي دوستان از بانك هم ميشه دزدي كرد؟
سلام دوستان
میخواستم از 360 بازا سوال بپرسم
بازی چطور بود به نظرتون؟
خوش ساخت هست؟
کوتاه که نیست؟
داستان بازی چطور هست؟
چون من بیشتر از هرچیزی به داستان بازی اهمیت میدم
سلامنقل قول:
بازي از Gta بهتره فقط چون زمان قديمه زياد حال نميده
خوش ساخت هست ... گرافيكش عاليه
داستان كوتاهه ولي چون open world هست بعد اتمام داستان هم ميشه بازي كرد
داستان بازي بسيارعاليه ...
فقط چند تا ماموريت باحال داره بقيه چرتن
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
چطوري بايد بدونه ماموريت داشتن بري سرقت ؟ و پول بدز دي ؟نقل قول:
---------------------
براي فهميدن ماموريتتون كه بايد چيكار كنيد : دكمه كنار استار رو بزنيد بعد در بالا سمته چپ نوشته بايد چيكار كنيد ( در 360 دكمه back)
درمورد اولی سخت در اشتباهی.بازی تموم بشه دیگه نمی تونی تو شهر بری مگه اینکه چپتری رو دوباره بری.نقل قول:
برای اون تیکه دومت هم میری مغازه صاحب رو میکشی میری کنار صندوق برمیداری.بقیه چیز ها هم می ری کنارشون دکمه میاد.
سلام و خسته نباشید
ببخشید من بازی رو خریدم و نصب کردم الآن مرحله ی بعد از آزاد شدن از زندانش هستم میاد ماشین سوار شه فقط ماشین سوار شدنس میپره از بازی بیرون :((
کسی از دوستان میدونن مشکل چیه ؟؟
سلامنقل قول:
دوستان لطفا یکی وقت بزاره و در این مورد توضیحات رو بنویسه
ممنون :10:
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
دوست خوبم فک کنم زنگو اشتباه زدینقل قول:
نسخه PC بازی طبقه بالاس
:10::31:
دوستان این چن تا عکس واقعیت داره؟
محیط بازی اینجوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اونجایی که جو رو از او ساختمون خرابه میبرم بیرون و بعد پیشه اون دکتره . بعدش جو بهم 27500 پول میده ... بعدش باید چیکار کنم؟؟:31: دوباره هیچ ماموریتی تو صفحه باز نیست !!نقل قول:
لطفا حذف شود ....
Yeah ... !!!نقل قول:
اینا بیشترشون آرت ورک هست نه خود بازی !نقل قول:
دكمه كنار استارت رو بزن (تو 360 دكمه back) يا همون دكمه نقشه رو بزن بالا سمت چپ گوشه نوشته بايد چيكار كني ... هر وقت يه جا گير كردي اين كار رو بكن نوشته ماموريتت چيهنقل قول:
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
مگه مثل بازي gta نميشه ول گشت بعد اتمام بازي ؟ :31:نقل قول:
چجوري بايد تاكسي بگيرم ؟ هر كاري ميكنم پيادش ميكنه (راننده تاكسي رو)
سلام من تو بازی به مشکل خوردم.از زندان اومدم بیرون.میخوام سوار ماشین بشم از بازی مییاد بیرون.مشکل از کرک؟
باید بری خونه مادر ویتو تا به خواهرش پول بده برای بدهینقل قول:
باید برین پیش اون مردی که دوستتون برای کار مواد پول گرفته بود حسابتون رو باهاش صاف کنید.:5:نقل قول: