واقعا که بدشانس بودیم
خدا کنه زودتر رو ریتم پیروزی بیوفتیم
کم کم داره طاقتمون کم میشه
Printable View
واقعا که بدشانس بودیم
خدا کنه زودتر رو ریتم پیروزی بیوفتیم
کم کم داره طاقتمون کم میشه
جان تری پیشنهاد مورینیو را برای پیوستن به اینتر رد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان تری کاپیتان چلسی و تیم ملی انگلستان درباره شایعاتی مبنی بر پیشنهاد مورینیو به وی برای پیوستن به تیم اینتر میلان گفت:"خوزه می داند من هیچ وقت چلسی را ترک نمی کنم.من با چلسی بزرگ شدم و همه چیز را در اینجا دوست دارم و تا ابد در چلسی خواهم ماند.اگر او واقعا می خواهد من را به اینتر ببرد باید بداند که من به هیچ وجه چلسی را ترک نمی کنم."
خوب حال مورینیو رو گرفته:27: دمش گرم:40:
سلام بچه ها
الان نیمه اول بازی پورتس موث و چلسی در کارلینگ کاپ آخراشه و چلسی با تک گل فرانک لمپارد از روی نقطه پنالتی در دقیقه 36 از حریف پیش هست
.
.
.
ویرایش :
چلسی گل دوم رو توسط مالودا در دقیقه 45 به ثمر رسونده و نیمه اول با حساب 2-0 به پایان رسید.
.
.
.
.
گل سوم چلسی: دقیقه 49 فرانک لمپارد
.
.
.
گل چهارم چلسی: دقیقه 64 سالومون کالو
و در نهایت بازی با همین نتیجه به پایان رسید!
Chelsea4 - 0 Portsmouth
ضمن اینکه چلسی مینیرو هافبک برزیلی سابق هرتابرلین آلمان رو هم به خدمت گرفت!
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=880225
اینم شرح کامل خبر:نقل قول:
سایت رسمی باشگاه چلسی لحظاتی پیش اعلام کرد که مینیرو به طور رسمی به جمع آبی پوشان لندن پیوست.
باشگاه چلسی دقایقی پیش خبر پیوستن مینیرو به چلسی را تائید کرد . این بازیکن ۳۳ ساله امروز هرتا برلین را به مقصد چلسی ترک کرد تا آخرین بازی های فوتبالش را در پیراهن چلسی انحام دهد .
مینیرو پس از الکس و بلتی سومین هم وطن اسکولاری در تیم است . مینیرو که برای پر کردن جای اسین به چلسی آمده است تا به امروز برای تیم ملی برزیل ۲۴ بازی انجام داده . اسکولاری پس از بخدمت گیری مینیرو گفت : من به مینیرو نیاز داشتم ، زیرا اسین را ۶ ماه بهمراه نخواهیم داشت . من بازیکنی مثل او در تیم دارم ، میکل اما باز هم به او نیاز داشتم . او در هفته ی نخستین برای چلسی بازی نخواهد کرد و احتمالا یک بازی بعنوان بازیکن تیم ذخیره ها برای چلسی بازی کند و پس از آماده شدن برای تیم به میدان برود . من تلاش کردم تا از بالاک ، فریرا و بلتی در این پست استفاده کنم اما موفق نشدم . باید به هواداران چلسی بگم که اگر ماکلله را به یاد می آورند ، مینیرو بازیکنی مثل اوست و مانند ماکا قدرت جنگندگی بالایی دارد . او بازیکنی است که برای کمک به هم تیمی هایش بازی میکند و در خارج زمین هم مرد خوبی است . مینیرو که ۱۸ ماه در هرتا برلین بازی کرده توانست در ۳۶ بازی ۲ گل به ثمر برساند .
لازم به ذکر است که به مینیرو که نام کاملش کارلوس لوچیانو دا سیلوا است شماره ۱۴ چلسی را بر تن خواهد کرد و حتی تمریناتش در باشگاه جدیدش را هم آغاز کرده .
ایول . تبریک میگم :40:
ترکیب چلسی تو این بازی این بود :
چک - ایوانویچ - تری - الکس - بریج - بلتی - بالاک (پائولو فرییرا دقیقه 69) - لمپارد (سینکلر دقیقه 74) - کالو - مالودا - دیدیر دروگبا (فراکو دی سانتو دقیقه 79)
نقل قول:امیدوارم جواب بده :46:نقل قول:
بسی لذت بردیم از برد قاطعانه ی چلسی. امیدوارم روند پیروزی ها ادامه داشته باشه ...
تبریک میگم...یه بار دیگه پورتموس رو ترکوندیم
کنفدراسیون فوتبال انگلیس نظر سنجی بهترین بازیکن ماه را برگذار می کند.
کنفدراسیون فوتبال انگلیس برای انتخاب بهترین بازیکن ماه لیگ انگلیس نظر سنجی بین مردم برگذار می کند که در این بین به تمامی بازیکنان شاغل در لیگ های انگلیس می توان رای داد.سایت رسمی چلسی به هواداران این تیم پیشنهاد داده است تا به یکی از 3 بازیکن پیشنهادی این سایت رای دهند که عبارتند از : پیتر چک – جان تری – فرانک لمپارد ولی هواداران توانایی رای دادن به هر بازیکنی را دارند.
بچه های طرفدار چلسی حتما شرکت کنید:
می توانید از لینک زیر به بازیکن مورد نظرتان رای دهید:
کد:http://fansaward.givemefootball.com/vote?pid=2&cid=10024
بازی بعدی چلسی با کدوم تیمه؟
بازی بعدی امشب با استوک سیتینقل قول:
یا حق
استوک سیتی - چلسی ساعت 17:30
به گزارش شیرهای آبی لندن٬ شاگردان لوئیس فیلیپه اسکولاری نیاز مبرمی به ۳ امتیاز این دیدار دارند و برای عقب نماندن و فاصله نگرفتن از صدر جدول باید ۳ امتیاز حساس این دیدار را بدست آورند. تیم استوک سیتی با ۴ امتیاز در رده هیجدهم جدول و چلسی با ۱۱ امتیاز در رده دوم جدول قرار دارد. در ۱۰ دیدار آخری که آبی های لندن به مصاف استوک سیتی رفته اند ۳ بار آن را چلسی پیروز و ۴ بار آن را استوک سیتی پیروز و ۳ دیدار آخر هم مساوی شده است. این دو تیم در کل تا به حال ۷۸ بار به مصاف هم رفته اند که طی آن ۳۲ بار آن را چلسی پیروز و ۲۷ بار آن را هم استوک سیتی پیروز شده است و ۱۹ دیدار باقی مانده هم مساوی شده است. تیم فوتبال چلسی تا به حال ۳۴ بار در ورزشگاه بریتانیا استادیوم قرار گرفته است که طی آن ۱۳ بار را پیروز و ۱۵ بار آن را شکست و ۶ دیدار دیگر هم مساوی شده است. شاگردان لوئیس فیلیپه اسکولاری در ۶ دیدار آخر خود ۴ برد و ۲ تساوی را در کارنامه دارند. تیم فوتبال استوک سیتی هم در ۶ دیدار آخر خود ۲ برد ٫ ۲ باخت و ۲ تساوی را در کارنامه دارد. داوری این دیدار بر عهده آقای مارتین اتکینسون است و اسامی شبکه هایی که این بازی را پوشش می دهند به شرح ذیل استC+ Sport 2 D/F/N/S
Diema 2
ESPN Brazil
Fox Soccer Channel
G Sports 1
Galaxie Nova Sport
Hi Soccer
NTV+ Sport On-Line
Premiere Sport Portal
Show Sports 4
Sky Calcio 2
Sport TV2
Sportsmax
YES Sport 1
قرعه کشی مرحله چهارم کارلینگ کاپ انجام شد :
Fourth round draw in full
Sunderland v Blackburn
Arsenal v Wigan
Chelsea v Burnley
Swansea v Watford
Manchester United v QPR
Stoke v Rotherham
Brighton or Derby v Leeds
Tottenham v Liverpool
ممنون بابت آپدیت مورینیو جان .
چلسی تو این با شیوه 4-3-3 خطی بازی میکنه !
ترکیب تیم :
پت چک
جان تری
الکس
اشلی کوا
بوسینگوا
اوبی میکل
کالو
بالاک
فرانک لمپارد
دیدیر دروگبا
مالودا
ذخیره ها :
هیلاریو - ایوانویچ - سینکلر - وین بریج - پائولو فررا - بلتی و آنلکا !
نکته جالب نبود آنلکا تو ترکیب ثابته !! مشخصه اسکولاری هم بد جور از بازی منچستر از دستش شکاره :27:
فعلا که بازی تا دقیقه 30 صفر صفر مساویه!
راستی لیورپول هم 2-0 برد!
خوب یه گل زدیم :27:
بوسینگوا دقیقه 36
بوسینگوا دقیقه 36 ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیمه اول بازی منچستر با بولتون هم 0 - 0 تموم شده :21:
Stoke City 0 - 2 Chelsea
J.Bosingwa 36
N.Anelka 76
:40::40::40::40::40::40::40::40:
نقل قول:
تبربک میگم , امیدوارم این پیروزی ها ادامه داشته باشه ... :40:
دروگبا بازی کرده ؟
اینم جدول لیگ برتر انگلیس :
آره تو ترکیب ثابت بود دقیقه ی 73 هم با بلتی تعویض شده !! :18:نقل قول:
مبارک باشه
98 درصد راه قهرمانی رو طی کردیم....
جالبه از 3 بازی خانگی فقط یکیشو بردیم ولی از سه بازی خارج از خانه هر سه تاشو بردیم:27:
یه خبر خوش دیگه هم بهتون بگم اونم اینکه آرسنال 2-1 به هال سیتی تو خونه خودش باخت:27::8::21:
هفته دیگه با استون ویلا تو استمفورد بریج داریم:46:
تبریک به برو بچ چلسی
حالا چهارشنبه با بارنلی بازی داریم؟
خبر خیلی خوبی بود :21:نقل قول:
نه این چهارشنبه با کلوژ تو جام قهرمانان بازی داریم ساعت 10:15 :46:نقل قول:
در ضمن دویستان می تونن لیست بازیها رو از سایت چلسی و از قسمت : Matches>Fixture & Results ببینن و دانلود کنن .
ویرایش :
این لینک دانلود فیکچر یا همون برنامه بازیا :
کد:http://theblues.chelseafc.com/documents/fixtures/fixtures_0809.doc
از حالا در تكاپو براي فصل آينده
اسكولاري به هافبك بازيگردان وردبرمن ميانديشد
خبرگزاري فارس: سرمربي برزيلي چلسي انگليس علاقمند است تا هافبك هموطنش و بازيگردان تيم وردربرمن آلمان را براي تيم لندني در اختيار گيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري آلمان، لوئيس فليپه اسكولاري كه در فصل جديد به چلسي پيوسته و هدايت اين تيم لندني را بر عهده گرفته، قبلا علاقه خود را براي در اختيار گرفتن كاكا و روبينيو، دو عضو ملي برزيلي ابراز داشت. او اكنون بسيار علاقمند است تا ديگو را از وردربرمن براي اين تيم جذب كند.
اين مربي در گفت و گو با روساي باشگاه، در نگاه به فصل آينده چندين بازيكن را مورد توجه خود قرار داده كه يكي از آنها، بازيگردان اصلي بازي تيم آلماني است.
به اعتقاد اسكولاري، ديگو از قابليت و قدرت بسيار زيادي برخوردار است؛ به طوري كه ميتواند منشا خدمات بسيار در چلسي شود.
اسکولاری از مصدومیت ابراز نگرانی کرد .
لوئیز فیلیپه اسکولاری تایید کرد که احتمال پیوستن جو کول و سالومون کالو به جمع مصدومین تیم وجود دارد !
وی گفت : در رابطه با کالو چیزی نمی دانم چون این دومین بار در این مرحله است که مصدوم می شود من فکر می کنم و امیدوارم که برای بازی رومانی آماده شود . در مورد جو کول هم چیزی نمی دانم تا فردا مشخص شود ولی مطمئناً کاروالیو و دکو به بازی نخواهند رسید .
تیم منتخب هفته انگلیس اعلام شد که از بین 11 نفر برتر سهم چلسی 2 بازیکن است.
تیم منتخب این هفته اعلام شد که با توجه به پیروزی 2-0 چلسی مقابل استوک سیتی و گل بوسینگوا و پاس گل لمپارد این دو بازیکن در تیم منتخب هفته قرار گرفتند.
تیم منتخب هفته:
دروازه بان : یاسکلاینه (بولتون)
مدافعان : بوسینگوا (چلسی) – تورنر (هال سیتی) – اسکرتل (لیورپول) – رابینسون ( وستبروم ویچ)
هافبک ها:جرارد (لیورپول) – لمپارد (چلسی) – جیوانی (هال سیتی) –کوسین (هال سیتی)
مهاجمین: زکی (ویگان) – دفوه (پورتس موث)
نیمه اول بازی چلسی با کلوژ 0 - 0 تموم شده .
شیوه تیم1-5-4 و ترکیب اولیه تیم تو این بازی :
پیتر چک
بوسینگوا
الکس
جان تری
وین بریج
مالودا و جان اوبی میکل به ترتیب در کناره های راست و چپ قرار گرفتن
لمپارد و بالاک و کالو هم میانه میدان !
تک مهاجم تیم هم دیدیر دروگباست .
تعویضی ها :
هیلاریو - ایوانویچ - دی سانتو - فررا - بلتی - آنکا و میروسلو استاچ !!
درصد مالکیت توپ در نیمه اول 64 به 35 به سود چلسی بود و الکس هم دقیقه 39 به دلیل رفتار غیر ورزشی کارت زرد گرفته .
:41:
خوب بازی با همون نتیجه ی 0 - 0 تموم شد و تنها بازی بدون گل امشب هم بود :13:
خبرای بدی هم احتمالاً بشنویم از این بازی چون دروگبا مجبور شد به دلیل آسیب دیده گی دقیقه 57 بازی رو ترک کنه :19: و بلتی جاش رو گرفت . خدا کنه مصدومیتش جدی نباشه :41:
چلسی دو تعویض دیگه هم داشت که آنلکا بین دو نیمه جای کالو رو گرفت و مالودا هم دقیقه 74 جاشو به دی سانتو داد .
احتمال دوری دروگبا از میادین به مدت 6 هفته .
دروگبا که به تازگی به شرایط آمادگی بازگشته بود در بازی دیشب چلسی مقابل کلوژ به شدت آسیب دید .
گزارشها احتمال میدم دروگبا که از ناحیه رباط پای راست دچار مصدومیت شده و تا اواسط ماه نوامبر هم قادر به بازی نخواهد بود :41:
البته این موضوع هنوز از سمت چلسی تایید نشده ولی اگه تایید بشه ضربه بزرگی به تیم چلسی خواهد بود .
لیست مصدومین چلسی هم همین طور بزرگتر میشه . تو بازی دیشب جو کول اشلی کول ( که بازی هم نکرد ) الکس و جان تری هم دچار مصدومیت هایی شدند . اضافه بر اینکه مایکل اسین , ریکاردو کاروالیو و دکو هم مصدوم هستند از این رو قدرت انتخاب اسکولاری برای بازی روز یکشنبه با استون ویلا محدودتر هست .
اسکولاری به سان گفت : " من چهار روز وقت دارم که یک تیم برای روز یکشنبه آماده کنم . ممکنه در دو روز آینده من وضعیت بهتری نسبت به الان داشته باشم ولی در حال حاضر هیچ فکر خاصی ندارم .
اشکلی کول از ناحیه کمر دچار درده اما برای روز یکشنبه آماده خواهد بود . الکس هم از ناحیه کمر دچار مشکل شده و همچنین جان تری .
ما اونها رو بررسی می کنیم تا ببینیم وضعیتشون تا چه حد بده ."
قراره امروز دروگبا معاینه و اسکن بشه تا میزان مصدومیتش دقیقاً مشخص بشه .
عجب بدبختیه ها ... تو هر بازی باید تلفات بدیم:2:
نتیجه هم بد نبود اولا اینکه تو رومانی بود ثانیا کلوج رم رو تو المپیک رم برده بود:27:
خیلی اعصابم داغون شد . نه به خاطر مساوی بخاطر خود دروگبا که دوباره مصدوم شد اونم تازه بعد از اینکه تازه مصدومیت قبلیش خلاص شده بود . و اینکه دوباره باید آنکا رو تحمل کنیم ! تو بازی با کلوژ هم یه موقعیت تقریباً 100 درصد رو نتونست بزنه رسماً تعطیله این بشر !!
فقط میگم خدا به دادمون برسه :2:
یه خبر خوب !
بر خلاف اخبار اعلام شده که تخمین زده بود حتی ممکنه دروگبا تا پایان فصل هم نتونه بازی کنه تیم پزشکی چلسی امروز اعلام کرد بعد آزمایشات به عمل اومده از دروگبا مشخص شد که دو پیچ خورده گی شدید روی زانو و قوزک پای دروگبا اتفاق افتاده اما خوشبختانه رباط پاش آسیب ندیده و احتیاج به عمل جراحی روی پاش نیست و تاکیید کرده فقط به مدت چند هفته قادر به بازی نخواهد بود نه چند ماه .