من که گفتم نمیره...این مصاحبه با گالیانی به زبان انگلیس که میذارم و ترجمه اش رو هم میذارم تا بقیه از توهم خرید کاکا در بیان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spanish newspaper Marca recently claimed that Real Madrid's presidential candidate Florentino Perez has secretly reached an agreement with AC Milan's Brazilian star Kaka on the basis of 60 million Euros. Today, AC Milan GM Adriano Galliani has denied such claims and stated : "I know Perez personally, he is a friend of mine and we have created the G-14 together. I don't believe the rumours concerning him and Kaka. Besides, Perez is not Real's chairman yet and, for the time being, he does not have the power to negotiate with any player or club. Moreover, if one day he would want to sign Kaka, I am sure he would contact me first. Most of all, Kaka is not for sale and will stay at AC Milan".
ترجمه:
روزنامه اسپانیایی مارکا این خبر رو درج کرده بود که کاندیدای ریاست باشگاه رئال با ستاره برزیلی میلان برای انتقال تابستانی به رئال مادرید به توافق رسیده و مبلغ اون 60 میلیون یورو است.امروز ادریانو گالیانی نائب رئیس باشگاه میلان همه این صحبت ها و شایعات را رد کرده و اضافه کرد:
من کاملا پرز رو میشناسم.او دوست من است و با هم گروه جی 14 رو بوجود اوردیم.من شایعات مربوط به او و کاکا رو باور ندارم.چون که پرز هنوز رئیس باشگاه نشده و الان هیچ قدرتی برای انعقاد قرار داد با بازیکنان و یا باشگاه ها ندارد.
اگر او روزی خواست کاکا رو به خدمت بگیره من مطمئنم او باید اول از همه با من قرار داد ببندد.با همه اینها کاکا برای فروش نیست و او در میلان خواهد ماند. :27::8: