منابع یا دروس امتحانی کنکورهای عمران و معماری بصورت مجزا(همراه با ضرایب درکنکور) ؟
Printable View
منابع یا دروس امتحانی کنکورهای عمران و معماری بصورت مجزا(همراه با ضرایب درکنکور) ؟
دفترچه کاردانی به کارشناسی سراسری رو میخواستم
شماره یک و دو
دفترچه شماره 2نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/127278223/d6fb3f02/k2k88-no2-aminpersianblogir.html
دفترچه شماره 1
کد:http://www.4shared.com/file/98063370/ada8a5e9/Dkk88-aminpersianblogir.html
سلام
می شه بهم بگید دفترچه کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد کی میاد؟؟؟
دفترچه که خیلی وقته اومده تا 29 هم بیشتر وقت ندارین !نقل قول:
تا 6 آبان تمدید شد...نقل قول:
دوستان میشه بگید آدرس محل سکونت رو چطوری نوشتین؟من هرچی مینویسم ارور میده.مگه فقط بنویسم کرج!مشکلی نداره که همینجوری بفرستم؟
از اینترنت اکسپلورر استفاده کن و دقت کن زبان فارسیی که سیستم هست تغییر نکنهنقل قول:
سلام . .
دوستان . . میشه بگید شهریه هر ترم دانشگاه آزاد برای رشته کارشناسی ناپیوسته عمران - عمران حدودا چقدر میشه . .
ثابت و متغییر . . و با شرایط بومی بودن فرد . .
ممنون . .
موفق باشید . .
سلام من عضو جدید سایت هستم. من دانشجوی((( I T فناوری اطلاعات))) ترم 4 علمی کاربردی ام.(کاردانی) .میخوام از حالا واسه کارشناسی بخونم که دولتی اگه نشد آزاد رو سال اول قبول شم .ولی نمیدونم باید چه طوری واسه کنکور کارشناسی خودمو خوب خوب آماده کنم و چه درسایی رو بخونم که مربوط به کارشناسی I T باشه. تو رو خدا کمکم کنید دوستان.
دوست عزیز شهریه حدود 3000 و با برداشت واحد معمول از 660 تا 800 متغییر و معلوم نیست هر سال عوض می شه :13:نقل قول:
ببخشید کسی که کاردانی گرافیک گرفته ، میتونه بره رشته معماری رو توی کنکور علمی کاربردی شرکت کنه ؟
لینک
دانلود دفترچه سوال کاردانی به کارشناسی عمران آزاد
را بگذارید
منابع آزمون کاردانی به کارشناسی معماری
در آزاد وسراسری بصورت مجزا
سلام من فوق ديپلم برق دارم. كارشناسي چه دانشگاه هايي ميتونم شركت كنم ؟ آزاد؟ سراسري ؟ علمي كاربردي ؟ غير انتفاعي ؟
تاريخ صدور دفترچه اين چهار تا دانشگاه رو مي خواستم ؟ هزينه هر ترم اين دانشگاه ها رو هم اگه ميدونيد لطف كنيد ؟
_ آزاد رو كه مي دونم تا 6 تمديد شده.
آزاد تهران جنوب برق الکترونیک ترمی حدودا 700نقل قول:
غیر انتفاعی هزینش از آزاد پایین تره اما نه خیلی
نقل قول:در تاپیک مربوط بپرسید...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کتاب رو تهیه کردم دارم زبان و ادبیاتش رو میخونم (واسه کنکور آزاد)نقل قول:
بینش اسلامیش انگار بعضی درساش واسه کنکور سراسریه( با توجه به تستهای آخر فصل) من اونارو نخونم؟ فقط مال آزادا رو بخونم ؟
آقا كسي كتاب زبان ادبيات معارف مدرسان شريف رو داره ؟ طلبشم ؟ اين كتاب خوبه ؟ كتاب ديگه اي هم هست كه دروس عمومي رو كاملا با تست و توضيح پوشش بده ؟
همین مدرسان شریف خوبه 10 روز پیشا خریدم دارم نم نمک ادبیات و زبانشو میخونم فعلا راضیمنقل قول:
فقط نمیدونم معارفش رو چجوری بخونم واسه کنکور آزاد آخه 2 قسمته اگه یکی توضیح بده خوب میشه
راستی من نمره عمومی مثلا 6000 بشه تخصصی 5000 بعد میشه 5500 نمره کل؟
اونوقت میتونم یه رشته که ترازش 5500 رو قبول شم یاچون تخصصی کم زدم قبول نمیشم؟
مرسي عزيز... ميشه بگي چند خريدي ؟ !نقل قول:
همین مدرسان شریف خوبه 10 روز پیشا خریدم دارم نم نمک ادبیات و زبانشو میخونم فعلا راضیم
دوستان واسه رشته برق براي دروس مدار و ماشين چه منبع تستي ميتونه مفيد باشه ؟
12800 تومان ... میارزهنقل قول:
برای معارف گسترش ع پ مخصوص آزمون دانشگاه آزاد رو بگیر . مدرسان معارفش بنظر جالب نمیاد.نقل قول:
نمره کل بیشتر به نمره دروس تخصصی نزدیک تره ولی نمیشه گفت عمومی تاثیرش کمه.
چون دوره سوالات آزمون دانشگاه آزاد دروس تخصصی رو ببینید میتونید به سوالات تکراریش پی ببرید.و بیشتر از نوع سوالات کار کنید البته اگه وقت ندارید کل درس رو بخونیدد. خوبی آزاد اینه که طراحاش خلاقیت نشون نمیدن. مطمئن باشید که در صد های ناچیز دروس تخصصی که کسب می کنید بی تاثیر نیستن
من خودم یادمه سر جلسه که بودم خیلی از سوال ها تخصصی مشابه سال های قبل بود.
خلاصه آسونه قبول شدن
سلام.
دفترچه های ثبت نام علمی کاربردی (کاردانی به کارشناسی) کی میاد؟
دوستان اگه دانشگاه آزاد یه جا قبول شم بخوام مرخصی بگیرم باید تمام شهریه ثابت رو پرداخت کنم یا نصفشو ؟
اینو من از چند نفر پرسیدم یکی میگه همشو یکی میگه نصفشو !
ممنون
========نقل قول:
من تو دانشگاه البته پیام نور تمام شهریه ثابت رو پرداخت کردم
ولی فکر کنم در این قانون دانشگاهها با هم برابرند
سلام
من ترم اخر کاردانیه کامپیوترم
این ترمم کارافرینی دارم
دیدم دوستان کاردانیو تموم کردن
گفتم بیام پست بدم اگه پروژه کارافرینی رو هاردتون از زمان کردانیشون دارن
واسم اپ کنین
سرچ کردم کمتر از 10 تومن پیدا نکردم
منتظرم
نقل قول:
اینجا جای درخواست نیست
باید در تاپیک خودش درخواست بدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من 13 آذر آزمون کاردانی به کارشناسی آزاد(کامپیوتر) دارم
میخواستم ببینم حدودا کدوم درسارو چند درصد بزنم تا انتخاب اولم(کرمانشاه) قبول شم
البته بومی ام هستم و دانشگاه بومی میگیره
با تشکر
سلام دوستان کارت کاردانی به کارشناسی اومده اگر نه کی میاد؟ (ازاد) و تاریخش کی هست ؟!
سلامنقل قول:
سلام دوستان کارت کاردانی به کارشناسی اومده اگر نه کی میاد؟ (ازاد) و تاریخش کی هست ؟!
توی دفترچه نوشته بود دیگه . . صفحه 15
روزهای 10 الی 12 آذرماه 1388
چگونگی دریافت کارت ورود به جلسه از طریق روزنامه های کثیرالانتشار به اطلاع داوطلبان خواهد رسید .
خبر سیما هم که چپ و راست خواهد گفت . البته فکر کنم امسال اینترنتی باشه . .
زمان اعلام نتایج هم هفته آخر دی 1388
میشه لطفا یکی منو راهنمایی کنه که :رشته شبکه فقط تو مقطع ارشد هستش یا اینکه تو مقطع کارشناسی هم شبکه هست.من کاردانی کامپیوتر هستم و از الان زانوی غم بغل کردم که واسه کارشناسی چی بخونم.:41:
سلام دوستان تو رو خدا کمک کنید
من امسال میخوام در کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنم اما نمیدانم برای ریاضی چی بخونم
یه کتاب خوب که قابلیت خوانایی و یادگیری بالایی داشته باشه و نکته های عالی را ذکر کرده باشه را معرفی کنید
اگر کلاسی هم هست معرفی کنید
یه دنیا ممنون
من خودم دوسال پیش از روی کتاب مدرسان شریف خوندم خیلی خوب توضیخ داده شده . اما سوال های که تو کنکور امده بود سطح بالایی داشت خیلی ها ریاضی رو توی کنکور ناپیوسته نمی تونن بزنن .نقل قول:
کارت ورود به جلسه رو مشخص نشد چه جوری باید بگیریم ؟
جمعه امتحانه ها !
كارت ورود به جلسه از سه شنبه به بعد تو سايت دانشگاه آزاد قرار مي گيره ... از اونجا بايد پرينت گرفت...نقل قول:
کارت ورود به جلسه رو مشخص نشد چه جوری باید بگیریم ؟
جمعه امتحانه ها !
توزیع کارت آزمون کارشناسی ناپیوسته آزاد
آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 88 دانشگاه آزاد اسلامی جمعه 13 آذر در دو نوبت صبح و عصر در تهران و 201 حوزه امتحانی در کشور برگزار خواهد شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اعلام کرد ، 283955 نفر در این آزمون شرکت کرده اند که از این تعداد 87619 نفر معادل 31 درصد زن و 196636 نفر معادل 69 درصد مرد هستند.
این گزارش می افزاید: توزیع کارت این آزمون به صورت اینترنتی از طریق سایتاز ساعت 9 سه شنبه 10-9-88 آغاز می شود و تا یک ساعت قبل از شروع آزمون ادامه خواهد داشت.کد:www.azmoon.org
داوطلبان این آزمون می توانند با وارد کردن شماره پرونده و کد رهگیری که در هنگام ثبت نام دریافت کرده اند به مشاهده و تهیه پرینت کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند.
در ادامه این گزارش آمده است: اطلاعات فردی و آزمونی شخص داوطلب به همراه عکس وی در کارت ورود به جلسه درج شده است و داوطلبان در صورت وجود هر مشکلی در اطلاعات مندرج در کارت لازم است در خلال روزهای سه شنبه 10-9-88 تا پنج شنبه 12-9-88 صبحها از ساعت 8 تا 13 و بعد از ظهر از ساعت 14 تا 19 با مراجعه به باجه رفع نقص پیش بینی شده در حوزه امتحانی خود در فرم ثبت نام اینترنتی درج کرده اند به اصلاح موارد مغایر اقدام کنند.
برای داوطلبانی که محل آزمون خود را شهر تهران تعیین کرده اند نیز 4 باجه جهت رفع نقایص احتمالی در کارت ورود به جلسه پیش بینی شده است که لازم است در خلال روزهای مذکور به محل های در نظر گرفته شده در این خصوص که در اطلاعیه یکشنبه 8-9-88 و دوشنبه 9-9-88 از طریق روزنامه آفرینش منتشر می شود و بطور همزمان در پایگاه اطلاع رسانی مرکز آزمون به آدرسقابل مشاهده است مراجعه کنند.کد:www.azmoon.net
در پایان این گزارش آمده است: نتایج آزمون کارشناسی ناپیوسته در هفته آخر دی اعلام خواهد شد.
کد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=74767
بچه ها جواب تستهای کنکور رو نمیدن؟!!!
آره. . اگه میشد گیر آورد خیلی خوب بود . .نقل قول:
بچه ها جواب تستهای کنکور رو نمیدن؟!!!
به نظر شما با 85 تست زده . . از مجموع 195 تست .. . میشه قبول شد . . عمران شاهرود . .
85 تست خصوصی؟! آره شک نکن! مخصوصا با این وضعیت کل بازی که بین آزاد و دولتی پیش اومده احتمالا امسال خیلیها قبول میشن:10:نقل قول: