خوب اره ولي نسبت به بقيه بازيها خوب شدهنقل قول:
راست ميگي دقت نكرده بودم:10:
Printable View
خوب اره ولي نسبت به بقيه بازيها خوب شدهنقل قول:
راست ميگي دقت نكرده بودم:10:
قربونه آدم چیز فهم.فدای تو:10:
Yes, my DS stopped working 3.82% 1063
Yes, my PlayStation 3 stopped working 3.35% 931
Yes, my PSP stopped working 2.16% 600
Yes, my Wii stopped working 2.52% 701
Yes, my Xbox 360 stopped working 31.54% 8765
Yes, I've had to repair/replace/trash more than one system 7.15% 1988
No, I haven't had a single modern game system fail 49.45% 13744
TOTAL VOTES 27792
این نتایج نظر سنجی امروز Gamefaqs هست که میتونین بفهمین منظورم از پستیدنش چی بوده.خصوصا خط پنجم خیلی مفهوم داره!البته هنوز نظر سنجی ادامه داره.اگه خودتونم خواستین میتونین برین ببینین:
کد:http://www.gamefaqs.com/poll/index.html?poll=3411
دوستانی که کلیک میخونن که هیچ!اونایی که نمیخونن،از 6 تا بازی برتر امسال که کلیک انتخاب کرده،3 تاش انحصاری پلی 3 بوده!MGS4 ، Killzone 2 و Little Big Planet! ضمن اینکه یه دونش هم انحصاری 360 نبوده! یعنی فقط برین حال کنین!
خوش خبر باشی جوون.مرسی که خبر دادی:31:
آقایونه مهندسا یه سوال.کسی بلده 3 رو باز کنه مخصوصا کاور شفاف روشو.؟راستی با چی پاکش کنیم بهتره.؟ماله من که پره خشه:41:چی کارش کنم.خطاش پاک نمیشه؟
بالاي قسمت هارد يه برچسب هستش اونو بكن زيرش يه پيچ اون باز كردي بعد قاب كشويي باز ميشه.
نمیخوام fan boy بازی در بیارمنقل قول:
چون خیلی وقته فهمیدم نتیجش چیه و دنیا و این چند روز عمر ارزشش رو نداره
ولی اگه واقعا شما هفته نامه زرد و بی محتوی و low و به قول عامیانه درپیتی مثل کلیک رو میخونی
و مزخرفات و اراجیف یک سری ادم amature که
به اندازه کودکی 4 ساله در مورد videogame industry اطلاعات تخصصی ندارن
رو ملاک مقایسه هات قرار میدی
خوب اون بحثش جداست و داستان دیگری دارد بس طولانی
آیا این واقعیت دارد بازیهای ps3 دیگه کرک نمیشه ؟
بازيش چرا ولي موضوع اصلي خود دستگاه كه نميشه و نخاهد شد
ببین عزیزم من تا حالا اومدم تو تاپیک 360 اسپم بدم؟نیومدم!ولی چند نفر از تاپیک 360 اومدن اینجا اسپم دادن؟به تعداد دفعاتی که ضایع شدین(خودتون نه،کنسولتون!)!اتفاقا به کوری چشم حسود کلیک خیلی هم موجود جالبیه.ضمن اینکه MGS4 فقط انتخاب کلیک نیست،انتخاب خیلی هاست!Killzone هم که مال سال 2009 هست و هنوز به رای گیری ها نرسیده.شما عوض این حرفا برو 360 رو از پنجره بنداز بیرون یه پلی 3 بخر جاش!نقل قول:
چرا باهم دعوا میکنین...نقل قول:
انتخاب هر کنسول نظر شخصل اونه و باید بهش احترام بزارین. من خودم پی اس پی رو قبول دارم و کسی نباید بهم ایراد بگیره. کلیکم مجله ی خوبیه ولی هر کسی برای پول در آوردن حاضره بعضی مواقع اراجیف تحویل مردم بده.
پول کنسولارو یکی دیگه میبره دعواشو شماها می کنید ؟؟؟
خنده داره :13:
آره خوب.بهش میگن فن بوی بازی!!!خیلی هم کار باحالیه!
در همین زمینه،دوست دارم بدونم کی میخواد از این کامنت ها رو قضیه ی Xbox360 های سوخته بده؟اونم لابد خودشون درآوردن دیگه؟!
دوستان من دو تا سوال داشتم:
1. این بازی Eat Lead: The Return of Matt Hazard Review چه نوع بازی است من تا حالا اسمش را نشینده بودم و آیا انحصاری سونی است یا خیر؟
2. این قضیه جدیدی که سونی میخواهد دستگاه جدیدی با پردازنده 45 نانو ارائه کند و با قیمت خیلی ارزونتر واقعیت داره؟
1.نه انحصاري نيستش
2.حرفهايي هستش ولي هنوز تاييد رسمي نشده
سلام . من حدود 6 ماه پبش یه ps3 خریدم که پشتش زده made in japan به اسم ژاپن هم خریدم حدود 500 حالا خواستم ببینم از کجا میشه فهمید واقعا اصل ژاپن هست یا نه . ممنون میشم راهنماییم کنین . مثلا سایتی هست مثل موبایل که شماره سریالو بهش میدی میگه که کجاییه یا کلا از کجا میشه فهمید .
به اين صورت كه گفتين نميشه فهميد فقط اگه ميخاين مشخص بشه كه اين كارتون مال اين دستگاه اگه پلمپ بود كه هيچي اگه نه كه 50-50
از کجا میشه فهمید ps3 رجین پال هست یا رجین ژاپن؟
هر دوشون کره زمین 2 زده رو جعبهاش!
ژاپن ریجن 3 و پال ریجن 2 هست.نمیشه هر دو تاشو 2 زده باشه.
اینجا رو ببین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ntsc/ us 1نقل قول:
Pal 2
Ntsc/ j 3
دوستان من یه سوال دارم :
اگه کسی مثلا Killzone رو تموم کنه بره سراغ یه بازی دیگه ، ترافی ها باید همین طوری بمونن ؟
بازیها رو چه جوری باید از رو دستگاه بعد از اتمام پاک کرد ؟ من یادمه داداشم وقتی متال گیر رو تموم کرده بود ، بازی رو دیلیت کرد از رو هارد ، اما الان که کیل زون رو نصب کرده نمی تونه پاکش کنه .
دوست عزيز اين بازي نصب نداره تو bc بهت گفتم اگه بازي نصب شده باشه ميره تو قسمت مربوط اون تروفي ربطي به نصب بازي نداره
اين درسته چون براي پال ژاپن لانچ شده ولي اگه مشكل در اپديتش موندين كه بايد به اون Ntsc / j توجه كرد نه اون اعدادنقل قول:
روی کارتن محتویات داخل کارتن درج شده. کسی میدونه کابلی که با عدد 3 شماره گذاری شده چی هست؟
چي درج شده؟
كابل چي؟
روی عکسی که گذاشتم. پست بالا...نقل قول:
با عرض سلامنقل قول:
دوست عزیز فرق بین ps3 80G با ps3 160G بغیر از هارد درچیه
برای خرید ps3 چه مدلی روپیشنهاد میکنید قیمت برام بهم نیست بلکه کارایش برام مهمه
لطفا قیمت ها رودرصورت امکان بگید واز کجا میتونم تهیه کنم
به جز ظرفیت هارد، در بقیه موارد مثل هم هستند و هیچ تفاوتی نمیکنند.نقل قول:
خوب ظرفیت بالاتر یک حسن هست، اگه وضع مالیت خوبه خوب 160 گیگ رو بگیر.
قیمت 40 گیگ رجین ژاپن 380 تومن هست، اگه اشتباه نکنم.
اينم اضافه كنم تاريخ كنسول از 2008 به بعد كه 40-80-160 ميشه يه مزيت دارن اونم 65 نانومتري شدنشونه
Grand جان اون مشكل رفع شد؟ اخه گفتي كابلي كه با 3 نوشته شده يعني؟
ممنون دوست من اما اگه یه خورده کاملتر توضیح بدی ممنون می شم .نقل قول:
1)من می خوام بدونم تروفی بازیهای مختلف همینجوری باید باقی بمونه ؟ خب اینجوری باشه کم کم فضای زیادی رو رو هارد اشغال می کنه .
2)فقط این بازیه که نصب نداره ؟ یعنی مثلا متال گیر که نصب شد با این بازی فرق می کنه ؟
حتما دوست عزيز اينم كاملتر:
1.بله تمام بازيها يي كه تروفي دارن باقي ميمونن.براي جا مشكلي نيست خيلي جا بگيره هر تروفي بازي زير 100 كيلوي
2.خير به سازنده بازي مربوط ميشه كه براي بازي نصب بذاره يا نذاره از چه نظر ميگي فرق ميكنه؟
يعني چرا اين نصب ميشه اون نميشه اره؟
اگه اره كه گفتم اون به سازنده بازي برميگرده نصب بازيها در بازيهاي ديگه فرق داره از 300 مگ تا 5 گيگ در نوسان دارن
پشت جلد بازي متلگيرو نگاه كن يجا نوشته:
Hdd: مثلا 4400 اين يعني اين بازي اينقدر جا ميگيره
اگه پيدا نكردي از قابش عكس بذار تا بهت نشون بدم
بازم سوالي بود بپرس من انم
این کابل رو میگم:نقل قول:
میدونید کارش چیه؟ (حیف که ژاپنی بلد نیستم!)
البته این عکس مال PS3 من نیست!
نمیدونم چرا پستم سه بار تکرار شد؟!
بگذریم...
متوجه شدید کدوم کابل رو میگم؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sharmande farsi kar nemikone:
Grand aziz brat kamel tozih midam:
1.khode konsol
2.daste bazi
3.kable bargh
4.fishe 3 sare
5.rabete USB
6.kable Lan
فدای دستتنقل قول:
گیر همین شماره 3 بودم، نه که ژاپنی نوشته بود هر چی سعی کردم بخونمش نشد :31:
حالا که خوب جواب میدی بگو ببینم این چراغهای کوچیک پشت دسته چی هستند؟!
راستی خبر داری PES 2010 کی منتشر میشه؟
ممنون
چراغ ها نشون دهنده ی پورت دسته هستن.مثلا دسته 1،دسته 2،همین طور تا دسته ی هفتم.
دوست عزيزم توضيح دادن درباره بازيي خير اطلاع ندارم