نقل قول:
سلام.
از بین اچ دی و دایموند2 یکی رو با توجه به نیاز و سلیقه ات انتخاب کن.
Printable View
نقل قول:
سلام.
از بین اچ دی و دایموند2 یکی رو با توجه به نیاز و سلیقه ات انتخاب کن.
می شه لطفا HTC Touch HD و Samsung I8000 Omnia II رو مقایسه کنید و بگید از نظر کیفیتی کدوم بهتره؟
الان Omnia II توی بازار هست؟ چه قیمتی؟
نقل قول:
اچ دی که در مقابل امنیا غیر از 0.1 اینچ ال سی دی بزرگتر هیچ برتری خاصی نداره و اکثر موارد امنیا برتره ...
هنوز وارد ایران نشده ولی به زودی حداکثر تا 2 هفته دیگه تو ایرانه احتمالا .. قیمت هم دوربر 600 تا 650 هستش
می شه لطفا یه کم در مورد این برتری های Omnia توضیح بدید؟ و اینکه آیا کلا HTC در زمینه windows mobile برند مطمئن تری نیست؟نقل قول:
کیفیت صفحه نمایش .. cpu ...دوربین چه فیلمبرداری چه عکسبرداری... باتری ... و ..
htc و سامسونگ بهترین برندها برای خرید وین موبایل هستن .. هم Htc تجربه لازم رو داره و هم سامسونگ ...
تجربه HTC بسيار بيشتر از سامسونگ است و واقعا ظلم به HTC است كه در اين مورد كنار سامسونگ نوشته بشه.نقل قول:
به جز HTC شركتهاي بهتر از سامسونگ براي ويندوز هم هستند كه محصولاتشون در ايران كميابه مثل توشيبا، ايسوس و ايسر.
سامسونگ ؟ تجربه ی مناسب در وین موبایل ؟ از شما بعیده دوست من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در مورد تجربه ی ویندوز موبایل سامسونگ فرسنگ ها با HTC فاصله داره، توشیبا، دل و ایسوس در این زمینه از سامسونگ جلوتر هستند و تازه اونها هم به زحمت قابل مقایسه با HTC هستند.
بابا سامسونگ هم توی ppc از قدیمی هاست. اینو ببینید:نقل قول:
[HTML]http://www.gsmarena.com/samsung_i700-441.php[/HTML]
نقل قول:سلام.نقل قول:
نمیخوام بگم سامسونگ تجربه بیشتری داره یا HTC اما اینجور که شما میفرمایید یک سوال پیش میاد که آیا شما سابقه سامسونگ رو توی تولید PPC میدونید یا نه؟ میدونید از چه سالی داره تولید میکنه و آیا میدونید که امنیا چندمین پاکت پی سی سامسونگ بوده؟
توشیبا ,ایسر و....کلا" چند تا پاکت پی سی تولید کردن؟
htc و سامی تقریبا با هم شروع کردن تو پاکت پیسی تازه
سامی یه سری ppc زده بود قبلش مثل اینکه کنسل شد
نقل قول:
سلام.
من بحثم ای نیست که کدوم بهتره و..... من میگم اطلاعات غلط و از روی تعصب به دوستانی که راهنمایی میخوان ندیم.:46::11:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:کالا صحیح میفرمایید، از نظر تاریخ ساخت اولین پاکت پیسی فاصله ی زیادی باهم ندارن، ولی این دلیلی بر تجربه نیست. تعداد پروژه ها و تعداد دستگاههای طراحی و عرضه شده و همچنین موفقیت اونها هست که میشه تجربه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بر این اساس هست که من گفتم و میگم که از نظر تجربه در پاکت پیسی، سامسونگ فرسنگها با HTC فاصله داره.
در مورد سوالتون هم، بله ، من از تاریخ قدم گذاشتن سامسونگ به این عرصه و دستگاه هایی که عرضه کرده به میزان لازم اطلاع داشتم که اون حرف رو زدم، وگرنه هرگز همچین حرفی رو نمیزدم.
البته اینجا هم جای بحثش نیست. فکر میکنم در صورتی که دوستان مخالف هستند و قانع نشدند، میشه ادامه ی بحث رو در محل مناسب ادامه داد.
نقل قول:
سلام.
نظر شما برای بنده قابل احترامه .تاپیکی باز کنید تا به تبادل نظر بپردازیم.:11:
touch hd یا diamond2 ؟
از نظر توان پردازشی و سخت افزار داخلی که فرق چندان زیادی با هم ندارند. مهم ترین تفاوتشون در همون سایز اسکرین هست.نقل قول:
اگر اندازه ی HD براتون مناسب هست و مشکلی ندارید، من HD رو پیشنهاد میکنم.
فقط توجه داشته باشید که ویندوز 6.5 رسمی برای این دستگاه ارائه نمیشه و در صورتیکه نسخه 6.5 رو بخواید باید از رام های غیر رسمی استفاده کنید.
HTC Touch HD یا Samsung I8000 Omnia II
یقینا امنیا2 (مگر اینکه روی HTC بودنش اصرار داشته باشید)نقل قول:
دوستان كسي ميدونه از نظر گرافيك وكيفيت تصوير كدومشون بهتره....واسه بازي كردن و فيلم ديدن كدومشون بهتره...ممنون ميشم كمك كنيد ...من تو خريد گير كردم....ادم واقعا هنگ ميكنه
از اون نظر، امنیا2نقل قول:
فعلا که از اومدن امنیا2 خبری نیست.....به نظر شما اچ تی سی hd2 گزینه خوبی میتونه باشه یا نه....افت قیمت میکنه یا نه.....راستی کسی میدونه hd2 چیپ گرافیکی داره یا نه....کسی باهاش بازی کرده یا نه....ممنون میشم کسی جواب بده
میتونه باشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما مثل اینکه متوجه نیستی داری در مورد بهترین پاکت پی سی موجود صحبت میکنی( البته اگه کیبرد نخواهی) .. حتما افت میکنه ولی خوب اگه مایه دار هستی و ازش استفاده میکنی شک نکن و زود بخرنقل قول:
hd2 چیپست گرافیکی نداره.نقل قول:
یه سری هم به کلابش بزن. اونجا کسانی که خریدند با آنتن دهی گوشی مشکل دارند. بهتره تا آنتن دهیش درست نشده طرف این گوشی نری.
منم در این مورد زیاد شنیدم....کسی باهاش بازی کرده تا از قدرت گرافیکش برامون بگه....ممنون
سلام دوستان.
حول و حوش 400 تومان، دنبال يه pocket pc هستم با اين شرايط:
1- در جيب شلوار جا بشه!!
2- تاچ كامل باشه.
3- فايلهاي Office، PDFو نظاير اون رو پشتيباني كنه.
4- كيفيت تصويري قابل قبول داشته باشه.
5- دوربينش اصلاً مهم نيست، هر چي بود، بود.
6- GPS داشته باشه.
7- Wlan رو هم ساپورت كنه.
8- ويندوز داشته باشه.
نظر دوستان روي كدوم گوشيهاست؟ با ذكر قيمت در صورت امكان!
با تشكر
بهترین انتخاب برای شما دایموند 2 هست ... قیمت 410 20 تومننقل قول:
ممنون از راهنمايي.شنيدم شارژ باتريش خيلي زود تموم ميشه.نقل قول:
راستي نظرتون درباره Samsung S8000 jet چيه؟ فكر ميكنم ويندوز نداشته باشه البته. به نظرتون ارزش داره برم سراغش يا همين diamond 2رو بگيرم؟
جت چون ویندوز نداره اصلا قابل مقایسه نیست، به نظرم خصوصا اگه فایل های PDF و ... براتون مهم هست برید سراغ دیاموند2نقل قول:
ممنون از راهنمايي.شنيدم شارژ باتريش خيلي زود تموم ميشه.
راستي نظرتون درباره Samsung S8000 jet چيه؟ فكر ميكنم ويندوز نداشته باشه البته. به نظرتون ارزش داره برم سراغش يا همين diamond 2رو بگيرم؟
گوشي جاوا اصلا قابل قياس با ويندوز موبايل نيستنقل قول:
هموند دايوند را بخر خوبه
البته دايموند 2
باطريش معمولي هست
اگه خواستيباطري قوي داشته باشه ميتوني رو x1 هم حساب كني
شنيدم كه x2 هم تازگيا ريليز شده. عمر باتريش هم از x1 كمتر و از D2بيشتره. اگر بحث قيمتش رو بگذاريم كنار، به نظرتون ميارزه براش صبر كنم، يا برم سراغ همين D2؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
خوب طبعا" الان نمیشه نظر قطعی داد باید بیاد یک مدت جواب پس بده نه تنها X2 که تمام گوشیها اینجوری هستن مثلا" HD2 الان بعد از یک هفته که اومده دیدیم با مخابرات ایران (در بعضی مناطق )همخونی نداره یا مشکل عکاسی داره .به هر حال باید بیاد امتحان خودشو پس بده.:11:
touch hd رو با گارانتی یاس بخرم یا پرشین تله کام؟ محتویات باکسش فرق داره؟
سلام ببخشید تاپیک تعمیرگاه مجازی پاکت پی سی کجاست؟
نداریم پی سی ورلد خیلی ضعیفهنقل قول:
ميگن ياس بهتره.نقل قول:
به نظر دوستان میشه به پاکت پی سی های سامسونگ اعتماد داشت؟ ظاهرا که این اواخر خیلی تو این زمینه فعال شده مخصوصا صفحه نمایش های لمسی خازنی.
هیچ کدوم، از من میشنوی بدون گارانتی بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نهایتش هم دیگه اگر خواستی بگیری پرشین بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دیگه کم و بیش میشه اعتماد داشت بهشون.نقل قول:
البته سامسونگ که تابحال پاکت پیسی با اسکرین خازنی نداشته. نقطه ی منحصر بفرد و قابل توجه در پاکت پیسی های جدید سامسونگ، استفاده از اسکرین های AMOLED هست.
نقل قول:
سلام.
البته اینقدراهم که میفرمایید این اواخر نیست از سال 2003 تا حالا تو این زمینه فعاله.:46::31:
منتها پاکت پی سی هاش تو ایران نمیومد.
دقیقا .. من الان اسم مدل ها رو یادم نیست اما مثلا یک مدل کیبرد دار داشت که جالب بود .. شبیه بلک بری ها تقریبا .. اما تو ایران نبود و هنوزم نیومده ... یه سرچ تو گوگل بزنی میبینی.. ( با شما نبودم آریان جان منظورم دوستی بود که میگفت همین اواخر ..... )نقل قول:
با سلام,,من یه گوشی در حد 500 تومن میخواستم,,دوست دارمhtc باشه ولی همه میگند htc تو ایران فایده نداره,,چیکار کنم؟!؟:44:
:دینقل قول:
همه میگند htc تو ایران فایده نداره,,چیکار کنم؟!؟
یعنی چی فایده نداره همه کین؟