خوبه سهیل روش فکر میکنم کار که ما با هم زیاد داریم یادته کوچیک بودیم 20 میلیون بهت قرض دادم !!!
میخوام اون کمریه منم بیار دیگه
Printable View
خوبه سهیل روش فکر میکنم کار که ما با هم زیاد داریم یادته کوچیک بودیم 20 میلیون بهت قرض دادم !!!
میخوام اون کمریه منم بیار دیگه
من 9کرتم داش.
اگه الان 20 تا داشتم بهت میدادم . الله وکیلی .دیگه داشتو که میشناسی تو مرام کم نمیزاره
برنامه ی 4شنبه سوری رو ردیف کن
E:\drive.c\pictures\soheil\pr\IMG_1040.jpg
دوستان از اينکه يک روز از شما دور بودم خيلي نارحت شدم خداييش ما به هم ديگه وابستگي پيدا کرديم .
من اين چند روزه در گير ماشين دوستم بودم . دو روز پيش که برف ميومد دو ستم با پدر و مادرش رفته بودن آبعلي که تو راه برگشت در اتوبان بابايي تصادف ميکنند و ماشينشون چپ ميکنه !! اما نگران نباشيد خودشون هيچي نشدن
حالا چي جوري تصادف کردند؟
ماشين دوستم که 206 بود با سرعت 90 تا در حال حرکت بود که ماشين جلويي ميزنه رو ترمز دوستم ماشين جمع و جور ميکنه و با سرعت کمي باهاش برخورد ميکنه اما تازه از ايجا به بعد شروع ميشه يک 405 از عقب تقريبا با 60-70 تا ميزنه پشت 206 . پشت ماشين سمت راست . اما با کمال تعجب ماشين چپ ميکنه روي سقفش واي ميسه.
برخورد اونفدر شديد بوده که صندلي 405 در جا کنده ميشه
دوست ما و پدر و مادرش به بستن کمربند هيچيشون نميشه . حالا در اولين فرصت عکساشو ميزارم .
ضمنا کيسه هاي هوا هم عمل نکردند ( تيپ 6 بود)
خلاصه آقا کارشناس از ايران خود رو مياد ميگه منم تعجب ميکنم که با اين برخورد ماشين چپ ميکنه!
بعدم در خصوص کيسه هوا گفت که بايد دقيقا تا وسط کاپوت جا بخوره و سرنشينان در آستانه مرگ باشند.
بعدم لاستيکها رو بررسي کرد و هيچ خوردگي نداشت يعني Abs عمل کرده که اکه عمل نکرده باشه به پژو گزارش کنه و ازاونا خسارت بگيره و لي تا حالا اين مورد اتفاق نيفتاده ميگفت ضربه بايد در راستاي X يعني طولي باشد تا ايربگ عمل کند.
من که حالم گرفته شد ماشين هنوز يه سالم کار نکرده بود خيلي تميز بود.
4.5 ميلون خسارت ميگيره به نظر شما کم نيست؟
خب ببينيم اين دو روزه اينجا چي شده؟
در مورد نظر سهيل جان در مورد تيو نينگ موافقم ( من که هميشه موافق بودم چکار کنم خب تابع جمعم ديگه)
من ميگم قبل از 4 شنبه سوري يه ميتينگ بزاريم تا بيشتر با هم آشنا شيم و روي ماه دوستامو از نزديک ببينم زندگي شده ماشيني و همه از پشت مانيتور....
حميد جان ببينم در مورد مصاحبه چکار ميکني در ضمن چرا اينقدر نگراني ؟؟
راستي به قول سهيل تاپيک خلوت شده ها يه جرقه اي بزننين ديگه بچه ها !!!
حميد جان که با سهيل داداش شد!! داداش ما هم بشي؟!
سلام حمید جان
سایکلون 3 رو می تونی تو خیابون ملت پیدا کنی.قیمتشم 36.000 تومنه(اگه از 3 ماه پیش فرق نکرده باشه) .اما گول ادعاهاش رو نخور.ادعا کرده که 30 درصد مصرف پایین میاد و 20 درصد شتاب بالا میره و از این حرفا...آقا نمی دونه هر اسب بخار چنده که اینجوری ادعا می کنه.اما خوب کسی که 90 تومن میده برای فیلتر 36 تومن هم برای این بده خوبه
با توليد انبوه، شرايط براي حضور پايدار خودروسازان ايراني در بازارهاي جهاني فراهم ميشود.وزير صنايع و معادن در مراسم افتتاح خط توليد موتور ملي گفت: هم اكنون محصولات صنعتي ايران به بيش از 30 كشور جهان صادر ميشود. عليرضا طهماسبي با بيان اين كه وزارت صنايع و معادن نگاه استراتژي به صادرات دارد، افزود: امسال بيش از 75 درصد از صادرات محصولات به خارج از كشور را دو بخش صنعت و معدن تشكيل ميدهند. وي به پيشرفتهاي خودروسازان در سالهاي اخير اشاره كرد و گفت: از ابتداي سال جاري سه سايت ايران خودرو در خارج از كشور افتتاح شده است كه به زودي كارخانه توليد سمند در سوريه به بهرهبرداري ميرسد. وي با بيان اين كه ارزش صادرات محصولات ايرانخودرو تا پايان امسال به 300 ميليون دلار خواهد رسيد، افزود: اين وزارتخانه صادرات 20 ميليارد دلار را در 20 سال آينده پيشبيني كرده است تا گامهاي بلندي را براي توسعه صنعتي كشور بردارد. مديرعامل ايران خودرو ـ نيز در اين مراسم با اشاره به اين كه پايه گازسوز بودن موتور ملي در راستاي تبصره 13 است، افزود: جهاني شدن جز با داشتن يك برند مستقل و مالكيت معنوي آن كامل نيست و اين در حالي است كه در برندهاي تحت ليسانس، صاحبان اصلي برند تلاش ميكنند در هر زمينه تكنولوژي خود را تحميل كنند. وي، در زمينه صادرات اظهار كرد: صادرات اين شركت در سال 1383 حدود 59 ميليون دلار بود كه تا پايان امسال به 300 ميليون دلار خواهد رسيد. او، برنامه صادراتي اين شركت در خصوص قطعه و خودرو در سال آينده را 700 ميليون دلار عنوان و اظهار كرد: مهمترين موانع بر سر راه صادرات محصولات صنعت خودرو كشور، عضو نبودن در پيمانهاي منطقهاي و مقررات است. منطقي، از طراحي پلاتفرم ملي در مركز طراحي و توسعه محصولات جديد ايران خودرو خبر داد و گفت: در صورت اعطاي وامهاي ارزان، قيمت اين پروژه شتاب بيشتري خواهد گرفت. وي، مهمترين پروژههاي تحقيقاتي ايران خودرو با همكاري دانشگاههاي كشور را الكترونيك خودرو، موتورهاي هيبريدي، الكتونيك سيستمهاي ريلي و پلاتفرم اتوبوس ذكر كرد. در ادامه اين مراسم، رييس هيات مديره مركز تحقيقات موتور گفت: پيشتوليد موتور ملي با پشتسر گذاشتن مراحل متعددي نظير الگوبرداري، طراحي مفهومي، محاسبات مهندسي و راهاندازي موتور آزمايشگاهي آغاز شده است تا بر روي خودرو ملي (سمند) نصب شود. سيدمصطفي ميرسليم، توليد موتور ملي را در راستاي سياست مصوب نظام در زمينه اولويت و مزيت استفاده از گاز طبيعي، به عنوان سوخت پاك و ارزان عنوان كرد و گفت: اين موتور با استفاده از امكانات داخلي با مالكيت ايراني به توليد ميرسد. وي ادامه داد: متخصصان ايراني در اين پروژه به غير از دستيابي به موتور، بر دانش فني طراحي و توليد مستقل آن مسلط شده و هم اكنون آمادگي آن را دارند كه توانمنديهاي خود را در اختيار ساير صنايع قرار دهند. وي، با بيان اين كه موتور ملي بينياز از وابستگي به بيگانگان توليد خواهد شد، اظهار كرد: اين موتور جوابگوي نياز داخلي و خارج كشور است. وي پروژه موتور ملي را فرصتي شايسته براي ارتقاي سطح قطعهسازان با كيفيت و رتبهدار بينالمللي دانست و گفت: با توليد انبوه اين موتور، شرايط براي حضور مستمر و پايدار خودروسازان در بازارهاي جهاني فراهم ميشود. در اين نشست، زالي ـ مدير پروژه توليد موتور ملي ـ نيز در گزارشي روند پيگيري و فعاليتهاي مربوط به دستيابي به اين موتور را تشريح كرد.
آقا ما هرچي تو چنته داشتيم رو کرديم!
دو مدل جديد رنو با نامهاي كانگو جديد و مستر جديد كه از موتورهاي ديزلي و گازسوز جديد بهره ميبرد، وارد بازار شدند. كانگو از موتورهاي 1.2ليتري 16 سوپاپ و1.6 ليتري 16 سوپاپ و موتورهاي ديزلي 1.5 ليتري از موتور جديد ديزلي رنو با قدرت موتور 60،70و 85 اسب بخار بهره ميبرد. دراين موتور ديزلي جديد كه داراي استاندارد آلايندگي يورو چهار است، به منظور تركيب بيشتر هوا و سوخت، چهار سوپاپ در هر سيلندر تعبيه شده است. مجراهاي ورودي و خروجي در كنار هم و در بالاي سيلندر قرار دارند و هر ميلبادامك، سوپاپهاي ورودي و خروجي را به حركت در ميآورد. چنين پيكربندي و آرايشي، روند پر شدن سيلندر و تخليه گاز را بهبود ميبخشد و استحكام موتور در اين حالت نيز افزايش چشمگيري مييابد. تكنولوژي پيزو الكتريك، كنترل بسيار سريعتر و دقيقتري بر روي تزريق سوخت داشته و آن را تسهيل ميكند، به گونهاي كه واكنش تا چهار برابر سريعتر از سيستم سونولوئيدي است و به مهندسان اين امكان را داده كه چرخه تزريق سوخت را با پنج فواره پاشش ارتقا دهند. در اين حال دو فواره پاشش (جلو)، يك فواره پاشش اصلي در وسط و دو فواره پاشش در عقب وظيفه پاشش سوخت در سيلندر را بر عهده دارند. دو فواره پاشش، صداي موتور را به حداقل رسانده و صداي ديزل را نيز بهبود ميدهند. فواره پاششهاي عقب، سوخت پاششي احتراق اصلي را حفظ ميكنند تا دوده بسوزد و بنابراين انتشار آلايندهها را پيش از اين كه گازهاي خروجي از اتاق احتراق خارج شوند، كاهش ميدهد . از طرفي اين خودرو از يك موتور گاز 1.2 ليتري كه با گاز مايع Lpg نيز كار ميكند، بهره ميبرد. مدل ديگر جديد رنو نيز يك خودرو باري كوچك است كه ديفرانسيل عقب بوده وظرفيت بارگيري 22 متر مكعب را دارد و مستر نام دارد
مدل جديد بي.ام.و 335 ساخته شد. مدل جديد بي.ام.و سري سه با يك موتور سه ليتري 300 اسب بخار قدرت دارد كه در طول 5 ثانيه سرعت خودرو را به100 كيلومتر بر ساعت ميرساند. موتور اين خودرو كه V شكل است، از تزريق مستقيم سوخت بهره ميبرد كه تا حدود زيادي مي تواند مصرف سوخت و آلودگي را كاهش و قدرت را افزايش دهد. اين سيستم به صورت هوشمند با غليظ و رقيق كردن سوخت، احتراق را تحت كنترل بيشتر قرار ميدهد. اين خودرو همچنين از توربوشارژ و اينتر كولر براي افزايش ميزان چگالي هواي ورودي به موتور نيز بهره ميبرد. موتور اين بي.ام.و جديد كه براي افزايش ضريب تراكم و همچنين افزايش ضريب رسانايي گرمايي از آلومينويم ساخته شده، داراي سيستم تغيير متغير سوپاپ نيز هست. گفتني است، قيمت اين خودرو براي عرضه در بازار آمريكاي شمالي 43 هزار دلار در نظر گرفته شده است.
مدل جديد بنز با 582 اسب بخار قدرت با نام Clk جديد وارد بازار شد. مرسدس بنز Clk جديد با بهرهگيري از موتور 5.4 ليتري تقويت شده از طريق توربو شارژ قدرتي معادل 582 اسب بخار توليد ميكند كه اين خودرو را تنها در ظرف مدت چهار ثانيه به سرعت 100 كيلومتر بر ساعت ميرساند و حداكثر سرعت آن نيز 300 كيلومتر بر ساعت است. اين خودرو از تايرهاي 20 اينچي در عقب بهره ميبرد و با توجه به آن كه تايرهاي جلو 19 اينچي است، خودرو حالت تهاجمي پيدا كرده و ميزان آيروديناميك آن نيز افزايش يافته است. بخش زيادي از بدنه خودرو از مواد كربني و كامپوزيت ساخته شده كه وزن خودرو را سبكتر كرده است. براي خنك شدن ديسكهاي ترمز اين خودرو نيز از راههايي براي عبور هوا استفاده شده است. ظاهر اين خودرو نيز در سپرها و رينگها تغيير كرده؛ اما همچنان شكل سنتي آن كه از اواسط دهه 90 تغيير داده شده، حفظ شده است كه به نظر ميرسد اين طراحي نيز در چند سال آينده از طراحي مدل جديد بنز بهره گيرد.
شركت ايران خودرو ديزل كه قصد دارد مدل جديد اتوبوس خود را بر روي شاسي جديدش طراحي كند، قصد دارد مسابقه طراحي اتوبوس برگزار كند. در فراخوان اين مسابقه كه از سوي مركز تحقيقات ايرانخودرو ديزل (شركت توسعه خودرو كار) صادر شده، از طراحان خودرو خواسته شده است كه تا سوم خرداد طرحهايشان را در كاغذ A3 ارسال كنند تا از طرحهاي برتر براي استفاده در طراحي اتوبوس جديد استفاده شود. جوايز طراحان برتر هنوز مشخص نشده است. مديرعامل اين شركت - در باره طراحي و تولد اتوبوس ملي گفته است: با توجه به زمينه توليد گيربكس، موتور و اكسل در ايران، ايران خودرو ديزل به همراه شركتهاي قطعهساز همكار مانند ايدم و چرخشگر در حال طراحي نخستين شاسي درايو داخلي براي اتوبوس است كه ميتوان بر روي آن اتوبوسهاي جديد طراحي كرد؛ در همين راستا نخستين اتوبوس ملي 18ماه ديگر وارد بازار خواهد شد. گفتني است، تاكنون چندين مسابقه طراحي خودرو در ايران برگزار شده كه نخستين آن از سوي مركز تحقيقات ايران خودرو برگزار شد، اما در اصليترين مسابقه طراحي خودرو كه چندي پيش برگزار شد 1500 نفر شركت كردند. ازطرفي سال گذشته يكي از طراحان جوان ايراني برنده جايزه ايتروموتيوز شد و در سال جاري نيز يك طرح دانشجوي ايراني به 30 طرح برتر پژو در سال 2007 راه يافت.
تاپيک ترکيد !!!
سهيل جان گفته بود يه تکوني به خودتون بدين ديگه !!! ما هم.....
جمشید حان دستت درد نکنه
یه نکته در مورد فواره های پاشش سوخت.اسم این نوع سوخت پاش ها هست Multi Point Feul Injection که یه اختصار MPFi هم بهش میکن.اگه به دوو ایپرو های انژکتوری دقت کنید عبارت MPFi رو روشون میبینید.
راستی بچه ها اگه مطالب ارسالیتون از جایی برداشت شده(چه منبع ایرانی و چه غیر ایرانی) بد نیست اسم منبعش رو هم ذکر کنید
بچه ها یه اطلاعاتی از انواع و مشخصات رنو5 میخواستم.از قدرت و حجم موتور و دیگر مشخصات؟
همچنین با چند تومان میشه یه اسپرت معمولی ازش کرد؟(افزایش قدرت موتور(توربو)/رینگ و لاستیک/فلپ جلو و عقب+رکاب/تعویض فرمون/ )ضمنا سیستم صوتی خودم دارم.
قدرت موتورش رو تا چه حد میشه افزایش داد و با چه پولی؟
از همکاری و کمکتون ممنونم.
سلام دوست مننقل قول:
رنو 5 های ایران 2 نوع اتاق دارن.1 مدل اتاق 3در هست که فقط تو سالهای 55 و56 تولید شدن و مدل دوم اتاق های 5 در هستن که هنوز هم در حال تولید هستن.
اما موتورها:
اولین موتوری که رو رنو های ایران بسته شد موتور های 950 سی سی 4 سیلندر بودن که متاسفانه نمی دونم قدرتشون چند اسبه
موتور بعدی موتور 1100 سی سی بود که 36 اسب قدرت داشت.
بعد ها موتور های 1300 سی سی با کیفیت زیر 0 تولید شد که قدرتش حدود 45 اسب بود
اما موتور های خوب رنو از اینجا شروع میشه
موتور 1400 سی سی با قدرت 55 اسب بخار
موتور 1400 سی سی آلپاین با قدرت 70 اسب بخار
موتور 1400 سی سی آلپاین توربو با نمی دونم چند اسب بخار :blush:
موتور 1600 سی سی آلپاین با حدود 80 اسب بخار قدرت
و بالاخره موتور 1600 سی سی آلپاین توربو با نمی دونم چند اسب بخار قدرت که یه شاهکار تمام عیاره
اما تو این موتور ها از همه کم درد سر تر 1100 سی سیه و بعد از اون 1400 سی سی
روی هر دوشون می تونی کاربراتور وبر 32 یا حتی 36 ببندی (ساخت منیفولدش دردسره).قطعات تیونینگش هم کم و بیش پیدا میشه.چیزایی مثل فلایویل و کمشفت و سوپاپ و پیستون و ...
اما یکی از بهترین فاکتور های تیونینگ رنو گیربکس اونه.به خاطر تنوع زیادی که داره.انواع گیربکس های 4 دنده و 5 دنده ضریب کوتاه, شهری و ضریب بلند.
اما فراموش نکن رنو ترمز های تعطیلی داره.اولین و بهترین کار برای تیونینگ رنو نصب بوستر ترمزه(چون خودش نداره:blink: )
امیدوارم مطلب بدرد بخور باشه
موفق باشی
متين جان مرسي از توجه ات و همچنين مطالبت .
آخه ديگه تابلو شده از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استخراج کردم.
حميد جان يهو ياد يه چيزي افتادم . دانشگاهتون دانشجوي مهمان قبول ميکنه ؟ چون من صنايع - تکنولوژي صنعتي
تهران جنوب (tj) ميخونم . و دانشگاه شما فقط توليد داره. شايد تابستون اومدم مهمان اونجا . چون که دانشگامون
تابستونا مخصوصا خيلي بد نمره ميدن . البته اگه اجازه بدي ما بيام دانشگاتون . ميگن دانشگاتون استادا هلو
هستن و نمره ميدن مثل مرسدس !
خيلي ها مقاومت مصالح از اونجا 20 ميگيرنو معادلات ديفرانسيل بالاي 17 راست ميگن؟!
شما چي نميخاي بياي دانشگاه ما به عنوان مهمان ؟!
واي اگه بياي چي ميشه !!!
راستي برو بکس دانشگاهي اگه بازم تو تاپيک هست بگه ها !!
تحويل به صورت قرعهكشي.
پيشفروش تندر (ال-90) از 12 اسفند به مدت يك هفته آغاز ميشود. تحويل اين خودرو نيز از خرداد سال 86 آغاز خواهد شد. مدت پيشثبتنام اين خودرو در ايرانخودرو و سايپا يك هفته خواهد بود و تحويل خودرو به ثبت نامكنندگان نيز به قيد قرعه انجام خواهد شد.
اين در حالي است كه طبق آخرين اعلام، قرار بر اين بود كه عرضه اين محصول اسفند ماه به بازار آغاز شود. قيمت مدلهاي مختلف اين خودرو براي مدل E0 هشت ميليون و 200 هزار تومان، براي مدل E0 با كولر هشت ميليون و 600 هزار تومان، براي مدل E1 ؛ 9 ميليون و 600 هزار تومان و براي مدل E2؛ 10 ميليون و 600 هزار تومان خواهد بود. گفتني است، مدل E0 اين خودرو به كيسه هوا (ايربگ) مجهز است، اما شيشه بالابر برقي و هيدروليك فرمان ندارد و سپر نيز همرنگ بدنه نيست. مدل E1 داراي هيدروليك فرمان و شيشه بالابر برقي است و مدل E2 نيز به ترمز Abs، گرمكن آينه بغل و چراغ مهشكن مجهز است. مديرعامل ايرانخودرو - پيشتر درخصوص قيمت مدل فول تندر گفته بود: فعلا قيمت مدل پايه مشخص شده و درباره قيمت باقي مدلهاي آن در حال تصميمگيري هستيم. مديرعامل سايپا - نيز در اين باره با بيان اين كه ميتوانيم فروش تندر را پس از پيشفروش آن از ابتداي اسفند آغاز كنيم، گفته بود: ما آماده پيشفروش تندر در دهه فجرهستيم؛ ولي چون متولي آن سازمان گسترش و نوسازي صنايع است، هماهنگيهاي لازم بايد انجام شود. طبق اعلام، قدرت موتور اين خودرو 110 اسب بخار بوده كه توانايي پا س كردن استاندارد يورو4 را دارد. از طرفي اين خودرو داراي سه ستاره ايمني از موسسه Encp اروپاست و مصرف سوخت آن در سيكل تركيبي نيز هفت ليتر در 100 كيلومتر گزارش شده است. معاون ايران خودرو ـ نيز پيش از اين درباره برخي شايعات مربوط به احتمال تغيير موتور تندر و قرارگيري موتور ضعيفتر بر روي آن گفته كه تندر توليد ايران خودرو داراي يك موتور 1600 سيسي با 110 اسب بخار قدرت است و ما هم اكنون در مراحل نهايي توليد آزمايشي هستيم و براي توليد انبوه آن آمادهايم؛ اما اين منوط به اجازه رنو است. لازم به ذكر است، براي ثبت نام اين خودو پيش پرداخت پنج ميليون تومان در نظر گرفته شده كه شش درصد سود تاخير و 10 درصد سود انصراف براي آن در نظر گرفته شده و انتقال تعهد نيز در آن وجود ندارد.
منبع : همان مرجع قبلي
به به سلام به همه بروبچه های باحال بقران ته حال این تاپیکه
اول به سهیل که گفت یه ماشین تیون کنیم من یه نظر دارم بچه ها هرکی مثلآ من و سهیل و جمشید 3تا پرشیا یه جور اسپرت کنیم اینطوری بهتره بعد توش رو با اطلاعاتی که همه داریم تیون ملس میکنیم مامان بعد میندازیم تو کلاس ازاد.بچه ها چطوره؟(روش حتمآ فکر کنید چون من طلبه این کارم)
در مورد داداش شدن جمشید جان قضیه برادری رو نمیدونم اما من کوچیک همتونم
در مورد کمکت متین جان ممنون من قیمت کردم 40 تومن به منم گفتن که این کارارو میکنه اما من خودم باورم نمیشه یارو 4صفحه گذاشت جلو روم اما من قانع نشدم بنظرت چی کار کنیم؟
جمشید جان در مورد دانشگاهمون نخیر دانشگاه ما بر اساس میزان رشد افکار و بار علمی شما که در طول جلسات
امتحان گرفته میشه نمره میده.در مواردی هم شایعه شده که برخی استاد های دانشگاه هاروارد و آکسفرد در سلف ما دیده شده البه دانشگاه ما رابطه داره با دانشگاه های معتبر!!!
نه بابا باورت نمیشه دوستام ریاضی 2 با دیف رو 20 شدن!!!!
در مورد مهمان چرا میگیره اما ما همگی با بچه ها میخوایم تجریش مهمونی بگیریم میخوایم بترکونیم بیا اونجا
ته حاله
در مورد میتینگ نوکرتم باید یه دیدار داشته باشم قبل از 4 شنبه که آشنا بشم.در مورد مصاحبه افتاد جمعه دیگه نمیدونم چرا!!!
بعدش سهیل جان من 1شنبه ساعت 2.30 ظهر تا 3.30 وقتم خالیه باید برم یه جا که شدیدآ یه ماکسیما سفید میخوام
یعنی اعتبارم به ماکسیماس.ببینم میتونی ردیف کنی حتمآ بهم خبر بده(حتمآ جبران میکنم)
اگرم رنگ دیگه ای بود بیار خودمون رنگ میکنیم!!!
اما نه اگر وقتت خالیه هم رو ببنیم.خودت بشن پشتش بریم دانشگاه 8علوم تحقیقات باید حال بگیرم!
بعدش دیگه در مورد ترکوندن تاپیک ممنون جمشید واقعآ زحمت میکشی باور کن خبرات رو با کله میخونم
بچه ها همگی موفق باشید.فردا حتمآ سر بهمتون میزنم
جمعه خوبی داشته باشد.
درمورد یه سری کارا یه خبرایی دارم که مثل بمب تو ایران میترکه خبرتون میکنم
یا علی
حميد جان سلام
مثل اينکه در مورد صحبتي که در مورد دانشگاتون و استاداتون کردم ناراحت شدي؟! منظورم اين بود که استادا انعطاف بيشتري دارند و بهتر نمره ميدن نه اينکه سوادشون پايين باشه ! سو تفاهم نشه . من اينو از بعضيا شنيدم و در هر حال درسته .اشتباه از منه که تو تاپيک عنوانش کردم. شرمنده
خيلي خوشحال ميشم که قبل از 4 شنبه اولا روي ماه تو و بچه ها رو ببينم و ثانيا ماشيناتو .
منتظر خبرات هستم.
در مورد خبرا م قربونت برم قابلي نداره .
سلام حمید جان خوبی
درخواست ما چی شد سریع تر داداش تلفنتو گم کردم خبر بده بهم منتظرم
یا علی
سلام بچه ها روز جمعه تون بخير
اينم عکساي ماشين دوستم که چپ کرده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما l90 مدل فول اپشن بهتره يا سمند lx85 . اگه ميشه دليل هم بيارين
لينكها رو يه بازبينى بكن جمشيد جون!نقل قول:
بچهها، چى مىشه كه ماشين به روغنسوزى مىافته؟
راستى، من دانشجوى كامپيوترم! :blush:
سلام به همه
جمشید جان من شوخی کردم بابا به دل نگیریا
ماشینها رجایی شهر هستن اگر جواز ردیف شه مشکلی نیست
بعد در مورد یه مسئله خواستم بگم...
اگه حواستون باشه محمد دیگخ پیداش نمیشه حالا شاید کاری چیزی داره اما 9 روزه که خبری ازش نیست.
امروزم مسابقه داشت به هرحال ما که ارزوی موفقیت داریم براش اما اگر یادتون باشه ایشون هم مثل تاپ آرپی ام
چند روزی اومد اینجا شلوغ بازی در اورد تا حرف مسابقه و کل افتاد پیچوند.این کار نه تنها اعصاب مارو خورد میکنه بلکه >>>بعضی ها هم که <<< حضب باد هستن این تاپیک رو شلوغ میکنن
به هر حال اینکه مدیران سایت یه تصمیم جدی باید بگیرن
موفق باشید
یا علی
حميد راست ميگيا ديگه پيداش نيست .
از کمکت خیلی خیلی خیلی ممنون .دستت طلانقل قول:
روغن هایی که به محفظه احتراق پمپ میشه باید توسط رینگ پیستون دوبا ره به درون کارتل روغن برگرده. که وقتی رینگ کارایی خودشو از دست میده و روغن به پایین کشیده نمیشه و همراه بنزین سوخته میشه که با دود آبی همراهه.نقل قول:
بچه ها سهيل کجاست ؟ چند روزه به تاپيک سر نميزنه ؟ دلمون براش تنگ شده !!
سلام به همگی
محمد به اینترنت دسترسی نداره من به جاش میگم...محمد از جمعه پیش تو تمرین گیربکسش پوکید و تمام هفته دنبال جمع و جور کردن اون بود+اینکه تا ساعت 8 شب سر کاره (محل کارش هم کرجه و مکانیک تهرانه).آخرشم با گیربکس معیوب مردونه تو ریس شرکت کرد و چهارم شد.(ماشینی که سوم شد ریل سوختش استاندارد نبود ولی محمد روش اعتراض نزاشت چون این مسابقه امتیاز قهرمانی نداشت).
اما در مورد Top RPM .اون سامی دوست خوب منه که نویسنده مجله خودرویاب هم هست.و روش کم نشد فقط حمید خان پیچوندش.در ضمن محمد و بقیه بچه های تیم آماده شکستن و از جا در اوردن هر نوع شاخی هستن...
دیروز هم سهیل جان لطف کرد و تشریف آورد و حداقل ما فهمیدیم که وجود خارجی داره و از زیارتش خوشحال شدیم(سهیل امیدوارم سرما نخورده باشی از اون بارون و سرما)
قرار بود که بعد از مسابقه سهیل رو بنشونیم تو ماشین محمد تا دریفت بزنه و ببینیم چی کارس که من فراموش کردم به سهیل بگم و اونم کار داشت و زود رفت.
حمید جان در مورد سایکلون همونطور که گفتم نصبش ضرری نداره اما روی ادعاهاش حساب نکن.در مجموع اگه اینو نصب کنی + یه فیلتر نسبتا" خوب مثل JR با K&N می تونی یه فرقی تو نفس ماشین حس کنی
در مورد مقایسه Logan با سمند LX باید بگم که روی کاغذ Logan بهتره اما باید Logan وارد بازار بشه و تستش کنیم بشه تا در مورد نظر داد.من فردا پس فردا میرم ثبت نام کنم و به محض تحویل یه تست کلی ازش می کنم و در موردش می نویسم
موفق باشید
توليد آر-90 كمتر از دو سال ديگر در ايران آغاز ميشود
شركت رنو به تازگي مدل R-90 را معرفي كرده كه توليد آن از ماه اكتبر (آبان) سال ۲۰۰۶ در روماني و فروش آن از اوايل سال ۲۰۰۷ (دي) در اروپا و از سال ۲۰۰۸ در ايران آغاز خواهد شد. خودرو R-90 كه مدل جديد لوگان محسوب ميشود، در كلاس خودروهاي MCV قرار دارد و خودرويي هفت نفره محسوب ميشود. اين خودرو همچنين نخستين خودرو سري الـ90 است كه از موتور ۱.۵ ليتري جديد ديزلي پاشش مستقيم سوخت كه به صورت مشترك از سوي رنو و نيسان طراحي شده، بهره ميبرد. اين خودرو تا ۱۰۰ هزار كيلومتر دوران گارانتي دارد و رنو با توجه به ارزان بودن آن اميد دارد با فروش خوبي همراه باشد. اين خودرو علاوه بر موتور DCI؛ ۱.۵ ليتري جديد ديزلي از موتورهاي ۱.۴ ليتري و ۱.۶ ليتري ۱۶ سوپاپ MPI نيز بهره ميبرد كه موتور ۱.۴ ليتري ۷۵ اسب بخار قدرت توليد ميكند و ماكسيمم گشتاور آن نيز در سه هزار دور در دقيقه به اندازه ۱۱۲ نيوتن متر است. گيربكس اين خودرو پنج دنده دستي است كه همزمان در مگان و لاگانو ۲ استفاده ميشود. مصرف آن نيز با استفاده از موتور ۱.۴ ليتري و گيربكس پنج دنده در سيكل تركيبي ۷.۶ ليتر در ۱۰۰ كيلومتر است. موتور ۱.۶ ليتري ۱۶ سوپاپ كه قرار است در ايران استفاده شود ۱۰۵ اسب بخار قدرت و ۱۴۷ نيوتن متر گشتاور دارد كه در دور سه هزار و ۷۵۰ در دقيقه به اوج خود ميرسد. اين خودرو با استفاده از اين موتور در سيكل تركيبي ۷.۵ ليتر در ۱۰۰ كيلومتر بنزين مصرف ميكند.
R-90 همچنين با استفاده از موتور ديزلي توانايي توليد ۷۰ اسب بخار قدرت و مصرف آن در سيكل تركيبي ۵.۳ ليتر در ۱۰۰ كيلومتر است. سيستم تعليق استفاده شده در اين خودرو نيز شبيه رنو كليو ۲ است؛ به طوري كه سيستم جلو تعليق خودرو همانند رنو كليو از نوع مك فرسون است؛ اما سيستم تعليق اين خودرو كه از فنر پيچشي و فنر لول بهره ميبرد، براساس كاربري خودرو تغييراتي را نسبت به مدل پايه الـ90 دارد.
R-90 در تست تصادف سه ستاره ايمني را از موسسه Euro Ncap كسب كرده و از ترمز ABS بهره ميبرد كه ساخت كارخانه بوش است. همچنين اين خودرو همانند مگان ۲ از سيستم كمك ترمز EBD نيز بهره ميبرد و داراي چهار كيسه هواست. اين خودرو هفت نفره در صورت خواباندن دو صندلي عقب براي بار، ۷۰۰ ليتر و در صورت خواباندن پنج صندلي ظرفيت بارگيري دو هزار و ۳۵۰ ليتر را دارد. تزئينات داخلي اين خودرو به غير از اضافه شدن دو صندلي به قسمت عقب، با مدل سواري ال -90 تغيير چنداني نكرده است
البته فکر ميکنم خيلي ها اين خبرو قبلا شنيدن.
اقا من يه چند روزي برام مشكل پيش اومد ..........
حميد جان سلام داداش.خيلي مخلصيم . خيلي ميخوامت . من يه مشكلي برام پيش اومد اين چند روز كه بيا و ببين
ماكسيما و پژو رو دادم.الان يه پژو نقره اي گرفتم.(405) گفتم كه يه مشكلي پيش اومد . ولي بچه ها هستن . تو هر وقت چيزي بخواي من باعث افتخارمه كه كمكي به تو بتونم كنم بالاخره داداشي ديگه. اميدوارم كه اين مشكلي كه پيش اومده حل شه. در مورد ماشين جمع كردم اگه نظرمنو بخواي يه ماشين رو درست كنيم.اينجوري باهم خيلي بيشتر ميتونيم متحد شيم . اگه سرمايه هم خواست من هم هستم . و ما با هم يكي رو ميكنيم راننده ي ماشين البته به توافق.اگه پايه اي يا علي . راستي روز جمعه بااين كه خيلي كار داششتم و اون مشكلي كه داشتم رفتم پيست برا مسابقه ي دوستان . من فقط خواستم بگم كه اگه سرم بره حرفم نمي ره . هرچند به نمايندگي از جمع خودمون رفتم . متين رو زيارت كرديم اما اقا محمد رو نديديم !!! يعني سعادت نصيبمون نشد !!!!
برنامه ي ميتينگ رورديف كن حميد جان. يادت نره ها .....
خوب جمشيدجون اقا تركوندي بابا دمت گرم واقعا بابت اطلاعاتت دمت گرم .
يكي از دوستا در مورد رنو پرسيد . راستش من اطلاعي ندارم. من اصلا تو خط رنو نيستم ولي متين جان توضيح كامل دادن .
خوب همه دوستان گل . ان شاءالله از امب باهاتون بتونم باشم .
يا علي
اقا من چيزي اطلاع نداشتم از برنامه ي ديفت وتو هيجي بهم نگفتي . گفتي ؟؟؟
اگه بحث شاخ شكوندنه و كل انداختن ( خوب چاكرتيم )در ضمن حميد هم كه خواست مسابقه بده اما .... طرف جا زد
اينو گفتم كه تحريك كنمش.!!!!
به هر حال اگه كسي حس كرد ميتونه شاخ ما رو بشكنه بهش بگين ما اماده ايم
10 تو اين 10 سال كه داريم رانندگي ميكنيم اگه 5 سال اخر رو جز رانندگي حرفه اي بزارم دوستان زيادي اومدن كه شاخ مارو بشكنن اما ظاهرا يا اره اونا ضعيف بود يا شاخ من كلفت!! به هرحال ما كوچيك جمع هستيم ولي اگه كسي حس كرد ما زيادي حرف ميزنيم و فقط حرفه -هر جا كه دوس داشت .... تازه طرف هنوز دعوت حميد رو لببيك نگفته !!!!
بالا خره ما همه بچه هاي اين تاپيكرو دوس داريم حتي محمد .
سهیل جان شمارت رو دارم.اگه جمعه رفتیم پیست بهت خبر میدیم بیایی.حمید تو هم همینطور.شما 2تا که انقدر با هم دوست هستین با هم بیایین دیگه...سهیل منتظر خبر من باش و مثل جمعه خوشحالمون کن
متين جان 100% خدمت شما ميايم . حميد هم حتما مياد فعلا كه خبري از اقا محمد جان نشده .
به هرحال من هستم . منتظر تماست .
يا علي
جمشيد جان تشكر براي اطلاعاتت .
دمت گرم از اينكه ياد ما رو كردي .
يا علي
بچه ها اگه ال90 رو خریدید یا تست کردید برا ما هم تعریف کنید. ضمنا از سرعت وصفر تا صد اون خبری دارید؟