سلام.
مودب-بدون حاشیه-پشت کار خوب-و جز معدود خانم هایی که من دیدم خوب بلدن با موتورای جستجو کار کنن!
همین!
Printable View
سلام.
مودب-بدون حاشیه-پشت کار خوب-و جز معدود خانم هایی که من دیدم خوب بلدن با موتورای جستجو کار کنن!
همین!
فرانك يك همكار با نظم، مهربان، شاعر خيلي خوبيه،بي حاشيه(از پست قبلي الهام گرفته شده:20:) خونسرد و خيلي گله :20: مثل عسل بانو.
ای بابا...
این پدرام هم با این سوژه انتخاب کردنش:13:
بابا فرانک خانوم خیلی گله هیچی نمیشه گفت:10:
من اوایل فکر می کردم پسره:31:(چرا؟...نمیدونم)
تاپیکای انجمن ادبیاتش خیلی جالبه
ضمن اینکه هر کسی مشکلی داشته باشه خیلی خوب کمک می کنه
زیاد باهاش برخورد نداشتم ولی بیشتر تاپیکاشو خوندم
بی حاشیه ، اروم و جدی است.
نقل قول:
ایول... به نکته خوبی اشاره کردی!!!
منم معمولا دخترهای کمی رو دیدم که تو این زمینه مشکل نداشته باشن!
یه بار به تاپیکی درخواست مقاله سر زدم.... برام عجیب بود که میدیم فرانک جواب خیلی از درخواست ها رو میداد اونجا!
معلومه تو این زمینه یه سر و گردن از بقیه دخترها سر تره :46:
ممنوننقل قول:
واقعا ممنون که وقت گذاشتید و نظرتون را دادید
و بازم ممنون نظر لطفتونه . امیدوارم واقعا بتونم مفید باشم
خوشحال شدم
سلام نگا گلمنقل قول:
مرسی خانمم لطف کردی
شما خودت گلی که همه را خوب می بینی
نقل قول:
سلام:40:
جدا فکر می کردید پسرم؟!! چه جالب
ممنون
اگه کمکی از دستم بر می یاد حتما سعی می کنم کمک کنم و خوشحال می شم از این موضوع
:11:
سلامنقل قول:
مرسی مرسی شرمنده ام می کنید که
دیگه بنا بر جبر محیط و شرایط مجبور بودیم روابط خوبی با متورهای جستجو داشته باشیم
نقل قول:
سلام
ممنون کمال جان
خوب خودت که خوب می دونی چه نیاز ضروری هست به این موتورهای جست و جو برای پایان نامه
همین جوریه که قوی می شه ادم کم کم:31:
فرانک هم خانم گلی هستش... :20:
ایشالا سالم و موفق باشی فرانک جان... :11:
نقل قول:
سلام اشکان جان
مرسی شما گلی که بقیه را گل می بینی :11:
جدا؟نقل قول:
مگه گلا هم چشم دارن؟
من میگم این گلای باغچمون چند روزیه بد نیگاه میکننا ... هی ننم میگه توهم فانتزیه
خب نقد ...
راستشو بخوای خیلی از دستت ناراحتم ...
چطوری بگم ...
میشه بگی چرا؟
آخه چرا؟
چطور دلت میاد؟
این چه کاریه تو میکنی؟
آخه خدا راضیه ...
شما که تویه مرام و مروت الگویه برو بچی دیگه هستی چرا ...
شما که مسئولیت پذیر ترین خانوم فرومی دیگه چرا؟
اصلا توقع نداشتم ...
فکرشم نمیکردم ...
آخه تو یه ذره احساس نداری؟
مگه نمیدونی ما گرافیستا حساسیم؟
خب پس چرا ، چرا جواب نمیدی؟
آخه جوابی نداری که بدی ...
من که میدونم که ...
یعنی اینه رسمش ...
نه انصافا اینه؟
مارو بگو دلمون به کی خوش بود...
خداییش دلت میاد ؟
این همه مدت ...
بعد از این همه مدت ...
هنوز تاپیک »» گرافیک و شاخه های طراحی گرافیک خوابیده ... :دی
قربانت
سلام فرانك جان
راستش من توي اين مدت كه توي انجمن بودم زياد وقت نكردم سر به تالارهاي ادبيات بزنم به جز تاپيك شعر گمنام كه خيلي دوستش دارم و چندتايي تاپيك ديگه ...
يه موردي به ذهنم ميرسه كه بگم و اونم در مورد همون تاپيك شعر گمنامه
فرانك جان ، چيزي كه من در برداشت اول از اين تاپيك متوجه شدم اينه كه توي اون بايد شعرهاي گمنام باشه نه الزاما شعرهاي شاعرهاي گمنام
چون به نظرم يه شعر از يه شاعر نامدار هم ميتونه گمنام بمونه
اينو براي اين گفتم كه ديدم شما بعضا توي اون تاپيك به برخي پست دهنده ها گير ميدي كه مثلا آقا يا خانم فلاني كه گمنام نيست
البته اين گير نيست و تذكره
ولي كسي كه دفعه اولش هست يا حتي دفعات چندمش كه توي اون تاپيك پست ميده بيشتر نگاه به عنوان تاپيك ميكنه نه مقصود تاپيك
در اخر هم بايد بگم كه چون به شعر و ادبيات فوقالعاده علاقهمندم ادبياتيهارو ، اونم از نوع اصفهانيشون ، رو خيلي خيلي دوست دارم و برات آرزوي موفقيت بسيار زياد مي كنم.
به اين ميگن حس ناسيوناليستي :) :)
واي چقدر رسمي گفتم اينا رو
راستي اينا كه شد فقط نقد پس نسيه چي ميشه ( بايد بگم كه اين خانم گل كارش البته كه حرف نداره و خيلي فعال هم هست. من كه به نوبه خودم از تلاش ايشون توي انجمن تشكر ميكنم)
خوش و سالم باشي هميشه
قربانت
سلام
فرانك جون از خانومهاي خيلي خيلي پر تلاشه انجمنه من كه خيلي از مطالبش استفاده مي كنم
يه زماني هم خيلي مشاعره مي كرديم
سلام magmagf جان ، فرانك خانوم
" بدون حاشيه و سر وصدا فعاليت كردن ممكنه باعث بشه بعضيا ارزش كار شما رو درك نكنن "
اين جمله بالا اصلا درست نيست ( پس چرا گفتم ؟) ، اينكه بدون حاشيه و خيلي متين و باحوصله اينطور فعاليت كني واقعا ارزش داره .
به جز تعريف چيزي هم ميشه گفت ؟
راستي اسم كاربري شما از همون اول ما رو ياد كارتون "مگ مگ و دوستان زبل " انداخت ( زبل هم داشت ؟) ، پس اين شخصيت اردك و دوستاي دوست داشتنيش تو اون جزيره و اون آهنگ با نمكش و اون خورشيده كه آخر تيتراژ نظرمون رو جلب ميكرد جزو خاطرات شما هم هست !
شايد اينجا هم بعدها به يك جزيره خاطره انگيز و فراموش نشدني تبديل بشه ؛ حتما !
شما جزو كاربراي دوست داشتني سايت هستيد ، هرچند هنوز وقت نكردم تو انجمن ادبيات فعاليت كنم ولي شاهد فعاليت خوب شما بودم . از زحمات شما و وقتي كه ميگذاريد هم متشكريم. سعي ميكنم در آينده يه گذري هم به انجمن شما بزنم.
FmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagmagF
پدرام جان اين دسته گلايي كه مياري تو بوته زار كه نميشه نقد كرد ! برو دنبال كاكتوس بگرد ! يا اسم اينجا رو بذار در گلزار نقد و تك و تعريف .....
عيب نداره بالاخره الان فصل گلاب گيري بوته زاره ديگه ! آخرش يه شيشه هم به ما بده !
شوخي كردم ، بي خيال !
نقل قول:
سلام افتاب جان
ممنون عزیزم
چرا دیگه نمی یای مشاعره ؟:41:
نقل قول:
سلام دوست خوبم
مرسی از این همه لطفی داری خیلی خیلی ممنون
خوب نمی شه اشعار گم نام شاعرها را اونجا گذاشت چون در حقیقت هر شاعری میانگین 5 تا شعر معروف داره ( به جز شاعرای خیلی خیلی مطرحمون ) خوب جالب نیست بقیه اشعارشون را اونجا بذاریم مثلا فروغ خودش تاپیک داره و شاید 10 تا شعر داشته باشه که عموم بلد باشن زیادی درهم می شه اگه بقیه اشعارش را در این تاپیک قرار بدهیم
برای روشن شدن موضوع هم دیانلای عزیز در پست 142 توضیح دادن که شاعر باید گم نام باشه حالا یا خودمون یا فرد دیگه
البته خوب شاید باید این پست جای بهتری می بود تا بقیه بهتر متوجه اش بشن اما خوب دیگه ....
بازم ممنون
نقل قول:
سلام
ممنون دوست عزیز
اره دیگه کارتون مگ مگ برای منم خیلی خاطره است به خصوص اسمش
تشریف بیارید انجمن ادبیات خیلی خوشحال می شیم که بتونیم از اطلاعات شما استفاده کنیم
و بازم هم ممنون نظر لطفتونه:11:
نقل قول:
سلام امین جان
اره دیگه اشکان عزیز از نوع گلهای دارای چشم می باشد
اره قبول دارم تاپیک کم کار شده که منم مقصرم اما خوب از شماها هم گله دارم ها
من خودم با زحمت نشستم برای اون تاپیک فهرست درست کردم که خیلی هم وقتم را گرفت خوب برای اینکه مطلب بذارم باید با فهرست چک کنم تا تکراری نباشه اما همکارهای گرافیک فهرست را به روز نمی کنن و خودم مجبورم این کار را بکنم و واسه همین خیلی اوقات بی خیالش می شم:41:
مهندس مگ مگ عزيز ،اين جمله تو امضاء بدون لينك كه پشيزي نميارزد.كلك نكنه دوست نداري كسي بياد نقد كند؟؟
اينو اينجا گفتم نه پ خ براي اينكه كل ملت بفهمند و حواسشان جمع باشه كه باز مجبور نباشم تك به تك توضيح بدهم
اما نقد من از فرانك (خانم،بانو،سركار عليه و...) به زودي از شبكه دو.
نقل قول:
سلام
نه بابا لینکه یک بار دیگه نگاه کن :31:
منتظر هستم:46::5:
من اغلب به این تاپیک سرمی زنم....اماپست نمیدم... حالادلایلش...ویا .چرائی اش ..بماند..... :46:
اما بین خودمون باشه
فرانک خانم توی این انجمن یکی ازباظرفیت ترین وبهترین دوستانی بودکه من پیداکردم
نقدی ندارم نسبت به عمل کردشون
=======
شایدکم حرفی و با تمانینه جواب دادنشون ..رو....بشه...بجای نقد...جزومحاسنتشون حساب کرد ...
==============
امیدوارم که هرکجاهستندوهرکاری می کنندموفق باشند
ظرفیتشون هم نسبت به مسائل خوبه..
یعنی ...اول فکر می کنند وبعد جواب میدن
:11:
وبالاترازهمه ی این ها...
نظمی دارند که من توی کمتر کاربری توی این انجمن دیدم
====
اول بايد بگم كه اين پدرام خيلي باحال افراد رو معرفي ميكنه
كارش درسته
وقتي ميگم تو خبرگزاري تاس كار ميكنه ، نگين نه
البته منظورم خبرگزاري تاس شوروي نيستا
منظور خبرگزاري است كه شخصي تاس، ايجاد كرده و پدرام هم اونجا مشغوله.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------
اما :
راستش تو قسمت ادبيات هميشه مزاحم فرانك خانم هستم
ايشون هم هميشه كمك و لطف خودشون رو نشون دادن و همواره پيگير پيغامها ، درخواستها و پيشنهادها هستند
ازشون تشكر ميكنم
وقتي دختر عمه ( دختر دايي ( باز هم فراموش كردم)) magmagf شد همكار ، magmagf هم شد همكار ( يا بالعكس)
و هر دو نيز جايي فعاليت ميكنند كه درسش رو نخوندن. يعني رشته دانشگاهيشون چيز ديگه اي بوده.
ولي اين نشوندهنده علاقه اين دو به اين دو مقوله است
هر دو موفق باشند
يه مشخصه ديگه از فرانك خانم اينكه همواره كتابهاي جديدي رو مطالعه ميكنند و بعد در تاپيك " بهترین کتابهايي رو که تاکنون خوانده اید؟ درباره اش بنویسید. " مينويسن.
بعد قسمتهاي جالبش رو در تاپيك " بخشي زيبا از كتابي كه خواندهام " مينويسن
كه اينكارش قابل تقديره.
با تشكر
Like You Honey :46:نقل قول:
===========
سلام همشهری !
برات آرزوی موفقیت داریم :20: ... البته سالم و سربلند کنار خانوادت :20: ...
همه اصفهونیا گلن ... :10:
اوه شرمنده به خدا، تقصیر ما بود یه مقدار نا هماهنگی بود که ایشالا برطرف میشه...نقل قول:
یه سر به انجمنهای گرافیک بزن ، یه سری تغییرات دادیم ، ایشالا منسجم تر میشه ...
ممنون از اینهمه توجهی که به گرافیک داری.
هر فکری برای اون تاپیک داری پ خ بزن من رسیدگی میکنم تا همکارش بیاد.
قربانت
سلامنقل قول:
ممنون از لطفتون .
با ظرفیت بودن خیلی خصوصیت خوبیه و واقعا خوشحالم که به نظرتون باظرفیت هستم
سلامنقل قول:
ممنون
خوب معلومه توجهتون خیلی زیاده که متوجه شدید بعد از خوندن هر کتابی به اون دو تا تاپیک سر می زنم
و منم باید از شما تشکر کنم به خاطر اینکه همیشه با ایده های نو وپیش نهادات جدید به انجمن ادبیات تشریف می اورید
در ضمن مژگان دختر دایی من می باشد:31:
سلام اقا یوسفنقل قول:
مرسی مرسی
منم ارزو می کنم شما همیشه موفق باشید
نقل قول:
ممنون باشه
حتما این کار را می کنم:11:
بله امين جان من هم همين مشكل رو دارم توي تاپيك كتابهاي 3d كلي زحمت كشيدم و فهرست تهيه كردمنقل قول:
كه يه موقع كتابهاي تكراري نذارم و دوستان هم هر كتابي كه مي خوان به مشكل بر نخورن
بعد به شاهين جان pm دادم ايشون هم لطف كردن و نه تنها ليست و در صفحه اول قرار ندادن بلكه حتي جواب pm رو
هم ندادن و خلاصه كلي بهم احترام گذاشته شد .......
جداااان مسئولاي اين تاپيك يه كارايي ميكننا بعضي وقتا !!! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اين حاج خانوم فرانك چي ميشه بهش گفت !؟ ... نقد كيلو چند ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اون دوشيزه مژگان كه بايد 4 هفته ازش انتقاد ميشد حقش بيد ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش هرچي فكر ميكنم بي شوخي چيزي به ذهنم نميرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه گفتني باشه ...
آهان ! ... ميشه يه خورده خشانت هم بخرج بدي ببينيم چه شكلي ميشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام جیگر خوبی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... سرخوشی ؟!!
مواظب باشا ... خشونت خانمهای اصفهانی عوارضش ماندگاری داره شدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
مگه نمیبینی من چند وقته غیابت دارم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه ، اوه مثل اینکه دارن منو نقد میکنن :9:نقل قول:
شاید سرش شلوغ بوده ... :14: بنده خدا گیره .
خب باشه رفیق میگم به اونم رسیدگی بشه ...
اگه امکان داره پ خ بفرست ببینم شما میخوای چه کنی برای اون تاپیک ... من به شاهین انتقال میدم ...
روز اولی که اسمش رو دیدم کلی خندیدم آخه یاد مگ مگ و دوستان زبل افتادم
فکر کردم برای این اسمی که روی خودش گذاشته حتما باید خیلی شوخ و پرحرف باشه اما برعکس مگ مگ خیلی هم کم حرفه
شاید چون زیاد کتاب خوندن باعث می شه سنجیده تر حرف بزنی
همیشه خلاصه کتابهایی رو که می خونه و جمله هایی رو که انتخاب می کنه دنبال می کنم
همینطور توی تاپیک شعر گمنام همچین مچ گیری می کنه آدم کیف می کنه!!
موفق باشی !
نقل قول:
سلام بر يوسف گمگشته ي پي سي !!! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر كجايي تو !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آنجا كه جنابعالي تجربه ي ديدن خشانت مادام هاي محترم اصفهاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را داشته و از نزديك مشاهده نموده اي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و احوال شما همه چيز را بخوبي نمايان نموده است ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده از خواهر فرانك درخواست خود را پس ميگيرم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف گرفته شده پس داده نمی شود.:دینقل قول:
بنده از خواهر فرانك درخواست خود را پس ميگيرم ...
)نقل قول:
وقتي دختر عمه ( دختر دايي ( باز هم فراموش كردم)) magmagf شد همكار ، magmagf هم شد همكار ( يا بالعكس
پیشنهاد می کنم یه تاپیک روش شجره شناسی توی ادبیات ایجاد بشه:دی
به سلام رامبد نوید نیش نیش ووک من کم پیدانقل قول:
تشکر از تشریف فرمایی و نظر دهیتون
خوب راستش من به خودی خود خشن هستم بخواهم به صورت عمد چاشنیش را هم زیاد کنم نمی دونم چی می شه دیگه
نقل قول:
ایول یوسف جان
می بینم حساب کار خوب دستت هست باشه که پندی بشه برای این اقا نوید
نقل قول:
سلام ارام عزیزم
خوب انتخاب اسم هم بر می گرده به ایام شلوغی اما الان دیگه اروم هستم و
بازم هم ممنون عزیزم به خاطر حسن نظر و توجهت:40:
شما از نظر من خیلی خانم متین و فهمیده ای هستی و نظر مثبتت برام خیلی اهمیت داره
نقل قول:
خوب می بینم که حساب کار زود دستت اومده نوید جان:27:
نقل قول:
ااااا یعنی می گی مژگان جون یک چشمه نشونش بدیم
در اون مورد هم گمونم ماریو کلا با نسبت دختر دایی دختر عمه مشکل داره چون قبلا چند بار توضیح دریافت نموده بهتره یک تاپیک اختصاصی برای تشریح این نسبت فامیلی بزنیم:31:
سلام خانوم mag mag f
امید وارم که به سوالات همونطور که دلتون خواسته و راضی بودید جواب داده باشید
ولی عجب درد سریه این نقد نه؟
ما که جلو روی جماعت خانوم ها همیشه حق رو می دیم به خانوم ها
اونم تازه اگه رئیس آدم باشه که دیگه هیچی:دی
شوخی کردم
خیلی خانوم خوب و پر کاری هستی
فقط حیف که یکهو میای تمام بساط آدم و یا قفل میکنی یا می بری هیچستان
مرسی
از محضر عالیه می تونم سووالی بپرسم ؟
برفرض پاسخ مثبت : یک خانم جوانی مثل شما که از قضا با ادبیات میانه ی نزدیکی هم دارند ، چه علقه ای می تواند با " اخبار بازار آهن " داشته باشند ؟
شما و عسل بانو ، عجیبد (حداقل مابین اجتماع خانمهای سنتی ایرانی )
آدیوس
سلام.سلام
فعلا فقط 1 نقد داریم.
چرا انقدر سریع جواب میدی.بابا مرگ من یواش :31:
سلامنقل قول:
خیلی ممنون
البته کار بسیار خوبیه که همیشه حق را بدیهید به خانمها روند را حفظ کنید:31:
خوب البته من همیشه لینک تاپیک مشابه را می گذرام و بعد قفل می کنم اما شما اگه خودتون قبل از زدن تاپیک فهرست ادبیات مراجعه کنید با این مشکل مواجه نمی شید
بازم ممنون:11:
سلامنقل قول:
خوب من عاشق ادبیات هستم
اما در کنار ادبیات به ریاضی هم علاقه مند بودم و این باعث شد برم سراغ رشته ریاضی و بعد در دانشگاه مهندسی صنایع و بعد از اتمام تحصیل هم در صنایع فولاد مشغول به کار شدم و چون قسمتی از کار خودم تحقیقات بازار هست مجبورم پیگیر اخبار بازار اهن در ایران و سایر کشورها باشم و بعد تاپیکش را هم ایجاد کردم:46:
نقل قول:
سلام
ببین این دفعه به خاطر تو طولش دادم محمد جان :11:
سلام فرانک خانوم خوبی :دی
آخه این فرانک رو که نمیشه نقد منفی کرد بچه مثبت هست :46:
در کل خانوم خوبی هستش فعالیتش هم در انجمن 100% مثبت هست عین خودش
فرانک جان برات آرزوی موفقیت دارم هر جا هستی :10:
===============
این قسمت مربوط به تو نیست فرانک مخصوص مسئولین تاپیک هست :دی
بابا مسئولین یه دو نفر رو بیارین که بشه نقد منفی ازشون کرد هرچی بچه مثبت هست بر می دارین میارین اینجا
مگ مگ جونم خانومی از خودته!نقل قول:
خوب انتخاب اسم هم بر می گرده به ایام شلوغی اما الان دیگه اروم هستم و
بازم هم ممنون عزیزم به خاطر حسن نظر و توجهت
شما از نظر من خیلی خانم متین و فهمیده ای هستی و نظر مثبتت برام خیلی اهمیت داره
اختیار دارید پیره مرد جان عجیبی از خودتونه:دی:دی:دینقل قول:
شما و عسل بانو ، عجیبد (حداقل مابین اجتماع خانمهای سنتی ایرانی )
(چرا نمی اید مسابقه فیلم شناسی سوال های سخت سخت بذارید:دی)
سلام عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... زیر سایه شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
تجربه دارم اون هم چه جورش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... با پنج حس موجود انسان احساسش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
حرفت رو میخوای پس بگیری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... میخوای یک بار امتحان کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
خواهش میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... هر چند خانمهای اصفهان در محبت لنگه ندارند ( جدی میگم ! ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
ولی به هر حال لازم بود تجربه رو در اختیار دوستان قرار بدم :31: ...